- 8 Ağustos 2011
- 11.722
- 8.886
- 448
üsküdarda bafra pidesi yapan bi yer var, çok ünlü. oraya gitmiştik, açıkçası ben pek beğenmedim. böyle şeyleri yerinde yemek lazım.. samsuna gidersem aklımda inşşPide yedik. Acayip doyduk, porsiyonlar ne kadar büyükmüş:)
O ramazan hazırlığından bana da lazım. Ramazana kadar evi temizleyip, biraz da ön hazırlık yapabilirsem süper olur.

akçabat köftesini çok severim ben.. trabzon akçabatta bi akçabat köftesi yedim. ömrümde onun gibisini yememişim yani..

herkes balık yedi, ben köfte köfte köfteeeee

ramazan için benim çok hazırlığım olmuyor, ama sigara böreği sarıp atıcam buzluğa.
köfte yapıcam. zaten patates biber kızartmaları, menemen, köfte böyle çabuk ve kolay şeylerle geçer ramazan..
bi de barbunya atsaydım buzluğa iyi olacaktı..
afiyet balşeker olsun bacımmmEşim lys'de görevli ona gitti.Ben de kendilerine katmer poğaça yaptım.![]()
amaaan, olduğu kadar canım.. hiç kendini zorlama..yahu bu dolap içleri beni mahvetti daha banyodan çıkamadım mutfak ve giriş dolaplarım duruyo oysa ben yarım memlekete gidiyorum umre yolcularını geçirmeye nasıl yetişecek bilmiyorum artık kalanı gelen kişi ile yapacağız yapacak bişey yok yetişemiyorum![]()
dünyaya temizlik yapmaya gelmedik sonuçta

Son düzenleme: