Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hayır canikom. Hemen arkadaş oldum :)
:13:
Smashcakei oğlum layıpıyla yapmadı valla. Ben iyice vıcık vıcık yapsın istiyordum ama bir yandan da biliyordum öyle bir durum olmayacağını :) gayet nazik bir şekilde mıncıkladı. Arkasına astığım balonlar daha çok ilgisini çekti. Sade kek üzerine labne+pudra şekeri+süt+ kremşantiden krema yaptım. Pastanın üzerindeki 1 şeklinde mumu yemek istediği için hemen ortadan yok ettik :) yapacak olanların veletlerinin daha vahşi olması dileğimle :)))
Çok kibar maşallah:nazar::9:
Sen keki boşver, muma ve balonlara takıl, çocukluk işte :1:
Doğumgünü yolunda ilk görev tamamlandı;)

bu kociş geceleri çalışıyor gündüzleri evde off erkeğin evde olması iyi değil :23::27::27:
Gündüz evde olan erkek zor, Allah kolaylık versin.

bu kociş geceleri çalışıyor gündüzleri evde off erkeğin evde olması iyi değil :23::27::27:

Evet ya emekli olunca da öyle oluyolarmış ya eyvah eyvah :/ :)

:13:

Çok kibar maşallah:nazar::9:
Sen keki boşver, muma ve balonlara takıl, çocukluk işte :1:
Doğumgünü yolunda ilk görev tamamlandı;)

Gündüz evde olan erkek zor, Allah kolaylık versin.

Feyzo dicem kendisine bundan sonra :)

Bugün çok uğraştırıcı bişi daha yaptım. 1,5 saatimi sticker kesmeye ve bardak üstüne yapıştırmaya harcadım!! Çiçek şeklinde olunca dışı çok uğraştırdı :/ ama olsun sonucu beğendim :) yarın da inşallah ponpon yapıcam ve afişlerimi hazırlıcam bi de yapacağım mamaların alışverişini yapıcam ;) niye bu kadar planlıyım Yarabbimmmmm??? :)

Evet ya emekli olunca da öyle oluyolarmış ya eyvah eyvah :/ :)

Feyzo dicem kendisine bundan sonra :)

Bugün çok uğraştırıcı bişi daha yaptım. 1,5 saatimi sticker kesmeye ve bardak üstüne yapıştırmaya harcadım!! Çiçek şeklinde olunca dışı çok uğraştırdı :/ ama olsun sonucu beğendim :) yarın da inşallah ponpon yapıcam ve afişlerimi hazırlıcam bi de yapacağım mamaların alışverişini yapıcam ;) niye bu kadar planlıyım Yarabbimmmmm??? :)
Feyzo:9:
Maşallah sana:nazar:
Bu kadar emek harcıyorsun, inşallah her şey çok güzel olur. Senin Feyzo şanslı çocuk:55:

bizimkide babası evde iken kesinlikle uymuyor.eşime sen git evdende uyusun diyorum.

benim çocuklar acayip babacı olyorlar adam canından bezdi.babasına yapışıyor resmen:53:

bizimkide babası evde iken kesinlikle uymuyor.eşime sen git evdende uyusun diyorum.

benim çocuklar acayip babacı olyorlar adam canından bezdi.babasına yapışıyor resmen:53:

seninkiler bi kız bi erkek demi erkek anneci olurdu ama

ya benim kız 24 saat benle babasına çok düşkündü şimdi uyurken bile eli saçımda off bazen bnalıyorum

E süper:) bırak babacı kalsınlar. Nasıl bir nimet olduğunu bizim gibi anacı çocuk sahipleri anlar;)

seninkiler bi kız bi erkek demi erkek anneci olurdu ama

ya benim kız 24 saat benle babasına çok düşkündü şimdi uyurken bile eli saçımda off bazen bnalıyorum

Erkek anneci olur da kızlar sanırım ilk yıllarda anneye, sonradan babaya düşüyorlar. Bir de kim çok ilgileniyorsa ona düşer tezi var:1:

yarın yaşgünümüz var:nazar:

1 şeklindeki pastadan vazgeçtik.eşimle,kızım pek beğenmediler.

kızımda "kardeşimin pastasını ben seçeyim" dedi.

bizde ona bıraktık kararı.yedi cüceler var üzerinde.onu istedi.

oğluşumunda kostümünü aldık.dayısının düğünüde var .o zamanda giyer.:1:

heyecanlıyım.geçen yıl bugünde çok heyecanlıydım.ne zaman geçti,ne çabuk geçti ???

Doğum gününüz kutlu olsun.Nice sağlıklı yaşlara...:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Smashcakei oğlum layıpıyla yapmadı valla. Ben iyice vıcık vıcık yapsın istiyordum ama bir yandan da biliyordum öyle bir durum olmayacağını :) gayet nazik bir şekilde mıncıkladı. Arkasına astığım balonlar daha çok ilgisini çekti. Sade kek üzerine labne+pudra şekeri+süt+ kremşantiden krema yaptım. Pastanın üzerindeki 1 şeklinde mumu yemek istediği için hemen ortadan yok ettik :) yapacak olanların veletlerinin daha vahşi olması dileğimle :)))

Annesi ne güzel kibar çocuk işte...

Aden hanım bugüm mesaisine saat beşte başladı.Bir buçuk saat eşim baktı, biraz önce de nöbeti ben devraldım.Şu an itibari ile dincim ama ilerleyen saatlerde çökebilirim.

aaaa ben bugün gideceksiniz sanıyodum. neyse canım halletmişsiniz. inşallah açılırda gerek kalmaz hiçbirşeye.

Aslında dün gidecektim ama eşim fazla beklemeyelim deyince salı günü gittik.Aniden oldu yani.Doktordan sonra da Kayseri Forum'a gittik.Aden'e ciciler aldım.Tabi kendime bakmaya fırsatım olmadı.:43::43::43:Epey indirim var.Bücürükten 7,5 tl'ye tişörtler aldım.C&A 'dan yine elbise, tişört aldım. Arya her haftasonu burada ne güzel diye de geçirdim içimden.:9::9::9:Filo'da bebişlere güzel sandaletler vardı.Almadığıma pişman olmuştum.Neyseki buradaki Filo'da da varmış.Çok güzel şeyler vardı ama kendime alamadımmmmmm.

Feyzo:9:
Maşallah sana:nazar:
Bu kadar emek harcıyorsun, inşallah her şey çok güzel olur. Senin Feyzo şanslı çocuk:55:

İnşallah canım :) bilmiyorum artık şanslı mı değil mi?? İlerde sorarız kendisine :))

Babasına yapışmasını ben de tercih ederdim ;)

Akşam için biber kavurmuştum, içlerinden acı olanlar varmış. Acısı elime sinmiş. Sızlıyor yas:)

Anammmmm o acılıkta biberleri bi de yiyecek misiniz?!?!? Ben hayatta acı bişi yemem de sevmem de :/

Annesi ne güzel kibar çocuk işte...

Evet çok şükr :) ama bu pasta işinde coşaydı iyiydi :)

Aden hanım bugüm mesaisine saat beşte başladı.Bir buçuk saat eşim baktı, biraz önce de nöbeti ben devraldım.Şu an itibari ile dincim ama ilerleyen saatlerde çökebilirim.

Bak yine diyorum öp eşni başına koy :) çökmezsin annesiiiiiiiii. Bazen bu kadar az uyku ile nasıl bu kadar enerjik olduğumu anlayamıyorum valla :)

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Bugün neneden dönen nfk bolca yazar ;) gezenti busmaiden de güzel bir performans bekliyoruz :)))

Güzel bir gün olsunnnnnn :)

Aslında dün gidecektim ama eşim fazla beklemeyelim deyince salı günü gittik.Aniden oldu yani.Doktordan sonra da Kayseri Forum'a gittik.Aden'e ciciler aldım.Tabi kendime bakmaya fırsatım olmadı.:43::43::43:Epey indirim var.Bücürükten 7,5 tl'ye tişörtler aldım.C&A 'dan yine elbise, tişört aldım. Arya her haftasonu burada ne güzel diye de geçirdim içimden.:9::9::9:Filo'da bebişlere güzel sandaletler vardı.Almadığıma pişman olmuştum.Neyseki buradaki Filo'da da varmış.Çok güzel şeyler vardı ama kendime alamadımmmmmm.

Ben valla çocuk mağzalarına bakmıyorum alışverişe çıktığımda. Çünkü insan mutlaka alacak birley buluyor. Yer gök yazlık kıyafet oldu bizde gelen hediyelerle :)

Ben valla çocuk mağzalarına bakmıyorum alışverişe çıktığımda. Çünkü insan mutlaka alacak birley buluyor. Yer gök yazlık kıyafet oldu bizde gelen hediyelerle :)

Beni de yoldan çıkaran eşim.İnan ki sadece bir iki tane tişört alacaktım.Eşim annesi şu çok güzel, annesi çok da çok yakışır deyince dayanamayıp aldım.25 ağustosta düğün var.O zaman ve bayramda giyeceği elbiseyi bile aldık.Eşime hiç biricik karım ne giyer demiyorsun, diyorum.:9::9::9:

Evet çok şükr :) ama bu pasta işinde coşaydı iyiydi :)

İleride anlatırsın. Benim oğlumun kibar olacağı taaaa bebekliğinden belliydi zaten diye.:51::51::51:

Bak yine diyorum öp eşni başına koy :) çökmezsin annesiiiiiiiii. Bazen bu kadar az uyku ile nasıl bu kadar enerjik olduğumu anlayamıyorum valla :)

O konuda şanslıyım sanırım.:nazar::nazar::nazar:Dün öğleden sonra 2 saat uyumuştum neyseki.Benim de aklıma sen geldin zaten.Sen bizden dinçsin.Yaptığın pastalarrrrr diyorum, başka da bir şey demiyorum.:56::56::56:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Bugün neneden dönen nfk bolca yazar ;) gezenti busmaiden de güzel bir performans bekliyoruz :)))

Onlar moral depolayıp gelmişlerdir.:40::40::40:

Bugün neneden dönen nfk bolca yazar ;)
Onlar moral depolayıp gelmişlerdir.:40::40::40:

günaydın canlar.. yine aranızdayım..:119:

ayşecik sabahın kör vaktinde uyanmıştı, az önce tekrar uyudu da biraz başımı dinliyorum :76:
buz gibi sulu dadluu kavunumu da aldım yanıma, oooh bakalım neler yazmışsınız ben yokken..:68:

bu arada dün regl oldum :100:
yengem tampon kullanabilirsiniz dedi.
aranızda kullanan var mı? nette biraz baktım ama :44:

dilanaz, zaman ne çabuk geçiyor yahuuu..
mahmudumun doğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu yıllara..:119:
Rabbim mutlulğunuzu huzurunuzu daim etsin.. :16:

Canikom tereyağını az koyarsan da tutmuyo bu sefer. Dediğin gibi katı oluyo alt kısmı ama dışarda biraz dursun hemen rahat kesilir bir hale geliyor. Sen bu tarifi bir dahakine dediğim gibi böğürtlenle dene lezzetinden bayılacaksınız ;) böğürtleni çözdürüp suyunu süzeceksin, fırına atmadan önce peynirli karışımın içine güzel bir simetri ile yerleştireceksin. Ben doğum gününe küçük muffin kalıplarında yapacağım inşallah :)

E adam mantığı kurmuş :) işin kötü tarafı eşim kilolu değil; adi erkek milleti yese de yakıyor!! Ben eskiden bunları yapar yemezdim ama şu emzirme işi beni yoldan çıkardı ki eyvah eyvah :)))
''adi erkek milleti'':60::60::60:
ne doğru bi nitelendirme. bu konuda aynı fikirdeyiz.
benim eşim de kilo alır. bir hafta tatlı yemez, ekmeği azaltır, 2 kg verir, beni dellendirir:86:

tarifi de kopyaladım, bir dahakine bööööörtlenli yapıcam inş:31:

dr en son cok sikintili bi durum olursa bağlarim yoksa baglamam demisti epidural olunca ameliyat sirasinda cok sikinti yok baglamiyorum dedi bende tamam dedim ama kesinlikle bir daha hamile kalmamam gerekiyor Allah'a dua ediyorum olmayanlara v er diye..:49:
hayırlısı canım yaa, ama bu korunma mevzuu hep bizimle.
sıkıntısı, stresi, sorumluluğu her türlü sanki bi tek bizim mevzuumuz.
kadın olunca işte böyle oluyor.. :19:

Pembiş tarif mi verdi.Ben niye kaçırdım.Ben de istiyorummmmmm.Islak kekten sonra bir bomba daha mı?:56::56::56::56:
tarifi vermiş pembiş.
kakaolu kek, çok pratik ve basit.
cheesecake ona göre biraz daha ayrıntılı ama sonuç miiikemmeeeel :56:

Bu arada cok onemlı bır seyı unuttum.
Sevgılı kızım 11 aylık ancak dsını cıkarabıldı. Ustten 2 dıs aynı anda geldı...
ne mutlu öğretmenlere, diğer çalışanlara göre daha uzun tatil yapıyorsunuz.
kadınlar için en uygun meslek sanırım öğretmenlik..:61:
hadi bakalım tatil başlasıııın!:66:

gözünüz aydın canım, duru durdu durdu üstten iki tane patlattı demek :1:

Kelepçeli kalıbım yok, olsaydı denemek istiyordum:)
amaaan, işte bak pembişin de yokmuş.. :1:
ben de borcama yaptım, kesmek falan yok valla, zaten alt kısmı biraz sert olduğu için eşimle üstünden çatallayıp yiyoz :125:

annemlerde bi hafta ankaraya uğrayıp haftaya 15 gün bize geliyorlar
annem kaynanadan beterdirrrrrrrrrrrrrrrr sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :37::27:
o geşene kadar heryeri 3 4 kez temizleriz temizlik hastası :19::3:
ama beğenmezzzzzzzzz :27:
kaynanadan beter anne :9:

bence sen hiiç uğraşma, madem beğenmiyor temizliğini.
anne ben beceremiyorum, biliyorsun, şu işleri bi hallediver de öyle git memlekete dersin..
bayram temizliği de çıkar aradan :9::9::9:

ben yazıyom ben okuyommm :37::27::27::35::35:
yaa, şimdi anladın mı benii:111:

rabbim ne kapısına düşürsün nede bana düşsün. :51:
amiiiin!
işte bu kadar, şu duayı kalpten edelim de, başka bi şey istemez..

ünlü türk kadın düşünür ayşeciğin nenesi derkiiii:
'bir kadına beddua edeceksen, de ki kocan emekli olsun'':90:

kızlar merhaba herkese sevgiler, selamlar

uzun süredir giremiyorum.
belki hatırlayanlar vardır babam rahatsızdı.
geçtiğimiz ay vefat etti, ruhuna birer fatiha gönderebilirseniz çok sevinirim.

Back
X