Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

doğum öncesine kadar benim adetlerim 7-8 gün sürerdi, bunun 5 günü full kanama ile geçerdi.
şimdiyse; 5-6 gün falan sürüyor, ilk 3 gün kanama, sonra akıntı şeklinde damla damla..

çok normal birde ben de 7 8 gün dolu dolu olurdu şimdi 3 4 gün felan.

kızlar günaydın hayırlı cumalar rabbim gönlünüzdeki leri nasip etsin günahlarımızı affetsin :16: :3::3:

akşam arabistandan yoğurt getirmiş üst komşumun annesi umreden zemzem ve hurma Allah kabul etsin yoğurt mayaladım taş gibi tutmuştu demn baktım:21:

ama şekerini fazla attım sanırım:1::18:

cumanız mübarek olsun.

bu gün aşı olduk.3 aşı vuruldu oğluşuma:43::43::43:

İnşallah bakalım; çabamız o yönde :)

Çık tatlıymış bunlarrrrr. Yine de kullanıcı yorumları vsvsvsye bakmalıyım ;)

Bu arada bugün ebebekte şuan dolapta olan pompamı gördüm. Yine duygulandım vallahi ne yalan söyliyim. İlk zamanlar ne zordu. Sütün geldi gelmedi, yetti yetmedi... Hepsi taaaaa 1 yıl önceydi :)
Ben de geçen gün pompayı kutusuna kaldırırken benzer duygulara kapılmıştım. Zaman geçiyor:31:
Yorumlara bak, buraya da yaz:) ben de düşünüyorum çünkü buna benzer bir şey..
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)

Gün 5:30da başladı ama şimdi fırsat buldum yazmaya. Bugünkü işlerimi arz ederim: tatlıları ve böreği yapıp süslemeleri bitirmek ve salonu yarına hazırlamak. Yani gelemeyebilirim pek nfkcım kızma :)

Güzel bir gün olsun inşallahhhhhhhhhh :)
Allah kolaylık versin canım, oğlunun da akıllı durmasını bu mübarek günde Allah'tan isteyelim :)

günaydın kızlar benim günüm yedi de basladı kocisi işe gönderdim mina mın kahvaltısını hazırlıyorum bide kahvaltıya yengemle teyzemı çagırdım hazırlık yapacagım ögleden sorada park planımız var parklara çok salıncak kampanyasına siddetle destek veriyorum benim cadıyı indiremiyorum kahkahalarla guluyo sallarken durunca basıyo çıglıgı basımızda oflaya poflaya sıra bekleyen anneler olmasa bide:1:
Yoğun bir gün desene, kolay gelsin.

Evet, küçük küçük.Kaç gündür ilaçlıyoruz.Tamam hepsi öldü diyoruz.Ertesi gün tekrar aynı manzara.Niye benim balkonum ya...:43::43::43:Yapışık şeyler.
Lavanta yağı iyi olur diye duymuştum, bir dene istersen.

bulutlu bir istanbul sabahından günaydın herkese..
beklenen yağmur yaklaşıyor sanırım. :106:
haftanın sonu geldi, bugün cuma, cumanız mübarek olsun.
Rabbim, şu mübarek günler hürmetine evlerimize sağlık, huzur, bereket ve mutluluk versin. :16:

ateşi var mı? Rabbim acil şifalar versin.. [/COLOR][/B][/FONT]

işte buna sinir oluyorum.
ayşecik de güya kayısı yiyor, başlıyor emeklemeye. gittiği yere onu da götürüyor.
halılar kayısı, yerler kayısı. ayaklarına sürüyor üstüne başına.
hadi bunlar neyse, kolay temizleniyor da, dediğin gibi koltuğa sürmesi çok fena. silmek zor çünkü.:100:
koltuk örtüleri 2-3 günde bir yıkanıyor ayşecikten sebep:37:

takı töreni mii? :9::9::9:

bizde doğumgünü kutlama kültürü yok bacım, hani bi tatlı bi pasta yenir ama
öyle mumdu, üflemekti, partiydi falan öyle detaylar yok. hediye de alırız. babannesi düşüncelidir, bi şey alır sanıyorum.
almasa da mühim değil, biz alırız:31:

iki çocukla hazırlanmak daha güçtür tabi.
eşim cumartesi oto koltuğunu alacak inş, pazar sabahı çıkacağız yola:31:

e madem böyle sallanmayı seviyor bebişin. eve bi tane alaydın ya gelin bacım.
bime geldi bi ara, a101e de. birçok yerde satılır sanıyorum. 20-25 lira bi şey. balkona, bahçeye asarsın. sallansın minacık :21:

hmmm, anladım.
ben de ateşten çok korkuyorum. aşırı bi korkum var. :25:
ayşecik hamdolsun hiç ateşlenmedi ama bir gün olacak..

Pilsan Do Re Mi Salncak - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
babam yazlığa almış bundan. çok kolay takılıp çıkartılıyor.

artık akılları ermeye başladı, bizimki de dışarıda bi mutlu bi sakin, yeterki gezmek olsun.
kime benzedi bilmiyorumkiiiiii:37:

Acaba kime:9:
Bu arada sağlıkla gidin gelin inşallah. Biz de 4 gün yokuz:)

Işler beni bekler saba kaçar iyi günler sizlere
Kolay gelsin.

sen bu işi biliyosun valla:5: ben tanıyamamışım kocamı sen tanıdın:9: yardım etmedi nitekim. sonra baktı halime acıdı galiba balkonu toplayıp temizledi, ufak tefek şeyler...dün akşamdan beri mahvoldum:25: bu arada evet uyudu sabaha kadarrrrrrr:32:

amaaaaaaa sen dalganı geçmişsin hayal diye. herkes efe mi bacımm? benimki uykuyu sabaha bağladı naaaaberrrrrr:35:
Eşekten düşeni en iyi kim anlar?... O hesap:9: yine de ne yapsalar destekliyor ve güdülüyoruz:p
Ya maşallah ne güzel uyumuş.

ben bi ön araştırma yaptım. notlar aldım.
eşim gidip saraçhaneden alacak inş.
sen nerede oturuyorsun bilmiyorum ama, orada bebek ve çocuk gereçleri epey ucuza bulunabiliyor, pazarlık da var tabi.

pembiş römer safefix almıştı, destiny koala.
ben de maxi cosi-tobi düşünüyorum. :31:

açıkçası römer ve maxi cosi den biri olur heralde.
römer sadece oto koltuğu üretiyor, çarpışma testlerinden geçmiş ödüllü bi marka, isofix bağlantısı da var.
ama tabi bunlara bağlı olarak da pahalı. ortalama 1.000 tl civarında model fiyatları..

maxi cosi de anakucağı ve oto koltuğu üretiyor. özellikleri römere yakın, kalitesi de. isofiksli modelleri de var.
fiyatı da 700-800 civarı değişiyor.

teknik özellikleri aşağı yukarı aynı. benim dikkat ettiğim noktalar:
-baş boyun desteği olması.
-yatma-oturma poziysonları
-yükseklik ayarı.
-yıkanabilir kumaş (ayrı kılıf da satın alabiliriz):40:
Hadi bakalım inşallah en güvenlisini en hesaplıya alırsınız.

ne kabayımm... günaydın herkese...:44:

bugün büyük gün... az bişiler kaldı evde toparlanıp yola koyulmak günü... kv ye yerleşiliyor bugün... hayırlı güzel tatil olsun inşallah...
Hayırlı yolculuklar canım. İnşallah güzel geçer yolculuğunuz ve kv'de vaktiniz:31:

çok normal birde ben de 7 8 gün dolu dolu olurdu şimdi 3 4 gün felan.

kızlar günaydın hayırlı cumalar rabbim gönlünüzdeki leri nasip etsin günahlarımızı affetsin :16: :3::3:

akşam arabistandan yoğurt getirmiş üst komşumun annesi umreden zemzem ve hurma Allah kabul etsin yoğurt mayaladım taş gibi tutmuştu demn baktım:21:

ama şekerini fazla attım sanırım:1::18:
Âmin canm.
Yoğurda şeker mi atıyorsun mayalarken?
Bu arada afiyetle yeyin inşallah.

cumanız mübarek olsun.

bu gün aşı olduk.3 aşı vuruldu oğluşuma:43::43::43:
Sizin de mübarek olsun.
Hangi aşılar var?

Selam kızlar
Eşimin dedesi vefat etti evvelki gün dün de cenazesi vardı. ben de çok severdim kendisini.. Eşimle beraber oturduk ağladık..
Sapasağlamdı, birden oldu,86 yaşındaydı ama kafası tıkır tıkır çalışıyordu dinçti ,kimseye yük olmadan gitti.. İnsanın ailede büyüğü olması çok güzel birşey,kıymetini bilmek gerek.. ziyaret ederdik ama keşke daha fazla vakit geçirseydik diyorum. Keşke,keşke,keşke..
Bana "torunumuza çok iyi bakıyorsun gelin hanım,Allah razı olsun" demişti. O kadar hoşuma gitmişti ki bu sözü; 6 aylık bir anneydim o zaman..
Benim dedem alzheimer hastası o yaşıyor,ama eşimin dedesi gitti. Hayat.

Tubaal Allah sabırlar versin, babanın çektikleri günahına kefaret olmuştur tertemiz gitmiştir bu dünyadan inşallah.. Hepimizin gideceği adres orası;orda sonsuz mutlulukla beraber yeniden kaldığınız yerden devam edersiniz inşallah..
busmai; sende ameliyat sonrasi bel ağrısı oldu mu? bende oglusta da olmustu ama ne zaman gecti hatırlamıyorum:44:
olmadı bende canım ama başağrısı için bol bol kahve iç demişti
Âmin canım, ben abartı olduğu için değil, bana mantıklı gelmediği için anne demiyorum. Anne denmesi dini bir şey değil zaten, oldukça geleneksel bir yaklaşım.

Hayırlı olsun.
Ben geleneğe uymak için değil,"anne" "baba" dememle mutlu olsunlar diye o şekilde hitap ediyorum. Oluyorlar da.
Anne derken onu anne olarak görüyorum anlamına gelmiyor, fakat bu bizi görünmez bir bağla bağlıyor ve yaklaştırıyor. Bu da bir gerçek.
yarın yaşgünümüz var:nazar:

1 şeklindeki pastadan vazgeçtik.eşimle,kızım pek beğenmediler.

kızımda "kardeşimin pastasını ben seçeyim" dedi.

bizde ona bıraktık kararı.yedi cüceler var üzerinde.onu istedi.

oğluşumunda kostümünü aldık.dayısının düğünüde var .o zamanda giyer.:1:

heyecanlıyım.geçen yıl bugünde çok heyecanlıydım.ne zaman geçti,ne çabuk geçti ???
maşallah ona nice yıllar dilerim yakışıklıya:nazar:

merhabaaaa:3:

arada bir ses vereyim dedim takipteyim yani :34:

pembiş arkadaşlık isteği gönderdim beni eklermisin:34:

nfk neneye gitmiş ohhh nene bayram etmiştir ayşecik geldi:16:

karakız niye yasakladı eşin interneti:44:

born hoşgeldin ve geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede geçer :26:

busmai bluz almışsın beğenerek ama olmamış ayy bende çok sinir oluyorum denemeden aldığım seylerde bendede oluyro bazen:31:

aryam
biri temizlikçimi dedi ayy banada öylebiri lazım ama şimdiye kadar hiç almadım ama ev berbat yaaa nerden başlıycan nasıl başa çıkcam bilmiyorum :27:

canderincanım gözünüzaydın durununda dişleri çıkmış :34:
canım çoğu zaman denemeye vakit olmuyor kıyafetleri çarşıda bu miniklerle..
seninkide yürüyor canım demi benimki bacağımın ortasından kafayı geçiriyro öyle temizlik yapıyoruz olmadı bacağımdan tutuyor
benle süpürmek istiyor deli oluyorummm :37:

önceden bırak yürüyecem derdi ee şimdi yürüyorsun bırak gtsene yok illa yapışcak babasınada gitmiyor bana yapışıyor :37:

ben 2 ytıllık evliyim ve bu gittiğimde kaynanamla birbirimize girdik eşimde vardı 2 yıldır olması gerekiyrodu ve oldu .
düğünüm çok kötü geçti 1 kez videolarımı izlemedim ve daha neler yapmışlar akrabalarıma !

neyse ben kin duyan biriktiren bir insan değilimdir ama sabrım taştı artık aramıyorum sormuyorum o aradı 2 kere e bişi diyormusun dedim konuştu konuştu kapattım nefret ediyorum artık

ne olursa olsun hep anne felan dedim ki son zamanlarda demeye başlamıştım elin annesine anne demem diye kendinede dedim !

çünki o beni evlat olarak görmüyro arkamdan neler konuşmuş nelerrrr rezil insannnn !

bana kalkıp kavgadan sonra demesinmi benleuğraşanlar yine benden medet umuyor hııı dedim :51:

rabbim ne kapısına düşürsün nede bana düşsün. :51:
amin
eşin ne diyor bu duruma

birde daha geçen ay kayseriden geldik nerdeyse her ay kayserideyim kociş annem gile yalvardı nolur bize gelin diye

annemlerde bi hafta ankaraya uğrayıp haftaya 15 gün bize geliyorlar

annem kaynanadan beterdirrrrrrrrrrrrrrrr sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :37::27:

o geşene kadar heryeri 3 4 kez temizleriz temizlik hastası :19::3:

ama beğenmezzzzzzzzz :27:
anneler hiçbirzaman kızlarını yeterli görmez
ama kızlarına başkası laf söylerse de söyletmezler:1:
Smashcakei oğlum layıpıyla yapmadı valla. Ben iyice vıcık vıcık yapsın istiyordum ama bir yandan da biliyordum öyle bir durum olmayacağını :) gayet nazik bir şekilde mıncıkladı. Arkasına astığım balonlar daha çok ilgisini çekti. Sade kek üzerine labne+pudra şekeri+süt+ kremşantiden krema yaptım. Pastanın üzerindeki 1 şeklinde mumu yemek istediği için hemen ortadan yok ettik :) yapacak olanların veletlerinin daha vahşi olması dileğimle :)))
sen çok alemsin ya smashcake in provasını mı yaptırdın bi de
bu arada orkid yerine Kotex kullan derim ,daha pamuklu yapısı var.

dilanaz, zaman ne çabuk geçiyor yahuuu..
mahmudumun doğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu yıllara..:119:
Rabbim mutlulğunuzu huzurunuzu daim etsin.. :16:

''adi erkek milleti'':60::60::60:
ne doğru bi nitelendirme. bu konuda aynı fikirdeyiz.
benim eşim de kilo alır. bir hafta tatlı yemez, ekmeği azaltır, 2 kg verir, beni dellendirir:86:

tarifi de kopyaladım, bir dahakine bööööörtlenli yapıcam inş:31:

hayırlısı canım yaa, ama bu korunma mevzuu hep bizimle.
sıkıntısı, stresi, sorumluluğu her türlü sanki bi tek bizim mevzuumuz.
kadın olunca işte böyle oluyor.. :19:
[/COLOR][/B][/FONT]

neyse ki bizde korunma derdi yok:21::21::21::21::21:

Evet çok şükr :) ama bu pasta işinde coşaydı iyiydi :)

İleride anlatırsın. Benim oğlumun kibar olacağı taaaa bebekliğinden belliydi zaten diye.:51::51::51:

Bak yine diyorum öp eşni başına koy :) çökmezsin annesiiiiiiiii. Bazen bu kadar az uyku ile nasıl bu kadar enerjik olduğumu anlayamıyorum valla :)

O konuda şanslıyım sanırım.:nazar::nazar::nazar:Dün öğleden sonra 2 saat uyumuştum neyseki.Benim de aklıma sen geldin zaten.Sen bizden dinçsin.Yaptığın pastalarrrrr diyorum, başka da bir şey demiyorum.:56::56::56:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Bugün neneden dönen nfk bolca yazar ;) gezenti busmaiden de güzel bir performans bekliyoruz :)))

Onlar moral depolayıp gelmişlerdir.:40::40::40:
ne gezmesi canım yaa sabah anneme bıraktım cenazeye gittim,akşam da tevhid vardı evinde, keremle gittim perişan etti beni bi de sıcaktı kalabalıktı mahvoldum ağlayarak döndüm eve sinirden
cenazede salak köylü karıları bi de beni inceliyorlardı gıcık oldum..
biri diyor ki "çalışıyor musun"
yok, dedim
öbürü hemen laf sokuyor
"ne çalışacak baksana kocası gül gibi bakıyor ona" suratını görmeniz lazım fitne fışkırıyor
duyan da sanacak ki cenazeye ferrari'yle gittim.

maşallah eşim köyün en popüler genciymiş galiba:53:

merhabalar...nfk cım valla hayal edebiliyorum ayseciği...gören bizden öğrendi sanır :9:doğalarında var anacım...bizde müzik duyunca önce elleri kıvırıyoruz,zıplıyoruz,arada bide alkış çalıyoruz...karadeniz müziklerinde arada sesler söyleniyor ya uh,ah,hey gibi onlarıda kendi aklınca söylüyor...bağırıp cağırıyo..kanında var anacım.karadeniz tvyi acınca kendinden geciyo..tulum sesine deli oluyordum.suan herseyim o ses.çünkü oğlum cok mutlu oluyor duyunca:9::9::9::9::9::9::9:
oo koçum benimmm.. nerelisiniz kız
yoksa senin oğlun da Oflu mu kerem gibi:1:
3.gündür hastanedeyim ayy dün en sonunda acile gittim alerjik astım dennmişti burnumdada iltihap varmış

geberiyorummmmmmmmmmmmmmm antibiyotik ilaçlar hava felan iyi geldi ne varsa acilde var :27::27:

eşimin boğazı ağrıyor çok grip ölecek sanırımo kadar nazlı :37:

ama ecoşum hem öksürüyor hem burnu çeşme ooff napcam kızlar yardım edin :5:
çok geçmiş olsun
Yolculuk Kızılcahamam mıydı canım? Hiiiç sevmiyorum şu valiz işlerini. Birde şimdi ev 2 aylığına terkedilecek. Temizliği, düzeni, ilaçlaması... Daha kız uyumadı hiçbirşeye başlamadım:1: eşim beraber yaparız ne var diyor:1::1:
bence eşin bebeği alıp dışarı çıksın sen hazırlan rahat rahat
Eki Görüntüle 743772

vee yaşgünümüzü:52: kutladık.

annemler az önce giitiler....
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Merhaba kızlar,
2 gün önce bahsettiğim tayinim bursa karacabeye çıktı. Dua eden herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun
Sevgiler
harika bursa süper tebrikler mutluluklar
O küçük küçük sinekler mi? Ya onlar bir yapışıyorlar bir yere sonra da kalıyorlar. Zor valla, umarım kurtulursun.

Görev tamamlandı by NFK:51:

Valla süper:nazar:

Aynen:42:

Ne zaman bir işin varsa uyumazlar canım:))

Biz de Cumartesi yolcuyuz ve ne "tesadüf" bizim de hiçbir şeyimiz hazır değil:27:

Misafir vardı, onları da aldık yemeğe gittik. Çok iyi oldu:42:

Hı hı beraber yaparsınız:35:

Âmin diyelim :) inşallah gerçek olmuştur.

Hayırlı olsun. Bursa sevdiğim bir şehir, inşallah siz de seviyorsunuzdur ya da seversiniz.

Daha nice doğumgünlerini görün inşallah, yakışıklıya da maşallah .

Yenir bu ya:emir_bebek:

Kesinlikle, inşallah çabuk iyileşir.

Eyvah:19:
siz nereyeeee
burdayım görümcecim nasılsınız ıkı gundur bakıp cıkıyorum mina cok hasta bogaz enfeksıyonu olmus hıç durmadı fırsat olmadı çok huysuz cadım dısarıda duruyo bıtek ne uyuyo ne yemek ıstıyo of cocuklar hasta ıken hersy cok zorlasıyo
geçmiş olsun
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)

Gün 5:30da başladı ama şimdi fırsat buldum yazmaya. Bugünkü işlerimi arz ederim: tatlıları ve böreği yapıp süslemeleri bitirmek ve salonu yarına hazırlamak. Yani gelemeyebilirim pek nfkcım kızma :)

Güzel bir gün olsun inşallahhhhhhhhhh :)
kolay gelsin
Bu arada bugün ebebekte şuan dolapta olan pompamı gördüm. Yine duygulandım vallahi ne yalan söyliyim. İlk zamanlar ne zordu. Sütün geldi gelmedi, yetti yetmedi... Hepsi taaaaa 1 yıl önceydi :)
:31:
dün tevhidde etli pilav baklava meyve suyu dağıttılar
kerem de pipetle içti ilk kez:46:

Son düzenleme:
Selam kızlar
Eşimin dedesi vefat etti evvelki gün dün de cenazesi vardı. ben de çok severdim kendisini.. Eşimle beraber oturduk ağladık..
Sapasağlamdı, birden oldu,86 yaşındaydı ama kafası tıkır tıkır çalışıyordu dinçti ,kimseye yük olmadan gitti.. İnsanın ailede büyüğü olması çok güzel birşey,kıymetini bilmek gerek.. ziyaret ederdik ama keşke daha fazla vakit geçirseydik diyorum. Keşke,keşke,keşke..
Bana "torunumuza çok iyi bakıyorsun gelin hanım,Allah razı olsun" demişti. O kadar hoşuma gitmişti ki bu sözü; 6 aylık bir anneydim o zaman..
. var.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Ecel işte canım hasta olan, yaşlı olan değil eceli gelen vakti dolan ölüyor.

Âmin canm.
Yoğurda şeker mi atıyorsun mayalarken?
Bu arada afiyetle yeyin inşallah.

Sizin de mübarek olsun.
Hangi aşılar var?

sağol canım evet ilk defa mayaladım tuzda katan var bakalım nasıl olcak taş gibi duruyor ama

Birazdan doktora gideceğiz.11. ay kontrolü için.Bakalım Adiş hanım kaç kg ve cm olmuş.

canımm bizde bugun 11 aylık olduk aynı gün doğduk demi bende sağlık ocağına gitcem babası gelsinde camiden haberleşelim :34:

Selam kızlar
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah. Kim önce kim sonra belli değil, hayırlı bir hayat ve hayırlı bir ölüm versin Rabbim...
Ben geleneğe uymak için değil,"anne" "baba" dememle mutlu olsunlar diye o şekilde hitap ediyorum. Oluyorlar da.
Anne derken onu anne olarak görüyorum anlamına gelmiyor, fakat bu bizi görünmez bir bağla bağlıyor ve yaklaştırıyor. Bu da bir gerçek.
Herkesde durumlar farklı. Kayınvaldemin sevdiğim yönleri de vardır, takdir ettiğim de ama "anne " diyebileceğimi sanmıyorum. Allah da dağına göre kar veriyor, benim "anne" dememi gerektirecek bir durum olmadı bizde. Ben de eşimden öyle bir şey istemedim, aklıma gelmedi:)
ne gezmesi canım yaa sabah anneme bıraktım cenazeye gittim,akşam da tevhid vardı evinde, keremle gittim perişan etti beni bi de sıcaktı kalabalıktı mahvoldum ağlayarak döndüm eve sinirden
cenazede salak köylü karıları bi de beni inceliyorlardı gıcık oldum..
biri diyor ki "çalışıyor musun"
yok, dedim
öbürü hemen laf sokuyor
"ne çalışacak baksana kocası gül gibi bakıyor ona" suratını görmeniz lazım fitne fışkırıyor
duyan da sanacak ki cenazeye ferrari'yle gittim.

maşallah eşim köyün en popüler genciymiş galiba:53:
:9:
evet epey popülermiş:51: kadınların içinde kalmış:9:
seni bunaltmışlar epeyce, millet cenazeye sosyalleşme için gelince öyle oluyor sanırım. kim ne yapmış nerede vs.
alamanya alamanya benim gibisini bulamanya:10:
dün tevhidde etli pilav baklava meyve suyu dağıttılar
kerem de pipetle içti ilk kez:46:
ben de bir pipet denemesi yapsam iyi olacak:51:

Bir yönden de faydalıymış da denebilir. Nerden baktığınla da ilgili.
Oğlum suçiçeği aşısı oldu, çiçek geçirmedi. Kızım aşı olamadı ve hasta oldu. Hastalık dönemi zor muydu: evet. Geçti mi geçti çok şükür. Su çiçeği ağır bir hastalık değil, daha ağır hastalıklar için bu riski almalı mıyız? İşte buna vereceğin cevapla ilgili..

sağol canım evet ilk defa mayaladım tuzda katan var bakalım nasıl olcak taş gibi duruyor ama
Hımm ben hiç tuz veya şeker katmadım. Ben de evde mayalıyorum. Güzel oluyor ev yoğurdu, çok severim.

ben bi ön araştırma yaptım. notlar aldım.
eşim gidip saraçhaneden alacak inş.
sen nerede oturuyorsun bilmiyorum ama, orada bebek ve çocuk gereçleri epey ucuza bulunabiliyor, pazarlık da var tabi.

pembiş römer safefix almıştı, destiny koala.
ben de maxi cosi-tobi düşünüyorum. :31:

açıkçası römer ve maxi cosi den biri olur heralde.
römer sadece oto koltuğu üretiyor, çarpışma testlerinden geçmiş ödüllü bi marka, isofix bağlantısı da var.
ama tabi bunlara bağlı olarak da pahalı. ortalama 1.000 tl civarında model fiyatları..

maxi cosi de anakucağı ve oto koltuğu üretiyor. özellikleri römere yakın, kalitesi de. isofiksli modelleri de var.
fiyatı da 700-800 civarı değişiyo

teknik özellikleri aşağı yukarı aynı. benim dikkat ettiğim noktalar:
-baş boyun desteği olması.
-yatma-oturma poziysonları
-yükseklik ayarı.
-yıkanabilir kumaş (ayrı kılıf da satın alabiliriz):40:

fikir oldu dikkate alacagım çok kapsamlı araştırmamıstım ben anadolu yakasındayım saraçhane fatih tarafındaydı degılmı canım

busmai basın sagolsun canım rabbim sabır versın benım dedemde sag 85 yasında ama masallahı çok korkuyorum ona bişey olacak diye

kayın validelerden konu açılmıs belki benimki türünün son örnegi ama kendi annemden çok severim huyunu hep en büyük yardımcım en büyük sırdasım destegım olmustur çok seviyorum onu on yıl oldu esimle tanısma nısan evlılık toplamı bir gün tartısmamız olmadı allaha sükür kayınpederimde öyle rabbim onlara uzun ömür versin

bizde ailecek sıkıntılı günler geçırmekteyız görümcem isteyerek üçüncü çocuguna hamile kaldı su an dördüncü ayda ama bebegın kafasında kocaman kitle beynının içinde sıvı kalbindede sorun cıktı doktorlar sen dogurcam desen bile karnında olur senı zehirler di.yo alıncak mecburen kocaman can

kayın validelerden konu açılmıs belki benimki türünün son örnegi ama kendi annemden çok severim huyunu hep en büyük yardımcım en büyük sırdasım destegım olmustur çok seviyorum onu on yıl oldu esimle tanısma nısan evlılık toplamı bir gün tartısmamız olmadı allaha sükür kayınpederimde öyle rabbim onlara uzun ömür versin
Amin canım, maşallah:nazar:
Ben kendi yaşıtlarımla bile çok sıkı fıkı ilişki kurmadığım için kayınvalide ile çok zor:1:

benim kızımda 7 temmuzda dogdu 8 ıne ası gunu verdı saglık ocagı vermedımı gunu sıze
Ya bizi kızamık aşısı için çağırdıar, ben erken olduğu için yaptırmadım. Doğal olarak gün de alamadım. Haftaya yolculuktan gelince artık inşallah.

bizde ailecek sıkıntılı günler geçırmekteyız görümcem isteyerek üçüncü çocuguna hamile kaldı su an dördüncü ayda ama bebegın kafasında kocaman kitle beynının içinde sıvı kalbindede sorun cıktı doktorlar sen dogurcam desen bile karnında olur senı zehirler di.yo alıncak mecburen kocaman can
Üzüldüm, Allah görümcene ve ailesine yardım etsin. Zaten almışsınızdır ama yine de yazmak istiyorum: lütfen farklı doktorlardan görüş alın. Nasılsa hepsi aynı doktor diye düşünmemek lazım. Anne karnındaki bir şey bu, doğmadan hiçbir çok gelişmiş cihaz %100 şöyledir diyemez. Annenin can sağlığı kesinlikle önemli ama farklı doktorlar aynı görüşü desteklediğinde bir karar alın derim. Hassas çok hassas mevzular:18:

Back
X