Selam kızlar
Eşimin dedesi vefat etti evvelki gün dün de cenazesi vardı. ben de çok severdim kendisini.. Eşimle beraber oturduk ağladık..
Sapasağlamdı, birden oldu,86 yaşındaydı ama kafası tıkır tıkır çalışıyordu dinçti ,kimseye yük olmadan gitti.. İnsanın ailede büyüğü olması çok güzel birşey,kıymetini bilmek gerek.. ziyaret ederdik ama keşke daha fazla vakit geçirseydik diyorum. Keşke,keşke,keşke..
Bana "torunumuza çok iyi bakıyorsun gelin hanım,Allah razı olsun" demişti. O kadar hoşuma gitmişti ki bu sözü; 6 aylık bir anneydim o zaman..
Benim dedem alzheimer hastası o yaşıyor,ama eşimin dedesi gitti. Hayat.
Tubaal Allah sabırlar versin, babanın çektikleri günahına kefaret olmuştur tertemiz gitmiştir bu dünyadan inşallah.. Hepimizin gideceği adres orası;orda sonsuz mutlulukla beraber yeniden kaldığınız yerden devam edersiniz inşallah..
olmadı bende canım ama başağrısı için bol bol kahve iç demişti
Ben geleneğe uymak için değil,"anne" "baba" dememle mutlu olsunlar diye o şekilde hitap ediyorum. Oluyorlar da.
Anne derken onu anne olarak görüyorum anlamına gelmiyor, fakat bu bizi görünmez bir bağla bağlıyor ve yaklaştırıyor. Bu da bir gerçek.
maşallah ona nice yıllar dilerim yakışıklıya
canım çoğu zaman denemeye vakit olmuyor kıyafetleri çarşıda bu miniklerle..
amin
eşin ne diyor bu duruma
anneler hiçbirzaman kızlarını yeterli görmez
ama kızlarına başkası laf söylerse de söyletmezler
sen çok alemsin ya smashcake in provasını mı yaptırdın bi de
bu arada orkid yerine Kotex kullan derim ,daha pamuklu yapısı var.
neyse ki bizde korunma derdi yok

ne gezmesi canım yaa sabah anneme bıraktım cenazeye gittim,akşam da tevhid vardı evinde, keremle gittim perişan etti beni bi de sıcaktı kalabalıktı mahvoldum ağlayarak döndüm eve sinirden
cenazede salak köylü karıları bi de beni inceliyorlardı gıcık oldum..
biri diyor ki "çalışıyor musun"
yok, dedim
öbürü hemen laf sokuyor
"ne çalışacak baksana kocası gül gibi bakıyor ona" suratını görmeniz lazım fitne fışkırıyor
duyan da sanacak ki cenazeye ferrari'yle gittim.
maşallah eşim köyün en popüler genciymiş galiba
oo koçum benimmm.. nerelisiniz kız
yoksa senin oğlun da Oflu mu kerem gibi
çok geçmiş olsun
bence eşin bebeği alıp dışarı çıksın sen hazırlan rahat rahat

harika bursa süper tebrikler mutluluklar
siz nereyeeee
geçmiş olsun
kolay gelsin

dün tevhidde etli pilav baklava meyve suyu dağıttılar
kerem de pipetle içti ilk kez