Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

elifnaz yenı bebegın hayırlı ugurlu olsun ınsallah
hayırlısıyla onuda buyutursun KOCAMAN MASALLAH :nazar: sana
benım lohusalık zor gectı
inşallah lohusalıgında da agrılarındanda hayırlısıyla kolay kurtulursun

emır cok hareketlı bı bebek durdugu yerde durmuyo
_
once asker gıbı surundu sonra emekledı bıkac kere yurume
gırısımınde bulundu ama sona vazgectı

_onclerı baba dede yı agzından dusurmuyodu sımdı onları unttu
"hadı" "gel" dıyo lamba nerde dıyorum "amba" dıyo yukarı bakıyo gosterıyo :D
Allah dıyo kardesımın ısmı rabıa "raba" dıyo "teyde" dıyo bı anne demıyoooooo :27:

_ezanlar okunurkn oda soylemeye calısıyo aaaa diye ezanla beraber mıkırdanıyo
boyle bişey yok gormenız lazım okadar tatlı oluyo kı :52:

kedı cagırmayı ogrendı pisi pisi diyorum elinini uzatıyo(hanı bız parmaklarımızı bırbırıne surterek
cagırırız ya )oda oyle yapıyo

_arabaların tekerlerını cevirmeyi çok seviyor

dilanaz sizinde dogum gununuz kutlu olsun saglıkla sevgıyle buyusun inş.sezonu sız actınız hadı baklım :46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

pembiş ogluşunun gogum günü kutlu olsun daha nice nice yaslara hep beraber inşallah sağlıkla sıhhatle buyusun :16:
:55::54::16::nazar::nazar::emir_bebek::119::119::119:

Bu arada biz geldik saat 2 gb. Eşyaları da yerleştirdim. Şuan da öyle yorulmuşum kii uyukluyorum, çok oturamıciiiiiim sanırım.
Benim için yeni başlıyor tatil. Şimdi mutluyum işte:1:
tatil başlasıııın!:66:
canım bende aynı fıkırdeyım senle ama oka<dar ınce konularkı fazla bısey demıyorum ben kızımda tarama testlerımı bıle yaptırmadım sonuc bısey degıstırmeyecektı unku gelen rabbımden dedım gorumcemde kıyamazdı ama dıger cocuklarını dusunuyo sanırım haftaya amio sentezı var bakalım neler olcak sut koruyo olayınada cok aldanma kayınvalıdemın 4 cocuguda sut korurken olmus:1:
şu zamanda çocuk istemediği halde süt koruyor diye tedbir almayan kadın aptaldır.:19:
Rabbim kimseye vermesin. çok zor imtihanlar bunlar.
ben de tarama testlerini falan yaptırmadım..

Biz de tobi almaya gidip römer aldık. Boluda bi ebebek var zaten o yüzden daha ucuz gibi bişi olmuyo :/ aradaki fiyat farkı da çok değildi atladık :) ama tobinin mikemmel bir arabaya yapışışı var yani. Yakışır ayşecime :)

Kimse seni görüp yardım etmedi mi?? Ne kazma insanlar ya!!!??
dün eşime söyledim, bakalım bugün ne yapacak.
ona biraz tuzlu geldi parası, muadili yok mu muhabbeti yaptı..

en son inerken bi amca illa yardım edicem dedi. etti de sağolsun.
ama ben yapabiliyormuşum zaten.. hıııh!:19:

sizede masallah canım valla yıne olsa yıne erzurumlu alırım gelıne çok duskun oluyolar gorumcemden cok tutarlar benı bı ısım olur kosar gelır yardım eder çok ıyılıgını gordum ınsanları yer yer ayırmayı sevmem pek ama erzurumun ınsanı gercekten cok ıyı temız kalplı
valla bizimkilerde gelin 'mutluluk sebebi'.
kızlarını gelinleri kadar tutmazlar belki de. sanıyorum biraz soylarının devamı sağlayan kadın olmaları sebebiyle.

şimdi amcam oğluna gelin arıyor. çıldırıyor, gelin gelecek, o ne isterse alıcam, araba isterse araba da alayım.
bak hanım, öyle kv lik yapmak yok, gelinime karışamazsın, ne isterse onu alır onu döşer evine..
daha gelin ortada yok, hayalleri mutlu ediyor adamcağızı:1:

nfk bursa yolları gözükmüş sizede ne güzel:16: güle güle gidin gelin inşallah
tek başına avmde yapmışsın hangisine gittin optimumamı? her yer sezon indirimine girmiş sanırım bir bakınmak lazım gerçektende ben kendimi tutuyorum diyorum şimdi doğum gününde hediye olarak genelde kıyafet geliyor çok fazla olmasın dedim tabii dün gene kızıma ayakkabı aldım o ayrı:1:
saol bacım, inş..:16:
evet optimuma gittim, kadıköy diye yola çıkmıştım. çok rüzgar vardı, gözüm kesmedi.
birçok yerde %50 ye varan indirimler var, kanz da 5. ürüne %50 indirim falan yazıyordu, bakmadım.
ben zaten bu senenin alışverişini yapmıyorum bacım, seneye yazın giyeceği kıyafetleri alıyorum.:23:
sen de dediğin gibi bekle bi gör bakalım, bir sürü kıyafet geliiiir :52: sonra yine bakarsın, alışveriş illa ihtiyaçtan yapılmaz :37:

pembişim, hazırlıklar son gaz.. parti zamanı yaklaştıkça heyecan da stres de artıyordur..
hadı bakalım, çok uğraştın, emek verdin. inş düşündüğün gibi güzel bi parti olacak.
topikteki en güzel parti olacağı kesin. süper anneee!:nazar:

efeemmm, doğum günün kutlu olsun canım benim..
Rabbim sana sağlıklı uzun ömürler versin..
güzel yazılar yazsın
:16::16::16::16:

Herkese günaydın.Nfk yoklama işe yaradı, yavaş yavaş dönüşler başladı.
Ateş26 zor günler geçirmişsiniz canım.İnsanın eşinin yanında olması çok önemli.

ben ecoşun yürümesine alışamadım sabah işe dalmışım biri paçamdan tutuu bi çığlık attım :37:

tembihledim artık babababab diye gelcek :27::37:

Herkese günaydın.Nfk yoklama işe yaradı, yavaş yavaş dönüşler başladı.
Ateş26 zor günler geçirmişsiniz canım.İnsanın eşinin yanında olması çok önemli.

gercekten zor gunlerdı hele ılk hafta emırı kucagına aldı babası basta sen nerdesın dermıs gıbı baktı sonra boynuna
sarılır gıbı yaptı orda bız bıttık zaten :5: caok agladım ama bı muddet sonra alıstım sımdı varlıgına alısmaya calıscaz :52:
saka bı yana gercekten helekı bebek olunca eşsiz olmaz kimseye yaşatmasın Allahım tek duam o

gercekten zor gunlerdı hele ılk hafta emırı kucagına aldı babası basta sen nerdesın dermıs gıbı baktı sonra boynuna
sarılır gıbı yaptı orda bız bıttık zaten :5: caok agladım ama bı muddet sonra alıstım sımdı varlıgına alısmaya calıscaz :52:
saka bı yana gercekten helekı bebek olunca eşsiz olmaz kimseye yaşatmasın Allahım tek duam o

geçmş olsun canım Allah gerçekten ayırmasın çok zor hergün yaşıyorum :43:

seninki gene uzakdaymış benimki burda oldu halde gelcekmi diye bekliyorum :43:

emır cok hareketlı bı bebek durdugu yerde durmuyo
_
once asker gıbı surundu sonra emekledı bıkac kere yurume
gırısımınde bulundu ama sona vazgectı

_onclerı baba dede yı agzından dusurmuyodu sımdı onları unttu
"hadı" "gel" dıyo lamba nerde dıyorum "amba" dıyo yukarı bakıyo gosterıyo :D
Allah dıyo kardesımın ısmı rabıa "raba" dıyo "teyde" dıyo bı anne demıyoooooo :27:

_ezanlar okunurkn oda soylemeye calısıyo aaaa diye ezanla beraber mıkırdanıyo
boyle bişey yok gormenız lazım okadar tatlı oluyo kı :52:

kedı cagırmayı ogrendı pisi pisi diyorum elinini uzatıyo(hanı bız parmaklarımızı bırbırıne surterek
cagırırız ya )oda oyle yapıyo

_arabaların tekerlerını cevirmeyi çok seviyor
ooo, maşallah oğluşunaa:nazar::emir_bebek:

ayşecik de birçok kelime söylüyor, ayşecikçe olanları anlamıyorum, ama bana en sevimli geleni..
Alla, Alla, Alla demesiii:16:

annem çarşambaya geliyromuş ev yine battı yarın da yağmurlu eyvah eyvah sl baştan temizlik :52::52::52:

eşim oto koltuğu almaya gitti, ayşecik babaannede. birazdan gelir.
ben de kirlileri ayırıp yıkayacağım, akşama bavul hazırlama işleri var..
eksik listesi yazıyorum. bebekle gidince bi milyon tane ayrıntı var yaaaav:27:

ben ecoşun yürümesine alışamadım sabah işe dalmışım biri paçamdan tutuu bi çığlık attım :37:

tembihledim artık babababab diye gelcek :27::37:

Ne guzel baslamis senin ufaklik yurumeye bizimki siraliyor 30 sn kadar desteksiz duruyor ama bakalim ne zaman yuruyecek gec olsunda guc olmasin

eşim oto koltuğu almaya gitti, ayşecik babaannede. birazdan gelir.
ben de kirlileri ayırıp yıkayacağım, akşama bavul hazırlama işleri var..
eksik listesi yazıyorum. bebekle gidince bi milyon tane ayrıntı var yaaaav:27:

Bebekle gitmek gercekten zor bisey unutmamak icin tekrar tekrar kontrol ettim bende benimkisi yerini cok aradi onun haricinde cok sukur bi sikinti olmadi ama geceleri kabus gibiydi napalum saglik olsun seneye daha rahat oluruz diye dusunuyorum size ii yolcuklar cnm bursa ya geliyosun demi

kızlar selamlar..iyisinizdir umarım..babamız carsıda.bizde evdeyiz herzamanki gibi..kayseri coookk sıcak.rabbim kolaylık versin

mahmut kerim ve efeye maşallah subhanallah...rabbim acılarını göstermesin. hayırlı,sağlıklı uzun ömürler olsun inşallah..

busmaicimben Kayseriliyim ama yillisi değilim:9::9::9::9:
esimde Artvin Hopalı..bizde Karadenizli olduk mecburen..oğlumun kanında var.horon tepiyo.kayınvalidem görse delirir..oy yavrumun yavrusu diye..esim cevizmiş torunuda ceviz içiymiş..bende ağzına yanayım gazel oluyorum bu durumda:9::9::9::9::9::9:

kızlarbeni kınamayın..ay bu nasıl anne..bulaşık makinesiyle oynarmı çocuk.ıyy hiç hijyenik değil...tehlikeli demeyin...biz böyle yasıyoz:1::1::1: not:bıçak çatal yok makinada..anası mutfakta yemek mama sandalyesinde oturmamak için ağıt kaldıran yahya..
$100_6074.webp

Bebekle gitmek gercekten zor bisey unutmamak icin tekrar tekrar kontrol ettim bende benimkisi yerini cok aradi onun haricinde cok sukur bi sikinti olmadi ama geceleri kabus gibiydi napalum saglik olsun seneye daha rahat oluruz diye dusunuyorum size ii yolcuklar cnm bursa ya geliyosun demi
evet canım, inş bursaya gidiyoruz yarın sabah.
benim de tatilden maksimum bi beklentim yok, tebdili mekanda ferahlık vardır, bu bana yeter :31:

annem çarşambaya geliyromuş ev yine battı yarın da yağmurlu eyvah eyvah sl baştan temizlik :52::52::52:

karakız seni cok iyi anlıyorum tatlım..benimde annem geldi gecen kardeşimin mezuniyetinde..onlar gelmeden önce bayram temizliği yaptım..:1::1:annemde cok titizdir..esim diyoki annenden korktuğun kadar azcıkda kaynanandan korksan diyo:9::9::9::9:

kızlar selamlar..iyisinizdir umarım..babamız carsıda.bizde evdeyiz herzamanki gibi..kayseri coookk sıcak.rabbim kolaylık versin

mahmut kerim ve efeye maşallah subhanallah...rabbim acılarını göstermesin. hayırlı,sağlıklı uzun ömürler olsun inşallah..

busmaicimben Kayseriliyim ama yillisi değilim:9::9::9::9:
esimde Artvin Hopalı..bizde Karadenizli olduk mecburen..oğlumun kanında var.horon tepiyo.kayınvalidem görse delirir..oy yavrumun yavrusu diye..esim cevizmiş torunuda ceviz içiymiş..bende ağzına yanayım gazel oluyorum bu durumda:9::9::9::9::9::9:

kızlarbeni kınamayın..ay bu nasıl anne..bulaşık makinesiyle oynarmı çocuk.ıyy hiç hijyenik değil...tehlikeli demeyin...biz böyle yasıyoz:1::1::1: not:bıçak çatal yok makinada..anası mutfakta yemek mama sandalyesinde oturmamak için ağıt kaldıran yahya..
Eki Görüntüle 744713

dtk teşekkürler canım.iyi dileklerin için.hepimizin bebeklerine hayırlı uzun ömürlr versin.

niye kınayalım canım.aynı sahne bizdede oluyor sürekli.bende kaşık sepetini alıyorum içinden bizimkide oynuyor.

bulaşık makinası ve buzdolabı çok ilgisini çekiyor bzimkininde.

dtk teşekkürler canım.iyi dileklerin için.hepimizin bebeklerine hayırlı uzun ömürlr versin.

niye kınayalım canım.aynı sahne bizdede oluyor sürekli.bende kaşık sepetini alıyorum içinden bizimkide oynuyor.

bulaşık makinası ve buzdolabı çok ilgisini çekiyor bzimkininde.

sevindim..iyi yalnız değilmişim..merakı gitsin diye her yaptığına dur aman yapma demiyorum..engellediğim tek sey wc,banyo,klozet,prizler...geri kalan tüm ev yahyanın..:55:

Back
X