Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Dtk kız yap şu albümü de görelim meraktayız;) yada buluşalım kız bi ara;) özlemcr de gelir belkim:p

inan senin heyecanın beni sardı..
kilometrelerce uzaktan bi heyecan yapıyorumki, herşey istediğin gibi olacak mı diyee:17:
bize de bulaştırdın bu etkinlik stresiniii:27:

hadi bakalım süslen püslen.. fotolar da inş cillop cillop olur çekirdek aileniz..
e bunu hakettiniz, yani sen hakettin :1::72:

Canım çok teşekkür ederim :) herşey gayet güzeldi. Pasta da güzeldi hem tat olarak hem tip olarak. Foto biz kendi makinamızla hiç çekinemedik çünkü öyle bi koşturma oldu ki... Haftaiçi fotoğrafçıdan cdyi alınca albüm yaparım inşallah. Herkes çok beğendi yaptıklarımı (süsleri de yemekleri de :)). Çıtayı yükseltmişmişim de ikinci doğum gününe ne yapacakmışım. Ben de dedimkî önümüzdeki 5 yılda doğum günü yok!! :) oğlum da çok mutluydu beni hiç üzmedi sanki kendi günü olduğunu anladı :) ama ben bittim vallahi sağ el bileğim ağrıyor, ayaklarım ve bacaklarım ağrıyor. Yinr de değdi çok şükür :)

maşallah ecoşaa. bizde yürüyoruz 1 haftadır. çokk heyecanlanıyo yürüyorum diye. düşüyo ben ellemiyorum hoop kalkıyo bir daha:1:

bir de şu alıntıları güzelce yapsam hepsini bir yapıp cvp yazmak istiyorum olmuyooo puuufff.

pembehipopopam doğum günününz kutlu olsun sağlıklı uzun ömürler versin rabbimm. çok güzel şeyler yaptın ilk yaş gününde . her şey gönlünce olsun inşallah.:16:

şu bulaşık makinesine girenler gurubunda benim kızda olmalı yerleştirirken çıkarırken hemn içine atılıyo sıpa:37:

bu arada bizim hafta sonu düğünler var. akşam düğündeyiz yarın da düğündeyiz. ayşe hanım biii türlü oynanamama izin vermiyo. kimsenin kucagına gitmiyo kv .bile gitmiyo :1: bazen hoşuma gidiyoo ama bazı durumlarda zor oluyor.

Ay canım çok teşekkür ederim :) amin.

Benim oğlum gözlüklü ve erkek olmadığı sürece her kucağa gidiyor :)

C.ertesi temizliğe kadın gelecek ben de dolap içlerinden başladım.Çocukla iş yapmak ne zor yahu.Giremezsem bilin ki iş yapıyorum.

Kolay gelsin şimdiden canım :/

Bu arada pastadan bolca arttığı için ve evin dışına da süs yaptığım için yan komşumuzun kapısını çaldım herkes gidince (onların da 4 yaşında oğulları var) ve pasta ile balon verdim. Yavrum çok sevindi. Artık kalan balonları da mahalledeki çocuklara mı atsak balkondan patlatsak mı bilmiyorum :))

Bir sürü alıntı yapmıştım ama şarjım bitti, gitti şimdi...

Nfk cım toplanmışsındır şimdiye, yarın inşallah güzel güzel çıkarsınız yola. Tatiliniz de güzel geçsin ayşeciğe yarasın:)

Pembişim güzel geçmiştir eminim, yorgunluktan bugün giremezsin heralde ama yarın bekliyoruz haberlerini:)

Ates cim maşallah kuzuna:nazar:, bizimki böyle bilinçli hareketleri çok yapamıyor yaa.

Geldim yorum bile yazdım canımıniçi :)

Ayy bugün çok yoruldum yaa. Arya cıkla arkadaşta toplandık, ne zamandır buluşamıyorduk arkadaşlarla, iyi oldu aslında. İyi oldu daaaa, çok kalabalıktı ve gürültülüydü, arya uyumadı gün boyu, durmadı, durdurmadı, yemedi, yedirmedi.... Canımdan bezmiş bi şekilde geldim eve. Yemek yedirip banyo yaptırıp zar zor uyuttum 20.30 da.

Dün kv annenle ramazana mantı yapsak bigün dedi, işi yoksa söyleyeyim dedim. Bugünde kp benden mantı istedi. Bende ben evde de yapmıyorum ama ayıpsın yaparım baba dedim. ( onlarda yapmışlığım var biraz alışttırdık galiba) ama böyle emirvaki olunca durumdan hiç haz etmiyorum:/ içimden gelmiyor ne yalan söyleyeyim. Annemde gelir yapar mecbur ama bir dahakine önünü kesmek lazım tabi. Alıştırmamak lazım.

Ayy bugün çok yoruldum yaa. Arya cıkla arkadaşta toplandık, ne zamandır buluşamıyorduk arkadaşlarla, iyi oldu aslında. İyi oldu daaaa, çok kalabalıktı ve gürültülüydü, arya uyumadı gün boyu, durmadı, durdurmadı, yemedi, yedirmedi.... Canımdan bezmiş bi şekilde geldim eve. Yemek yedirip banyo yaptırıp zar zor uyuttum 20.30 da.

Dün kv annenle ramazana mantı yapsak bigün dedi, işi yoksa söyleyeyim dedim. Bugünde kp benden mantı istedi. Bende ben evde de yapmıyorum ama ayıpsın yaparım baba dedim. ( onlarda yapmışlığım var biraz alışttırdık galiba) ama böyle emirvaki olunca durumdan hiç haz etmiyorum:/ içimden gelmiyor ne yalan söyleyeyim. Annemde gelir yapar mecbur ama bir dahakine önünü kesmek lazım tabi. Alıştırmamak lazım.
Amaaan seviyorum seviyorumda kv ve kp bu emirvakiler canımı sıkıyor:/
Canım çok teşekkür ederim :) herşey gayet güzeldi. Pasta da güzeldi hem tat olarak hem tip olarak. Foto biz kendi makinamızla hiç çekinemedik çünkü öyle bi koşturma oldu ki... Haftaiçi fotoğrafçıdan cdyi alınca albüm yaparım inşallah. Herkes çok beğendi yaptıklarımı (süsleri de yemekleri de :)). Çıtayı yükseltmişmişim de ikinci doğum gününe ne yapacakmışım. Ben de dedimkî önümüzdeki 5 yılda doğum günü yok!! :) oğlum da çok mutluydu beni hiç üzmedi sanki kendi günü olduğunu anladı :) ama ben bittim vallahi sağ el bileğim ağrıyor, ayaklarım ve bacaklarım ağrıyor. Yinr de değdi çok şükür :)

Ay canım çok teşekkür ederim :) amin.

Benim oğlum gözlüklü ve erkek olmadığı sürece her kucağa gidiyor :)

Kolay gelsin şimdiden canım :/

Bu arada pastadan bolca arttığı için ve evin dışına da süs yaptığım için yan komşumuzun kapısını çaldım herkes gidince (onların da 4 yaşında oğulları var) ve pasta ile balon verdim. Yavrum çok sevindi. Artık kalan balonları da mahalledeki çocuklara mı atsak balkondan patlatsak mı bilmiyorum :))
Hadi geçmiş olsun canım. İçine sindi anlaşılan,sevindim valla. Hastayım kız sana;)

Geldim yorum bile yazdım canımıniçi :)
Sen ne yiyon ne içiyon bacım? Söylede bizde faydalanalım. Bi gezmeye gittim pert oldum ben:/

Ben dayanamayıp yatıyorum valla, iyi geceler herkese. ( pembiş şu iksirin sırrını vereydi, belki dayanırdım sabaha kadar:1:)

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::na

pembecim doğum gününüz kutlu olsun. rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ailenize:nazar::nazar:

foto bekliyoruz:34:

Nfk cım toplanmışsındır şimdiye, yarın inşallah güzel güzel çıkarsınız yola. Tatiliniz de güzel geçsin ayşeciğe yarasın:)
yok bacım ya, ayşecik sağolsun bugün hiç durmadı.
eşim de oto koltuğu almaya gitmişti, mübarek 9 saat sonra geldi:37:
neyse daha yapılacak ütülerim, toplanacak valizlerim var.
mutfak harp alanı orayı toplayıp bi de duş alırsam süpper olacak.
acep bunların hepsini gece yarısına kadar yapabilir miyim?:27:

pembişim, ellerine emeğine sağlık.:42: ne mutlu efeye senin gibi bi annesi var.:16:
çok güzel bi hatıra bıraktın oğluna.. tekrar tebrik ediyorum, fotoları heyecanla bekliyorum bacım..:34:

ben kaçanziii. sabah erken çıkıcaz.
çarşambaya kadar olmayacağım, ben yokken güzel güzel oynayın, kavga etmeyin, terli su içmeyin ve bol bol yazın
hakkınızı helal edin, sizleri seviyorum. Allaha emanet olun.. :16:

asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile. :5:

Son düzenleme:

Canım öncekikle ben oğluşla asla uzun soluklu bi yere gitmiyorum :) bi de mutlaka uyuyup uyandıktan sonra gidecek şekilde ayarlıyorum. Ha bi de oğlum insan seviyo valla bi o yana bi bu yana bakıp konuşuyo; eğlenmiş oluyo :) keşke evdekilere satıp gideydin :))))

Mantı işi emrivaki gibi olmuş ama senede bi kere olacak bişi boşverrrrr yap gitsin ;)

Amaaan seviyorum seviyorumda kv ve kp bu emirvakiler canımı sıkıyor:/

Hadi geçmiş olsun canım. İçine sindi anlaşılan,sevindim valla. Hastayım kız sana;)

Sen ne yiyon ne içiyon bacım? Söylede bizde faydalanalım. Bi gezmeye gittim pert oldum ben:/

Canım iksiri veremem çünkü bana özel :p yok ya ne biliyim içim içime sığmaz benim :D

Ben dayanamayıp yatıyorum valla, iyi geceler herkese. ( pembiş şu iksirin sırrını vereydi, belki dayanırdım sabaha kadar:1:)

Hahhahah yok öyle sabaha kadar dans dans :)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::na

pembecim doğum gününüz kutlu olsun. rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ailenize:nazar::nazar:

foto bekliyoruz:34:

Canım teşekkür ederim. Fotoğrafçıdan alalım albüm yapıcam inşallah ;)

pembişim, ellerine emeğine sağlık.:42: ne mutlu efeye senin gibi bi annesi var.:16:
çok güzel bi hatıra bıraktın oğluna.. tekrar tebrik ediyorum, fotoları heyecanla bekliyorum bacım..:34:

çarşambaya kadar olmayacağım, ben yokken güzel güzel oynayın, kavga etmeyin, terli su içmeyin ve bol bol yazın

asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile. :5:

Kızzzz eşin oto koltuğunu imal etmiş olmasın :))) güle güle kullanın. Allah'ım iyikî almışım dedirtmesin size. Canım işlerin de çok ama boşver ya gezeceksinnnnnnnnnn :)))

Güle güle git gel. Sen yokken kimse kimseyi yolmaz ama yerin de görünür bak :( neyneyse de teeeee almanyalara gitti. Zaten ben anlamıyorum; biz öğretmenler tatile girdik siz geziyosunuz :D

Neyse hadi uyuyalım daha gece mesaim var :)

Ay bi de bişi daha :) kocacım bi saattir uyuyo sanırsın ne yoruldu bugün :) uyuz erkek milleti :)))

Tamam bu sefer gidiyorum. Hoşçakalınnnnnnnn :)

pembıss yorulmussundur kesın ama aynı zamandada su dogumgunu partısını en guzel sekılde gecırmıssın..bunun haklı gururu ayakta tutuyor senın..ellerıne saglık..Rabbım efecıge ve mahmut kerıme hayırlı yaslar saglıklı mutlu yıllar nasıp etsın ınsALLAH..
nfk ıyı tatıller sanada canım;bı guzel dınlen kafayı sıfırlaa..saglıcakla gıdın gelınn
bızde bır haftadır yuruyoruzz..dun adım coregını yapıp dagıttık apartmandakılere..para kayınpedere cıktı:)zaten o heveslıydı ayakkabı almaya...
şu bulasık makınası fotolarından bızdede mevcut..nasıl bı hızlanıyor ozellıkle makınayı bosaltırken..tarkan gıbı atlıyor kapagının ustune:)
herkese ıyı geceler;guzel hafta sonları..opuldnzzz canlarrr

kızlar gecen sene hamıleydım ve merakla sızın doğumlarınızı hıkayelerını beklerken hatta en sona karakız kalmıştı ne zman dogurucam dıye dıye
temmuz ayına gırmek uzereyız bebeklerınız geldı 1 yasına zaman ne kadar çabukta gecıyor
rabbım evlatlarınıza nıce mutlu uzun hayırlı bı yasam nasıp etsın
sızlere vatana mıllete hayırlı evlat olsunlar ınsalla

ne güzel siz doğurdunuz büyüttünüz bile.. biz de kurbanlık koyun gibi doğum sıramızı bekliyoruz :) başımıza neler geleceğinden habersiz öylee bekliyoruz bakalım:) bu başlığı okudukça size çok özeniyorum :) ben de bunları yaşayabilecekmiyim acaba diyorum..

İşimiz olduğu zaman saolsun rahat bırakmıyorlar:/ neyse sen halledersin bacım. Yarın güle güle gidin, iyi yolculuklar...
ne güzel siz doğurdunuz büyüttünüz bile.. biz de kurbanlık koyun gibi doğum sıramızı bekliyoruz :) başımıza neler geleceğinden habersiz öylee bekliyoruz bakalım:) bu başlığı okudukça size çok özeniyorum :) ben de bunları yaşayabilecekmiyim acaba diyorum..
Ay inşallah çabucak ve sağlıcakla kurtarırsın canım. Öyle çabuk büyüyorlar ki hiç merak etme, ben hala bakıp bskıp bu çocuk benim mi şimdi diyorum:)

Bu arada günaydın herkese.... Bugün sanırım pikniğe kahvaltıya, oradanda eşim dışarı çıkarsa bizi de ananeye bırak dicez. Bugünki planımız bu bakalım.
Şu aryanın kahvaltı faslını hiç sevmiyorum yaa:/

Son düzenleme:
pembıss yorulmussundur kesın ama aynı zamandada su dogumgunu partısını en guzel sekılde gecırmıssın..bunun haklı gururu ayakta tutuyor senın..ellerıne saglık..Rabbım efecıge ve mahmut kerıme hayırlı yaslar saglıklı mutlu yıllar nasıp etsın ınsALLAH..
nfk ıyı tatıller sanada canım;bı guzel dınlen kafayı sıfırlaa..saglıcakla gıdın gelınn
bızde bır haftadır yuruyoruzz..dun adım coregını yapıp dagıttık apartmandakılere..para kayınpedere cıktı:)zaten o heveslıydı ayakkabı almaya...
şu bulasık makınası fotolarından bızdede mevcut..nasıl bı hızlanıyor ozellıkle makınayı bosaltırken..tarkan gıbı atlıyor kapagının ustune:)
herkese ıyı geceler;guzel hafta sonları..opuldnzzz canlarrr

Hahhahaha tarkan gibi atlarken hayal ettim yavrumu; çok tatlı :)

Adım çöreğiniz hayırlı olsun. Ne güzel kp in hevesli olması... Allah'ım daha nice mutluluklar yaşatsın hepimize :)

Bu arada günaydın herkese.... Bugün sanırım pikniğe kahvaltıya, oradanda eşim dışarı çıkarsa bizi de ananeye bırak dicez. Bugünki planımız bu bakalım.
Şu aryanın kahvaltı faslını hiç sevmiyorum yaa:/

Oh hadi bakalım çok güzrl bir gün olur inşallah.

Kahvaltı vb bişilerle ilgili yorum yapmak istemiyorum valla. Bizim çocuklar da böyle böyle büyüyecek diye düşünmek istiyorum. Ama sinir olduğum şöyle bitley var ki bakıcı teyzrmiz hiç yemek yediremiyo Efe'ye ve bu eğlenceli(!) iş bana kalıyo. Hadi şimdi tatil de okul vakti çooooook sinir bozucu oluyordu bu durum...

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn :) süper bir pazar diliyorum minnoşlarla sizlere :) biz öğlene kadar doğum günümüze gelen dayımızla takılacağız sonra da bilmiyorum ne yapacağız :)

kızlar gecen sene hamıleydım ve merakla sızın doğumlarınızı hıkayelerını beklerken hatta en sona karakız kalmıştı ne zman dogurucam dıye dıye
temmuz ayına gırmek uzereyız bebeklerınız geldı 1 yasına zaman ne kadar çabukta gecıyor
rabbım evlatlarınıza nıce mutlu uzun hayırlı bı yasam nasıp etsın
sızlere vatana mıllete hayırlı evlat olsunlar ınsalla

Amin cümlemizinki inşallah.

Ben "hep karnımda kalmayacak ya; eninde sonunda çıkacak" diye düşünerek geçiriyordum zamanı :) Allah kurtarsın şimdiden.

Bu arada yazmayı unuttum; oğluş dün ilk defa gidenlerin arkasından el salladı!! Millet doğum gününe yürüyerek girer biz böyle girdik :) her ay yeni birley oluyor bakalım önümüzdeki ay ne olacak :)??

Zaten biri gelecekse yada isin varsa bu bebisler inadina durmaxlar neyse hayirli yolculuklar cnm ii tatiller

Back
X