Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta içinde tatil alışverişini ve doğum günü ile ilgili tüm süsleri halletmem gerekiyo kocam ramazanda benimle hiçbiyere gelmez gezmez ancak akşamları o zamanda hiçbiryer açık olmuyone yapsam bilemedim hiçbir şey yok şu anda doğum günü ile ilgili pembiş yükle de senden kopya çekeyim :))) şaka bi yana afiş tasarımını özalitçideki adam yapabilir mi acep yasirin kafasına taç koymasını istiyorum ben beceremem ki...
Bizde gece çıkmadık arya hanım için bu sefer öyle yapacağız. Belki yer
Ya şu toplatıldığı ara 1 ay falan vermedim, sonra kalbinde üfürüm falan çıkınca kansızlıktan olsbilir yada kalbi delik dediler, öyle olunca dayadım ferro yu. Sonra geçti allahtan, kansızlıktanmış. Birde tanıdıktı o zaman gittiğimiz dr, onun kızıyla bizimkî arasında 2 hafta var, o kızdı vermememe. Beyin gelişimi için falan çok önemli dedi. Öyle olunca ben şimdi kullanıyorum, düzenli bir şekilde. Şimdiki dr muz da kendi kızına 1 buçuk yaşına kadar vermiş( normalde 1 yaşına kadar ya). Şimdi içim rahat rahat kullanıyorum, bırakmayı da düşünmüyorum. Bence önemli bir durum( hele üfürümden sonra). Kesinlikle kullanılmalı. Dvit ise adc3 kullanıyoruz biz, onuda bitene kadar vericem bitince almam galiba.
Bu arada dişiniz de hayırlı olsun kuzum![]()
yapmasssam hic yapmam yaparsamda birakmam diyorsun yani insan yapincada temuz kalsin istiyor bebekler olunca oda mumkun degil facede bi yazi okumustum cocuklu evde is yapmak yemek yerken dis fircalamaya benzermisyne camları sildim perdeleri yıkadım daha 3 gün olmuştu sileli ben takdığıma takarım artık her hafta camsiler halı kaldırır vs yaparım
işte bu yüzden temizlik yapmıyorum![]()
Bu saatte gidip dondurma aldık. Yesen bi türlüüü, yemesen bi türlüüüü:44:
Yarın da kendi anneme gideceğim inşallah, sonraki gün ankara yolcusuyuz. Yarın yine valiz telaşı:44:
Şu Alışveriş günlerine katılacağız, arya izin verdiği sürecebirde ben ankarayı gezemedim hiç, gezeceğiz güya. Lakin çok ümitsizim allahım nolur şu çocuğa biraz uysallık versen de bizde gezdiğimizden bişi anlasak? Birde 3 temmuz evlilik yıldönümümüz, onu da kutlamış olacağız
( yani inşallah:44:)
KRAL TACI | PART TALARI | PART MALZEMELER
Bak burda hazırı var :)
Evet bende çok batırdım heryeri. Enson bugün kv nin halısı:s hemde baya.... Ama farketttimki hemen silince çıkıyor. Bulaşık deterjanı ile silmiştim, allahtan çıktı!Yapar her halde. Ama ben olsam taç yapar kafasına takardım sanırım çünkü manyaklık var biraz hahahhah. Hakkaten ramazanda da gezilmez ya çok zor :/
Teşekkür ederim canım :)
Ya kullanması çok zor amayani şırınga ile vermeme rağmen okadar çok şey battı ki (park yatak dahil). Hele şimdi püskürtme huyu var düşünemiyorum olacakları. Neyse bi bakalım ne olacak.
Umarım çok güzel bir ankara seyahatiniz olur canım :)
Yedim yedim yedimmmYe ye ye ye :) okadar almışınız yani....
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun cnm simdiden ins arya uslu olur da sende gzlce evlilik yildonumunu kutlar gezersin tatilin valiz toplamakla gecicek bu gidisle masallahin var valla
canım çok saol yaa ben de keçeli olanlardan gördüm sence keçeli mi daha iyi olur bunlardan mı:44:
Evet bende çok batırdım heryeri. Enson bugün kv nin halısı:s hemde baya.... Ama farketttimki hemen silince çıkıyor. Bulaşık deterjanı ile silmiştim, allahtan çıktı!
Saol canım iyi dileklerin için:)
Yedim yedim yedimmm(( bilmem kaçıncı kez nefsime yenik düştümmm
((
Evet valla sorma. Bana gezme olsun yeter:) çok seviyorum gezmeyi ama aryayla tam bir facia oluyor. Nasıl yapıcam bilmiyorum. Otele tıkılıp kalmak var işin ucunda((
Size doyum olmaz, ben yatıyorum cicişleriyi gecelerrrr.....( pembişim efe hiiiiç uyanmadan rshat rahat uyusun, sende kesintisiz bir uyku çek inşallahhh)
ben döner dürüm yedim bu saatte !Bu saatte gidip dondurma aldık. Yesen bi türlüüü, yemesen bi türlüüüü:44:
doğumgününü alnının akıyla atlattığın için önce seni tebrik ediyorum sonra da doğumgünü çocuğunuBiz hiç gece yolculuğu yapmadık. Korkarım ben :)
Ya tarttırıyoruz vs ama sonuçta çocuk yemezse etmezse ne yapabiliriz ki?? Deviti bırakma olayını sorucam. Zaten 2-3 haftadır kullanmıyorum güneş görüyor diye. Bi de devlet hastanesinde bi doktor bulup kan tahlili yaptırmak istiyorum. Özeldeki hemşireler bebeklerden çok iyi kan alamıyor malesef :/ sünnet olduğunda yaptırdığımız kan tahlilinde demirimiz düşüktü ve dr baya yoğum ferro sanole başlatmıştı. Ama valla iki aydır şuydu buydu derken kullanmıyorum :/ eğer hala düşükse bu sefer tadı daha iyi olandan alıcam. Offfff niye böyle şeylerle bi ben uğraşıyorum ya?!? Yok mu bu çocuğun babası???
Bugün alttaki dişleri üçledik. Geçenlerde bahsetmiştim zaten şiş falan diye :)
Eeee daha ne diyim :)))?
Bu hafta koşturmalardan ve sağolsun Efeden dolayı final bölümünü izleyememiştim. Az önce izledim ve şok oldummmm. Üzüldüm. Uyuz da oldum :) birçok duygu bir arada yani. Takip ettiğim bi yalan dünya bi de bu vardı. Artık yalan dünya ile devam ederiz yeni bi dizi çıkmazsa karşımıza :)
Deli misin kız sen? 3 gün arayla cam mı silinir? Oldu olacak her yerleri temizlediğinde camları da bi dolandırvardır dimi böyle manyaklar :44:
Yarın da kendi anneme gideceğim inşallah, sonraki gün ankara yolcusuyuz. Yarın yine valiz telaşı:44:
Şu Alışveriş günlerine katılacağız, arya izin verdiği sürecebirde ben ankarayı gezemedim hiç, gezeceğiz güya. Lakin çok ümitsizim allahım nolur şu çocuğa biraz uysallık versen de bizde gezdiğimizden bişi anlasak? Birde 3 temmuz evlilik yıldönümümüz, onu da kutlamış olacağız
( yani inşallah:44:)
Ya canının hiç mi kıymeti yok bacımmmmm????
yapmasssam hic yapmam yaparsamda birakmam diyorsun yani insan yapincada temuz kalsin istiyor bebekler olunca oda mumkun degil facede bi yazi okumustum cocuklu evde is yapmak yemek yerken dis fircalamaya benzermis
ben döner dürüm yedim bu saatte !
napim çok açtımmm
doğumgününü alnının akıyla atlattığın için önce seni tebrik ediyorum sonra da doğumgünü çocuğununeymiş nasılmış şok edici son? yoksa gene behlülün bihteri gibi ,kuzeyin sevgilisi de mi kafasına sıktı hihhohhoh
çok yorgunum ama şu an toz alıyorum ,yarın keremle 2 saatte yapacağım işi şimdi yarım saatte yaparım. nitekim sınavlar bitti ve ev ber-battt
Geçmiş olsun umarım gecenin devamında kalmamıştır ağrısı canım.Bence bunlar daha güzel.
Bence Ankara iyi gelecek Aryaya :)
Kosla oxi artık en iyi arkadaşım :))))
Aminnnnnnnnn inşallahhhhhhhh. Midem çok ağrıyor ya; Efe yerine o uyandırdı beni![]()
İyide sen emziriyon bacım. Emzirirken herşey mübah:)ben döner dürüm yedim bu saatte !
napim çok açtımmm
doğumgününü alnının akıyla atlattığın için önce seni tebrik ediyorum sonra da doğumgünü çocuğunu
neymiş nasılmış şok edici son? yoksa gene behlülün bihteri gibi ,kuzeyin sevgilisi de mi kafasına sıktı hihhohhoh
çok yorgunum ama şu an toz alıyorum ,yarın keremle 2 saatte yapacağım işi şimdi yarım saatte yaparım. nitekim sınavlar bitti ve ev ber-battt
Atatürk orman çiftliğini bende çok istiyorum ama bakımdaymış heralde . Bakalımne kadar plan yapsak boş. Aryacığımın keyfinde biter işvalla eşim bu aralar gündüz evde gece işde kendimi temizliğe burdum![]()
öle yapıyorum mutfak dolabı yer derken kendim icamda buldum
hayırlı yolculuklar canım ankarada da bi gezilirkiigezilecek hiç bir yer yok anıtkabirden başka
olmadı aryacım ı atatürk orman çiftliğine götürün
yok hayatım valla bir görsen iskelet oldum !
uğraşcak birşey yok canm ya ondan eşimde gündüz evde ecoşa bakıyor çocuk özlüyor beni nasıl öpüyor nasıl sarılıyro snaki ben şe gidiyorum![]()
bende bu saatte yemek istiyorum adana dürüm yada dürümmmmmmmm !
bugun pazarda 185 boyunda adam önümden gidiyor soğan kokuyor Allah ım soğan sarmsak diye ölürüm neyse
adamın önüne geçtim bi baktım lavaşın arasında soğanlı ya adana yada dürüm yiyorduuu
adet olcam ya ço fenayım ben yaa manyakmıyım neyim
canımmmmmmm ben yaparım dur sen zahmet ete
benimde sınavlar bitti ya ndan yapıyorum gene başlar vizeler ıyykk![]()
ben döner dürüm yedim bu saatte !
napim çok açtımmm
doğumgününü alnının akıyla atlattığın için önce seni tebrik ediyorum sonra da doğumgünü çocuğunu
neymiş nasılmış şok edici son? yoksa gene behlülün bihteri gibi ,kuzeyin sevgilisi de mi kafasına sıktı hihhohhoh
valla eşim bu aralar gündüz evde gece işde kendimi temizliğe burdum![]()
öle yapıyorum mutfak dolabı yer derken kendim icamda buldum
hayırlı yolculuklar canım ankarada da bi gezilirkiigezilecek hiç bir yer yok anıtkabirden başka
olmadı aryacım ı atatürk orman çiftliğine götürün
yok hayatım valla bir görsen iskelet oldum !
uğraşcak birşey yok canm ya ondan eşimde gündüz evde ecoşa bakıyor çocuk özlüyor beni nasıl öpüyor nasıl sarılıyro snaki ben şe gidiyorum![]()
bende bu saatte yemek istiyorum adana dürüm yada dürümmmmmmmm !
bugun pazarda 185 boyunda adam önümden gidiyor soğan kokuyor Allah ım soğan sarmsak diye ölürüm neyse
adamın önüne geçtim bi baktım lavaşın arasında soğanlı ya adana yada dürüm yiyorduuu
adet olcam ya ço fenayım ben yaa manyakmıyım neyim
canımmmmmmm ben yaparım dur sen zahmet ete
benimde sınavlar bitti ya ndan yapıyorum gene başlar vizeler ıyykk![]()
Geçmiş olsun umarım gecenin devamında kalmamıştır ağrısı canım.
İyide sen emziriyon bacım. Emzirirken herşey mübah:)
Valla bravo, bu saatte toz? Öpüldün...
Atatürk orman çiftliğini bende çok istiyorum ama bakımdaymış heralde . Bakalımne kadar plan yapsak boş. Aryacığımın keyfinde biter işakvaryum falan varmış. Zaten çok bi yere de gidemeyiz.
Ben eşim evdeyken temizlik yapmaktan nefret ediyorum, sen iyi yapabiliyosun.
Zaten ben seni aşerme döneminde falan düşünemiyorum![]()
Bu arada topiğimizi açayım, günaydınlar herkeseee... Günler güzel, bebişler huzurlu geçsin... Topiğin konuşanı bol olsun inşallah...
Pembişim aşı olayını, ölçümleri bekliyoruz, inşallah zor bir aşı değildir. Sanırım ağrılı sancılı bişi, hemşire 2 hafta sürebilir ateşi demişti. Birde 45 gün aspirin kullanma, bebek ölümüne yol açıyormuş
Afiyet olsun :)
Banu kendini attı :/ "ben sevgisizliğinle tükettin" dedi güneye. Bölümün en önemli lafıydı hatta koca sezonun bence :) ay aşkı memnuyu hatırladım da çok güzeldiiiii. Sonunda kıvancın yapay sakalları hariç :))
Tebrik için de teşekkür ederim :)
Aman boşver uyu yaaaaa. O saatte bana para verseler temizlik yapmam :))
Adamın elnden kapaydın dürümü :) alo paket yok mu ya??
Bak kendinin kıymetini bil. Çıkın gezin kocan ve ecoşla. Temizlik hergün yapsan ev hergün aynı. Boş iş yani :) tabi evlerimizin rutin temizliği ayrı :)
Sorma canım. Gece bir üşüme bir titreme. Çorap giyip battaniye örttüm. Sonra da mide bulantısı ve ishal. Ya üşüttüm yada yediğim bişiden oldu dicem ama eşimde bişi yok....??? Neyse şimdi daha iyiyim çok şükür.
Gündüz gezeceğiniz için mutlaka kuğulu parka gidin. Aryacım ördeklere falan baksın. Atatürk orman çiftliği açıktı en son da kokoreççi vs olmuş oralar iyice. Hayvanat bahçesine bi uğrayın çocuğum şok olsun :). Kızılayda döner yiyin Hostada soğanlı soğanlı :) zaten bebekle 3 şeyden fazlası yapılmaz :)) ha bu arada tunalıda pasaj içlerinde güzel bişiler bulabilirsin kendine
Ya korktum ama ben şimdi :/ döner dönmez calpol vericem. Aslında gitmeden veriyordum hep belki de öyle yaparım. Ben ateş olayından çok korkuyorum
Herkese günaydınnnnnnnnnn. Çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Su gibi geçsin haftaları :)
Saol canım notlarıma ekledim tavsiyelerinigeçmiş olsun kız nazarımız mı değdi yoksa???? Ay üzüldüm ya valla. Bugün bişeyciğin kalmaz inşallah tatlım.
Yok ya yorgunluk çıktı bencebugün çok daha iyiyim canım sağol.
Sağlık ocağından geldik bildiriyorum :) 2,5 ayda yarım kilo almışız boyumuz da 5cm uzamış maşallah. Hemşire kilosuna takılmayın dedi önemli olan sağlıklı olması dedi. Aşılar iki koldan bi bacaktan. İlk aşıyı anlamadı koldan ama sonrakilerde ağladı tabi :) devit yeni bir tane verdi ve bu bitince bırakın dedi hemşire. Bi de böcek sokup durmuştu oğlumu dr merhem yazdı. Bizden haberler bunlar :)
Nfkcım gidince gündüz yazan olmuyor. Neyneyse gidince de akşam yazan olmuyor :/ evinize dönünnnnnnnnnn :)