Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aryam gece yolculuk nasıldı ?arya uyudumu deneyımlerını alalım bızde dıdıme (kaynanamlara) gıtcek gıbıyız ama emır dusunduruyo tabı bıde ozel arabamız yok otobusle nasıl olur bebekle yolculuk tecrubesı olan var mı ?ıste gece cksak yola dıye
dusunuyoruz ..
guzel guzel gezın bakalım aryada durur ınş. ızın verır annesını gezmesıne :1:hıppın elma suyu kayısı suyu falan var bıberonuyla vevrebılırsın cubuk mubuk ıdare edersınz artık

ozlemcr busmaı neguzel ıslerı bıtırdınz bend gectıgımız hafta yaptım bı cekmecelerın duzenlenmesı kaldı
onlarda gozumde nasıl buyuyo..

dunkı oturmada oglum ordakı kızın cıglıklarından korkarak salya sumuk agladı:52:
cok komıktı bırı hangı oyuncagı alırs dıgerıde onuelınden almaya calıstı:33:
bugunde carsıya gıttık gezdık geldık hava esıyo eskişehirde ne soguk ne sıcak ama dun gece
soguktu bıldıgın soguk rabısın memleketındenım bende burdan ona selam olsun okuyosa :3:
bızımde burda carsamba pazarı var ama nfk nın aldıgı gıbı seyler yok tabı :D
yarın oglanı babaya bırakıp 2saat kacamakmı yapsam :1:

Bu arada herkese günaydın.Aslında kalkalı çok oldu.Hatta Aden şimdi geri uyudu.Ben de uyuyacağım.Mutfak dolaplarından üç göz daha sildim.Kaldı altı bölme.Bugünlük bu kadar iş yeter zaten.Hadi bana iyi uykular...:21::21:

Süpersin valla programlı bir şekilde bitireceksin işleri :)

Cnm ankaraya bi kez gittim o da okul gezisiydi bisi anlmdm nesi meshur bilemiyorum ki ;)

Tunaydinlar bu arada sabah disarda kahvalti sonrasi sosyete pazari gezildi simdi de oglusumu uyuttum dondurma sefasi yapiciim deymeyin keyfime ;))

Ohhhh süper :) oğluş iyikeşti dimi???

ya kızlar bizim alttan iki dişimiz 10 aylıkken çıkmıştı şimdi ön üst değil de onların hemen yanından iki tane çıktı çok garip değil direk üstler yok üst yanlar var :1::1:

Küçük vampirrrrrrr :) bolbol foto çek ;)

Herkese selammm
Aryam erkencisiniz iyi gezmeler olsun
Karakız doktora götürdün mü pembiş haklı galiba böcek yedi
Sabah çok uykum vardı koltukta uyumaya devam etmişim kerem evde dolaşmış hiç ses çıkarmadan :)
Şimdi çarşıya gidiyoruz volta atcaz biraz,hava süper güneş yok
Nfk ne zmn döncek

Çarşamba diyecektim ki dönmüş :)

bugüüün :1:

sa canlar, nasılsınız?
biz gittik geldik, kısa ama güzel bi kaçamak oldu.
bursa harikulade. gittiğimiz yerde nem yoktu, hava da 20 dereceydi.
ooh, serin serin gezdik, rahat uyuduk.. ayşecik hırka ve sweet giydi..
az biraz alışveriş de yaptık.. ramazan öncesi şarj olduk.:31:

bavullar açılacak, ev temizlenecek. ama bugün hiiiçbişey yapamam valla
yarın inş..
siz nasılsınız, ne var ne yok bakam?

Hoş geldin canımmm :)

ayağımın tozuyla salıya koştum :10:
bacımla alışveriş yaptık. sezon bitiyor, yeni mallar gelecek.
son iki hafta elinizi çabuk tutun hanımlar :72:

çok güzel askılı ve sıfır kollular da vardı.
ayşeciğin 2 ve 3 yaşında yazın giyeceklerini alıyorum şimdi.
tshirtler sobe, çıtçıtlı badiler lcw. ve hepsi sadece 5 tl :72:

Eki Görüntüle 747168 Eki Görüntüle 747169 Eki Görüntüle 747171 Eki Görüntüle 747172 Eki Görüntüle 747173 Eki Görüntüle 747174 Eki Görüntüle 747175 Eki Görüntüle 747176 Eki Görüntüle 747177 Eki Görüntüle 747178 Eki Görüntüle 747179

Yani sana da bravo ha!! Bursayı fethedip pazarı da fethetmiş :) Ayşecik güle güle giyinsin :)

Biraz önce konuştum yarın dayımgiller ile teyzemgiller gelecek.:51::51:Yuppi.:52::52::52::52::52::52::52:

Wuhuuuu misafir :))

bu sabah ayşecik erkek kalktı.
reçel kaynattım. eşim de uyanınca sen ayşeciği al, kahvaltı hazırlayayım dedim.
ayşeciği aldı, salona geçti. çayı demledim, patates kızartmak için yağı da ocağa koydum.
yağ kızdı, tam patatesleri içine atacaktım ki, kolum çaydanlığa çarptı, demlik hooop kızartma tenceresinin içine.
fooooş, diye bi kabardı, sıçları o kızgın yağlar, aynı anda tavana kadar ateş parladı.
ödüm patladı. Allah diye bağırdım, eşim koştu geldi. beni sakinleştirdi.
o an aklıma gelen ilk şey ayşecik ya, dikkat etmeseydik de o sırada mutfakta ayağımın altında olsaydı..:50:
Allah korudu, verilmiş sadakamız vardı.
eşim saolsun bütün mutfağı sildi temizledi..
siz siz olun dikkat edin bacım.. Rabbim bebeklerimizi korusun

Ay Allah korumuşşşşş. Thlikeli bişiler yaparken uzak tutmaya çalışcaz ozaman :/

amiiin, cümlemize..
maxi cosi tobi dedim adamı gönderdim, kraft rino ile döndü :111:
yatağımız ve bastonumuz da kraft, kaliteli, türk markası. senin istediğin özellikler de vardı,
r44-04 belgesi de varmış bunu aldım diyo. 245 liraya.. saolsun, rahat gittik geldik uzun yolda iyi oldu.
yükseltisi iyi, dışarıyı görebiliyor. yatma pozisyonunda dinlenebiliyor, boyun yastığı da var ufacık :1:

miad doldu. bebek kanala girmiyor.
rahim ağzında yumuşama yok, sancı yok, açılma yok..
dr hanım ben bu bebeği nasıl doğurucam dedim.. :18:

dr o bebek oraya bi şekilde girdi ve yine bi şekilde çıkacak dedi :30:
hakeza dediği gibi oldu, yattığı yerden memnun olan ayşeciği beni keserek çıkardılar.. :27:

şaka bi yana, Rabbim hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin... bol dua edin.. :34:

valla ben de sonradan izlemiştim final bölümünü.
hem şaşırdım, hem beğendim, hem güldüm, hem ağladım..
bütün sezon ite kara zorla bi yerlere geldiler, son bölümde her şey oluverdi bi anda..
ama o gerzek güney layığını buldu ya, bi rahatladım ki sormaa:ssz:

ayşecik de yasakladığım yere doğru giderken
ardına bakıyor ben bi şey diyor muyum, peşinden geliyor muyum diye:1:
yerimden kalkıp peşine gittiğimi görünce motoru takıyor, daha hızlı emekliyooo:9:

bizimki ciddi bi yüz ifadesiyle hayır diyince anlıyor, bi süre duraklıyor.
izliyor ama sonra devaam:86:

ben döndüm, sanıyorum neyneyse de perşembe günü dönecekti:44:

bak şuna heleee!!!
kız ne duruyon, yazsana:76:

gözünüz aydın diyim, ama eminim çok hoş bi görüntüsü vardır,
merak ettim yasiri şimdiii:1:

hoşbulduk bacım, kolay gelsin.
topik-sorumluluk bilinci ne kadar gelişmiş bakın. nöbetleşe tatile gidiyoruz, topik boş kalmasın diye:1::72:

iki çocuk olunca daha önemli, gönlüne kesene göre yer bulmuşsun, ne mutlu sana..
çocukları mutfaktan uzak tutmak gerek ama nasıl?!
artık oyuncakların yüzüne bakmıyor, varsa yoksa kapalı dolapları açacak, çekmeceleri boşaltacak..
şuanki favorisi yatak odasındaki annesinin çamaşır çekmecesi.. bazen gidiyorum yerler iç çamaşırı:30:
ikincise de mutfaktaki tencere tava dolabııı:53:

Güle güle kullanın koltuğunuzu :)

Güney layığını buldu çok sevindim ama Banuya üzüldüm :( ayrıca Cemreyi başka biri oynamalıydı dizinin başından beri bence :p

Topik sorumluluk bilinci hahhahahaha

dunkı oturmada oglum ordakı kızın cıglıklarından korkarak salya sumuk agladı:52:
cok komıktı bırı hangı oyuncagı alırs dıgerıde onuelınden almaya calıstı:33:
bugunde carsıya gıttık gezdık geldık hava esıyo eskişehirde ne soguk ne sıcak ama dun gece
soguktu bıldıgın soguk rabısın memleketındenım bende burdan ona selam olsun okuyosa :3:

Kesinlikle kaçamak yap!! :)

Çocuklar çok komikler hakkaten. Bugün bakıcı teyzemizin evine gitmiştik. Komşunun kızı geldi Efeyi önceden görüp sevdiği için. Teyzesi poğaça verdi ikisine de. Bizimki komşu çocuğun elindeki poğaçayı istiyor kendinkini atıyor. En sonunda çocuk kaçtı :)

Canım bir daha fasulye ayıklama oğluşun yanında. Bakıcı teyzemizin küçükken öğretmeninin çocuğu öyle ölmüş :(. Nasıl etkilendiyse hep söyler. Yazık yutmuş yere düşen bir fasulyey i

Ya sorma Efe de beni sinir ediyo. Kendini deli gibi geri atıyo!! Bi tane çarpasım geliyo. Eskiden orda burda görürdüm kendini atan, bağıran ve çığıran çocukları da sinir olurdum; al işte bende de var bi tane :/

Akşam babamız da yoktu, yağmur da yağıyodu ve oğlum da çooooook sıkılmıştı. Yan komşunun çocuğunu istedik (4 yaşında ) gelmedi :) bizi çağırdılar oraya gittik. Apartmanda çocuk çok ama henüz bi samimiyet olmadığı için gidip gelemiyo insan :/
.
ya Allah rahmet eylesın ecelı gelmıs yavrucagın yok zaten ama cokkorkarım oyle bogulcak dıye gecen bı muz ıssırtım dedım
bogazında kaldı cok korktum Allah korusun
sımdı yıne ıyıde eregen olunca napcaaaaaaaaaaaaaz:18::18::18::18:
komsuluk cok onemlı gercekten bısey oldugunda allah korusun ama aıleden once ılk onlar yetısecek ımdadına
benım yan daıremdekı komsum benle yasıt kocasıda kocamla cok ıyıler gecen tatıle gıderken anahtarlrını bana bıraktı buyuk akvaryumları var balıklara yem vermem ıcın sorumluluk alamam olmaz falan dedıysem de zorla verdı yanı bırbırımıze
cok guvnıyoruz kardes gıbıyız artık. saolsun komsularım ıyı bır ıkı tanesı harıc tabıııı:35::27:

komsuluk cok onemlı gercekten bısey oldugunda allah korusun ama aıleden once ılk onlar yetısecek ımdadına
benım yan daıremdekı komsum benle yasıt kocasıda kocamla cok ıyıler gecen tatıle gıderken anahtarlrını bana bıraktı buyuk akvaryumları var balıklara yem vermem ıcın sorumluluk alamam olmaz falan dedıysem de zorla verdı yanı bırbırımıze
cok guvnıyoruz kardes gıbıyız artık. saolsun komsularım ıyı bır ıkı tanesı harıc tabıııı:35::27:

hakikaten komşu çok önemli..
Allah hepimize gönlümüze göre evler komşular nasip etsin..

bizim komşular hep akraba..yani iyisi de vaaaar, akrebi deee:37:

Kesinlikle kaçamak yap!! :)

Çocuklar çok komikler hakkaten. Bugün bakıcı teyzemizin evine gitmiştik. Komşunun kızı geldi Efeyi önceden görüp sevdiği için. Teyzesi poğaça verdi ikisine de. Bizimki komşu çocuğun elindeki poğaçayı istiyor kendinkini atıyor. En sonunda çocuk kaçtı :)

yapim dimi yapim yapim :52:2de gıdıo ıse babmız sabah erkenden cıkarsam 2 3 saatte gezersem yetrde artar bıle :32:
hahah cok komık
bugun emırdde carsıda bı cocuk gordu elmalı seker yıyo emır gordu tabı elını uzatıp ıh ıh dıye ıstıyo
cocukta bunu farkettı sureklı onunde gecıp gecıp kayboluyo haın dom dom 5 6 yaslarındaydı cın ıskencesı cektırdı ogluma:35:
artık herseyın farkındalar hayır dan anlamıyo dıyoruz ama oyle bı anlıyolarkı ıslerıne gelmıyo:1:

Allahım gercekten ıcımden gelerek su guzel gunler hurmetıne herekese gonlundekı hayırlı evı versın hayırlı
komsulu olanından hemde kaynanadan uzaktaaaaaaaaaaaaaa AMIIIIIIIIIIIN

ay benim 20 aylık yeğenim de durup durmadık yerde tiz bi çığlık basıyor. :53:
kuzeninden öğrenmiş. ayşecik de onun çığlığına alışkın değil, başlıyor salya sümük ağlamaya.
eşek sıpası bunu farketti ya, durup durup çığlık atıyor. bağrırken de ayşeciğin yüzüne bakıyor nasıl ağlayacak diye..
uleeeyn! yeğenim olmasa, dötüne bi tane yapıştırırdım da işte, kanımdan, ne etçen, katlanıcan, mecbuuur :37:

rabiş dedin de, yanlış hatırlamıyorsam bugün onun doğumgünü.. iyiki doğdun bacıım!!!:16:

git bacım, git.. alışveriş candır. heyecandır, yakıttır :32:
hiçbirşey almasan da tezgah karıştır, rahatlarsın, gözün gönlün açılır:1:

aryam gece yolculuk nasıldı ?arya uyudumu deneyımlerını alalım bızde dıdıme (kaynanamlara) gıtcek gıbıyız ama emır dusunduruyo tabı bıde ozel arabamız yok otobusle nasıl olur bebekle yolculuk tecrubesı olan var mı ?ıste gece cksak yola dıye
otobüsle karakız yolculuk yapmıştı bir iki kere..

biz özel arabayla gittik, yolu da uzattık, sahilden ormanların içinden gidelim diye.
3 saat oldu, 5 saat:27:
giderken sorun olmadı da, tam dönüşte ayşeciğe bi hal oldu.
hani karnı tok sırtı pek, ne derdi var dediğimiz durumlardan.
ne yaptıysam durmadı, onun ağlamasına eşimin de konsantrasyonu bozuldu..
oralarda çok seven oldu, nazar oldu diye düşündüm.
ben regliyim okuyamadım, eşime sen oku dedim.
başladı, okurken ağzı burnu kaydı resmen. gözleri kan çanağı oldu, burnu aktı.:50:
inanın o daha okumasını bitirmeden, ayşecik uyuyakaldı..:53:
artık nasıl bi ağırlık vardıysa çocuğun üzerinde, yetişkine bile ağır geliyor, bol bol okumak gerek bu bebelere..

yolculukta, oyalayıcı yiyecek de şart.
kayısı verdim eline, çubuk kraker, bisküvi. biraz etrafa sürdü, üstünü kirletti ama olsun..

Allahım gercekten ıcımden gelerek su guzel gunler hurmetıne herekese gonlundekı hayırlı evı versın hayırlı
komsulu olanından hemde kaynanadan uzaktaaaaaaaaaaaaaa AMIIIIIIIIIIIN

amiiiiiiiiin!
ecmaiiiiiiiiiiin!:52:

kızlar buarada album yaptım busmai nın albumunude gordum
MASALLAH cok tatlı yaa!! herkes kendı rresmını koysaya tanııs oluruz bırbırımız

... hemde kaynanadan uzaktaaaaaaaaaaaaaa AMIIIIIIIIIIIN

aynı binada olmasın da, geri kalan her türlü mesafe kabulum ve makbulumdur :17:

benim kv yi çok anlatıyorum, iyi hanımdır.
kötülük düşünmez, güzel davranır.
(bu söylediklerimin az önce getirdiği biber kızartmasıyla hiiiç alakası yok :27:)

1,5 ay önce bizim dün gittiğimiz yere gitti, tatil yaptı.
biz giderken eşim, 1-2 günlüğüne yakında bi yerlere gidiyoruz demiş.
neden söylemedin bursaya gittiğimizi dedim.
yer söylersem ve onu çağırmazsam kırılır dedi.
haklı. işte böyle yakın olunca gereksiz bi talep ve beklenti oluşuyor.. :19:

bu arada 2000li sayfalara ulaşmışız..
helal:46:

kızlar buarada album yaptım busmai nın albumunude gordum
MASALLAH cok tatlı yaa!! herkes kendı rresmını koysaya tanııs oluruz bırbırımız
oğlunu gördüm, maşallah çok dadluu:16:
bizim de albüm var ama bize has bi albüm:1:

.
ya Allah rahmet eylesın ecelı gelmıs yavrucagın yok zaten ama cokkorkarım oyle bogulcak dıye gecen bı muz ıssırtım dedım
bogazında kaldı cok korktum Allah korusun
sımdı yıne ıyıde eregen olunca napcaaaaaaaaaaaaaz:18::18::18::18:

Bizim apartman yeni dolayısı ile komşuluklar da yeni :/

Oyoyoyoy :)
yapim dimi yapim yapim :52:2de gıdıo ıse babmız sabah erkenden cıkarsam 2 3 saatte gezersem yetrde artar bıle :32:
hahah cok komık
bugun emırdde carsıda bı cocuk gordu elmalı seker yıyo emır gordu tabı elını uzatıp ıh ıh dıye ıstıyo
cocukta bunu farkettı sureklı onunde gecıp gecıp kayboluyo haın dom dom 5 6 yaslarındaydı cın ıskencesı cektırdı ogluma:35:
artık herseyın farkındalar hayır dan anlamıyo dıyoruz ama oyle bı anlıyolarkı ıslerıne gelmıyo:1:

Haklısın; anlıyorlar ama takmıyorlar :)

Büyüsün bizimkiler de başka çocuklara yapsın bari :p

ay benim 20 aylık yeğenim de durup durmadık yerde tiz bi çığlık basıyor. :53:
kuzeninden öğrenmiş. ayşecik de onun çığlığına alışkın değil, başlıyor salya sümük ağlamaya.
eşek sıpası bunu farketti ya, durup durup çığlık atıyor. bağrırken de ayşeciğin yüzüne bakıyor nasıl ağlayacak diye..
uleeeyn! yeğenim olmasa, dötüne bi tane yapıştırırdım da işte, kanımdan, ne etçen, katlanıcan, mecbuuur :37:

rabiş dedin de, yanlış hatırlamıyorsam bugün onun doğumgünü.. iyiki doğdun bacıım!!!:16:

git bacım, git.. alışveriş candır. heyecandır, yakıttır :32:
hiçbirşey almasan da tezgah karıştır, rahatlarsın, gözün gönlün açılır:1:

otobüsle karakız yolculuk yapmıştı bir iki kere..

biz özel arabayla gittik, yolu da uzattık, sahilden ormanların içinden gidelim diye.
3 saat oldu, 5 saat:27:
giderken sorun olmadı da, tam dönüşte ayşeciğe bi hal oldu.
hani karnı tok sırtı pek, ne derdi var dediğimiz durumlardan.
ne yaptıysam durmadı, onun ağlamasına eşimin de konsantrasyonu bozuldu..
oralarda çok seven oldu, nazar oldu diye düşündüm.
ben regliyim okuyamadım, eşime sen oku dedim.
başladı, okurken ağzı burnu kaydı resmen. gözleri kan çanağı oldu, burnu aktı.:50:
inanın o daha okumasını bitirmeden, ayşecik uyuyakaldı..:53:
artık nasıl bi ağırlık vardıysa çocuğun üzerinde, yetişkine bile ağır geliyor, bol bol okumak gerek bu bebelere..

yolculukta, oyalayıcı yiyecek de şart.
kayısı verdim eline, çubuk kraker, bisküvi. biraz etrafa sürdü, üstünü kirletti ama olsun..

İyiki doğdun Rabişşşşşşşş :) özledik senî :(

Bizim babamız arabada yiyecek içecek tükettirmez. Sadece su :)

aynı binada olmasın da, geri kalan her türlü mesafe kabulum ve makbulumdur :17:

benim kv yi çok anlatıyorum, iyi hanımdır.
kötülük düşünmez, güzel davranır.
(bu söylediklerimin az önce getirdiği biber kızartmasıyla hiiiç alakası yok :27:)

1,5 ay önce bizim dün gittiğimiz yere gitti, tatil yaptı.
biz giderken eşim, 1-2 günlüğüne yakında bi yerlere gidiyoruz demiş.
neden söylemedin bursaya gittiğimizi dedim.
yer söylersem ve onu çağırmazsam kırılır dedi.
haklı. işte böyle yakın olunca gereksiz bi talep ve beklenti oluşuyor.. :19:

Eminim biber kızartması ile alakası yoktur :)))))

ahahahh! benim profilimde ziyaretçi sayısı 1999 görünüyor.
2000. şanslı kişiye ayşecik posteri :9:

Senin oğlun da çok yakışıklı ates26 maşallah 41 kere
Nfk gelmiş hoşgelmiş
Oylat ne güzelmiş öyle, fotoğrafına bayıldım
Pembiş bence de cemre o dizide hiç olmamalıydı:)
Aryam katılıyorum ben de geziyorum ama bişey alamıyorum çarşıdan, kombin yetilerimi kaybetmişim sanki
Kereme sünnet kıyafeti aldım fotoğraf çektircem :)
Gülerek çıktığım çarşı yolundan suratım asık döndüm bilin neden
Benim ultra-korumacı kocam çarşı zevkimin ortasında aradı "yemek yiyelim mi" dedi. Keşke hayır deseydim, konsantrasyonumu bozdu eve ne zaman dönceksin istersen anneme git biraz dinlen vs saçmasapan önerilerde bulundu benim de tepem attı!
La bi sal beni ya, ben ister yerim ister yatarım yürürüm koşarım bırak beni yaaa bırak ,beni bana bırakkkkkkkk diye dellendim ve eve döndüm..
Ayyy pişman oldum söylediğime ben seni düşünerek demiştim, dedi
Bi daha beni düşünme benim adıma plan yapma ben çarşıdayken beni ARAMA dedim
Gerçekten bıktım ya biraz yalnız kalmak istiyorum zaten kaç zamandır evden çıkamamıştım çocukla sürekli birilerine muhtaç bıktım gerçekten
I need space:45:

bu vaadettiğim ayşecik posteri..:9:

$3.Yavru Melek.webp

Senin oğlun da çok yakışıklı ates26 maşallah 41 kere
Nfk gelmiş hoşgelmiş
Oylat ne güzelmiş öyle, fotoğrafına bayıldım
Pembiş bence de cemre o dizide hiç olmamalıydı:)
Aryam katılıyorum ben de geziyorum ama bişey alamıyorum çarşıdan, kombin yetilerimi kaybetmişim sanki
Kereme sünnet kıyafeti aldım fotoğraf çektircem :)
Gülerek çıktığım çarşı yolundan suratım asık döndüm bilin neden
Benim ultra-korumacı kocam çarşı zevkimin ortasında aradı "yemek yiyelim mi" dedi. Keşke hayır deseydim, konsantrasyonumu bozdu eve ne zaman dönceksin istersen anneme git biraz dinlen vs saçmasapan önerilerde bulundu benim de tepem attı!
La bi sal beni ya, ben ister yerim ister yatarım yürürüm koşarım bırak beni yaaa bırak ,beni bana bırakkkkkkkk diye dellendim ve eve döndüm..
Ayyy pişman oldum söylediğime ben seni düşünerek demiştim, dedi
Bi daha beni düşünme benim adıma plan yapma ben çarşıdayken beni ARAMA dedim
Gerçekten bıktım ya biraz yalnız kalmak istiyorum zaten kaç zamandır evden çıkamamıştım çocukla sürekli birilerine muhtaç bıktım gerçekten
I need space:45:

kıskançlığından mı yapıyor diyorsun?

benim eşim de yalnız bi yere gitmemi istemez.
kendine sorarsam, yooo öyle bi şey yok, yalnız da gidebilirsin ama bi eküri bulsan yanına daha rahat olmaz mısın diyo:27:
bay çok bilmiş

kıskançlığından mı yapıyor diyorsun?

benim eşim de yalnız bi yere gitmemi istemez.
kendine sorarsam, yooo öyle bi şey yok, yalnız da gidebilirsin ama bi eküri bulsan yanına daha rahat olmaz mısın diyo:27:
bay çok bilmiş

Aynısını eşim de bana söylemişti ıyyyyyy çok eziiiikk :P
Kıskançlık mı aşırı korumacılık mı herşeye burnunu sokmak mı bilmişlik mi her ne ise önceden hoşuma gidiyordu artık sıkıldım

Bi de satıcı 1 numara sünnet kıyafetine 3 numara şapka vermiş Allahım sinir oldum işin yoksa git değiştir üfff

Back
X