Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu sabah ayşecik erkek kalktı.
reçel kaynattım. eşim de uyanınca sen ayşeciği al, kahvaltı hazırlayayım dedim.
ayşeciği aldı, salona geçti. çayı demledim, patates kızartmak için yağı da ocağa koydum.
yağ kızdı, tam patatesleri içine atacaktım ki, kolum çaydanlığa çarptı, demlik hooop kızartma tenceresinin içine.
fooooş, diye bi kabardı, sıçları o kızgın yağlar, aynı anda tavana kadar ateş parladı.
ödüm patladı. Allah diye bağırdım, eşim koştu geldi. beni sakinleştirdi.
o an aklıma gelen ilk şey ayşecik ya, dikkat etmeseydik de o sırada mutfakta ayağımın altında olsaydı..:50:
Allah korudu, verilmiş sadakamız vardı.
eşim saolsun bütün mutfağı sildi temizledi..
siz siz olun dikkat edin bacım.. Rabbim bebeklerimizi korusun
Canım ağzım yüreğimde okudum büyük geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ama bi yandan da senin de dediğin gibi ayşeciğin olmamasına sevindim insanın insanın eli ayağı titriyo eşinden de Allah razı olsn gerçekten...
Sen ve tatile giden diğer arkadaşlarla ilgili merak ettğim şeyler var yemek olayını nasıl hallettiniz çocuklar için ve gece uykularını nerde uyudular aranızda mı yataklarını aradılar mı evdeki hallerinden farklı olarak neler yaşandı ?
born...ben sana kırıldım oglun nasıl oldu dıye sormustum cvp yazmadın:25:
Canımm bi öpim de barışalım :38:bak Pembiş de sormuş ben onu da şimdik gördüm inan gün içinde hep telden giriyorum sayfaları karıştırabiliyorum :37: geceleri pc açıyorum ancak yasirin görebildiğim kadarıyla boğazları daha iyi ama yemek konusu hala sıkıntılı şöyle ki bugün yediğini yarın hiç istemiyor sonra öbürgün daha olsa yiyecek gibi anı anını tutmuyo ama ben de hiç sallamıyorum artık napıyım ... senin bebişin nasıl sen nasılsın ben göremedim albümü yoksa biz arkadaş değilmiyiz :20:

Bu arada Rabiiiş Happy birthdaaay to youuuu :119::119::119:

Aynısını eşim de bana söylemişti ıyyyyyy çok eziiiikk :P
Kıskançlık mı aşırı korumacılık mı herşeye burnunu sokmak mı bilmişlik mi her ne ise önceden hoşuma gidiyordu artık sıkıldım

Bi de satıcı 1 numara sünnet kıyafetine 3 numara şapka vermiş Allahım sinir oldum işin yoksa git değiştir üfff

Ayyy en sinir oldugum şey benim de yasir mevlid kıyafetinde benzer bişey başıma gelmişti tekrar eminönüne gitmek zorunda kalmıştık gerçi bana yine gezme çıkmıştı diğer eksikleri de almıştım ama insan sinir oluyo...Kerem'in de sünnet kıyafetine kurban olurum ben Allah'ım tüm mürvetlerini hayırlısıyla göstersin annesi damatlıgını daa :123:

Kıskançlık mı aşırı korumacılık mı herşeye burnunu sokmak mı bilmişlik mi her ne ise önceden hoşuma gidiyordu artık sıkıldım

ne burcu eşin? seni böyle bunaltacak kadar kısıtlıyorsa haklısın:19:
göster tepkini..

benim eşim de hassas. söylediği bu ama, hani daha ilerisi yok. aramak huyu değil.
geç gelmeye gıcığı var ama, akşam saatine kalmam zaten.
yalnızsın madem gitme falan demez. arkadaşın yok mu, kardeşin gelsin beraber gidin.
ya da ben götüreyim falan.. ama bu bile bunaltabiliyor.

bi keresinde karşıya gidecektim, yine aynı şeyi söyledi.
ben de sinirliydim heralde, patladım. birine ihtiyacım var gibi mi görünüyorum.
ben yetişkinim, aklı başındayım.
öğrenciyken her gün gittiğim yolu şimdi biri elimden tutup götürsün mü istiyorsun demiştim.
biraz fazla olmuştu ama ne hissettiğimi anladı.:19:

Son düzenleme:
Biz ikimiz de kovayız canım

Hadi kalk gidelim hemen şu anda
Kapa telefonunu bulamasın arayan da

Canım ağzım yüreğimde okudum büyük geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ama bi yandan da senin de dediğin gibi ayşeciğin olmamasına sevindim insanın insanın eli ayağı titriyo eşinden de Allah razı olsn gerçekten...
Sen ve tatile giden diğer arkadaşlarla ilgili merak ettğim şeyler var yemek olayını nasıl hallettiniz çocuklar için ve gece uykularını nerde uyudular aranızda mı yataklarını aradılar mı evdeki hallerinden farklı olarak neler yaşandı ?

saol bacım.

ayşecik bizim yediğimiz her şeyden yiyor. o bakımdan bi sıkıntı olmadı.
emzirdiğim için de rahatım tabi.

kaldığımız otelde bize park yatak getirdiler. içinde yatağı yoktu ama yorgan pikeyi katlayıp yatak yapmışlardı.
ben kendi çarşafını battaniyesini de götürmüştüm.
akşam uykuya dalarken biraz zorlandı, kalkıp kalkıp yatağına baktı. anladı onun kendi yatağı olmadığını:1:
ama sabaha kadar evdeki gibi uyudu, zaten serin bi yerdi.

yasir yerini yadırgarsa, yanına alırsın aranızda yatar

Son düzenleme:
saol bacım.

ayşecik bizim yediğimiz her şeyden yiyor. o bakımdan bi sıkıntı olmadı.
emzirdiğim için de rahatım tabi.

kaldığımız otelde bize park yatak getirdiler. içinde yatağı yoktu ama yorgan pikeyi katlayıp yatak yapmışlardı.
ben kendi çarşafını battaniyesini de götürmüştüm.
akşam uykuya dalarken biraz zorlandı, kalkıp kalkıp yatağına baktı. anladı onun kendi yatağı olmadığını:1:
ama sabaha kadar evdeki gibi uyudu, zaten serin bi yerdi.

yasir yerini yadırgarsa, yanına alırsın aranızda yatar

Canım söylediğin iyi oldu yarın ilk iş iki oteli de arayıp bize de böyle bişi verip veremeyecekleri yoksa inanki yanımda götürürüm 15 gün aramızda yatarsa döndüğünde asla yerinde yatmaz ve inanılmaz ters yatıyoruz üçümüzde çok zor olur yemek konusu doğru ya bizimki 1 yaşını geçmiş olucak zaten ne olursa yer onu unuttum :1:

Canım söylediğin iyi oldu yarın ilk iş iki oteli de arayıp bize de böyle bişi verip veremeyecekleri yoksa inanki yanımda götürürüm 15 gün aramızda yatarsa döndüğünde asla yerinde yatmaz ve inanılmaz ters yatıyoruz üçümüzde çok zor olur yemek konusu doğru ya bizimki 1 yaşını geçmiş olucak zaten ne olursa yer onu unuttum :1:
15 gün uzun bi süre. tedbirini alırsın canım.
yatak vereceklerini sanıyorum, lokantalardaki mama sandalyesi neyse otellerdeki yatak da o:1:
eşim de yatağı götürelim dedi, 2 gün için değmez, olmazsa aramızda yatar dedim, gerek kalmadı şükür.

çorba, mantı, pilav, patates salatası, köfte, et, karpuz yedi bizimki.
oteller açık büfe zaten, mutlaka yiyeceği bi şeyler bulursun.
zaten emiyor da, aç kalmaz yasir paşa:emir_bebek:

Senin oğlun da çok yakışıklı ates26 maşallah 41 kere
Nfk gelmiş hoşgelmiş
Oylat ne güzelmiş öyle, fotoğrafına bayıldım
Pembiş bence de cemre o dizide hiç olmamalıydı:)
Aryam katılıyorum ben de geziyorum ama bişey alamıyorum çarşıdan, kombin yetilerimi kaybetmişim sanki
Kereme sünnet kıyafeti aldım fotoğraf çektircem :)
Gülerek çıktığım çarşı yolundan suratım asık döndüm bilin neden
Benim ultra-korumacı kocam çarşı zevkimin ortasında aradı "yemek yiyelim mi" dedi. Keşke hayır deseydim, konsantrasyonumu bozdu eve ne zaman dönceksin istersen anneme git biraz dinlen vs saçmasapan önerilerde bulundu benim de tepem attı!
La bi sal beni ya, ben ister yerim ister yatarım yürürüm koşarım bırak beni yaaa bırak ,beni bana bırakkkkkkkk diye dellendim ve eve döndüm..
Ayyy pişman oldum söylediğime ben seni düşünerek demiştim, dedi
Bi daha beni düşünme benim adıma plan yapma ben çarşıdayken beni ARAMA dedim
Gerçekten bıktım ya biraz yalnız kalmak istiyorum zaten kaç zamandır evden çıkamamıştım çocukla sürekli birilerine muhtaç bıktım gerçekten
I need space:45:

Öncelikle sakin canımıniçi :) sen başka birşeye kızıp ona patlamadın dimi?? Adamcağız zaten fazlası ile pişman olmuştur ;) yani artık asabını bozma. Yakın zamanda bi daha çık gez :)

bu vaadettiğim ayşecik posteri..:9:

Eki Görüntüle 747477

Nfk cım seni cadılığa yükseltiyorum :)) yada hayali ihracatçı da diybiliriz. Yada ne vadettin ne gösterdinci (hahah bu çok uydurma oldu).

Bi de satıcı 1 numara sünnet kıyafetine 3 numara şapka vermiş Allahım sinir oldum işin yoksa git değiştir üfff

Yok öyle artık sıkıldım :p

Bence satıcının yaptığına sevinmeli ve kendine 2-3 saatlik bi gezme etkinliği ayarlamalı ve telefonunu sessize almalısın :))

Benim gelinlikçim bana iki tane sağ eldiven vermişti. Bi de manyak kadın düğünden birgün önce getirttiği için eldivenleri (ben uzun istmiştim de) düğün günü anlayabilmiştim bu durumu!! Şok olmuştum ama hiç asabımı bozmamıştım. Zaten ogün sinirlerim alınmış gibiydim :) yani bu satıcıların yanlış bişi verişleri hep olan bişi :D

Bugğn yaptığım bi şaşkolozluğu paylaşmak istiyorum :)

Bakıcı teyzemize gitmek için hazırlanıyoruz. Hava serin olduğu için uzun kollu bişi giydim. Ufaklığın eşyalarını toparladım. Tam çıkıcaz saatimi bulamıyorum. Ara da ara yok. Neyse dedim telefondan bakarım. Bindik arabaya gittik teyzeye. Oturduk sohbet muhabbet. Derken dedim ki saat kaç aaba bi bakıyım. Koluma baktım saatim kolumda!!! Yani bi insan hiç mi hissetmez??? Kafa gidik :) grçen gün de telefonla konuşarak evden çıktım. Kapıyı kilitledim ve merdivenden inerken çantama koyuyordum anahtarı ki telefonumun çantada olmadığını farkettim. Aradım taradım ama yok. İçimden dedimki "salak gibi evde unuttn herhalde". Eve döndüm tam kapıyı açıcam ki dank etti telefonun kulağımda olduğu ve kuzenimle konuşuyo olduğum :) ah ah ne hallere düştüm bennnnnn :)

Nfk cım kocamın kısıtlamasından değil; sürekli programlarıma dahil olmaya çalışmasından yakınıyorum..
"Seni ben bırakayım mı,ben alayım mı, acıkmışsındır, yorulmuşsundur,ne zaman eve döneceksin" gibi gibi gibi

Pembiş yok başka bişeye kızıp ona patlamadım ,direk ona kızdım
Sözde adamın işi başından aşmış, bir de benle buluşuyor.. Gün içinde yemek yemeye vakti olmayan adam, her çarşıya çıktığımda benle yemeğe geliyor. şaka gibi ya.
Yarın da çarşıya gitmeyi düşünüyorum ama artık aramaz, yoksa telefonumu evde unutucam:51:

Nfk cım kocamın kısıtlamasından değil; sürekli programlarıma dahil olmaya çalışmasından yakınıyorum..
"Seni ben bırakayım mı,ben alayım mı, acıkmışsındır, yorulmuşsundur,ne zaman eve döneceksin" gibi gibi gibi

Sözde adamın işi başından aşmış, bir de benle buluşuyor.. Gün içinde yemek yemeye vakti olmayan adam, her çarşıya çıktığımda benle yemeğe geliyor. şaka gibi ya.
Yarın da çarşıya gitmeyi düşünüyorum ama artık aramaz, yoksa telefonumu evde unutucam:51:

Kız adam seni seviyoooooooooo. Seninle ev dışında da görüşmek istiyooooooo :) dayaklık teyzeler gibi konuştuğumu biliyorum ama doğruluk payı olabilir ;) bence işini bitirip sen onu ara şok olsun hahaha

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah. Benim bugün son sınav görevim var inşallah; resmi olarak tatil başlasınnnnnnn :)))

Herkese gny nfk hosgeldin cnm bugunde mesaiye 7:25 de basladik gecede kac kere kalktik hatirlamiyorum bile soyle aksamlara kadar deliksiz uyumak istiyorum birazdan kizimi kuran kursuna birakicam ordanda kendime pastaneden biseyler alayim gelip kahvalti yapayim batti balik yan gider zaten rejimde yalan oldu su oglusumun emzirme donemi bitsin siki bi diyete baslarim o zaman ( simdi de boyle avutuyorum kendimi)

günaydın..
ayşecik de sabahın 7sinde kalktı, bizi uyandırdı saolsun :1:
bugün evi silip süpürsem iyi olacak ama bunun için içimde zerre istek ve enerji yok :37:
aksine ayşeciği babaanneye verip, -tabi evdeyse- alışverişe gitmek istiyorum maltepeye:27:

günün mönüsü: zeytinyağlı fasulye, cacık
erkek ismi: lütfü. kız ismi: lütfiye:9::9:

Nfk cım seni cadılığa yükseltiyorum :)) yada hayali ihracatçı da diybiliriz. Yada ne vadettin ne gösterdinci (hahah bu çok uydurma oldu)
aaa, ne dolandırıcılığımı gördün kııız..
ayşecik posteri demiştim, aha da ayşecik posteriii:35:

Bugğn yaptığım bi şaşkolozluğu paylaşmak istiyorum :)

Bakıcı teyzemize gitmek için hazırlanıyoruz. Hava serin olduğu için uzun kollu bişi giydim. Ufaklığın eşyalarını toparladım. Tam çıkıcaz saatimi bulamıyorum. Ara da ara yok. Neyse dedim telefondan bakarım. Bindik arabaya gittik teyzeye. Oturduk sohbet muhabbet. Derken dedim ki saat kaç aaba bi bakıyım. Koluma baktım saatim kolumda!!! Yani bi insan hiç mi hissetmez??? Kafa gidik :) grçen gün de telefonla konuşarak evden çıktım. Kapıyı kilitledim ve merdivenden inerken çantama koyuyordum anahtarı ki telefonumun çantada olmadığını farkettim. Aradım taradım ama yok. İçimden dedimki "salak gibi evde unuttn herhalde". Eve döndüm tam kapıyı açıcam ki dank etti telefonun kulağımda olduğu ve kuzenimle konuşuyo olduğum :) ah ah ne hallere düştüm bennnnnn :)
ahahah.. hepimizin kafası gidik :86::111:

ama bu güzel bi şeeeeeey :17:

teşbihte hata olmaz. ayşeciğin nenesi olsa şöyle derdi..
'çirkini öpersin, makbule de geçmez' :60:

Herkese gny nfk hosgeldin cnm bugunde mesaiye 7:25 de basladik gecede kac kere kalktik hatirlamiyorum bile soyle aksamlara kadar deliksiz uyumak istiyorum birazdan kizimi kuran kursuna birakicam ordanda kendime pastaneden biseyler alayim gelip kahvalti yapayim batti balik yan gider zaten rejimde yalan oldu su oglusumun emzirme donemi bitsin siki bi diyete baslarim o zaman ( simdi de boyle avutuyorum kendimi)
günaydın bacım. Allah kızına zihin açıklığı versin..
sana da afiyet olsun.. 'emzirmeden sonraki diyet' hepimizin avuntusu :76:

günaydın süpper anneler :16:

$1044795_10151678004019255_1250440794_n.webp

herkese günaydın hayırlı sabahlarrrrr:3:

nasıl herkesler bakalım:34:

nfk canım dönmüşsünüz hoşgeldiniz:42:
ohhh çokda güzel geçmiş tatil birde üstüne yemede yanında yat olmuş valla
ayşeciğin cicileride pek güzel güle güle giysin :34:

pempiş canım doğum günü resimlerini ne zaman alacaksın? sabırsızlıkla bekliyrouz sen atlattın darısı başıma :34:

aryam sende tatillere gitmişsin iyi eğlenin bol bol dinlenin :34:

busmai
eşin bunaltmış seni sanırım bazen insan böyle korumacılık istiyor bazende sıkılıyor ayy bizde bir alemiz yaa adam bilmiyorki ne zaman korumacılık yapsam :1: sünnet kıyafetinizde hayırlı olsun bu arada:34:

kelebeğim
doğum günün kutlu olsun :54:

bizdede doğum günü hazırlıkları tam gaz devam ediyor ama sorun ne yapıyorum doğum günü için sadece temizlik:37:
daha süsleme ikramlık falan hiçbirşeye fırsatım olmadı resmen bayram temizliği oldu valla heryeri boşalttık sildik süpürdük yerleştirdik birkaç sey daha var yapılacak onlar bitince ancak doğum günü hazırlığına girişebileceğim allah yardımcım olsun valla :18:

:2:
Kız adam seni seviyoooooooooo. Seninle ev dışında da görüşmek istiyooooooo :) dayaklık teyzeler gibi konuştuğumu biliyorum ama doğruluk payı olabilir ;) bence işini bitirip sen onu ara şok olsun hahaha

Yok canım görüşmek istemesinden değil. evdeyken "dışarı çıkalım beraber,dolaşalım" diye yalvarırım,çıkmak istemez. Ben çıkınca mı geliyor aşka?

Back
X