Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kız maşallah sana, tek başına resmen bahar temizliğine bayram temizliğine girişmişsin.. :30:

aaah, bizim evin de öyle bi temizliğe ihtiyacı var ama bende iş yok :37:

cumartesiye daha var. dediğin gibi mönüyü bilmiyorum ama mutlaka paylaştır birilerine..
yükün azalır. onlar yabancı mı, misafir gibi geleceklerse babaanne ve hala olmanın ne manası var, hıhhh!:19::51:

öldüm ama öldüm sorma yaaa:43: gerçi sağolsun eşiminde hakkını yiyemem yardım ediyor sağolsun (dün akşam koltukta sızmış ama olsun) melisanın küçülen kiyafetlerinin bazılarını ihtiyaç sahibine verdim bazılarınıda kıyamadım vermeye hani olurda 2. cocugum olursa diye yada kızkardeşim çocuguna falan çok hediye gelmişti hepsini tam giyemedi bile yeni duruyorlar onlarıda bakum poşetlerine koyup kaldırdık oda çıktı aradan rahatladım valla:34:

menü hakkında henüz kesin birşey yok kafamda tasarlama aşamasında henüz:1:
bunlardan bir kaçı poğaça mecbur olacak fiks menü de sakallı poğaçamı yoksa standart peynirli poğaça arasında kaldım
börek patatesli börek olacak (bunu kayınvalideme yaptırmayı planlıyorum:23:)
saalata olarak kısır, kabak salatası ve mercimek köftesi arasında gidip geliyorum
tatlı olarak pasta zaten olacak birde cupcake yapmayı düşünüyorum ayrıca külahta kek yapıp gelen çocuklara vermeyi düşünüyorum

fikirlerinize ihtiyacım var yani :34:

bunlardan bir kaçı poğaça mecbur olacak fiks menü de sakallı poğaçamı yoksa standart peynirli poğaça arasında kaldım
saalata olarak kısır, kabak salatası ve mercimek köftesi arasında gidip geliyorum
tatlı olarak pasta zaten olacak birde cupcake yapmayı düşünüyorum ayrıca külahta kek yapıp gelen çocuklara vermeyi düşünüyorum

fikir alabileceğin en yetkin kişi, pembiş:51:

kısırı iyi düşünmüşsün, ama hem kısır hem mercimek köftesi:44:
patatesli börek güzel, sakallı poğaça nedir bilmiyorum, onu senden duydum.
ama poğaça poğaçadır. yani pastaydı, kekti, kurabiyeydi tatlılar ön planda olacak. peynirlisi de işi görür.
bu arada sen o cillop şeker hamurlu kurabiyelerinden de yapacaksın di miiii?:52:

$dscn3834gw3.webp

ab-ı hayat: Sosisli Lolipoplar (sosisli milföy)

Son düzenleme:

ama poğaça poğaçadır. yani pastaydı, kekti, kurabiyeydi tatlılar ön planda olacak. peynirlisi de işi görür.
bu arada sen o cillop şeker hamurlu kurabiyelerinden de yapacaksın di miiii?:52:

salata olarak kısır , mercimek köftesi ve kabak salatası 3 ünü düşündüm 1 tanesini seçmem lazım
sakallı poğaça bildiğimiz poğaçada göreseli güzel diye acaba o mu olsun dedim
$P1010942.webp$030.webp
bazısı kaşarlı bazısı beyaz peynir ve maydanozlu yapıyor:34:

işte en vahim durumuda bu maalesef yapamayacağım sanırım eşimde dalga geçiyor sen herkese yap kızına yapma diye
temizlik işine daha önce başlasaydım halledebilirdim ama artık yetişmez bakalım düşünüyorum ama cupcakelere şeker hamuru yapacağım:34:

salata olarak kısır , mercimek köftesi ve kabak salatası 3 ünü düşündüm 1 tanesini seçmem lazım
sakallı poğaça bildiğimiz poğaçada göreseli güzel diye acaba o mu olsun dedim
Eki Görüntüle 747749 Eki Görüntüle 747750
bazısı kaşarlı bazısı beyaz peynir ve maydanozlu yapıyor:34:

işte en vahim durumuda bu maalesef yapamayacağım sanırım eşimde dalga geçiyor sen herkese yap kızına yapma diye
temizlik işine daha önce başlasaydım halledebilirdim ama artık yetişmez bakalım düşünüyorum ama cupcakelere şeker hamuru yapacağım:34:
hmm tamam, sakallı poğaçayı biliyormuşum :1:

ama melisaya kurabiye yapmasan olmaaaaaaaz!:19:

annesi melisaya kurabiye yaaap!!!:72:
başka şeyler yapma, özel kurabiye yaaaap!

ben kaçanziii:10:

geçen gün lcw den aldığım tshirtleri elbiseyle değiştirmeye gidiyoom..:23:
ben gelene kadar yazın bacım, bol bol yazııın!:54:

ben sosisten pek hazetmiyorum ama güzel duruyorlar :34:

pembiş de yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
minik pizza da güzel bi seçenek.

Eki Görüntüle 747753

Mini Pizza Tarifi, Hamarat Abla'dan
aaa bunlar çok güzel yapılabilir gerçekten de hemen fikir kısmına yazıyorum bunu sağol:54:

hmm tamam, sakallı poğaçayı biliyormuşum :1:

ama melisaya kurabiye yapmasan olmaaaaaaaz!:19:

yaaaa:24:

annesi melisaya kurabiye yaaap!!!:72:
başka şeyler yapma, özel kurabiye yaaaap!

yaaaa anam kurabiye yerine bende pasta yapmayı planlıyorum ama bakalım :23:

sınav komisyonu tek başına sen misin kıız?:1:

Heeee ben keyfim ve kahyası :))) yok ya iki kişi idik. Ama artık bittiiiiii. Yaşadın tatilllll :)

Anesteziden mi hamilelikten mi annelikten mi bilemedim ben de çok unutkanım şu sıralar...

Anammm kovalar özgürlüğüne düşkün olur.Gelemezler sıkıntıya.Bilirim ben de kovayım.Yapma denilen şeyi yapmayacaksam da biri yapma derse inadına yapasım gelir.Biraz boş alanım olmalı.:52::51::51:

Bence hepsi bir arada!! Bi de tabi çocuğumuzu düşündüğümüz için resmen beynimizin yarısından çoğu onunla dolu :)

iyiyim canim Sağol bebisde iyi sadece kucağı ve memeyi cok seviyor bırakınca hemen uyanıyor :50: biraz uykusuzluk oluyor tabi bunada şükür

amaninn benimde en cok korktugum sey Allah beterinden korusun:18:

Ben senin sakin yorumlarına kurban :))) üçüncü çocuk olunca sanırım yorumdan bile sükunet fışkırıyor :D

:30::37::9::23::15::ssz::18::35::41::51::60::68::76::82::86::101::111::125::128:

Eki Görüntüle 747720

Hahhahahaah

Kesinlikleeeeee :))

öldüm ama öldüm sorma yaaa:43: gerçi sağolsun eşiminde hakkını yiyemem yardım ediyor sağolsun (dün akşam koltukta sızmış ama olsun) melisanın küçülen kiyafetlerinin bazılarını ihtiyaç sahibine verdim bazılarınıda kıyamadım vermeye hani olurda 2. cocugum olursa diye yada kızkardeşim çocuguna falan çok hediye gelmişti hepsini tam giyemedi bile yeni duruyorlar onlarıda bakum poşetlerine koyup kaldırdık oda çıktı aradan rahatladım valla:34:

Ben mercimek köftesi yapmıştım. Kısır veya mercimek köftesi yap bence de ;) sakallı poğaça yaparsan eğer maydonoz ile yap böylece zaten mercimek köftesi ve kısıra doğradığın maydonozlardan kullanırsın :)) valla minik minik bişiler yapınca güzel de bak hala bileğim ağrıyo :/

Yetkin kişi geldiiiiiiiiiii :p estağfurullah canım yaptık işte bişiler :) kocacım fotoları alsa da eklesemmmmm :/

Gunaydınnn..selamlar herkese..
Nfk tatıl den donmussun hosgeldınn..ve de cokkk gecmıs olsun canım;verılmıs sadakan varmıs..Allah beterınden sakınsın
Aryamm..sanada ıyı gezmeler;umaırım bıdıgın sag tarafından kalkmıs zamanına denk gelırsınde bı guzel gezersınız
Pembıs..ıslerını halledıp tatıle tam manasıyla;hıc bısey dusunmeden baslamıssıınn..tadını cıkar canım bolca efecıklee
Born tatıl ıcın cok stres yapma canım ya..guzel gecıyor guzell..sadece oncekı tatıllere gore ınsıyatıf pasada olacak bunu bıl..yemek konusunda bızım otelımızde cocuk restaurantı var dı ama..bızım pasa masaların etrafında gezmekten bısey yemedı meraklı taze..ben oyle corba fılan vermedım acıkcası..ızgara balık, kofte, meyve ve sutlac tarzı tatlılar kurtarıcı oluyor..sabah ta cıcı bebe sut vs gıdıyor yanı..
Bu arada bugun doktordan randevu aldım..mıdem ıcın..hamılelıkten mıras..gastrıt sanırım..son bır haftada 2 kere acılde aldık solugu..normalde duzenlı mıde koruyucu ıcıyordum ama artık oda fayda etmemeye basladı ve de zaten gercek bı tedavı ıstıyordum..bunun ıcın de yarın Allah ızın verırse endoskopıye gırecegım sabah..bakalımm ne cıkacak karsımıza..babamı mıde kanserınden kaybettık..ıcımde korku yok degıll rabbım korusun inşAllah

Cok gecmis olsun cnm kalbini ferah tut aklina kotu seyler getirme bisey yoktur allahin izniyle sonuclari bildirirsrn guzel haberlerini bekliyoruz

ben kaçanziii:10:

geçen gün lcw den aldığım tshirtleri elbiseyle değiştirmeye gidiyoom..:23:
ben gelene kadar yazın bacım, bol bol yazııın!:54:

İyi gezmelerrrrrr :)

ben sosisten pek hazetmiyorum ama güzel duruyorlar :34:

aaa bunlar çok güzel yapılabilir gerçekten de hemen fikir kısmına yazıyorum bunu sağol:54:

yaaaa:24:

yaaaa anam kurabiye yerine bende pasta yapmayı planlıyorum ama bakalım :23:

Ben vejetaryan yaptım pizzayı. O yüzden biçok kişi yedi. Yoksa yemeyeceklerdi. Migrosta hazır kesilmiş zeytinler var yeşil ve siyah ondan aldım. Bi de kırmızı biber domates kaşar okadar. Hamur tarifi istersen link atabilirim ;)

Şeket hamurlu cupcakeler süper oluyooooooo. Şimdiden eline sağlık ;) benim yaptığın cupcake hamurunu da çok beğendiler istersen onu da atabilirim :) ayy çok güzel ya heyecan verici :)

merhaba hatunlar nasılsınız :3:

biz dün hastaneye gittik bacağındaki kitle için yarın usg röntgen çekincez. kan tahlili yaptık ondan önce doktora pekmez verdiğimi oda kan ilacını vermem gerektiğini söyledi neyse sonucu görelim dedim :27:

sonuçlar ok şükür iyi hç bir eksiği yok :16::16::16::16: kırk binkere maaşallah anasınn kuzusu ne buluyorsa yiyor hep öle olur inşallah :16::16:

annemler geliyor birazdan gelirler temizlik bitti süpürdüm ama silmedim akşşamdan beri 6 makian çalıştırdım temizleri bile yıkadım :27: 15 gün felan giremem sanırım .

birşey daha yazacaktım neyse unuttum hepinizi tek tek öpüyorummmmmmmmm :16::16: :54: Allah a emanet olun :16:

Ben vejetaryan yaptım pizzayı. O yüzden biçok kişi yedi. Yoksa yemeyeceklerdi. Migrosta hazır kesilmiş zeytinler var yeşil ve siyah ondan aldım. Bi de kırmızı biber domates kaşar okadar. Hamur tarifi istersen link atabilirim ;)

Şeket hamurlu cupcakeler süper oluyooooooo. Şimdiden eline sağlık ;) benim yaptığın cupcake hamurunu da çok beğendiler istersen onu da atabilirim :) ayy çok güzel ya heyecan verici :)

hımm bak migrosda dilimlenmiş zeytin satıldığını bilmiyordum iyi oldu söylediğin:34:
hamuru acaba ekmek hamurundan yapsak nasıl olur ??

evet süper oluyor cupcakeler ayy hem heyecan verici hemde çok uğraştırıcı yaa birde telaş yapıyorum ben yetişmiyecek diye:18:
akşam geç çıkıyorum burdan birde alışveriş eksiği çıkıyor onları al sonra ozalitçi baloncu süslemeci geziyorum sürekli :1:
eve gidince hal kalmıyor ama tabi birşeyler yapmaya çalışıyorum bakalım ne olacak bir an evvel alnımın akıyla bitseydi bende bir ohh çekseydim iyiydi birde bizim kamera bozulmuş arkadaştan kamera istedim onu alacağım videoya çekeceğim bütün anı o an birşey anlamıyorum çünkü sonrasında izlerim keşke diş buğdayınıda çekseydim:43:
fotoğrafçılarımızda geçen hafta evlendiler karı koca fotocu oldular ama şimdi balayındalar yetişirlrse resimleri onlar çekecekler yoksa amatör olcak fotolar:34:

merhaba hatunlar nasılsınız :3:

biz dün hastaneye gittik bacağındaki kitle için yarın usg röntgen çekincez. kan tahlili yaptık ondan önce doktora pekmez verdiğimi oda kan ilacını vermem gerektiğini söyledi neyse sonucu görelim dedim :27:

sonuçlar ok şükür iyi hç bir eksiği yok :16::16::16::16: kırk binkere maaşallah anasınn kuzusu ne buluyorsa yiyor hep öle olur inşallah :16::16:

annemler geliyor birazdan gelirler temizlik bitti süpürdüm ama silmedim akşşamdan beri 6 makian çalıştırdım temizleri bile yıkadım :27: 15 gün felan giremem sanırım .

birşey daha yazacaktım neyse unuttum hepinizi tek tek öpüyorummmmmmmmm :16::16: :54: Allah a emanet olun :16:

Maşalah Ecoşa :). Sana da kolay gelsin anneciğinle ;)

hımm bak migrosda dilimlenmiş zeytin satıldığını bilmiyordum iyi oldu söylediğin:34:
hamuru acaba ekmek hamurundan yapsak nasıl olur ??

evet süper oluyor cupcakeler ayy hem heyecan verici hemde çok uğraştırıcı yaa birde telaş yapıyorum ben yetişmiyecek diye:18:
akşam geç çıkıyorum burdan birde alışveriş eksiği çıkıyor onları al sonra ozalitçi baloncu süslemeci geziyorum sürekli :1:
eve gidince hal kalmıyor ama tabi birşeyler yapmaya çalışıyorum bakalım ne olacak bir an evvel alnımın akıyla bitseydi bende bir ohh çekseydim iyiydi birde bizim kamera bozulmuş arkadaştan kamera istedim onu alacağım videoya çekeceğim bütün anı o an birşey anlamıyorum çünkü sonrasında izlerim keşke diş buğdayınıda çekseydim:43:
fotoğrafçılarımızda geçen hafta evlendiler karı koca fotocu oldular ama şimdi balayındalar yetişirlrse resimleri onlar çekecekler yoksa amatör olcak fotolar:34:

Ekmek hamurundan sevmiyorum pek :/

Birkaç gün yorulacaksın baya baya ama sonuç eminim çok güzel olacak ;) aman bizimki de hiç profosyonel gibi değildi. Boluda bu kadar işte.. :/

pembiş özel mesaj attım sana bildirimleri göremediğin için haber veriyorum bakabilir misin:34:

ee nerdesiniz millet?..

ben gittim, çarşıda şöyle bi gezindim. ayşecike aldıklarımı değiştirdim.
kasadaki kız beni sinir etti. önceden aldığım elbise ve tshirtü verdim. şu elbise ve çıtçıtlı badiyle değişecek dedim.
neden diyo:53:
önümdeki kadın aldıkları için değişim kartı istediğinde karta gerek yok, barkottan değişim yapıyoruz demişti.
benden fiş istedi.
az önce barkottan değişim yapıyoruz dedin dedim.
yapıyoruz ama fiş de olsa iyi olur dedi.
neyse fiş de yanımdaydı, aradım buldum verdim. gıcık!:19:

neyse geldim, bütün evi süpürdüm. ayşeciği yedirdim, uyuttum.
fasulyeyi koydum. duş aldım. şimdi domates çorbası yapıcam.
ama önce saçlarıma fön çekeyim.

maşallah benden sonra yazmamışınız!!
şimdi bi kınama da size geliyor..
geliyooor!
geldiii!

kın kın kınıyorum siziii!:4:

slm kıslarrr. nfk hoşgeldin cnm . geldigin hemn belli olmuş 2 gün pek giremedim sayfalar baya ilerlemişş:1:

ee nerdesiniz millet?..

ben gittim, çarşıda şöyle bi gezindim. ayşecike aldıklarımı değiştirdim.
kasadaki kız beni sinir etti. önceden aldığım elbise ve tshirtü verdim. şu elbise ve çıtçıtlı badiyle değişecek dedim.
neden diyo:53:
önümdeki kadın aldıkları için değişim kartı istediğinde karta gerek yok, barkottan değişim yapıyoruz demişti.
benden fiş istedi.
az önce barkottan değişim yapıyoruz dedin dedim.
yapıyoruz ama fiş de olsa iyi olur dedi.
neyse fiş de yanımdaydı, aradım buldum verdim. gıcık!:19:

neyse geldim, bütün evi süpürdüm. ayşeciği yedirdim, uyuttum.
fasulyeyi koydum. duş aldım. şimdi domates çorbası yapıcam.
ama önce saçlarıma fön çekeyim.

maşallah benden sonra yazmamışınız!!
şimdi bi kınama da size geliyor..
geliyooor!
geldiii!

kın kın kınıyorum siziii!:4:

kına cnmm kına sen gittin mi herkes kaçıyorrr :4:

Back
X