Bence de takılma , var mı eşyaları yerleşemeyip ortada kalan? Ev boşalsın gerisi gelir.amin canım.bende öyle diyorum.hayırlısıyla bi cıksında..yavaş yavaş yaparım.zaten mutfak eşyası makinaya,çamasırlar makinaya...onlar ortadan kalkınca pek iş kalmıyor..yahyaylada ne yaparız sorma..çamaşır asıyorum.geliyor telin altından çekiyor..çamaşır katlıyorum.katlı olanları bozuyor..bulaşık makinesinin kapağına oturuyor.yerleştirmeme bile izin vermiyor..Allahım yardımcım olsun.sağlık olsunda gerisi boş..kafama takmamaya karar verdim
Bizim kız da banyo meraklısı, çamaşırı zor atıyorum. Bulaşığı kesinlikle açamıyorum uanıkken. Çamaşırları da mandallayınca çekemiyor:)
Allah yardımcınız olsun.canlar benim toti uyandı.görüşürüz inşallah.bana dua edin cumartesi çıksın su adamlar.evceğizime kavuşayım..
İnternet de olur, kitabevlerinde de vardır.Kızlar bu söylediğiniz kitabı internettenmi alıyoruz? Bide bizimkide hala emiyor hatta sadece diyebilirim.gerçekten iki yaşına kadar yeterlimidir? Bide önümüz ramazan benim gb olan anneler çocuğunuz emerken oruç tutmayı düşünüyormusunuz ben çok istiyorum tutmak ama ya sutum kesilirse zaten bişey yemiyor.bide bi yaşında dr kontrolünde neler yaptırmamız gerekli..
2 yaşından fazlası için de yeterlidir. Anne sütü kalori olarak ek gıdadan daha fazla, kitapta bunun hesaplamaları var.
Ramazan'da ben tutacağım inşallah. Her istediğinde yine emziririm. Allah'ın yardımına güveniyorum.
Doktor kontrolümüz yarın, gelince paylaşırım.
Ne azı yaw sizinki aysonu değil miydi?Canımm bebişin napıyor 3 çocuklu olmak nasıl bi duyguu
Resimlere pembiş kendi profilinde albüm yaptı arkadaşı isen onun albümlerine bak
Pasta için de özsüt şu anda çok masraflı olur benim için normal bi pasta bile çok pahalı kaldıki butik pasta fiyatları uçmuş durumda sadece fiyat araştırıyorum şu anda kocaelindeki pastanelere de sorucam inşallah bizim doğumgünümüze de çok az kaldı ama ortada daha hiçbir hazırlık yok :44::44:
Allahım, yine çalışıyorsun maşallahhuu, biz geldiik!
yufka, az yağlı peynir ve lor aldım. ayşecik uyuyunca sigara böreği sarıcam.
eksik malzemeleri de aldım, nkoliğin poğaçasından yapıcam bol dereotlu şöyleee
tabi bunların hepsi ayşeciğin uyumasına bağlı
geçen sene lohusalılıkla geçti, ramazandan bi şey anlamadım. :100:
yapılabilir miydi bilmiyorum ama o zaman bile kanamam bitsin oruç tutucam diye niyetlenmiştim, olmadı.
bu sene Allahın izniyle tutucam
oğluşunu bilemiyorum, ama ayşecik az çok yiyor bi şeyler, sütüm azaldı azalacak kaygısında değilim.
çünkü artık 1 yaşında.. alternatiflerimiz var, Allah da kolaylığını verecek diye düşünüyorum![]()

Ramazan konusunda aynı fikirdeyim.
Çok iyi yapmışsın, uyandığında hemen çiş tutsan her yer kupkuru kalabilir. Uyurken işemezler çünkü, uyandıklarında yapıyorlar.eneeem! ayşecik uyudu ve sürem başladı..
ben poğaça ve sigara böreğine girişiyorum..
bu arada ayşeciğin poposu biraz kızarmıştı.. yatağa alt açma örtüsünü serdim üstüne çarşaf.
ayşeciğin de bezini de çıkardım, toto açıkta yatıyor, ooh efil efill![]()
Çok geçmiş olsun, hiç böyle bir deneyim yaşayan olmadı çevremde.. Farklı doktor görüşü almak iyi olur.cok tesekkur edıyorum canım eksık olma..geldım ve ultrason sonucuma gore safra kesemde tas cıktı 11 mm ebatında..buna baglı olarak ta ıltıhap olmus..sonucu doktora gosterdım endoskopıye gerek kalmadı..hemen bugun yat safra kesen alınması gerekıyro dedı..şokkk tabı bende..hemen yatamam dedım..antıbıyotık ve agrı kesıcı verdı...bakalım baska doktorada gostermek ısıtyorum..ozel hastaneler cok fazla amelıyat yanlısı cunku..bıraz arastıralım bakalım..varmı etrafınızda bu konudan muzdarıp olan arkadaslar?
Canım ben sınırdan balığım :)pembiş herşey çok güzel olmuş sen de oğlun da çok güzelsiniz sonsuza dek mutluluklar dilerim
nfk demek kv yüksek hemşire ha, vay vay, dart olayına koptum
dtk inşallah evinize taşınırsınız ben evlenirken de oturacağımız evdeki kiracı çıkmıyordu herşey son ana sıkışmıştı çok bunalmıştık
borntobemother yasire çok geçmiş olsun zeytinyağı içirdin mi
ozlemcr demek sen de kovasın ne çok kovayız bulmuşuz birbirimizi
neyneyse sen de mi kovasın hoşgeldin bu arada nasıl geçti
elifnaz sekerportakalı hapsuu herkese selam ederim
pek keyfim yok şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın
Neden keyfin yok?
Çok kötü insanlar maalesefTeveccühünüz efendim :) ben babasına daha çok benzetiyorum. Aslında eşimin babasına daha da çok :) teşekkür ederim canım :)
4- Efe :)
Koktukaltlarından tutunca adım bile atmıyo bizimki. Dünden beri ısırarak yatağına ve koltuğa tutunuyo, ayağa kalkıyo :)
Size de dengesiz birileri denk gelmiş ne sinir. Nasıl insan bunlar anlamıyorum...?
Ben tutmayacağım bu ramazan. Sonradan inşallah tutarım. Ben emzirince içim titriyo valla acaip acıkıyorum, susuyorum. Bi de malum ek gıda resmen devede kulak bizde.
Canım benim nolduuuuu?? Yazından belli keyfinin olmadığı. Derdini söyle birlikte sayalımteşekkürler güzel sözlerin için.

Çok güzel, maşallah. Biz 9. Ayda kan verdik, yarın ister mi bilmiyorum.Söylemeyi unuttum. Kan değerlerimiz çok şükür iyi çıktı. İlaç kullanmamıza gerek yokmuş. Çok mutluyummn :)
poğaçalar çok güzel oldu.. ayşecik de beğendii
ikinci tepsi peynirli. benim poğaçaların pişerken hep ağızları açılıyor, acep neden yaa?
Eki Görüntüle 748739 Eki Görüntüle 748743

Hoşgeldin, Ankara'da mıydın sen?Heyyy ben geldimm!!!
Nasılsınız bakalımm? Biz 2 saat kadar önce gelgik kv lere. Çantalar, kirliler vs duruyor hala.. Toplamaya kalksam kız uyanıyoryarın artık...
Biz neler mi yaptık? Valla salı günü akşam üzeri çıkıp nato vera diye bi alışveriş merkezi vardı oraya gittik(merakla akvaryuma girecektik fakat geç kalmışız) sonrasında otele döndük. Dün aoç, armada, ankamall ve gezemediğimiz natovera ve akvaryumu gezdik. Akşamında da kızı uyutup arabasına koyup kızılaya gidip oturduk biraz. Çoook yorulduk tabi ama güzeldi. Bugünde acity ve optimal e gittik ama alışveriş merkezleri öyle baydı ki bugün pek zevk vrmedi açıkçası. Amaaa genel olarakk güzeldiiiibütün negatif enerjimi attım valla
![]()
Nata vega çok büyük değil, yine de arya sevmiştir sanırım. Yalnız dün baya yorulmuş olsanız gerek, o yazdığın yerler birbirine çok yakın değil.