Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlarrrrrrrr :)

Oğluş sağolsun mutfakta kek yaptırana kadar ömrümü yediiiiii. Bir ara parmağını çekmeceye sıkıştırdı ama Allah'tan öncesnde kablo sıkışmıştı oraya da çekmece tam kapanmadı. Deneyimli anneler söylesin: ne zaman bu uyuzcukların çekmece ve dolap olayı bitiyo???

Nfkcım gittiniz herşeye rağmen sanırım....?
Aden de bütün çekmeceleri boşaltıyor, hatta olur olmaz şeyleri.Mahrem kalmadı.

aynen:emir_bebek::52:tutup tutup cekıyo:52::9:oglum koparcan dıyorum bamyanı fazla cekıstırme :52:[/QUOTE]

keşfediyo kendini işte annesi:emir_bebek:

gidemedik

biri arabanın lastiklerini indirmiş. yarım saattir uğraşıyor eşim.
pompa buldu. yine de olmuyor. sanırım patlatmışlar.:50:
eşim tamirci bulmaya gitti, biz de ayşecikle eve çıktık..

sokakta onca araç var neden, niye bizimki anlamadım.
ve havasını indirmek de değil en iyi ihtimalle sıfıra indirmişler.
ama kuvvetle muhtemel patlatmışlar..
ne garip mahluklar var:95:

bi hayır vardır gidememenizde cnm ne istemişler arabanın tekerinden ortalık çok bozuldu artık:20:

kızlar ayşeciğin vücudunda irili ufaklı kabartılar var bu sabah..
dün iğne ucu kadar küçük sivilce gibi lekeler vardı.
eşim alerji diyor. hani farklı ne yedirdim diye düşünüyorum. bi dereotlu poğaça geliyor aklıma.
ondan olur mu acep?:26:

sivilce gibi dediğin lekeler kırmızı değilse ter bezlerinden oluyor sıcaktan alerji yapabilecek -1-2 gün içinde farklı bişey yedirmediysen alerji olduğunu sanmam geçmiş olsun cnm

Kızlarrrrrrrr :)

Oğluş sağolsun mutfakta kek yaptırana kadar ömrümü yediiiiii. Bir ara parmağını çekmeceye sıkıştırdı ama Allah'tan öncesnde kablo sıkışmıştı oraya da çekmece tam kapanmadı. Deneyimli anneler söylesin: ne zaman bu uyuzcukların çekmece ve dolap olayı bitiyo???

Nfkcım gittiniz herşeye rağmen sanırım....?

şimdi en tehlikeli zamanları cnm 3 yaşa kadar çok dikkat etmek gerekiyor 3 yaşından sonra yükümüz biraz daha hafifleyecek bu kurcalama işleride 2 yaşına kadar sürer hemen hemen uykularıda emzirme bittikten sonra akşam yatıp sabah kalkarlar (tabi hasta olmadıkça)kızım öyleydi yani senin anlayacağın kısmetse 2 sene sonra rahat ederiz ama bu seferde küçüklük halleri özleniyor onuda söylim :emir_bebek:

Ama daha bir sürü iş var.Aden olmasa kolay da...Ramazan da geliyor.Dua edin Aden uzun uyusun işlerim çabucak bitsin.

sorma bi haftadır bende her gün dolap içlerini yapıcam bi türlü başlayamadım ramazan geldi bile inş aden upuzun uykular uyusun anneside işlerini çabucak bitirsin :55:

ne yazmışım valla koca sayfayı kaplamışım karışık okuyorum sayfaları en sondan başlayarak geriye doğru gidiyorum çorba gibi oluyor bu sefer çınar 'dan fırsat yok bende ne okursam kar diyorum bundan sonra toplu alıntı yapayım bari:26:

Ay yazıcam hep bişi çıkıyo :/

Yarına böreğim, havuçlu cevizlikekim ve ıslak kekten dönme pastam hazır :) kısır yapıcam bi ki kolay iş. Evi temizlemek ise kabussssss ve yarına kalan bi kabus ;) artık sabahtan pervaneyi takar başlarım :)

Canlarim net olan bi yere ancak gelebildk hmn selam vereyim dedim iyidir umarim hersey biz yarin donecegiz muhtemelen umreden gelenleri karsiladik bugun sizde ne var ne yok

Uyumak yerine iş yapmayı tercih ettim ve mutfağı tamamen bitirdim sayılır bir kapısı silinecek.
İyi yapmışsınız canım, yavaş yavaş bitirirsin böylece.

Aden de bütün çekmeceleri boşaltıyor, hatta olur olmaz şeyleri.Mahrem kalmadı.
Hahah biz o durumu oğlumda yaşadık, çamaşırları boşaltırdı. Şimdi onları en üst çekmeceye koyuyorum.

Ama daha bir sürü iş var.Aden olmasa kolay da...Ramazan da geliyor.Dua edin Aden uzun uyusun işlerim çabucak bitsin.

İnşallah uyumuştur kuzucuk:31:

Yarına böreğim, havuçlu cevizlikekim ve ıslak kekten dönme pastam hazır :) kısır yapıcam bi ki kolay iş. Evi temizlemek ise kabussssss ve yarına kalan bi kabus ;) artık sabahtan pervaneyi takar başlarım :)
Daha nolsun ya? Temizliği de eşin yapsın:27:
Canlarim net olan bi yere ancak gelebildk hmn selam vereyim dedim iyidir umarim hersey biz yarin donecegiz muhtemelen umreden gelenleri karsiladik bugun sizde ne var ne yok
Allah umrelerini kabul etsin ve biz gitmeyenlere de nasip etsin inşallah.

Daha nolsun ya? Temizliği de eşin yapsın:27:

Allah umrelerini kabul etsin ve biz gitmeyenlere de nasip etsin inşallah.

Hahaha diyorum. Bizde öyle bi mıdel yok ;)

Kızlar ya babası sayesinde Efe erik çekîrdeği yuttu :( kırmızı erik verdim eline ve hazırlanmak için odaya gittim. Babası yanındaydı ve özellikle dedim dikkat et diye. İçerden bir ağlama sesi geldi şok oldum. Koştum içeri oğlum ağlıyo kocam şokta. Kızdım laf ettim ama ne fayda olan oldu. Şimdi kakasını beklicem 4 gözle :/

Kohhh ellerine saglik afiyetle yerdiniz ins hamarat hatun evi temizlemek en zor is oda yarina kalmis pervaneyi son gaza getirip yaparsin belki esin de yarfim eder sana

Hahaha diyorum. Bizde öyle bi mıdel yok ;)

Kızlar ya babası sayesinde Efe erik çekîrdeği yuttu :( kırmızı erik verdim eline ve hazırlanmak için odaya gittim. Babası yanındaydı ve özellikle dedim dikkat et diye. İçerden bir ağlama sesi geldi şok oldum. Koştum içeri oğlum ağlıyo kocam şokta. Kızdım laf ettim ama ne fayda olan oldu. Şimdi kakasını beklicem 4 gözle :/
Efeye bakıcak o zaman:40:
Korkma ya, çıkar inşallah. Erik küçük müydü? Hani çekirdek orantılı düşünerek inşallah sorun olmaz.

Back
X