herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
ve ramazan da geldi rabbime şükür bu günleride görebildik bu akşam kısmetse ilk sahur
evettttttttt hafta sonu malum doğum günümüzü yaptık allaha şükürler olsun omuzlarımdan büyük bir yük kalktı

eeee bu gün sonunda ne öğrendik demekki bir daha doğum günü evde yapılmayacakmış eşimde bende bunda karar kıldık

gerçi pembiş ve nfk dışında kimse merak edip sormamış bizim doğum günümüzü ama
bende genede anlatayım
menüde;
sakallı poğaça
peynirli gül böreği
mini pizza
mercimek köftesi
italyan salatası
zeytinyağlı yaprak sarma
cupcake (melisaya özel)
külahta kek
pastamız
vardı toplamda 27 kişiydik genel olarak güzel oldu ama çok şey unuttuk doğum gününde süslemeleri cuma akşamdan tamamladık
eşimle gece hiç uyumadım nerdeyse hazırlıkları tamamlamak için neyseki yetişti

melisa hanımı tam uyutacaktım ki annemler ve halamlar geldi onların sesinden uyuyamadı yavrum uyukusu olduğu halde neyse bakıcıyı
çağırdım evde çok ses olduğu için onlarda direk uyumuş eee uyumayada devam etti herkes geldi melisa uyuyor

neyse eşim gitti kızı almaya hala uyuyormuş (genelde bekleyince uzun uyur) uyandırmışlar ee haliyle pek keyifli değildi
fotoğraf konusunda şanssızdık pek güzel çıkan fotolarımız yok ama idare edeceğiz artık ne yapalım
bir kaç aksilik dışında herşey güzeldi allaha şükür

birde birkaç organizasyon eksikliği falan oldu pastayı bekledik masa başında (çakmağı bulamamışlar

) çayı demlemeyi unutmuşlar
işte çok kişi olunca aaa ben sandım falanca koymuştu diye neyseki problem olmadı
öyle böyle derken bitti işte

öncesinde baya temizlik yapmıştım evde ama sonrasındada bir o kadar temizlik yaptım
birde eşyaların kap kacak yerlerine yerleştirilmesi vardı uzun sürdü yaaa öldüm yani acayip
yorgunum ama kızım için değer tabikide bir dahaki doğum gününü dışarda bir yerde yapacağız
(4. yaş günü yani diğer yaşları aile arasında artık) öyle iste arkadaşlar bizden haberler böyle
öptüm hepinizi