Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Valla biz yerken istiyordu veriyordum. Birde ona bakarsan hamilelikte ve bebeklerde hergün çikolata yiyen bebeklerin daha mutlu, huzurlu olduklarını anlatan bir araştırma okumuştum. Aslında iki fikrede tam olarak katılmasamda içimden geldiği gb davranıyorum ben:)

Kız bu menü bizim bugünki menüye çok benziyo heee:1:

Ben bugün yine busmaiden takılacam:) tavuk şiş, mercimekli bılgur pilavı, mercimek çorba, köz patlıcan salatası. Biraz baklagil ağırlıklı olmuş ama olsun:37:

Tavuk sis fikri gzl mis kiz patlucan salatasuna bayginim tavuk sis i nasil yapiyorsun aryam

'yapacağım, başaracağım, geleceğim.. ':9:
valla miktar bilmiyorum, ama onlar için her şekilde başka bi şey, sütü memeden içmeye alışıklar.
ben bi fifty fifty deneyeyim, yazarım sonucu:34:

ayşeciğin kıyafetlerine hiç kullanmadım,
deterjanı dalan roxy, beklemiş lekeleri bile çıkarıyor. ben çokmemnunum.
haricen kosla oxi kullanıyorum.

ay bacım, okurken yoruldum valla..
kolay gelsin, bu ne enerji!:35: maşallah sana.

güneeeey :36:
hani yazın serin kışın sıcak olur derler ya..
bizim ev güney cephe ama, yazın sıcak, kışın soğuk.
sebebi; yazın hiçbirşekilde rüzgar almıyor. etrafı kapalı. güneş bi odadan doğup öteki odadan batıyor.
kışın, soğuk. 30 küsür senelik bina, izolasyon yok. çatı katı, alt boş-üst boş, camlar ısıcam değil :25:

delüüüü:35:

salı pazarının olmadığı yerde koska ve icemar varsa bi dene, anlarsın ne oluyo bizeee:9:

:9::9::9:

amaaaan! şurda 1 yaşa ne kaldı?!:1:
göbüşü emen adoş:9:

kızz kim bu ben anlayamadım açlıktan herhal :44:
dalan birde onu deneyeyim omo baby kullanıyorum bende o bitsin dalan alalım:34:

Hayırlı cumalar canlar gecemiz sıkıntılı geçse de bugün düne nazaran daha keyifliyiz..
Babamız cumaya gitti ordan da doğum günümüz için hazırladığım afiş ve süslerin çıktılarını almaya gidicek bizde uslu uslu babamızı beklicez iftarda babamız yok tek başına da hiç keyifli olmuyo ama yapıcam yine de bişeyler tavuk muhabbeti olmuştu geçenlerde tavuk yapıyım da oğluşuma da yediririm hiç değilse

inşallah düzgün bir ozalıtçi bulur:34:
tek başına iftar ama oğlusunu saymıyormusun adamdan :1:

Aksam iftara ne mamalar dusunuyorsunuz benim aklimda henuz bisey yok karar veremedim

bizde mercimek çorbası, barbunya, pilav ve yanınada salata yada yoğurt var

$image.webp

Annemin yazlığındayız oğlum hamakta uyudu , resimde tavşanla oynuyor burda tavşanımız kedimiz tavuğumuz hamağımız mevcut :)
Ohh havs almis aysecik bursa da bugun deli gibi sicak var yanliz bunun bebeleri cokmus nasil basa cikiyor bu kadar bebeyle:)))

:) sorma biz bitaneyle başa çıkamıyoruz :)

Valla biz yerken istiyordu veriyordum. Birde ona bakarsan hamilelikte ve bebeklerde hergün çikolata yiyen bebeklerin daha mutlu, huzurlu olduklarını anlatan bir araştırma okumuştum. Aslında iki fikrede tam olarak katılmasamda içimden geldiği gb davranıyorum ben:)

Ben bugün yine busmaiden takılacam:) tavuk şiş, mercimekli bılgur pilavı, mercimek çorba, köz patlıcan salatası. Biraz baklagil ağırlıklı olmuş ama olsun:37:

Allah iyiliğini versin canım ya:)))
Tavuk şiş ozlemcr nin ,yazıdan alıntılama yaparken bana karıştı gitti
Ben de bugün çikolatalı pasta yedirdim ilk kez, kendim yaptım elmalı tarçınlı kekten

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 753796

Annemin yazlığındayız oğlum hamakta uyudu , resimde tavşanla oynuyor burda tavşanımız kedimiz tavuğumuz hamağımız mevcut :)

oooo süper yaa yok yok kereminde keyfi yerinde belli :34:

Allah iyiliğini versin canım ya:)))
Tavuk şiş ozlemcr nin ,yazıdan alıntılama yaparken bana karıştı gitti
Ben de bugün çikolatalı pasta yedirdim ilk kez, kendim yaptım elmalı tarçınlı kekten

ohh afiyet olsun ellerine sağlık:56:

Oglus var iftarda ama yedigimden bisey anlamiyorumki onu uyutmayi bekleyince de ohooo esim olunca o ilgileniyo hic degilse neysee yapcak bisi yok tavuk sisden patatesli tavuk yemegine geri donus mu yapsam guvec mi yapsam ne yapsam ne yapsaaam bir hamak alip sallansam ;)

Menun gzl cnm patates kizartmadi ugrastirmazmi seni kac kisi gelecekler salcsli koftede olabilir
yok kızartma değil, fırında köfte patates.
4 kişi geliyor canım.

Öncekikle alıntı rekoru kıracaz valla du bakalım :D

Ben ikizler burcuyum. Şekil ve eşitlik takıntım var yaaaa çok sinir :)

Bayramda da burda değiliz diyerekten ben bu işten yırtarım bence hahahahah

Kosla ve koska çok uyumlu değil mi ? :) dünden beri dondurma muhabbeti yapıyolardı şimdi buna başladılar; çok fenalar :D

Aman uyku gibisi var mı yaaaaaa:)?? Oğluşum uyusa ben de uyuyabilirim de canım tv izlemek, kitap okumak, teleonda konuşmak gibi insani şeyler istiyo :/ sanırım kek yapacağım(ne alaka hahahah).

Bence cacıkla uğraşma ama barbunya güzel olur. Cacığun yapması değil servisi gıcık geliyo bana. O yüzden ben naneli katı cacık yapcam misafirlere ;)
Evet, aramızda bir alıntı yarışı mı yapsak:27: kim daha çok alıntılıycak tek seferde:9:
Ben de balık burcuyum ama bende de bu fazla adaletçilik var. Kendime kızıyorum bazen.
Bayramda biz de eşimin memlektine gidicez inşallah. Zaten ankara gibi bi şehir bayrmda bomboş oluyor.
Evet, çok fenalar katılıyorum:) netten icemar nerde bulunur diye aratıcam, fıstıklı da fıstıklı diye diye:52:
kuru cacık tarifini istiyorum:)
barbunyaya sarımsak atayım mı?
akşama kek talebi mi var bu arada:))

ya menü çok zor değil. ben telaş yapıyorum misafir geleceğinde. en rahat pişirebileceğim şeyler olmasına dikkat ediyorum. bir de ramazanda su olsa yeter:1:

süt konusunda önerim olacak biberona alıştırmak yerine alıştırma bardağıyla verebilirsiniz. ben bardağı nuk almıştım bir de büyük biberon aldığım memeyi çıkarıp bardağın ağzını takıyorum gece çok güzel içiyorlar. sonra bide biberon bıraktırmaya çalışmakla uğraşmayalım. bu arada pastayı kardeşim teslim almış sesini çıkarmamış ben alsaydım sorardım çirkin anneyi valla;) sağlık olsun kutladık bitti işte hatıra kaldı bize ana oğul
illaki biberona alıştırmayalım da biberonla içirmek rahat oluyor. bir de oğlum biberon bardak geçişini ço rahat yaptı. ben ondan biberon veya alıştırma bardağı ne olursa olsun, öneml olanın süte alıştırmak olduğunu düşünüyorum. çevremdeki arkadaşlar süte alıştıramadıklarından sıkıntı çektiler. özellikle yemeyen çocuk ise söz konusu olan içtiği 1 bardak süt anneyi mutlu edebiliyor:31:

Eki Görüntüle 753796

ohh mis. kerem beyler hamak keyfinde:31:
kuzu ya ne güzel hayvanları tv'den izlemiyor, bizzat doknuyor, görüyor.

Oglus var iftarda ama yedigimden bisey anlamiyorumki onu uyutmayi bekleyince de ohooo esim olunca o ilgileniyo hic degilse neysee yapcak bisi yok tavuk sisden patatesli tavuk yemegine geri donus mu yapsam guvec mi yapsam ne yapsam ne yapsaaam bir hamak alip sallansam ;)

Bir hamak talebi de burdan:))

pembissss
sonunda dogum gunu fotoğraflarını gördüm :16: pek guzel olmuş nice yaşlara inşallah

Çok sağol canımmm :)

yok kızartma değil, fırında köfte patates.
4 kişi geliyor canım.

Evet, aramızda bir alıntı yarışı mı yapsak:27: kim daha çok alıntılıycak tek seferde:9:
Ben de balık burcuyum ama bende de bu fazla adaletçilik var. Kendime kızıyorum bazen.
Bayramda biz de eşimin memlektine gidicez inşallah. Zaten ankara gibi bi şehir bayrmda bomboş oluyor.
Evet, çok fenalar katılıyorum:) netten icemar nerde bulunur diye aratıcam, fıstıklı da fıstıklı diye diye:52:
kuru cacık tarifini istiyorum:)
barbunyaya sarımsak atayım mı?
akşama kek talebi mi var bu arada:))

ya menü çok zor değil. ben telaş yapıyorum misafir geleceğinde. en rahat pişirebileceğim şeyler olmasına dikkat ediyorum. bir de ramazanda su olsa yeter:1:

illaki biberona alıştırmayalım da biberonla içirmek rahat oluyor. bir de oğlum biberon bardak geçişini ço rahat yaptı. ben ondan biberon veya alıştırma bardağı ne olursa olsun, öneml olanın süte alıştırmak olduğunu düşünüyorum. çevremdeki arkadaşlar süte alıştıramadıklarından sıkıntı çektiler. özellikle yemeyen çocuk ise söz konusu olan içtiği 1 bardak süt anneyi mutlu edebiliyor:31:

ohh mis. kerem beyler hamak keyfinde:31:
kuzu ya ne güzel hayvanları tv'den izlemiyor, bizzat doknuyor, görüyor.

Bence barbunyada sarımsak güzel oluyor valla ;)

İcemarcı gıcık arkadaşlar :p

Üzümlü keki oğluşuma yaptım valla. Üzüm çok seviyo bi de bişi yemiyo bari kek yesin diye. Aman uyuzcuk bir iki mıncırdı bıraktı :/ neyse bakalım ilerleyen saatlere.. Eşim beyfendi poğaça îstedi sahurda yemesi rahat olsun diye. Hamuru mayalanıyo şuanda bakalım.

Efecim uykusuzluktan ölüyor ama uyuyamıyor :( sabahtan beri 20 dk uyudu sadece. Göğüslerim acıyo artık emzirmekten :( noluyo anlamadım. Bakıcısı da uyutamıyo ki uyuturdu bi şekilde. Hamak sallamaktan bi haller olduk valla.

Sağolun kızlar keşke kendi evimiz de bahçeli olsaydı ama buna da şükür değil mi
Neyneyse menün harika!

biberon yerine alıştırma bardağı daha rahat olabilir demek istemiştim yaşlarına girdiler sonuçta ama tabi anneler kendi bilir;) içsinlerde neyle olursa artık...

Bitter çikolatanın çocukların zeka gelişimi açısından önemli olduğunu biliyorum.Ben biraz biraz veriyorum.

Eki Görüntüle 753796

Teyzesi çoooook öpüyor onu.Tatlı çocuk...:54::54::54:

Back
X