Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bizim damak tadımız çok farklı olduğu için hep kv yapar. Zaten kp e bişi beğendirmek çok zordur :))
Aslında bizdede öyle bi sıkıntı var. Sinir oluyorum bazen. Kp biraz dengesiz tepkiler verdiği de olmuştur, önceleri çok takardım.şimdi gülüp geçiyorum. Eşimde sinir oluyor zaten bu duruma. Şimdi de orta yolu bulmaya çalışıyorum.
Bu arada senin k çok şanslı kuşum ;)
Benim kv mi? Evet gerçekten öyle. Allah razı olsun ondan.

Bu akşam mantarlı et sote ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum

Heh tabi çok cici çok

Kerem de bikaç gündür 6 da kalkıyor neden böyle oldu bilmiyorum kafam sepet gibi:(
Senin gibi bi gelinleri olduğu için şanslılar, ben de kv ye gidince mutlaka mutfağa el atarım en azından salata yapar bulaşıkları toplarım

Cici ama kızzzz valla :))

Ben de sadece temizlik bulaşık ve sofra kurup kaldırmadan sorumlu olurum :))

Aslında bizdede öyle bi sıkıntı var. Sinir oluyorum bazen. Kp biraz dengesiz tepkiler verdiği de olmuştur, önceleri çok takardım.şimdi gülüp geçiyorum. Eşimde sinir oluyor zaten bu duruma. Şimdi de orta yolu bulmaya çalışıyorum.

Benim kv mi? Evet gerçekten öyle. Allah razı olsun ondan.

Kv kp ve kocan. Yani tüm k lar hahaha

Bu akşam mantarlı et sote ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum

Olurrrrrr hem de güzel olur :))

İftara gelen misafir kaçta giderki acaba :)) daha misafirlerim gelmeden gidişlerini düşünüyorum hahahha. Ondan değil de benim oğlumun 10 gibi en geç uyku seramonisi başlıyor da :/

Sorma 9:30 sofra fasli bitse 11 gibi giderler heralde benim oglusda 10: 30 uyuyor eger saat gecerse zivana dan cikar musafirlerde onun o halini gorurlerse zaten kacar gelecek arkadaslarinda oglu var 11 aylik gecen gorustugumuzde benimki canavar gibi bagirdi cocuga bakarak.cocuk.cok agladi garibim bakalim.bu sefer ne film cevirecek benim oglan ay hic sevmezdim fena cocuklari bi tanede benim basima geldi:)))))

Sorma 9:30 sofra fasli bitse 11 gibi giderler heralde benim oglusda 10: 30 uyuyor eger saat gecerse zivana dan cikar musafirlerde onun o halini gorurlerse zaten kacar gelecek arkadaslarinda oglu var 11 aylik gecen gorustugumuzde benimki canavar gibi bagirdi cocuga bakarak.cocuk.cok agladi garibim bakalim.bu sefer ne film cevirecek benim oglan ay hic sevmezdim fena cocuklari bi tanede benim basima geldi:)))))

Hahahaha ay kafamda canlandırdım çooook komik. Senin Çınar bağırıyor ve misafir çocuk uzunca bir süre ağlıyo :)))))

unaydin kizlar benim gunum 8 de basladi bugun cocuklari doyurdumjgoyle evde pinekliyorum dunde temizlik yapmistim evler mis aksamda kv de davet etti ordayiz yemek isimde yok oglen uyurum artik cocuklarla mantari ben makarna ustu yapiyorum oylede guzel oluyo ya kizlar masallah bebeklerle misafir agirlamaktan bahsetmissiniz zor olmuyomu ben daha kimseyi cagiramadim mina hep pacamda bi tutan olunca anca biseyler yapiyorum bideevim acikmutfak misafirin onunde elim ayagima giriyo heralde kv deleri bide gorumcemleri cagiririm bitek

unaydin kizlar benim gunum 8 de basladi bugun cocuklari doyurdumjgoyle evde pinekliyorum dunde temizlik yapmistim evler mis aksamda kv de davet etti ordayiz yemek isimde yok oglen uyurum artik cocuklarla mantari ben makarna ustu yapiyorum oylede guzel oluyo ya kizlar masallah bebeklerle misafir agirlamaktan bahsetmissiniz zor olmuyomu ben daha kimseyi cagiramadim mina hep pacamda bi tutan olunca anca biseyler yapiyorum bideevim acikmutfak misafirin onunde elim ayagima giriyo heralde kv deleri bide gorumcemleri cagiririm bitek

Günaydınnnn. Öncelikle lütfen nokta kullannnn :D
Benim bakıcım yarım gün geliyor o yüzden ona güvenerekten giriştim bu işe ;) bi de sonuçta benim tek bi tane çocuğum var senin ise iki.

slm kızlar..

ayşecik babaannede, eşim uyuyor.
gece durumu söyledim, epey konuştuk. saat 2ye doğru ben yattım.
o da sahur falan etmemiş sabaha karşı uyumuş..:59:

internette araştırmış, bakmış kendince.. sonuç sıfır, çünkü onun söylediklerini ben de biliyorum.
şuan karnım ağrıyor. bu basit bi üşütme ağrısı da olabilir, diğer türlü de..

acaba yarın sağlık ocağına gidip kan versem, belli olur mu?:26:

akşama da misafir var, sanki çok keyfim varmış gibi:25:
yavrum ayşemin de doğumgünü arada kaynadı gitti:43:

Eline koluna ve ayağına sağlık :) ben patates sevmiyorum közlenmiş patlıcan salatasında :/
Atmadım patate. Sadece közlenmiş biber ve patlıcanı koydum. Limon ve zeytinyağı oh mis.
Gözün aydın neyneyse bitmiş işler,inşallah hepsi beğenilir..
Ben bu akşama sultan mahmut çorbası (mercimek çorbasında küp dilim kabak havuç patates)
Acılı domatesli ezme
Etli Maklube yemeği , salata ve yoğurt eşliğinde
Ve tabi ki güllaç yaptım :)
Beğendiler sanırım:) yendi her şey.
Burda bizim karayemiş meyvesi var, belki bilmezsiniz.. Tadı bi acayip sanki insanın ağzı uyuşuyor yerken, ben sevmiyorum babam seviyor dün kereme verdi ve kerem müptelası oldu:) dizlerime çıkıyor bi tane daha vereyim diye
Likapa dediklerimi?
Yarasın kuzuya:)
Ohhh ellerine sağlık, güzel güzel yesinler misafirlerin, afiyet bal olsun... Patlıcan salatasına bende pektercih etmem patatesi:/
Zor kısmı atlatmışsın, kolay gelsin canım...

Ne güzel tarifler var kız sendeee:46:
Afiyet olsun valla.

Topikce patlıcanı patatessiz Tüketiyoruz:)

Aryanın kahvaltısını yaptırıp düştük yollara:) aşağı indirdim çocuğu, biraz hava alsın, güneş alsın, oynasın, yorulsun. Sonra biraz uzun bi uyku uyusun, tabi anneside:1: 2 de yatıp 6 da kalktım:( bu arada zayıfladım gali kızlar:9:

bende yaşasın ramazan:52:

Wuhuuuu zayıflamak güzeldir :))

evet hemde çok güzel.helede doğumdan sonra:34:

Heh tabi çok cici çok

Kerem de bikaç gündür 6 da kalkıyor neden böyle oldu bilmiyorum kafam sepet gibi:(
Senin gibi bi gelinleri olduğu için şanslılar, ben de kv ye gidince mutlaka mutfağa el atarım en azından salata yapar bulaşıkları toplarım

busmai yi alkışlıyoruz :46::46::46:

Herkese günaydın.
Sahurda yazdıklarını okudum ama cevap yazamadım.İçim içimi yedi gece boyunca.Erken gebelik testi veya ovulasyon testi alabilirsin.Ben ovulasyon testi ile öğrenmiştim ilk.Ama benim üstüne görme gibi bir şey oldu.Onun için ihtimal vermemiştim, doğruymuş.Kalbini ferah tut.Yüce rabbim gönlünden geçeni versin.

nfk sıkma canını ayşeciğin doğum gününde.

en iyisi test yaptır biran önce.böyle beklemekten iyidir...

Plan değişti anneme gidiyorum :) belki gece de kalırım

İyi eğlencelerrrrrrr. Ben de annemi istiyom yaaaaaa :(

slm kızlar..

internette araştırmış, bakmış kendince.. sonuç sıfır, çünkü onun söylediklerini ben de biliyorum.

Adetine bir hafta falan kalmış oluyo o yüzden kanda görünür benim bildiğim. Ama güzelim bak kendini bu kadar yıpratma lütfen. Sen inançlı insansın. Allah'ım yazdıysa bizim için en güzelini yazar zaten sadece biz o an bunu göremeyebiliriz ;)

Olduysa zaten olan oldu o yüzdennnnnnn düşünme ve bol bol dua et (ben genelde düşüncelerimi duyamayacak kadar çok estağfurullah ve la ilahe illallah çekerim). Güzel kızının da pastasına mum dikmeyi ve üflemeyi unutma!! :)

Atmadım patate. Sadece közlenmiş biber ve patlıcanı koydum. Limon ve zeytinyağı oh mis.

Likapa dediklerimi?

Sarımsak yok muuuuu?? Sarımsak <3 <3 :))

Neyneyseeee nasıl geçti iftarrrrr??? Allah kabul etsin :)

Eşimle bugün balkondan bakarken komşulara iftara gelenleri gördük. "Ne moral bozucu bizim hiç gittiğimiz kimse yok, gelen yok" dedi. Oysaki kendi diyodu ne gerek var dışarda iftara gidelim diye :))
İftar iyi geçti canım. Yemekler yendi, kalanları bugün ham yapıcaz:)
Ya yoruluyoruz ama ramazan gerçekten misafirle güzel. Akşam iftar sonrası masada sohbet ettik. Sonra mutfak toparlandıktan sonra çay eşliğinde.. İşte o zaman iyi ki gelmişler, dedim.

Neyneysenin misafirler gitmedi heralde iftarlarda orucluyken insan kalabalik oturmak istiyor sofraya erkekler iste bi dedikleri bi dediklerini tutmaz
12 gibi yolladık:)
Yatsinin okunmasini zor bekliyorum kilip hemen yatmak istiyorum hic degilse sahura kadar uyuyabilsem pek mumkun degil deliksiz olmasi ama gec yatinca gunduz cok sersemliyorum
Neyneyse valla sana hayran kaldim ve tabi misafir agirlayan agirlayacak olan herkeslere ben kara kara dusunuyorum bizimkiyle nasil gidicem gelenleri karsilamayi gectim artik bi yere gitsek orda bile cok mizmizlik yapar tahminim bu hafta ici bi ark.a davetliyiz bakalim test edip onaylicam artikin
Canım sen davet edemesen de davetlere git. Havan değişir, bir insan yüzü görmek çok iyi olur.

İftara gelen misafir kaçta giderki acaba :)) daha misafirlerim gelmeden gidişlerini düşünüyorum hahahha. Ondan değil de benim oğlumun 10 gibi en geç uyku seramonisi başlıyor da :/
İftar geç yapıldığı için geç kalkılıyor.
Bizim kız sorun çıkarmadı, inşallah efe de çıkarmaz.
saol bacım.. beraber nice yaşlara inş:16:

geçmişe de hiç bakamadım. valla bugün bi şey de yapmadım ama çok yoğun geçti.:44:
akşam üstü çamlıcaya çıktık. arkadaşlarla iftar ettik. az önce geldik eve.
ayşeciği uyuttum. namazı zor kıldım.
pastasını da aldık ama kesemedik haliyle, yarına kaldı :1:

yarın demişken, yarın iftara misafirimiz var.
eşimin amcası gelecek, 80e yakındır yaşı. eşi ve kızıyla birlikte.
ne yapsam ne yapsam diye düşündüm.
ispir meyvesinde karar kıldım, yani ispir kuru fasulyesi:72:
haşmetmeap eşim hazetlerine örnek mönü listesi sundum.
buna gerek yok çıkar, şunu sil.. dedi, kırptı kırptı.
geriye fix mönü şu kaldı.:51:

çorba, paçanga böreği, kuru fasulye-pilav, salata-cacık, dadlu olarak ayşeciğin pastası

ben yanına karışık etli dolma yapayım dedim, eşim gerek yok, bunlar yaşlı insan zaten ne yiyecekler diyo:30:
babamın yetiştirdiği güzel biberler var, ondan kızartırım diye düşünüyorum, yanıra zaten karpuz kavun,
soğuk meşrubatlar bi şekilde atlatıcaz yarını.

Allahtan eşim yarın evde, ayşecikle biraz ilgilenir daha temizlik de var çünkü :27:
bi de ben sabahtan karşıya balığa gidicem, seni annene bırakayım, öğleden sonra alırım.
gelince temizliği yaparsın, yemeğe de ben yardım ederim diyo:37:
hani zaten el uğraştıracak bi şey yok ama, akşama misafirim varken ben nasıl anneme gideyim.
psikolojik olarak stres oluyorum, gelin de bunu benim rahat eşime anlatınn:36:
Canım menü gayet güzel. Yaz iftarlarını çok ağırlaştırmaya gerek yok.
Benim eşim de rahattır. Yetişir Der geçer, misafirim geleceğinde çok stres olurum ben.
az önce tuvaletten sonra tuvalet kağıdında bi leke gördüm.
yani lekelenme tarzında bi akıntı gibi bi şey.
ben ayşeciğe hamile olduğumu öyle anlamıştım. yani yerleşme kanamasından, aynı böyle pembemsi bi akıntıydı..

yanlış hatırlamıyorsam haziranın 22si ya da 24ü gibi regl olmuştum. o günden bu yana iki kez eşimle birlikte olduk.
ay hamile miyim yine? valla başıma ağrı girdi yaa?!:14:

bana bi şey diyin kızlar, çok kötüyüm
Canım diğer yazdıklarıı da okudum. Öncelikle sakin ol, bak bu senin zayıf damarın ve nefsin seninle burdan uğraşıyor. Nfk'yı açlıkla yenemediniz kuduruk nefis:1:
Pazartesi günü sağlık ocağında kan testi yaptır. Varsa bir durum kanda çıkar.
Her şeyin hayırlısı ve Allah'a güvenicez daima.

ben burda olunca kimse olmuyor :10::9:
:1:
Denk gelmiyoruz:)
Yine gezence günlerime döndüm:1: iftardan sonrada görümcem ve eşiyle çay içmeye gittik biryerlere. Çok keyifliydi. Kendini eve kapatcak kız değîlim ben onu anladım. Ne olcek benim bu gezenti ruhum?:9:
Gezecen bol bol, o olacak:)

slm kızlar..

Yarın kan versen belli olabilir
Ama pembehipopotama sonuna kadar katılıyorum
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler demelisin canım
Bizim için kötü görünen şeyde bir hayır olabilir ,
Mesela artık eve sığmazsınız ve bir an önce büyük bir eve taşınırsınız
Gibi..
Adet düzensizliği çok normal, ben adetinin erken geleceğini düşünüyorum

Likapa dediklerimi?

Hayır canım o değil bunun diğer adı taflan
Likapaya bayılırım sadece yaylalarda oluyor sen nerden biliyosun :)
Bu arada misafirini atlatman çok güzel darısı başımıza

Back
X