Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben kebabı köfteli yaptım ama çok pratik bir yemekmiş gb gelmedi bana. Patlıcanları soy, doğra, ısla, kızart. Köfte yap sar... Ama kp hiç ağır mağır dinlemedi, bayıldı.tavuğa gelinceee, tavukları ganitürle soteleyip milföyün içine koyup minik bohçalar da yapabilirsin;)başkaaaa, geçen yine demiştim susamlı tavuk yapabilirsin, tavuk şiş yapabilirsin,

:43:bizde 45 dk önce uyandık.eşşek sıpaları!

Ben de diyecektim pratik bir yemek değil diye de bişi demiyim dedim :) ama patlıcan yemeği yapmadığın sürece(tencerede normal sulu yemek) patlıcanın her tür yemeği uğraş istiyor :/

Birdee Sebzeleri ( havuç patates kabak) soyacakla soyup soteliyorum julyen doğranmış tavukları da karıştırıyorum o da hem görsel hem tadı da güzel.

Ben soya soslu tavuk ekliyorum bu dediklerine işte ;)

Herkeslere günaydınnnnnn :) apaydın bir gün olsun inşallah. Herkes kendine göre güzel haberler alsın ;)

slm anne arkadaslarım :3: günaydınlar herkese
gününüz güzel geçsin bıdıklar fazla yormasın bugun
dua eden herkese tesekkur ederım canım arkadaslarım ınanın sankı bırı bogazımı sıkıyodu
nefes almamı engellıyodu sankı neyseki geçti şükür
gecmişi cok okuyamadım ama pembiş sordugunu gordun sagol pembiş ve diğerleri sizler
seviyorum annelik maceramda yanımdasınız hepinizi tek tek öpüyorum kucaklıyorum :48:

Hoş geldin şekerim :) iyi olmana sevindim ;) insana bazen geliyorlar işte soldan soldan.

slm anne arkadaslarım :3: günaydınlar herkese
gününüz güzel geçsin bıdıklar fazla yormasın bugun
dua eden herkese tesekkur ederım canım arkadaslarım ınanın sankı bırı bogazımı sıkıyodu
nefes almamı engellıyodu sankı neyseki geçti şükür
gecmişi cok okuyamadım ama pembiş sordugunu gordun sagol pembiş ve diğerleri sizler
seviyorum annelik maceramda yanımdasınız hepinizi tek tek öpüyorum kucaklıyorum :48:
Merak ettik valla. Şükür geçmesine bende sevindim. Biraz değişiklik yap hayatında, kuaföre git ( çocuğu bırakıcak kimsen varsa tabi), alışveriş olabilir. Sözün özü kendine biraz zaman ayır.
Ben de diyecektim pratik bir yemek değil diye de bişi demiyim dedim :) ama patlıcan yemeği yapmadığın sürece(tencerede normal sulu yemek) patlıcanın her tür yemeği uğraş istiyor :/

Ben soya soslu tavuk ekliyorum bu dediklerine işte ;)

Herkeslere günaydınnnnnn :) apaydın bir gün olsun inşallah. Herkes kendine göre güzel haberler alsın ;)
Günaydın canım. İşte o soya soslu tavuğu ben beceremedim bir türlü:(
Altıma yapıcam ama paşa bana hamak sallatıyor. İnsani ihtiyaçların bile lüks olduğu birşey annelik :)))
:9::9:

Merak ettik valla. Şükür geçmesine bende sevindim. Biraz değişiklik yap hayatında, kuaföre git ( çocuğu bırakıcak kimsen varsa tabi), alışveriş olabilir. Sözün özü kendine biraz zaman ayır.

Günaydın canım. İşte o soya soslu tavuğu ben beceremedim bir türlü:(

:9::9:

Ben bol soya sosunda bekletiyorum göğüs etini küp küp doğrayıp. Sonra normal sotelik sebzelerle çeviriyorum tavada. Soya sosunu sonradan eklemeyi sevmiyorum.

Telefondan girince yapılıyo mesaj tekrarı :)

Ay aryamm tiny wings diye bi oyun indirdim müptelası oldum!! Bulduğum her fırsatta oynayasım var hahaha

Ben bol soya sosunda bekletiyorum göğüs etini küp küp doğrayıp. Sonra normal sotelik sebzelerle çeviriyorum tavada. Soya sosunu sonradan eklemeyi sevmiyorum.
Hımmm du bakalım atmadıysam soya sosunu birde öyle deneyim. Ben sonradan ekleyip beğenmemiştim.
Telefondan girince yapılıyo mesaj tekrarı :)

Ay aryamm tiny wings diye bi oyun indirdim müptelası oldum!! Bulduğum her fırsatta oynayasım var hahaha
Du bakayım kız indireyim de hiç zamanım olmuyor ne zaman oynarım bilinmez. Kitabı bile okuyamadım daha:37:
Akşama çorba hariç hiçbişi yok. Panikkkkkkkkkk!!! Napıcaz :)???

Bizde çorba da yok:) hiç bişi aklıma gelmiyor bugün. Netcez???

Perşembe günü gelecek olan misafirlerime tatlı olarak baklava almaktan vazgeçtim. Muhallebili kadayıf mı yapayım künefe mi???

Kıza şunu aldım
akakce.com Mobil
Öyle güzel içiyorki, hüpletiyor valla:) aptamil ve bebelac ın bebe sütlerini böyle iştahlı içmemişti normal pastorize sütü koyuyorum soğuk soğuk. İçe içe geziyor:)) almayı düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim.

Hımmm du bakalım atmadıysam soya sosunu birde öyle deneyim. Ben sonradan ekleyip beğenmemiştim.

Du bakayım kız indireyim de hiç zamanım olmuyor ne zaman oynarım bilinmez. Kitabı bile okuyamadım daha:37:

Bizde çorba da yok:) hiç bişi aklıma gelmiyor bugün. Netcez???

Püreli tas kebabı???

Yettim bacımm! Mp3 indir diye bişi indirdim şarkı indiriyor ücretsiz, hızlıca:1: kızda oynaya oynaya geziyor:9:

Bakıyım bi :)

Künefeyi tercih ederim amaa onu öyle son dakka sıcak servis zor olabilir o sebepten muhallebili kadayıf:)

Aman beklerler tatlıyı bişi olmaz da anama danışmam lazım :)

Kıza şunu aldım
akakce.com Mobil
Öyle güzel içiyorki, hüpletiyor valla:) aptamil ve bebelac ın bebe sütlerini böyle iştahlı içmemişti normal pastorize sütü koyuyorum soğuk soğuk. İçe içe geziyor:)) almayı düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim.

Ben de avent alıcam herhalde. İyi oldu bak söylediğin ;)

Püreli tas kebabı???

Bakıyım bi :)

Aman beklerler tatlıyı bişi olmaz da anama danışmam lazım :)

Ben de avent alıcam herhalde. İyi oldu bak söylediğin ;)

Bu arada ben şu patates püresini bir türlü yapamıyorum yaa. Tadını hiç beğenmiyorum yani. Varmı ölçün senin?

Gunaydin canlarim 5 gb yattik annemler gelince uyumadan sahur ettik sonrada 8 gb kalktik annemler cenaze evine gitti biz son dakika gidicez mecbur yasir ortaligi ayaga kaldirir nfkdan hala ses yok sanirsam

Gunaydin canlarim 5 gb yattik annemler gelince uyumadan sahur ettik sonrada 8 gb kalktik annemler cenaze evine gitti biz son dakika gidicez mecbur yasir ortaligi ayaga kaldirir nfkdan hala ses yok sanirsam

Günaydın canım. Çok yorucu bir gün olacak o zaman senin için, fırsat buldukça dinlenmene bak. Nfk gelmedi direk sağlık ocağına gitmiş olma ihtimali yüksek.

Son düzenleme:
Back
X