Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada ben şu patates püresini bir türlü yapamıyorum yaa. Tadını hiç beğenmiyorum yani. Varmı ölçün senin?
Gunaydin canlarim 5 gb yattik annemler gelince uyumadan sahur ettik sonrada 8 gb kalktik annemler cenaze evine gitti biz son dakika gidicez mecbur yasir ortaligi ayaga kaldirir nfkdan hala ses yok sanirsam
Aramaya sınırsız mp3 yaz:)annen mi yapacak künefeyi?
![]()
melisadan ve ayşecikten böyle bi foto bekliyoruz
melisa yürümüş nice güzel adımlara diyelim:)
İyi ki doğmuş melisa, annesine en güzel hediye Allahtan
Yürümesi de hayırlı olsun. Daha nice güzel adımlarını görün inşallah
Eki Görüntüle 754387 Eki Görüntüle 754388
13.temmuz.2012 cuma
Rabbim, en büyük lütuflarından biriyle şereflendirdi beni..
hayatımın en güzel hediyesini aldım..
şu dünyada sahip olduğum- olabileceğim en kıymetli varlığım..
bazen ne yaptım da, Rabbim seni bana verdi diyorum..
eğer haketmeyle olsaydı, seni kazanabilecek bi amelim yoktur, biliyorum..
çok şey değişti.
hayatım o'ndan öncesi ve sonrası diye ikiye ayrıldı.
ben henüz varolmadan dna ma nakşedilmiş meğer annelik.
yaşamaya gelince anlıyorum; meğer benden öte, benden ziyadeymiş annelik..
oldum olası severim çocukları..
ama anne olunca daha çok seviyorum. sanki bütün çocuklar, benim çocuklarım..
daha şimdiden birçok sevincim, mutluluğum var.
ve korkularım, endişelerim hayata dair.
hepsinin sebebi, bu kucağımdaki cennet meyvesi..
Rabbim, ayıpsız kusursuz en güzel şekilde yarattı, bana verdi..
mefkurem, ona iyi sahiplik yapmak, en güzel şekilde yetiştirmek..
iyi bi insan, iyi bi müslüman..
Rabbim, bu meleklere hakkıyla annelik yapabilmeyi bize nasip etsin.
onlara güzel yazılar yazsın ve acılarını göstermesin..
şu günde duam, dünya üstündeki tüm çocuklar için sağlıklı, mutlu bi gelecek..
içinde bulunduğumuz şu mübarek günler hürmetine, Rabbim dualarımız kabul etsin.. amin!!!
Herkese günaydın.
Nfk ne güzel yazmışsın.Rabbim hepimizin bebişlerine güzel yazgılar yazsın.
Ayşecik ve Melisa doğum gününüz kutlu olsun.:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Bu çocukların damak tadı çok farklı yaa. Benimki de öyle şeyler seviyor ki bazen hayretler içinde kalıyorum. Bizimki mamayı 3-4 günde bitirdi desem![]()
Bu arada melisanın doğum günü kutlu olsun canım...
nfk cım ayşeciğin doğum günü kutlu olsun nice gzl yaşlara iyiki doğmuş
şekerportakalım melisa nında doğum günü kutlu olsun
melisaaa, doğum günün kutlu olsun güzel gözlü küçük kız!!![]()
eşim gündüz pastayı aldı geldi. iftardan gelince keseriz dedik ama geç oldu artık yarın.
eşime güven olmaz, bakalım yarın napıcaz. bana diyorki, bu kadar geriliyorsan annende yaparsın yemeği getirirsin
şöyle bi şey, eşin eşlik ederse misafir beyle gidip kılıp gelirler ve geç kalkarlar
ama bence çok gece kalmazlar, neticede senin de bebeğin var ve huysuzlanıyor diyorsun..
saat 11e geliyor iftar yaptığımız mekan, artık kapatacak 3 katlı restaurant birkaç masa kalmış.
diğer çift oturalım diyor, eşim kalkalım..nedeeeen, çünkü ayşeciğin uykusu gelince nasıl cozuttuğun iyi biliyor
hele bi mama sandalyesi macerası yaşadık, zamanım olunca anlatıcam.. çok maceralı bi iftar oldu bize.
şimdilik iyi geceler..
aslında eşim korunuyor. bu zamana kadar hep böyle oldu.
ama ya bi kaza olduysa? valla çıldırmamak elde değil.. bu şüphe yer insanı..![]()
Gunaydin canlarim 5 gb yattik annemler gelince uyumadan sahur ettik sonrada 8 gb kalktik annemler cenaze evine gitti biz son dakika gidicez mecbur yasir ortaligi ayaga kaldirir nfkdan hala ses yok sanirsam
Pembişim sorcam sorcam unutuyorum sizin yatak odasında hayal edemiyorum ben hamağı? Nasıl kurdun? Nerden aklına geldi hamak? Hep. Merak ediyordumda, çok ilginç gelmişti.![]()
herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
bugün topik nfk nın haberini bekliyor olacak kız nerelerdesin:18:
bizde sözde kızıma pasta aldık ama dolapta duruyor hala
cumartesi annemlere iftara gittik ifftardan sonra pastayı kesecektik melisa ikinci uykusunu alamadığı için çok huysuzlandı iftardan sonra apar topar kalktık eve gittik pazar günü de kayınvalidemlerde keseriz dedik bu seferde kargaşaya geldi banyo falan derken kaldı çocuğumun pastası artık bugünde erken eve gidince iftardan önce yapacağım yoksa pasta çöp olacak![]()
ayyy nfk gelmiş :18:
Tüh uyuyakaldınız demek:/Ezanla uyandık![]()
Ya el oyalıyor biliyorum. Patlıcanları kızartmak yerine yağlayıp fırınlamayı düşünüyorum. Kızartma sevmiyorum.Ben kebabı köfteli yaptım ama çok pratik bir yemekmiş gb gelmedi bana. Patlıcanları soy, doğra, ısla, kızart. Köfte yap sar... Ama kp hiç ağır mağır dinlemedi, bayıldı.tavuğa gelinceee, tavukları ganitürle soteleyip milföyün içine koyup minik bohçalar da yapabilirsinbaşkaaaa, geçen yine demiştim susamlı tavuk yapabilirsin, tavuk şiş yapabilirsin,
bizde 45 dk önce uyandık.eşşek sıpaları!
Bak bu da görsel olarak hoş olur. Sonraki davete inşallah:)Birdee Sebzeleri ( havuç patates kabak) soyacakla soyup soteliyorum julyen doğranmış tavukları da karıştırıyorum o da hem görsel hem tadı da güzel.
Aman bir daha uğramasın o ruh hâli.slm anne arkadaslarımgünaydınlar herkese
gününüz güzel geçsin bıdıklar fazla yormasın bugun
dua eden herkese tesekkur ederım canım arkadaslarım ınanın sankı bırı bogazımı sıkıyodu
nefes almamı engellıyodu sankı neyseki geçti şükür
gecmişi cok okuyamadım ama pembiş sordugunu gordun sagol pembiş ve diğerleri sizler
seviyorum annelik maceramda yanımdasınız hepinizi tek tek öpüyorum kucaklıyorum![]()
nfk geçmişi okuduğuna göre hamile değil demekki yoksa
ilk açar açmaz hamileyim diye yazardı![]()
Nfkcım bunu okuduğunda bilki bugün hep aklımdaydın ve hep duamdayın. Herşey güzel olacak eminim ben. Kendini üzme boş yere. Yarın ilk iş buraya bile yazmadan git kan ver sağlık ocağında![]()
Nfk benim de aklımda:/
Nfk benim de aklımda
İnşallah gönlüne göre olur
Ben kendi adıma hamile olduğumu öğrensem sevinirim
:)
Nfkcım benim de aklım sende merakta bırakma bizi
ramazan7 den günaydın..bugün topik nfk nın haberini bekliyor olacak kız nerelerdesin:18:
evet bana da öyle geldinfk geçmişi okuduğuna göre hamile değil demekki yoksa
ramazan7 den günaydın..
hepiniz de merakta kaldınız, hakkınızı helal edin..
sabah erkenden kalktım, tahmin ettiğiniz üzere sağlık ocağına gittim, az evvel geldim.
ayşeciğin aşıları yapıldı çok ağladı.. sandoz ateş yapabilir, takip et dedi hemşire.
iyi biri ama çok suratsızdı yaa.. bi tebessüm etmiyor, nasıl bi hayatı var, merak ediyorum
neyse ben de kan tahlili için numune verdim, yarın öğleden sonra çıkacak.
nefesimi tuttum bekliyorum..
dün misafirler geldi gitti, mübarekler kuş kadar yediler.. herşeyler arttı. kv ye vericem bugün birazını.
kızartma yaparken elime yağ sıçradı, dün akşam epey kötüydü, ama bugün acımıyor..
canımın darlığından geceyarısına kadar mutfakla uğraştım.
temizledim de temizledim..
en son baktım mutfağın yerini siliyorum, nfk dedim abartma, hadi git yat..
eşim ikindiye gitmişti. geldiğinde ayşecikle bizi hazır ve nazır buldu, bu ne hal, bi yere mi gidiyoruz dedi.
hayır dedim, ayşeciğin pastasını kesicez, kaynamasın yaşgünü..
eşim de şaşırdı, ayşecik seni canlandırmış diyo..
böylelikle ayşeciğin pastasını kestik, fotoğraf çektik.
nfk geçmişi okuduğuna göre hamile değil demekki yoksa
kız siz de olmasanız ben naparım yaa?!Birazdan uzunnnn alıntılarla nfk aramızda :)
var, olmaz olur mu?Pasta fotosu yok muuu fotoo
var, olmaz olur mu?
ama özel bi pasta değil.. ben seviyorum diye bol çikolatalı ve frambuazlı..
haklısın, hiç makul olamıyorum..Canım diğer yazdıklarıı da okudum. Öncelikle sakin ol, bak bu senin zayıf damarın ve nefsin seninle burdan uğraşıyor. Nfk'yı açlıkla yenemediniz kuduruk nefis
Pazartesi günü sağlık ocağında kan testi yaptır. Varsa bir durum kanda çıkar.
Her şeyin hayırlısı ve Allah'a güvenicez daima.