Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu gün bir mide bulantısı karın ağrısı hayırdır inşallah gece sanırım çok su içtim 1 ltlik 2 şişe içtim :52: yarınada depo oldu :27:

ramazan7 den günaydın..

hepiniz de merakta kaldınız, hakkınızı helal edin..
sabah erkenden kalktım, tahmin ettiğiniz üzere sağlık ocağına gittim, az evvel geldim.
ayşeciğin aşıları yapıldı çok ağladı.. sandoz ateş yapabilir, takip et dedi hemşire.
iyi biri ama çok suratsızdı yaa.. bi tebessüm etmiyor, nasıl bi hayatı var, merak ediyorum

neyse ben de kan tahlili için numune verdim, yarın öğleden sonra çıkacak.
nefesimi tuttum bekliyorum..:25:

dün misafirler geldi gitti, mübarekler kuş kadar yediler.. herşeyler arttı. kv ye vericem bugün birazını.
kızartma yaparken elime yağ sıçradı, dün akşam epey kötüydü, ama bugün acımıyor..
canımın darlığından geceyarısına kadar mutfakla uğraştım.
temizledim de temizledim..
en son baktım mutfağın yerini siliyorum, nfk dedim abartma, hadi git yat.. :5:

eşim ikindiye gitmişti. geldiğinde ayşecikle bizi hazır ve nazır buldu, bu ne hal, bi yere mi gidiyoruz dedi.
hayır dedim, ayşeciğin pastasını kesicez, kaynamasın yaşgünü..
eşim de şaşırdı, ayşecik seni canlandırmış diyo..
böylelikle ayşeciğin pastasını kestik, fotoğraf çektik.

hadi hayırlısı olsun bakalım yarını bekliycez:31:

aşıları yapılmış ayşeciğin bizim aşımız bitmiş sağlık ocağında ay sonunda gelecekmiş onu bekliycez:19:
ayy insan daralmazmı yaa tabiki allahtan gelen herşeye razıyız ama ayşe daha küçük onun ilgisi ve sütü azalır diye düşüncemiz
(elifnazın önünde saygı ile eğiliyorum:42:)

ohh pastasıda kesilmiş kızımın nice nice güzel yaşlara darısı bizim pastanın kesilmesine:1:
bugünde yemek derdin yok rahatsın yane:31:

kız siz de olmasanız ben naparım yaa?!:43:

asıl sen olmasan biz napardik kız:17:

ayy bende sade kuru kur pasta yanına hiç birşey yapmadım foto çekincez diye neyse ilk acemilik :35::37:
amaan, ben de yapmadım.
neden? zaten oruçluyuz. bi de hatırası kalsın diye fotoğrafı ön planda tutuyoruz da ondan..:1:

7 üye 5 ziyaretçi vay be bügün pazartesi ve kalabalık :27: hafta sonuda bekleriz beyler bayanlar :1:
nfk hamile mi, onun kalabalığı olabilir bu?:1:

bu gün bir mide bulantısı karın ağrısı hayırdır inşallah gece sanırım çok su içtim 1 ltlik 2 şişe içtim :52: yarınada depo oldu :27:
yavrum o kadar su bi anda içilir mi?
anında böbreklere ordan idrar kesene..
depo falan kalmaz yarına:37:

hadi hayırlısı olsun bakalım yarını bekliycez:31:

aşıları yapılmış ayşeciğin bizim aşımız bitmiş sağlık ocağında ay sonunda gelecekmiş onu bekliycez:19:
ayy insan daralmazmı yaa tabiki allahtan gelen herşeye razıyız ama ayşe daha küçük onun ilgisi ve sütü azalır diye düşüncemiz
(elifnazın önünde saygı ile eğiliyorum:42:)

ohh pastasıda kesilmiş kızımın nice nice güzel yaşlara darısı bizim pastanın kesilmesine:1:
bugünde yemek derdin yok rahatsın yane:31:

asıl sen olmasan biz napardik kız:17:
saol canım benimmm:70:

amaan, ben de yapmadım.
neden? zaten oruçluyuz. bi de hatırası kalsın diye fotoğrafı ön planda tutuyoruz da ondan..:1:

valla ben şok oldum ne yazacağımı bilemedim o gün yazdım ama dedim kızın moralinide bozmayayım

çok realistçe atladım kusura bakmacanım oruç madurluna ver :26:

Rabbim neylerse güzel eyler .

dur bakın size kuşlarımızın yumurtasını gösteriyim teyzeleri evde 3 muhabbet kuşum vardı 4 tane yumurtladılar bugunde 1 tane yumurtlayacaklar 5 muhabbet yavru kuşumuz daha olcak toplamda 8 kuş evlere şenlik :27::27::1::9: :111:

$995126_210226475800124_1334184790_n.webp

doğuma bekliyorum ama hediyesiz gelmeyin ramazandan sonra çıkcak yavrularım :1::9:

Son düzenleme:
haklısın, hiç makul olamıyorum..
düşüncesi bile başıma ağrılar sokuyor..
önce ayşeciği düşünüyorum, ilgiye alakaya en muhtaç olduğu zamanda bunu paylaşmak ve ikinci plana atılmak..
sonra gelecek bebeği, kendimi, eşimi..

ama hayırlısı diyorum bundan gayrı.. düşündüm, istemiyorum, ya öyleyse diye lafa başlıyorum da
ya bu Allahın gücüne giderse, hayırsız illetli bi durum olursa, ne bileyim, bebeğin sağlığı falan.. herşey geliyor insanın aklına..
hayırlısı diyeceğim, Allaha tevekkül edeceğim.

yaaa nasıl bir çelişkidir bu yaa insanoğlu için geçerli sadece yaz olunca ayy çok sıcak oldu kış gelsin kış olunca ayy çok soğuk oldu yaz gelsin diye yakınır dururuz

hamileliğide buna benzetiyorum ben
hamile kalmadan önce ben ayy bu ay olmadı bu ayda tutmadı inşallah bu ay tutar diye günüm geçsin diye bin takla atardım
şimdi ayy hamile kalırmıyım ayy aman şimdi hamile kalmıyım yapıyorum ay günüm geçti diye korkuyorum:18:

valla ben şok oldum ne yazacağımı bilemedim o gün yazdım ama dedim kızın moralinide bozmayayım

dur bakın size kuşlarımızın yumurtasını gösteriyim teyzeleri evde 3 muhabbet kuşum vardı 4 tane yumurtladılar bugunde 1 tane yumurtlayacaklar 5 muhabbet yavru kuşumuz daha olcak toplamda 8 kuş evlere şenlik :27::27::1::9: :111:

Eki Görüntüle 755373

doğuma bekliyorum ama hediyesiz gelmeyin ramazandan sonra çıkcak yavrularım :1::9:

anaaa kız zor olmuyormu bakımları biz de bir tane almıştık hevesle bakamadık
tüyleri uçusur yemleri dökülür :37:

ramazan7 den günaydın..

hepiniz de merakta kaldınız, hakkınızı helal edin..
sabah erkenden kalktım, tahmin ettiğiniz üzere sağlık ocağına gittim, az evvel geldim.
ayşeciğin aşıları yapıldı çok ağladı.. sandoz ateş yapabilir, takip et dedi hemşire.
iyi biri ama çok suratsızdı yaa.. bi tebessüm etmiyor, nasıl bi hayatı var, merak ediyorum

neyse ben de kan tahlili için numune verdim, yarın öğleden sonra çıkacak.
nefesimi tuttum bekliyorum..:25:

dün misafirler geldi gitti, mübarekler kuş kadar yediler.. herşeyler arttı. kv ye vericem bugün birazını.
kızartma yaparken elime yağ sıçradı, dün akşam epey kötüydü, ama bugün acımıyor..
canımın darlığından geceyarısına kadar mutfakla uğraştım.
temizledim de temizledim..
en son baktım mutfağın yerini siliyorum, nfk dedim abartma, hadi git yat.. :5:

eşim ikindiye gitmişti. geldiğinde ayşecikle bizi hazır ve nazır buldu, bu ne hal, bi yere mi gidiyoruz dedi.
hayır dedim, ayşeciğin pastasını kesicez, kaynamasın yaşgünü..
eşim de şaşırdı, ayşecik seni canlandırmış diyo..
böylelikle ayşeciğin pastasını kestik, fotoğraf çektik.

Keşke yakın olsaydık; seni o gazl bizim mutfağada sokardım görürdün gününü :)))
neyse artık 6 ay rahatız aşı bakımından Allah ım bir hastalık vermezse.
Foto çekinip pasta kesmenize çook sevindim. Kaynatmadınız minik kuşun doğum günüsünü :))
Yarına kadar kafanda kur dur sonra yarın rahatlayınca çekindiğiniz fotoyu yolla bize :)))

kızlar bugun facede bi yazı okudum kadını teki hapı bırakmış 1 yıl kullanmış 4 aydır 5 aydır hamile kalamıyormuş

Allah ım benim annem 7 yıl kullandı 1 gün düzensizmi kullanmış unutmuşmu ne hamile kalmış kardeşime

milletde nasıl bünye var anlamıyorum ya ben hiç çocuk sevmem evlendim ertesi ay oldu :25: kurban olurum şükürler olsun rabbim elimeden almasın başkada vermesin :50:

delüüü:27:
hediye kuş yemi getircem, olur mu?:9:

hamileliğide buna benzetiyorum ben
hamile kalmadan önce ben ayy bu ay olmadı bu ayda tutmadı inşallah bu ay tutar diye günüm geçsin diye bin takla atardım
şimdi ayy hamile kalırmıyım ayy aman şimdi hamile kalmıyım yapıyorum ay günüm geçti diye korkuyorum:18:
aynını ben de düşündüm..
baştan haksızlığa bak sen.. ayşeciğe hamile kalayım istiyordum, haberini aldım mutluluktan deliye döndüm..
şimdi ya hamileysem diye dünyam kararıyor. bi de kesin öğrensem.. peki o bebeğin suçu ne? ayşecikten ne farkı var:25:

delüüü:27:
hediye kuş yemi getircem, olur mu?:9:

aynını ben de düşündüm..
baştan haksızlığa bak sen.. ayşeciğe hamile kalayım istiyordum, haberini aldım mutluluktan deliye döndüm..
şimdi ya hamileysem diye dünyam kararıyor. bi de kesin öğrensem.. peki o bebeğin suçu ne? ayşecikten ne farkı var:25:

olur olur hediyeyle gelene bir yavruda bizden :1::9:

nfk çok kızıyorum o bebeğin derken sana yakışmıyor o da evlat :30::20:

belki Allah seni sınıyor adetlerin düzensiz zaten :50:

haklısın, hiç makul olamıyorum..
düşüncesi bile başıma ağrılar sokuyor..
önce ayşeciği düşünüyorum, ilgiye alakaya en muhtaç olduğu zamanda bunu paylaşmak ve ikinci plana atılmak..
sonra gelecek bebeği, kendimi, eşimi..

ama hayırlısı diyorum bundan gayrı.. düşündüm, istemiyorum, ya öyleyse diye lafa başlıyorum da
ya bu Allahın gücüne giderse, hayırsız illetli bi durum olursa, ne bileyim, bebeğin sağlığı falan.. herşey geliyor insanın aklına..
hayırlısı diyeceğim, Allaha tevekkül edeceğim.

canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. senin yazıyı okuyunca ilk ogrendigim an geldi aklıma ama gecen esimle konuşuyorduk ilk ogrendigimde aglamistim ama simdi nekadar cok seviyoruz.. zorluklari olacak elbet ama Allah yardim ediyor inan.. korunuyormussunuz buyuk ihtimal hamile degilsindir icini ferah tut olsa bile beni düşün

amaan, ben de yapmadım.

Hahhahha kesin onun kalabalığıdır. Reyting yaptık kızzzzzz :) sen de iyiki varsın kuşummmm ;)

Eki Görüntüle 755373

Evde her türlü hayvan ve böcek beslenmesine karşıyımmmmm :))) oğlum hayvan isteyince vereceğim cevap şimdiden hazır : kendi evin olunca beslersin!! Hahhaha belki de küçükken bu laflar soğutmuştur beni de :))

Evde her türlü hayvan ve böcek beslenmesine karşıyımmmmm :))) oğlum hayvan isteyince vereceğim cevap şimdiden hazır : kendi evin olunca beslersin!! Hahhaha belki de küçükken bu laflar soğutmuştur beni de :))

Peygamber efendimiz Sav çok severmiş hayvanları ecoş petşopdan çıkmıyor babasıyla kanka oldular adamla

adam diyor büyüyünce bu yanımızdan ayrılmaz :1:

deme öyle gaddar anneeeeeeeeee !!! sevmek önce hayvanlardan başlar :)

nfk çok kızıyorum o bebeğin derken sana yakışmıyor o da evlat :30::20:

belki Allah seni sınıyor adetlerin düzensiz zaten :50:
belki yanlış bi ifade oldu. onu dışlamak için söylemedim..
doğmamış da olsa hepsi benim yavrum değil mi?..

belki de hiç böyle bi şey yok, olmayan bi hamilelik üzerinden evham yapıp konuşuyoruz, halimize bakın:30:

eşim geçen gün. aslında sen bilirsin, madem tehlike vardı gibisinden bi laf söylecek gibi oldu
(ama öyle suçlar gibi değil. yoksa kırılırdım yani..)
ben de, genel olarak korunmak kadının görevi.
bi aksilik oldu, hamile olup bebeği taşımak-doğurmak kadının görevi
doğum oldu, bak büyüt yine annenin görevi.
bütün sorumluluk kadında değil mi? dedim. daha da bi şey demedi. denemez de.

canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. senin yazıyı okuyunca ilk ogrendigim an geldi aklıma ama gecen esimle konuşuyorduk ilk ogrendigimde aglamistim ama simdi nekadar cok seviyoruz.. zorluklari olacak elbet ama Allah yardim ediyor inan.. korunuyormussunuz buyuk ihtimal hamile degilsindir icini ferah tut olsa bile beni düşün
hep seni düşünüyorum zaten..:17:
eşime de anlattım. Rabbim hakkımızda hayırlısı versin..

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, seker_portakali+, busmai+, KaRaKiZ3834+, ELİFNAZ+, neyneyse, PembeHipopotam+

Back
X