Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin iftara misafirlerim var temizlik yapiyorum yarin bisey yapamam anca yemekle gecer gunum bide arkadas erken gelecek benim eve cok yakin sali gunleri sosyete pazari var orayi gezicez bu arada mebum mercimek corba islim kebabi pilav barbunya borek cacik ve sekerpare yapicam salatada yapmama gerek varmi kararsiz kaldim
Memeden kesme olayı beni de çoooook korkutuyor.:18::18::18:Veee ayrıyetten..paşamı memeden kestım malumunuz..gecen cumartesı basladım normalde uzun doneme yayarak kesmeyı dusunuyorudm ama vaktım olmadıgı ıcın bırden kesmeyı uyguladık..cok sukur korktugum gıbı gecmedı..tabıkı yuregımın sızladıgı anlar oldu gece pasam aglayınca ıçlı içli..ama dedım dayan..3 gece oldu sıkıntımız..sonrası sukur..tamamen unuttuk..normalde uykusu basına vurunca gogsume atardı elını sabırsızlıkla.uzuldum ama bılıyomusunuz yınede..en cok gulerken emmesının anımsıyorum sımdı..bunada sukur; cok ıstıyordum emmesını bebegımın;az gelıyordu baslarda sutum pes etmedım hıc..arttırıcı ne varsa yedım ıctım..6 ay emsın yeter dıyrodum en azından 1 seneyı devırdık..vesselam..sunu soylemek ıstıyorum..yemeklerımızı daha ıstahlı ve gerı cevırmeden yıyoruz artık..daha bı rutıne gırdık..yemegı, meyvesı ,meyvesuyu, tahıllı sutu vs..gece uykumuzda daha bı duzenlı gıbı..gece yatmadan sut evrıyorum bırde sahura kalkınca aglamadan yanı..sabah ta normal zamanımız olan 6;40 gıbı ayaktayız..bazen 6 da olabılıyor bu..her şerde bı hayır varmıs gercekten memeden kesmeden cok tırsıyordum nasıl olacak dıye dıye..gıttıkce daha cok baglanıyorlar cunku..
canım yazdıkların beni çok duygulandırdı
şimdiye kadar emdikleri şifa olmuştur ona, 1 yıl ememeyen çok bebek var biliyorsun
inşallah sağlığına kavuş ve bol bol sarılın
herşey yoluna girecek..
offf nefret ederim o tür seslerden ben de
kendimi dağlara taşlara atasım gelir
bak bunu hiç düşünmemiştim.. yani haksızlık hissinin hiç geçmeyeceğini:)
diğer yandan bir çocuğu kardeşsiz bırakmak ona yapılacak en büyük kötülük diye düşünüyorum
taşınmak büyük temizlik demek:)
"Efecik tatlı diyeeee" :)
bir gün tv de gördüğüm penguenlere "şunlara bak ne kadar tatlıııııı" diye bağırdığımda, arkadaşım bana şöyle demişti "Sevgili arkadaşım hayvanları sevdiğin kadar insanları sevsen bu dünyada hiçbir sorun kalmayacak"
"ekmek yok mu, hiç mi yok"
kocamın sorusu hahahahaaa koptum![]()
Yarin iftara misafirlerim var temizlik yapiyorum yarin bisey yapamam anca yemekle gecer gunum bide arkadas erken gelecek benim eve cok yakin sali gunleri sosyete pazari var orayi gezicez bu arada mebum mercimek corba islim kebabi pilav barbunya borek cacik ve sekerpare yapicam salatada yapmama gerek varmi kararsiz kaldim
Selam kızlar.Tam 16 sayfa kaynatmışsınız.Oku oku bitiremedim.Nfk yarını bekliyoruz anladım ki.
Arya ve pembiş yemek tarifleri...![]()
Hahhahahaha insan sevgisi lafı süper arkadaşının
Bence yap canikom.
Sen gelme biz hemen kaynatırız :)
Ben yokken performansınıza diyecek yok.![]()
İnşallah, bakalım. Onun işi belli olmaz yarına da nefret eder.Yarına beklemedeyiz artık, hayırlısı olsun.
Ayşeciğin doğum günü de araya kaynamamış, çoksevindim.
Yapılacak en mantıklı şey tevekkül canım.
Ben de aynı korkuları yaşadım. Oğlum doğduğunda ilk yılım hep bu korkuyla geçti. Bence bu hisler yine yoğun annelik duygularımızdan oluyor. İlkine çok büyük haksızlık olacak diye düşünüyoruz. Oysa hayır, hiçbir şey olmuyor. İki çocuk ikiz gibi büyüyüp gidiyor. Bir de sana şunu söyleyim içindeki 1.'ye haksızlık hissi hiç geçmeyecek. Şimdi aralarında 4 yıl var ama hala oğluma ilgilenemediğin her seferde içim sızlıyor, çünkü annelik böyle bir çılgınlık.
İçini ferah tut görelim mevlam neyler..
Çok içmiştin yaw, o kadar çok içinde benim de midem bulanır.
Anamm yumurtalara bak:) şunlara bak da yaradanA kurban olma ya mümkün m ü?
Yumuşak karnın hangi konuysa o başına gelir. İmtihan dünyası işte.
Çocuğa vereceği cevaba bak
Kesinlikle
Ben ara ara uğruyorum.
Çorba için yarma ıslattım. Bulaşıklar toplanacak. Sonra anneanneyi alıcaz inş
Eşin de alemmiş
Kardeşsiz olmaz görüşünde olanlardanım. İlk 2 yıl aklınızdan geçmez, benim de öyleydi. 3 gibi rahatlarsınız. 2 kardeş arası kaç yaş olmalı sorusu aklınıza gelir.
Benim için böyle oldu, en azından. Ben tek çocuk fikrine karşıyım. Ha 3 mü 5 mi ona bir şey diyemem. 2'den sonrasını herkes kendi bilir.
Y bu kerem ne kadar şanslı, maşallah
Ben de pipetli bardak arayışındayım.
Ne mutlu sana annesi keşke sevsin sütü.
Salatasız olmazzzYarin iftara misafirlerim var temizlik yapiyorum yarin bisey yapamam anca yemekle gecer gunum bide arkadas erken gelecek benim eve cok yakin sali gunleri sosyete pazari var orayi gezicez bu arada mebum mercimek corba islim kebabi pilav barbunya borek cacik ve sekerpare yapicam salatada yapmama gerek varmi kararsiz kaldim
Selam kızlar.Tam 16 sayfa kaynatmışsınız.Oku oku bitiremedim.Nfk yarını bekliyoruz anladım ki.
Arya ve pembiş yemek tarifleri...![]()
İş yok güç yok nolceknapalım pembiş usta anlatıyor biz yapmaya çalışıyoruz.
Bütün tavuğu nasıl servis yapıcam?Ben frambuazı çikolata ile değil beyaz krema ile seviyorummmmmmmm :)
Ayyy ne düşündünüz bea!!!!! Neyseki ben bunu yazamadan konuyu kapatma kararı aldınız
Peygamberimiz SAV in yaptığı bi ton şey var k malesef yapamıyoruz; o ayrı. Kesinlikle "hayvan sevmeyen insan sevemez" e katılmıyorum bknz ben ve kocam. Hayvan sevmem ama insancanlısıyımdır; kocacım hayvan sever insanları çok zor :) ayrıca hayvan adı üstünde gitsin doğal ortamında hayvanlık yapsın dursun. Oğluma gelirsem o da ne isterse onu yapsın sevme konusunda sonuçta ben çaktırmıcam ona korkumu vsmektubuma son verirken ecoşun çıktı dediğin göbüşünü öperim :)
Kocanın yorumlar çok hoş :)
Dene ya valla püre candır :) patatesi çiğ hariç her türlü severim :))
Uyanık olduğunu tahmin ettim kıllık yaptım :)
Ana yemek olarak fırın poşetinde bütün tavuk da olabilir yanına patates ve soğanla.
Keremmmmmm sen niye bu kadar tatlısınnnnnnnn???
Ben deeee dicektim ki yazmış :))
Nazar değmesin minik cadıya ve löp löp et olsun :)
Eşim hayattaaaaaaaaa uğraşmazdı. En fazla bir kat gezer ve "ben kucağımd tutarım sen yerken" derdi :)
Seviyorum milletimi yaaaaaa :)
İnşallah başarılı geçer ameliyatın..Selammmmm..gecmsıe hızlı hızlı bakınayım dedım hepınız ıyısnıznr ınsAllah..okuduklarımdan yola cıkarak kıssadan hisse yapayım;
Born...basınız sagolsun Allah kalanlara saglık versın canım..
Melıssa ve aysecık ilk yaşlarını almıslar..nce saglıklı mutlu yaslar olsun ınsAllah
Nfk..bende bı kac ay sonce aynı seyı yasadım..ne kadar ıkıncı cocugu dusunmemıze ragmen;daha cok babamız dusunuyor tabıkı..yınede paşamın ne sucu var dıye vıcdan yaptım durdum..en sonunda kan tahlılı yaptırdım bıde dayanamayıp test aldım yaptım..sonuc negatıf ve eve gecınce beklenen mısafır geldı..hastalandım..hakkında hayırlısı olsun canım
Bırsey kacırmıssam da yazmadıkalrım kusura bakmasın lutfen..benı de soracak olursanız yarın amleıyat gunum kesınlesıyor;muhtemelen salı gunu ogle saatlerınde amelıyatta olacagım..umarım hersey yolunda gıder..
Hayırlı olsun canım.ayşeciğin 2 yaş takvimini de yaptııım![]()
Bütün tavuğu nasıl servis yapıcam?
İnşallah başarılı geçer ameliyatın..
Hayırlı olsun canım.
İyi fikir, yemek telaşından yırttın :)Kv fırına et verelim dedi. Gidip bi çorba yapayım bari. Domates çorbasıııı!
Mutfağı değiştiriyorlar. Kuzum nasıl korkarak baktı, sonra da yatamadı.Nefret bir olay ya matkap sesi. Hele bebiş uyuyacakken...
Gülerken emmesi dedin ya bittim bennnnnn. İlkokula kadar emziricem bu durumda hahhahahaha
Misafir gelmeyecek olsa kaçardım avm'ye serin serin.. Ama bu gün olmaz.offf nefret ederim o tür seslerden ben de
kendimi dağlara taşlara atasım gelir
bak bunu hiç düşünmemiştim.. yani haksızlık hissinin hiç geçmeyeceğini:)
diğer yandan bir çocuğu kardeşsiz bırakmak ona yapılacak en büyük kötülük diye düşünüyorum
"Efecik tatlı diyeeee" :)
bir gün tv de gördüğüm penguenlere "şunlara bak ne kadar tatlıııııı" diye bağırdığımda, arkadaşım bana şöyle demişti "Sevgili arkadaşım hayvanları sevdiğin kadar insanları sevsen bu dünyada hiçbir sorun kalmayacak"
"ekmek yok mu, hiç mi yok"
kocamın sorusu hahahahaaa koptum![]()
Ya bu kerem tam bir köfte oldu:)) yesek mi onuKerem babası onu almadan gitti diye ağlıyordu ,
"gel oğlum biz bıcı bıcı yapalım" deyince gülerek banyoya koştu:)
Salata iyi olur.Yarin iftara misafirlerim var temizlik yapiyorum yarin bisey yapamam anca yemekle gecer gunum bide arkadas erken gelecek benim eve cok yakin sali gunleri sosyete pazari var orayi gezicez bu arada mebum mercimek corba islim kebabi pilav barbunya borek cacik ve sekerpare yapicam salatada yapmama gerek varmi kararsiz kaldim
Minik uyuz oğluşum bi türlü yüzümdeki benlere alışamadı. Sürekli onları yakalamaya ve koparmaya uğraşıyor :))) bi de saçlarımı ısırıp çekiyor. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor??? :) ama en güzeli akşam uyuturken oluyor; emzirip ayağımda sallıyorum ya 5 dkda bir kalkıp bana sarılıyor :) gözleri kapalı tabi bu arada. Çok seviyom yaaaaaaa :)
Döktürdün yineKv tarhana yapalım dedi:) onuda yaptııımm. Buzluktan börek çıkardım pattisli ve peynirli onları da pişireceğim. Menümüz şu:
Tarhana çorba
Börek
Fırında patatesli kuşbaşı
Dünden kalan yaprak sarma
Cidden bütün tavuğun servisi de işkencegüveç tavuk yap
![]()
İş yok güç yok nolceknapalım pembiş usta anlatıyor biz yapmaya çalışıyoruz.
Minik uyuz oğluşum bi türlü yüzümdeki benlere alışamadı. Sürekli onları yakalamaya ve koparmaya uğraşıyor :))) bi de saçlarımı ısırıp çekiyor. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor??? :) ama en güzeli akşam uyuturken oluyor; emzirip ayağımda sallıyorum ya 5 dkda bir kalkıp bana sarılıyor :) gözleri kapalı tabi bu arada. Çok seviyom yaaaaaaa :)
Kv tarhana yapalım dedi:) onuda yaptııımm. Buzluktan börek çıkardım pattisli ve peynirli onları da pişireceğim. Menümüz şu:
Tarhana çorba
Börek
Fırında patatesli kuşbaşı
Dünden kalan yaprak sarma