Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

malum sebepten çok keyifli değilim özlemim.. saolasın..:16:
ama arkadaşlar maşallah şakır şakır yazıyorlar..:72:

Canım benim,rabbim şu mübarek günlerde gönlüne göre verir inşallah.Kardeşimle benim aramda tam 1 yaş var.Kardeşim de kazara olmuş.Aldırmayı bile düşünmüşler.Annem çalışıyor bir de.Sonra vazgeçmişler.Tabi zor olmuş ama iyi ki de olmuş.Çok iyi anlaşıyoruz.O benim en yakınım, sırdaşım, canım.:16::16::16:Sen bence hamile değilsin.İçin ferah olsun.

Son düzenleme:
ne desen haklısın..
satmaya gelince türlü türlü laf ediyorlar, aman efendim canım efendim..
yaparız, hallederiz.
ama bi değişim hele de para iadesi mevzu olunca, bin dereden su getiriyorlar.
illet ediyorlar. büyük markalar da bunu yapıyor yaa, peees!:19:

Evet ya!! Sistemdeki bişi bişi yüzündenmiş yersen....

Çift kapılı buzdolabı harika olur bence.:32::32::32::32:Ama yok daha fazla para ödemek istemezsen sebil, semaver gibi bir şey alabilirsin.Tabi bunlar benim ihtiyaçlarım.Siemens de var mı bilmiyorum ama şık sebiller var.

Sebilimiz var. Çay makinası da kardeşim ev hediyesi aldı. Ya buz dolapları çok pahalı siemenste. Aşmış adamlar. Bi de bizim mutfakta buz dolabının yeri belli yani solu üstü dolap. O yüzden istediğin gibi bişi de alamazsın vsvsvs :(

Minik uyuz oğluşum bi türlü yüzümdeki benlere alışamadı. Sürekli onları yakalamaya ve koparmaya uğraşıyor :))) bi de saçlarımı ısırıp çekiyor. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor??? :) ama en güzeli akşam uyuturken oluyor; emzirip ayağımda sallıyorum ya 5 dkda bir kalkıp bana sarılıyor :) gözleri kapalı tabi bu arada. Çok seviyom yaaaaaaa :)

Evt sizin fikirlerinizi aldigim iyi oldu salatada yapayim madem bende cok seviyorum pembis deliler gibi kizcemi de oglusumu da

az bi müzik duysun ayşecik ya da ben mırıldanayım, başlıyor papağan gibi sallanmaya.. :9:

Paşamın dogumgunu persembe gunu..fekatt annesı carsamba yada persembe amelıyat olacagı cıın sanırım cumartesı gunu kalabalık aılemızle pasta kesecegız ınsallah..ıcım el vermedı cıktım cumartesı gıymesı ıcın beyaz yakalı lacoste ve papyon aldım;gıymedıgı bı pantolonu vardı onunla kombın yaptım guzel oldu..pastası ıcın de pastaneyle gorustum geldım..bu arada salı gunu yazmısım amelıyat gunumu yanlıs olmus..pembehıpıpotam,aryamm,busmai,neyseneyse,caglaslı,nfk ve özlemcr ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur edıyorum ..eksık olmayın arkadaslar.

geçen buzdolabında bozulmak üzere olan limonlar vardı.
limonata yapayım dedim, internetten bi tarif aldım.
limonkabuğu, limonsuyu, şekeri ve limontuzunu sıcak suya karıştırıyorsun.
başladım yapmaya. o sırada bi telefon geldi. arkadaşla konuştuk da konuştuk.
bu sırada limonatayı yaptım, buzdolabına koydum soğusun diye.
neyse arkadaş kapattı telefonu, ben de mutfağı toplamaya başladım.
masanın üstünden limontuzunu aldım. bakakaldım.
zira limonataya kattığım limontuzu değil kaya tuzuymuş :30::86:

O da olur. Ben geçen gün muzlu ve muz jöleli yaptım. Çok hoşlanmadım. Favorim franboğazlı yada çilek joleli
Ben evdeki bütün meyveleri küçük küçük doğrayıp çilek yada vişne jolesiyle yapıyorum. Mandalina portakalla yapmışlığım bile var:1: güzel oluyor karışık meyveli dene derim;)
Fırında patatesli kuşbaşı kv min yemeğidir:) bilmem koymuyor heralde.:4: ilk bir kaç gün bizimki de çözemedi bardağı. Şimdi yürürken elinden bırakmıyor hem bişiler içiyor, hem yürüyor, sanki usta yürüyor bana:1:
Evet bana da pahalı gelmişti bardak, ama şimdi sonuna kadar değerr:)

Anamm, Aryacık yürüyor mu annesi?:emir_bebek::emir_bebek:
Aaaaa! Ben size söylemedim dimii? He yavf yürüyor 1 haftadır. Ben niye zayıfladım sanıyorsunuz? :9: Doğumgününde yürümeye başladı.
Kızlar ya sinir oldum. Evimize taşınırken ankastreleri simensten almıltık. O sırada beğendiğimiz davlumbaz buradaki mutfak dolaplarına uymayınca başka olabilecek bir model getirip takmışlardı. Arada da fiyat farkı vardı. Düşünün şubatta taşındık daha yeni cevap gelmiş merkezden. Para iadesi yapamıyorlarmış. 300 liralık bir süpürge falan alabilirmişiz. Ben napıyım süpürgeyi zaten var?!?!?! Ne yapıcam bilemedim. Buzdolabımız baya eski; ilk göreve başladığımda almıştım artık 12-13 yıl oldu. Acaba onu mu değiştirsek? Durup dururken ne salakça bişi ya :47::47:
Katı meyve sıkacağı:44:
yok kız kalmış yemek değil
mantar vardı dün mantar sote yapacaktım iftara anneme gidince pişirmedim
bugün pişirdim
taze yani

ısırıyor çekmiyor pipeti gıcık oldum
halbuki bugün kutuda muzlu süt içmişti pipetle

olsun canım sahura kalır ziyan olmaz
hazır yemeğe gitmekten rahatsız oluyorum sık gidiyoruz çünkü
her sefer olmaz ki boş boşşş
Bizimkide başta anlamadı, sonra çözdü. Çözer annesi merak etme;)
:9::9::9::9::9::9:
Baya güldüm heeee.... Allahta seni güldürsün.

Pembiş amerikada olsaydın paranı aynen geri alırdın:ssz:

Amerikada olsam ev alacak parayı yada ankastre taktıracak parayı ne yaparak kazanacaktım acebaaaa :))

az bi müzik duysun ayşecik ya da ben mırıldanayım, başlıyor papağan gibi sallanmaya.. :9:

Ay kime çekmiş kiiii?!?!?

Pravo sana şekerim :)

Ben evdeki bütün meyveleri küçük küçük doğrayıp çilek yada vişne jolesiyle yapıyorum. Mandalina portakalla yapmışlığım bile var:1: güzel oluyor karışık meyveli dene derim;)
Aaaaa! Ben size söylemedim dimii? He yavf yürüyor 1 haftadır. Ben niye zayıfladım sanıyorsunuz? :9: Doğumgününde yürümeye başladı.

Katı meyve sıkacağı:44:

Bizimkide başta anlamadı, sonra çözdü. Çözer annesi merak etme;)

:9::9::9::9::9::9:
Baya güldüm heeee.... Allahta seni güldürsün.

Hımmmm güzel olabiliritesi var ;)

Katı meyve sıkacağım da var :/

:9:
İlginç bir soru:))
Oğlumda bu tarz sitelerden haberdar değildim. İnternette başka işlerim oluyordu.
Oğlumda aldığım kiloları vermek istiyordum ve öyle kk'daki diyet gruplarını gördüm ve kk maceram başladı :))
Sonra baktım da 2008 doğumlu bebik anneleri varmış. Özelde ayına kadar ayrılmış başlık sanırım yoktu. Bir de bu kadar aktif değildi.
Senin oglanda mı 2008 li demek

Paşamın dogumgunu persembe gunu..fekatt annesı carsamba yada persembe amelıyat olacagı cıın sanırım cumartesı gunu kalabalık aılemızle pasta kesecegız ınsallah..ıcım el vermedı cıktım cumartesı gıymesı ıcın beyaz yakalı lacoste ve papyon aldım;gıymedıgı bı pantolonu vardı onunla kombın yaptım guzel oldu..pastası ıcın de pastaneyle gorustum geldım..bu arada salı gunu yazmısım amelıyat gunumu yanlıs olmus..pembehıpıpotam,aryamm,busmai,neyseneyse,caglaslı,nfk ve özlemcr ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur edıyorum ..eksık olmayın arkadaslar.

Bizimde yarın dogum gunu cmt annemlerle küçük bir kutlama yaparız.. soobe de indirim vardi bende ordan kapri, gömlek aldım. . ben atlamisim niye ameliyat oluyorsun canım sen? Hayırlısıyla gir çık inşallah

Hadi yaa okadar ugrasmissin bide :))

ecoşu parka götürdüm kaydırakdan kendi kayıyor kalkıyor bişrde pat pat yürüyüp merdivene gidiyor :1:

çocuklar çok küfürlü konuşuyor ecoşdan 2 ay büyük kız b*k demeyi öğrenmişti :26:

ecoşda öğrenirse çok kötü olurum ondan haftada bri yada kalabalık olmadığı zamanlarda gitmeli

hele türkmenler kürtler karışıoyor hurraaaaaaaaa :26:

Kızlaaaar fırında küp patates ve kuşbaşı çok güzel olmuştu:) aklınızda bulunsun;)

Adiş'e çilekten büyüyen beşik almıştık.Geldi, çok güzel.Ama odasını ayıracağım için buruk bir sevinç...:5::5::5:

Güle güle kullanın canım. Odaları ayırırken ben de çok üzülmüştüm. Ama şimdi çooook mutluyum. Her sesine kalkıyodum aynı şekilde ses çıkaramıyodum. Şimdi iyi böyle :)

Pembiş, senin de her şeyin varmış.Sen al, ihtiyacı olanlara gönder.Misal bana.:9::9:

Eeee diyorum en büyüğünüz benim diye haliyle onca yılda bişiler alınıyo :))
Adres ver :p

Kızlaaaar fırında küp patates ve kuşbaşı çok güzel olmuştu:) aklınızda bulunsun;)

Tariffffffff :)??

özlemcim hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah

eşimle helvalı dondurma yemeye gidecez ecoşdan çok sıkıldım tuvalete bile yanıma geliyor :5::43:

Back
X