Ah canımmm.... Bunalmışsın sen belli. Eşinden biraz da ilgi, biraz daha zaman istiyorsun, olmayınca da bu seni yıpratıyor, haklısın. Ama eşine de hak vermek lazım, zor bir işi var, sana ayak uydurmasını, seninle zaman geçirmesini o da istiyordur eminim ama yorgunluktan, yoğunluktan elinden bu kadar geliyordur. Belki de senin bu kadar bunaldığının farkında deildir, daha öncede bu noktaya çok kez gelmişsiniz, o sebepten seni ciddiye almama durumu da olabilir. En doğrusu onu karşına alıp konuşman, kendini anlatman, yaptığı şeyler karşısında yaşadığın olumsuzlukları değilde, istediklerini yaparsa evliliğinize nasıl olumlu yansıyacağını anlatman gerek bence. Sen onun seni anlamayacağını düşünsende bu adımı atman lazım. Hepimiz zaman zaman bu noktaya geliyoruz. Onunla yapamıyorsan da kendin birşeyler yapmaya çalış, orada arkadaşların var mı bilmiyorum ama onlarla zaman geçirmen, kendine zaman ayırman, eşinin bu durumunu daha az takmana sebep olacaktır. Kendine uğraşlar buldukça daha az umursayacaksın onu. Bende yaz tatillerinde eşimden daha çok ilgi bekliyorum ama okul başlayınca birşeylerle uğraştığım için bunları düşünecek vaktim olmuyor. Demem o ki eşinle uzun uzun konuş, ( tanıdığım kadarıyla fevrisin biraz, bu sefer sinirle değil de olgunlukla anlatmaya çalış) belki bu şekilde anlar seni. Ve kendine ecoşla yapabileceğin güzel hobiler, eğlenceler bul canım. Öpüldün...