Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aslan oğlum benim
cüzdanımda 50 tl lik Koton iade çekimi bulmuş
kaybettim sanıp ümidi kesmiştim
yuppiiiiii:52:
ahahah!
başka kayıbın varsa, söyle kereme 2 dk da halleder :9::9:

şaka bi yana böyle şeyleri bulunca insan, unuttuğu bi çantanın gözünden 10 lira bile çıksa ne seviniyor
ben kendimden biliyorum :30::9:

saba gelin, çok istemiştim heralde.
kv aradı, yemek yapma etli dolma yapıyorum size de dedii:1::ssz:

tatlım özel günleri ezeceksin ki bir beklentin olmayacak sonra
no beklenti=no cry :1:
Busmai dikkat ediyorum da baya ing kullaniyosun bir ing.ceci olarak gozumden kacmadi ;) nedir bu ing olayi ;)
as canım, hoşgeldin.
burada da az önce bi sela verildi.. insan o birkaç dk da neler düşünüyor, sonra dediğin gibi yine aynı..
Rabbim, hayırılı uzun ömürler versin..

evet ya, ben de sesi çıkmayınca işkilleniyorum,
kontrol edince, iş üstünde yakalıyorum. :18:

Allah korumuş, deterjan falan çok tehlikelii:18:
mutfağın kapısın gün içinde hep kapalı tutuyorum artık ben
Amin cnm cok haklisin..
Bizimki de sessizlik sonrasi kesin bi iste oluyor calisan bulasik makinasini kapatiyo birden firini yakiyo bende kapatiyirum artik kapiyi
saba gelin, çok istemiştim heralde.
kv aradı, yemek yapma etli dolma yapıyorum size de dedii:1::ssz:

Simdiden afiyet olsun ;)

nfk busmaı sagolun sızın mınnoslara arkadaşlar once sunubelırteyım pcmbozuldu yapılana kadar ucuz yollutablet aldım odacok dandık cıktı zortıklanıyo buyuzden ıstedıgım gıbı cevapyazamıyorum okuyup çıkıyorum bazen yazım hatalarımın kusuruna bakmayınbı sure ,, nfk sıpralbana rahat geldı uc yıl korundum çıkarttım çocuk yaptım yınetaktırdım bayarahatım hapyan etkı yapmıştı tetbırı benden taktırı Allahtan dıyorum kaza olursada basımın ustunde yerıvar:1::1: busmaı mozaık pastayı pudıngı pısırıp ocaktanalınca yarımpk margarını erıtıp petıbor bıskuvılerı ıcıne kırıp fındıkla muz ekleyıp buton kalıba koyupdort saat dondurucuda bekletiyorum bıde kakoo yyag sut seker karışımını ocakta pısırıpde ıcıne bıskuvı kırıp aynı sekılde yapabılırsın

kzı cam şişede üzüm yaprağı saklamayı biliyormusunuz :26:
gitseenee artıkkk :39:
salamura mı yapacaksın, blmyrm.
annem bu kola şişeleri var ya, onların içine yaprakları dürüp dürüp koyuyor.
içine ne su, ne tuz..hiçbirşey yok. öyle muhafaza ediyor..

gidicem de, kardeşim gecikti. bi yandan hazırlanıyorum şimdi.
ayşeciği de götürücem, onlar parkta takılır, ben gider gelirim artık.

Nfk, pembiş
Buradayım geldim:)
Sabah kızı aşıya götürdüm. Gelince de yatırdım. Mutfağım hala dağınık şimdi gidip onu toplayacağım.
Yazdıklarınızı okudum, gelince sizi alıntıya boğmayı düşünüyorum:27:

Nfk test sonucu belli oldumu bu arada bu cocuklar annelerin isi oldugu zaman huysuzlanirlar:(((
hazırlanıyorum canım, gidip alıcam inş..
aslında telefon da ederim ama içim el vermiyor, kendim alıp bakıcam.

nette okudum, bazen erken yapılan kan testleri de doğru sonuç veremeyebiliyormuş.
ben sonuç alacağımı düşünüyorum, çünkü yerleşme kanamasını gördüm yani o yerleşme kanamasıysa..
bu lekelenmeden 3-4 gün sonra yapılan test kesin sonuç verir yazıyor bi kadın doğumcunun sitesinde..

şüpheli çıksa da çıkmasa da, adetim geçince tekrar test yapıcam...ayyyy!
yeter artık şu sonucu göreyim yaa,,
ben gidiyom..

nette okudum, bazen erken yapılan kan testleri de doğru sonuç veremeyebiliyormuş.
ben sonuç alacağımı düşünüyorum, çünkü yerleşme kanamasını gördüm yani o yerleşme kanamasıysa..
bu lekelenmeden 3-4 gün sonra yapılan test kesin sonuç verir yazıyor bi kadın doğumcunun sitesinde..

ben gidiyom..

hayırlı haberlerle dönesin inş....

salamura mı yapacaksın, blmyrm.
annem bu kola şişeleri var ya, onların içine yaprakları dürüp dürüp koyuyor.
içine ne su, ne tuz..hiçbirşey yok. öyle muhafaza ediyor..

gidicem de, kardeşim gecikti. bi yandan hazırlanıyorum şimdi.
ayşeciği de götürücem, onlar parkta takılır, ben gider gelirim artık.

hayırlı sonuçlar al canım ya çocukları parka çıkarayım dıyorum gozum korkuyo dışarı çıkınca oruçtan pertoluyorum evdeyken rahatta coksusuyorum aksam ustu kapıya çıkarız bızde sen maşallah hıc erınmıyosun:1:

eşimde il içi tayin istedi.bugün açıklanacağı söyleniyor.

bizde heyecanla onu bekliyoruz.bugün nfk ve bizim için önemli bir gün:44:

Son düzenleme:

ben gidiyom..

ben kızımda negatıf sonuç almıştım kan testınde bı hafta sora pozıtıf oldu testlerede güven olmuyo bebekyok dıye sacımı boyatmıştım kı asla hamıleyken boyamam sora cok uzulmustum sen negatıf olsa bıle emın olana kadar dıkkat etbazıseylere

şeker portakalı senle aynı senle evlenmişiz.aramıza 1 ay var..

ayy sorma bir ara senin çizelgeni kendiminki sandım dedimki aaa yanlışmı girdim tarihi daha var yazıyor evlilik yıldönümüne sonra farkettim seninki olduğunu:1:

dur bakalım gece birşyler çıkardım dedi sabhatna beri konuşmuyrouz öyle ihtiyaç dışı kavgada yok resmi güzel yani :37:
diyroum canana gidim zeyenbe gidim selma ya gidim onalr bana gelsin yok tek arkadaşı benmişim . işte dersler başlasa zaten uğraşcak birşeyim olcak nasip olursa o ozaman görecek :34: ama olan ecoşa oluyor :54:

:31::31::31:

işte hiç kimsem yok evde oturuyorum ecoşa bakabilecek birini tanımıyorum aşırı yaramaz bride ağlıyro durmuyor

annem aman küstü kendi kendine önemli değiş

melisanın doğum günü kutlu olsun hep mutlu olun inşallah rabbim acısını göstermesin hayırlı evlat olsun :16::16:

oad birşeymi bende 2 yıldır öyle yim :37::1::1:

sağlık ocağına onuda götür ondan sonra gezin bzide çıkcaz bugun kızımla babasıda gelirse gelir Eki Görüntüle 756527

canım benim neyseki küs değilsiniz zorunlu haller dışında konuşmamakda iyi birşey bence bizde öyle oluyor bazen çünkü göz göze gelmemeye özen gösteririz çünkü biz küs kalamayız hemen güleriz (yani ben hiç kin tutamam) küs kalmayıda sevmem zati
sende al kızını çık gez kocanda gelmeyiversin:19:

yapma canım bence de, hazıra kaç bu sefer
hıh

pembişe uyma sen :23:

şaka bi yana, evlilik yıldönümünde hediye almak bana saçma geliyor
"işte 1 yıl daha geçirdik, al bu da senin ödülün; bana katlandığın için"

allah iyiliğini versin kızzz:60:

eşimde il içi tayin istedi.bugün açıklanacağı söyleniyor.

bizde heyecanla onu bekliyoruz.bugün nfk ve bizim için önemli bir gün:44:

rabbim gönlünüze göre versin:34:

biri nfk yı arasın :1: çatlaeım mweak tan bi arkadaşım daha alcakdı 1de demişti onud arayım :1: o üstüne adet oldu pek kaygısız aman değilimdir diyor :1:

kızlar bebşlere tavuksuyundna nasıl çorba yapıyorsunuz

Busmai dikkat ediyorum da baya ing kullaniyosun bir ing.ceci olarak gozumden kacmadi ;) nedir bu ing olayi ;)

Amin cnm cok haklisin..
Bizimki de sessizlik sonrasi kesin bi iste oluyor calisan bulasik makinasini kapatiyo birden firini yakiyo bende kapatiyirum artik kapiyi

Simdiden afiyet olsun ;)

Ben ortaokulu anadolu lisesinde okudum ingilizcem iyidir ;tabi sadece bu değil, seviyorum ingilizceyi kullanırım dinlerim izlerim

Back
X