Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ramazan 14ten günaydın..

akşam yine geç yatıp, sabah 6.30 ta uyandım. ama hamdolsun bugün daha iyiyim.

daha önce bi kez daha olmuştu, cumartesiden beri ayşeciğin vücudunda döküntü gibi lekeler var.
kıpkırmızı ve dokununca yanıyor gibi sıcak.:25: Allahtan kaşınmıyor, yoksa can dayanmaz..
şeftaliye alerji diye düşünmüştüm evvelkinde. ama cumartesi de yazlıkta çimenle, toprakla, otla falan oynadı.
farklı bi şey yemedi.
dr a gittik sabah, kesin emin olamayız, sık görülür böyle alerjiler takip et dedi.. şurup yazdı..

$Görüntü4108.webp

kızz maşallah sana o saçlara ne yaptınız da bu kadar uzun maşallah anaa bizim kızda bu kadar saç olacak ne şekillere sokardım:1:

bayıdlım canım mesaja keremin de doğum günü kutlu olsun :16:

kız sen çok mu detaycısın bakıyım yada matematikçi olunca insan böyle mi oluyor:34:

süper süper valla :46:

aman kendine gel nfk cım biz senin pozitif hallerine alışığız ki eşin ve ayşecikde öyledir mutlaka bir güzel uyu al ayşeciği parka git kitap oku falan eski nfk gelsin yani:34:

tü tü tü sana kızz hiçde zayıf değil çocugun bence boşuna pimpirik ediyorsun yemek konusunda :44:

canım çok teşekkür ederim sağolasın amin:34:

doğum günü geçmiş olan tüm bebişlerin Doğum günleri kutlu olsun nice güzel mutlu yılları olsun inşallah:16:

anammm topiğin üzerinden kara bulutlarmı geçiyor ne herkes bunalıma girmiş :53:
aman dikkat edelim böyle zamanlar mutlaka olur herkesin hayatında çabuk geçmesi dileğiyle:34:
Saol teyzesii, saçların ucundan kesmiştim ( öyle çabuk uzar dediler) hergün de yıkayınca ancak bu kadar uzadı:)

herkese günaydınnnnnnn hayırlı haftalar olsun inşallah:34:

anamm cumartesi günü izinliydim sizde cumadan itibaren döktürmüşsünüzde döktümüşsünüz bu saate kadar okumayı anca bitirdim valla alıntılarıda kısa kesmek zorunda kaldım kusura bakmayın işler beni bekler:34:

bugün bizim evlilik yıldönümüz rabbim daha nice güzel huzurlu yıllar nasip etsin inşallah:16:
akşama yemeğe gideceğiz kısmetse melisa yıda götürüp götürmemekte kararsız kaldım ama götüreceğim kızımıda sonuçta
bu 8 yılın bir meyvesi o :37:
de mama sandalyesi kısmında biraz korkuyorum:18: rezervasyon yaptırdık ama olurda çok çucuk olursa ve bize kalmazsa diye eşime bizim mama sandalyesini yanımıza almayı söyledim olur dedi ama bakalım inşallah gerek kalmaz
hafta sonu da çocuk doktoru 1 yaşında göz muayenesi yaptırın demişti göz doktoruna gittik damla damlattılar 3 kere 5 er dakka arayla sonra makine ile baktılar allaha şükür herşey normal ama 5 yaşında gene bir kontrol dedi doktor :34:
verdikleri damla kızımın yüzünü pancar gibi yaktı yaparmış böyle doktor calpol verin geçer dedi eve gittik hemen uyudu kızım sanırım damlanın aynı zaman da uyku yapıcı ozlelliği de vardı 1 de yattı kızım 5 de kalktı:53:
o ara eltimin bizimle akran olan kızının kolu kırıldı onu hastaneye kaldırdılar falan :26:
abisiyle oynarken sağ kolu iki yerinden kırılmış alçıya aldılar yavrum yaa alçıda ağır kendide çok zayıftı zati taşıyamıyor sürekli kucakta yürümek istiyor uyuyamıyor dönmek istiyor dönemiyor 1,5 ay kalacakmış :43:

pazar günüde kızım erken kalktı ben ev işlerini yaptım babası kızına baktı sonra hepberaber yattık güzel uyudu kızım bizde dinlemiş olduk yemek yaptım derken iftar oldu bu arada kadayıflı muhallebiyi yaptım süper oldu eşim beğendi ki kolay kolay tatlı beğenmez:16:

burdan teşekkür ediyorum kadayıflı muhallebi ile tanışmama vesile olanlara :1:

hafta sonu dışarı çıkamadığım için tek eşime hediye alamadım yemeği ben ısmarlayayım bari diyorum:1:

ramazan 14ten günaydın..

daha önce bi kez daha olmuştu, cumartesiden beri ayşeciğin vücudunda döküntü gibi lekeler var.
kıpkırmızı ve dokununca yanıyor gibi sıcak.:25: Allahtan kaşınmıyor, yoksa can dayanmaz..
şeftaliye alerji diye düşünmüştüm evvelkinde. ama cumartesi de yazlıkta çimenle, toprakla, otla falan oynadı.
farklı bi şey yemedi.
dr a gittik sabah, kesin emin olamayız, sık görülür böyle alerjiler takip et dedi.. şurup yazdı..

Eki Görüntüle 761647

günaydın canım iyi olmana sevindim:34:

ahh yavrum yaa ne dokunuyor ki acaba :44:
inşallah surup iyi gelir bizimkine de portakal mandalina ve limon dokunuyor mesela onlarıhiç vermiyoruz:15:

Saol teyzesii, saçların ucundan kesmiştim ( öyle çabuk uzar dediler) hergün de yıkayınca ancak bu kadar uzadı:)

bize de annem kazıtın diyor ama doktorlar bile diyor genetik birşey var kazıtsanızda düzelmezmiş ne yapalım bizde olan saçlarımızla idare ediyoruz ooo neler yapıyorum ben o saça tokalar takıyor su fıskıyesi gibi oluyor kızım:1:

ramazan 14ten günaydın..

farklı bi şey yemedi.

Eki Görüntüle 761647

Kız bu nee? Hiç böyle tahmin etmemiştim ben. Bende de arada oluyor buna benzer, dokununca kaşınıyor ama. Bence alerji testi yapabilen cihazın olduğu farklı bi hastaneye götür, kan alıp baksınlar. Böyle senin bulman çok zor olmaz mı? Geçmiş olsun...

nfk Aman Allahım çocukcağız ne fena olmuş ya kıyamam:( yüzünde var mı?
çok geçmiş olsun:(
günaydın canım iyi olmana sevindim:34:

ahh yavrum yaa ne dokunuyor ki acaba :44:
inşallah surup iyi gelir bizimkine de portakal mandalina ve limon dokunuyor mesela onlarıhiç vermiyoruz:15:

bize de annem kazıtın diyor ama doktorlar bile diyor genetik birşey var kazıtsanızda düzelmezmiş ne yapalım bizde olan saçlarımızla idare ediyoruz ooo neler yapıyorum ben o saça tokalar takıyor su fıskıyesi gibi oluyor kızım:1:
yok canım o kazıtma işe yaramıyormuş ben de kazıtmadım zaten hiç sevmem kabak kafa:)

anamm cumartesi günü izinliydim sizde cumadan itibaren döktürmüşsünüzde döktümüşsünüz bu saate kadar okumayı anca bitirdim valla alıntılarıda kısa kesmek zorunda kaldım kusura bakmayın işler beni bekler:34:

bugün bizim evlilik yıldönümüz rabbim daha nice güzel huzurlu yıllar nasip etsin inşallah:16:
akşama yemeğe gideceğiz kısmetse melisa yıda götürüp götürmemekte kararsız kaldım ama götüreceğim kızımıda sonuçta
de mama sandalyesi kısmında biraz korkuyorum:18: rezervasyon yaptırdık ama olurda çok çucuk olursa ve bize kalmazsa diye eşime bizim mama sandalyesini yanımıza almayı söyledim olur dedi ama bakalım inşallah gerek kalmaz
hafta sonu da çocuk doktoru 1 yaşında göz muayenesi yaptırın demişti göz doktoruna gittik damla damlattılar 3 kere 5 er dakka arayla sonra makine ile baktılar allaha şükür herşey normal ama 5 yaşında gene bir kontrol dedi doktor :34:
verdikleri damla kızımın yüzünü pancar gibi yaktı yaparmış böyle doktor calpol verin geçer dedi eve gittik hemen uyudu kızım sanırım damlanın aynı zaman da uyku yapıcı ozlelliği de vardı 1 de yattı kızım 5 de kalktı:53:
o ara eltimin bizimle akran olan kızının kolu kırıldı onu hastaneye kaldırdılar falan :26:
abisiyle oynarken sağ kolu iki yerinden kırılmış alçıya aldılar yavrum yaa alçıda ağır kendide çok zayıftı zati taşıyamıyor sürekli kucakta yürümek istiyor uyuyamıyor dönmek istiyor dönemiyor 1,5 ay kalacakmış :43:

pazar günüde kızım erken kalktı ben ev işlerini yaptım babası kızına baktı sonra hepberaber yattık güzel uyudu kızım bizde dinlemiş olduk yemek yaptım derken iftar oldu bu arada kadayıflı muhallebiyi yaptım süper oldu eşim beğendi ki kolay kolay tatlı beğenmez:16:

hafta sonu dışarı çıkamadığım için tek eşime hediye alamadım yemeği ben ısmarlayayım bari diyorum:1:
off minicik bebek çok geçmiş olsun:(
yemeği ısmarlamak iyi fikirmiş;)

gunaydin arkadaslar bizimkiler esimde dahil uyuyo ben yatamadim benimbebis gunlerdir erken kalkiyodu vucudum alisti simdi o uyusada ben yatamiyorum gecmise baktim biraz cocuklar ayaklaninca sikayetler artmis;]] mina da oyle bi dakka durmuyo yerinde surekli yurut beni diyo allahtan babasi varken beni istemiyo da biyere gittikmi rahat ediyorum dun kendimi bayramlik isini hallettim cocuklar kaldi aslinda kiyefetleri var ama esim bayrama sevinmeyi ogrensinler diye her bayram alir sagolsun
bayramda yeni kıyafetler almak peygamberimizin tavsiyesi zaten gerçekten önemli bir detay
Ohhhh sıhhatler olsun :))

Canım çok şükür atlattın misafirleri. Bi süre kimseyiçağırma!! :)

Valla nazar falan değil. İnsan artık bi yere kadar dayanıyo. Şaka maka 1 yıl bitti uykusuzum ya!! İnsan bünyesi bu :))

Canımmm. Neyseki bu gece toplamda bi 5 saat uyudum mutluyum :) duan kabul olduuuu :)

Yok yok maşallah çok güzelsin :) ama Arya babası sankim :)

İyi gecelerrr. Fazlası ile haketmiş durumdasın.

çok içten dua ettim kız, sevindim:)

ramazan 14ten günaydın..

farklı bi şey yemedi.

Eki Görüntüle 761647

Canimm cok uzuldum yaa gercekten alerji testi fln mi yaptrsan surup.rahatlattimi biraz gerci kasinti yok diyosn ama

gitgide yozlasiyo canim kultur bazi degerler kayboluyo sanki esimde o korkuyla onem verir bu bayram kendi mekleketime dedemlerin yanina konyaya gitcez nasipse mevlayi
ziyaret edicez koy ortaminda gecircez cocuklarda biraz temiz hava ile dogal beslenir hicdegilse; ama normalde arefe gunleri alisveris telasiyle gecer bayram sabahida esimle oglus namaza gider biz hazirlanip bekleriz sora kv delere oda suboregi acar her bayram gorumcemlerde gelir orda toplaniriz kahvaltidan sorada mezarlik ziyareti yapariz sora eve gelip turk kahvesi keyfi cok guzel gecer bayramlari esim sayesinde cok sevmeye basladim

Çok güzel bir bayram ya. Hayalimdeki gibiiiiii. Bu arada Mevlanaya bayılmıştım benn. Ne huzur verici bir ortam....

kızz maşallah sana o saçlara ne yaptınız da bu kadar uzun maşallah anaa bizim kızda bu kadar saç olacak ne şekillere sokardım:1:

bayıdlım canım mesaja keremin de doğum günü kutlu olsun :16:

kız sen çok mu detaycısın bakıyım yada matematikçi olunca insan böyle mi oluyor:34:

süper süper valla :46:

aman kendine gel nfk cım biz senin pozitif hallerine alışığız ki eşin ve ayşecikde öyledir mutlaka bir güzel uyu al ayşeciği parka git kitap oku falan eski nfk gelsin yani:34:

tü tü tü sana kızz hiçde zayıf değil çocugun bence boşuna pimpirik ediyorsun yemek konusunda :44:

canım çok teşekkür ederim sağolasın amin:34:

doğum günü geçmiş olan tüm bebişlerin Doğum günleri kutlu olsun nice güzel mutlu yılları olsun inşallah:16:

anammm topiğin üzerinden kara bulutlarmı geçiyor ne herkes bunalıma girmiş :53:
aman dikkat edelim böyle zamanlar mutlaka olur herkesin hayatında çabuk geçmesi dileğiyle:34:

Of ya ben çok detaycıyım :/

Kız bende satmışım seniii:1: uyumuşum tatlım;) yinede bekçişiğe devam.... Çorbaa, arapaşı çorbası denedin mi?

Günaydın canım.

Tepside içliköfte yedim ama yapmadım. Diğer içli köfteb gb olmuyor elbette, ben hiç yapmaya girişmesim düşün, ama bi dene belki senin hoşuna gider. Badem çorbasını bende merak ediyorum kuzular içinde besleyici olur aslında ama denemedim. Benim bildiğim baya bol sarmsaklı falandı.

Evet resmen satıldım :) ama uyumana sevindim. Tüm anneler uyusunnnnnn :)

Ben seerim gibi geliyor dur bakıyım bi yapıyım da :)) arapaşı hiç yapmaım ama şimdi içli köftede salöa olcak ya az da olda yanına beyaz bi çorba yapmak istiyorum. Detaylar detylar detaylar :))

ramazan 14ten günaydın..

farklı bi şey yemedi.

Eki Görüntüle 761647

Ayyy kıyamam kuzuma. Neyseki kaşınmıyo. Ama nasıl bi alerji bu ya :((( bi de küçük çocuklarda alerji testleri kesin sonuç vermiyo dimi...? :(

Busmainin önerdiği kumaş mama sandalyesi çok işe yarıyo valla bence ondan al.

Eltinin yavrusuna çok üzüldüm ya. Allah'ım şifa versin :(
nfk Aman Allahım çocukcağız ne fena olmuş ya kıyamam:( yüzünde var mı?
çok geçmiş olsun:(

yok canım o kazıtma işe yaramıyormuş ben de kazıtmadım zaten hiç sevmem kabak kafa:)

off minicik bebek çok geçmiş olsun:(
yemeği ısmarlamak iyi fikirmiş;)

bayramda yeni kıyafetler almak peygamberimizin tavsiyesi zaten gerçekten önemli bir detay

çok içten dua ettim kız, sevindim:)

Allah razı olsun canımcım :))

günaydın hatunlar sabah 8de kalkdım artı kisyan ettim eşim tamam sen uyu ben çocuğa bakarım dedi yeni uyandım gldiğimde ecoş beni hiç görmemiş gibi saldırdı çokda içim acıdı napsam bilemedim :26:
kız E.T. diye film vardı onun gibi mi:1:
ben hiç denemedim seninki zaten üstün yetenekli maşallah üstüne eğilin bu çocuğun, harcanmasın kötü okullarda

et ne izlemedim ama baktım görsellerden evet sanırım onun gibi :1:

Bu arada Aden elini bırakınca 5-6 adım atmaya başladı.Koltuktan da geliyor ama tam ne zaman yürür bilmiyorum.Buna bile çok sevindik.Karakız parmak birleştirme olayını Aden de yapıyor.Bir de sanki ilgisini çeken bir şey olunca işaret parmağı ile gösterir gibi yapıyor.Ya da biz öyle algılamak istiyoruz.Neyneyse kendine çatal vermeyi düşünmüştüm tam da.Alsam da versem demiştim.Sonra erken diye düşündüm.Ama tecrübe o zaman deneyeyim.

maaşallah kuzuma bak yürüyecek artık 1 1,5 aydan annesi gösteriyordur tabi.

ramazan 14ten günaydın..

farklı bi şey yemedi.

Eki Görüntüle 761647

günaydın canım

bu ne ya Allah ım Ya Şafi . canım bi dr la kalma bence bi başka doktora da götür Allah korusun böyle birşey hiç görmedim ecrin nisa
şeftali vs yediğinde yanaklar kıpkırmızı oluyor sadece :26:

gnayudın canım rabbi nice mutlu senelere nasip etsin geçmiş olsun sizde neler atlatmışınız yahu :26:

NFK oncelikle gecmis olsun geecen ay kizkardesimbana kalmaya gelmisti bizimkilerden uc ay kucuk bebegi var geldigi gun ateslendi iki gun sora mina da onun bebegide aysecikle aynib sekilde butun vucutlari doktu kan tahlili yaptilar onun bebegine nfeksiyon cikti mina ya yapmadilar zaten alerjisi var diye alerji dediler yolladilar ates bir gun surdu dokuntu uc gun gecen hafta kendi alerji doktorumuza gittik o da her cocuk bikere gecirir oyle dokuntu enfeksiyn sorasidir dedi bide alerji kandan bakiliyo ama net ayrilamiyoneye oldugu koldan bisey surulerek bakilan net neye alerjisi oldugu cikiyo ama oda iki yasindan evvel yapilmiyo.....

nf

Günaydınlar bayanlar:1:
Pert olunan bir gece ve temizlenmeyi bekleyen bir evden günaydın:)
Çarşamba yine misafir var. Bu iki gün evi toparlamam lazım.
Ne haber mi:53: neyneyse
:)
Ben yatıyorum görüşürüz
Pembiş Efe inşallah bu gece uyutur seni <3
Valla aklıma bir şey gelmedi:))

Herkese günaydın.12' de yatan doğum günü bebesi 5te uyandı.Doğum günümüzu kutlayan herkesi öpüyoruz.:54::54::54:
Doğum gününde çocuğu uyku tutmadı:9:

Bu arada Aden elini bırakınca 5-6 adım atmaya başladı.Koltuktan da geliyor ama tam ne zaman yürür bilmiyorum.Buna bile çok sevindik.Karakız parmak birleştirme olayını Aden de yapıyor.Bir de sanki ilgisini çeken bir şey olunca işaret parmağı ile gösterir gibi yapıyor.Ya da biz öyle algılam istiyoruz.Neyneyse kendine çatal vermeyi düşünmüştüm tam da.Alsam da versem demiştim.Sonra erken diye düşündüm.Ama tecrübe o zaman deneyeyim.
1-2 haftaya yürür Allah'tan bir mani olmazsa..
Yok erken değil ama tabi komşu teyzelere, nenelere sorarsan erken:1: onlar ev batmasın diye oğlan askere gidene, kız da gelin olana kadar yedirebilir:)
Bu arada çatal ucu küt olacak, bebek seti diye satılıyor. Aman bir kazaya mahal vermeyelim:18:
Veee arya bebek eski düzenine döner:43: saat 5 buçuk yaaa:43:
Herkese günaydın.... Güzel bir hafta olsun hepimize....

Ok canım saol yazayım bende bari:)
Misafirlerin olduğunu bilmiyordum, atlatmışsın gözün aydın. Biraz izin ver kendine artık, bi süre dinlen bence.

:46::46::46::46: aaayyyy hadi gözünüz aydın canım. 1-2 haftadan seri yütüyüşe geçer artık. Aden de size doğum günü hediyesi vermiş. Gazanız mübarek olsun:1:.Atlattınız sizde artık doğumgünü furyasını.
Evet bence de dinlenmeliyim sma önceden ayarlanmış Çarşamba var. 2 aile var, eşim bir aile daha çağıracaktı yok dedim. Haftasonu yine bir kez daha çağırırım inşallah

Bir düzeni olsun da.Ramazanla Aden'in düzeni iyice bozuldu.Daha doğrusu düzen kalmadı.Erken kalkmasına bile razıyım.
Bizim evde de kalmadı düzen. Abi kardeş geç yatıyorlar:/

Adiş uyudu ben de uyumaya gidiyorum.Uyku sana geliyorum.01.30 da yattım, 3te sahura kalktım.Sonra hiç uyumadım.
:31:
Ohhhh sıhhatler olsun :))
Canım çok şükür atlattın misafirleri. Bi süre kimseyiçağırma!! :)

Valla nazar falan değil. İnsan artık bi yere kadar dayanıyo. Şaka maka 1 yıl bitti uykusuzum ya!! İnsan bünyesi bu :)

İyi gecelerrr. Fazlası ile haketmiş durumdasın.
Ya bence de çağırmamalı ama eşim daha uçuyor, yok şunu da çağırmamışız yok bunu da. Gel kendin yap yemeği, hazırlığı o zaman. Akşam ev dolmuş artık sabah bana diyor ki x'i çağırmamışız ayıp olmuş. E dedim evin kapasitesi belli. Nasıl çağırayım? Başka zaman çağırırız. En sevmediğim de ben çağırıyorum ama adam evlenmiş beni evine davet etmemiş, şimdi çağıracaz. Ya hamile olur çocuklu olur anlarım ama tek taraflı çağırdığım misafirden hoşlanmıyorum.
Aman sabah sabah..
Uykusuzluk zor canım:/

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn. Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Çoooook güzel bir hafta olsun :)
İnşallah:)
Aryammm topiğin bekçisi mi olduk :)))???

Ne çorba yapicim bugün yaaaa???
Yayla yap :)
Çok güzel bir düşünce ;) ben her bayram bir çorap dahi olsa alan bir insandım. Ama bu bayram hiç içimden gelmiyor :/ sanırım Antalyada en ufak bî bayram coşkusu yaşayamadığım için böyle. Gelme yok gitme yok.. Normal günler gibi gezip tozma var :))
Neden annenlerin yanına gitmiyorsunuz?
Bir de eşinin başka akrabası yok mu?

Şeker portakalım yıl dönümünüz kutlu olsunnnnnn :) bir ömrü birlikte geçirin inşallahhhhhh.

Kızlar badem çorbası deneyen var mı?? Bugün iftara hiçyapmadığım şeyleri yapasım var hahaha. Kocacım duysa kesin yapma der ama bence iyi gider tepside içliköfte yanına....???
Hiç denemedim ama hep denemek istemişimdir.

gitgide yozlasiyo canim kultur bazi degerler kayboluyo sanki esimde o korkuyla onem verir bu bayram kendi mekleketime dedemlerin yanina konyaya gitcez nasipse mevlayi
ziyaret edicez koy ortaminda gecircez cocuklarda biraz temiz hava ile dogal beslenir hicdegilse; ama normalde arefe gunleri alisveris telasiyle gecer bayram sabahida esimle oglus namaza gider biz hazirlanip bekleriz sora kv delere oda suboregi acar her bayram gorumcemlerde gelir orda toplaniriz kahvaltidan sorada mezarlik ziyareti yapariz sora eve gelip turk kahvesi keyfi cok guzel gecer bayramlari esim sayesinde cok sevmeye basladim
Konya'nın neresinden dedenler canım?
Bizde de eşim muhakkak çocukları ve beni Bayram alışverişine çıkarır. Bana genelde sıra gelmez:) olsun çocuklar mutlu olsun.
ramazan 14ten günaydın..

farklı bi şey yemedi.

Eki Görüntüle 761647
Yavrum ya baya döküntüsü varmış. Canım büyük hastanelerde ve ünv hastanelerinde alerji testi yapıyorlar. Hangi besin grubunun yol açtığını bulmak için. Bir araştır istersen.
Çok geçmiş olsun.

Ben olsam yemeğe çocuk götürmezdim, bırakacak yer varsa tabi. 8 yılın meyvesi olabilir ama bu akşamı da kendinize ayırın:)
Kolu alçıya alınan yavruya da üzüldüm. Oynarken nasıl olmuş ya?

çok geçmiş olsun...alerji testi yaparlarmı bilmiyorum birazküçük bizimkiler ama bala başlamıştın galiba sen ondan olmasın?

ramazan 14ten günaydın..

farklı bi şey yemedi.

Eki Görüntüle 761647

Günaydınlar bayanlar:1:
Pert olunan bir gece ve temizlenmeyi bekleyen bir evden günaydın:)
Çarşamba yine misafir var. Bu iki gün evi toparlamam lazım.

Valla aklıma bir şey gelmedi:))

Doğum gününde çocuğu uyku tutmadı:9:

1-2 haftaya yürür Allah'tan bir mani olmazsa..
Yok erken değil ama tabi komşu teyzelere, nenelere sorarsan erken:1: onlar ev batmasın diye oğlan askere gidene, kız da gelin olana kadar yedirebilir:)
Bu arada çatal ucu küt olacak, bebek seti diye satılıyor. Aman bir kazaya mahal vermeyelim:18:

Evet bence de dinlenmeliyim sma önceden ayarlanmış Çarşamba var. 2 aile var, eşim bir aile daha çağıracaktı yok dedim. Haftasonu yine bir kez daha çağırırım inşallah

Bizim evde de kalmadı düzen. Abi kardeş geç yatıyorlar:/

:31:

Ya bence de çağırmamalı ama eşim daha uçuyor, yok şunu da çağırmamışız yok bunu da. Gel kendin yap yemeği, hazırlığı o zaman. Akşam ev dolmuş artık sabah bana diyor ki x'i çağırmamışız ayıp olmuş. E dedim evin kapasitesi belli. Nasıl çağırayım? Başka zaman çağırırız. En sevmediğim de ben çağırıyorum ama adam evlenmiş beni evine davet etmemiş, şimdi çağıracaz. Ya hamile olur çocuklu olur anlarım ama tek taraflı çağırdığım misafirden hoşlanmıyorum.
Aman sabah sabah..
Uykusuzluk zor canım:/

İnşallah:)

Yayla yap :)

Neden annenlerin yanına gitmiyorsunuz?
Bir de eşinin başka akrabası yok mu?

Hiç denemedim ama hep denemek istemişimdir.

Konya'nın neresinden dedenler canım?
Bizde de eşim muhakkak çocukları ve beni Bayram alışverişine çıkarır. Bana genelde sıra gelmez:) olsun çocuklar mutlu olsun.

Yavrum ya baya döküntüsü varmış. Canım büyük hastanelerde ve ünv hastanelerinde alerji testi yapıyorlar. Hangi besin grubunun yol açtığını bulmak için. Bir araştır istersen.
Çok geçmiş olsun.

Ben olsam yemeğe çocuk götürmezdim, bırakacak yer varsa tabi. 8 yılın meyvesi olabilir ama bu akşamı da kendinize ayırın:)
Kolu alçıya alınan yavruya da üzüldüm. Oynarken nasıl olmuş ya?

Neyse bu hafta ile kapatacaksın inşallah davetleri.... İki çocukla sadece hayal edebiliyorum ne kadar zor olduğunu...

Badem çorbası yapıcam inşallah. Bakıcı gelsin alışverişe çıkıcam malzemeler için.

Eşimin akrabaları hep ankara ve istanbuldalar.

Neyse bu hafta ile kapatacaksın inşallah davetleri.... İki çocukla sadece hayal edebiliyorum ne kadar zor olduğunu...

Badem çorbası yapıcam inşallah. Bakıcı gelsin alışverişe çıkıcam malzemeler için.

Eşimin akrabaları hep ankara ve istanbuldalar.
Bu hafta kapanması zor ama bakalım.
Misafiri seviyorum ama akşam eşim ve erkek ekibi çocukları almadan dışarı çıkınca tepem attı. Hiçbir halt anlamadım. Akşama kadar uğraş, sonra beyefendiler dışarı çıksın. Evde niye buluştuk o zaman lokanta ayarlasaydık sen sağ ben selamet:20:
Badem çorbası deneyimlerini bekliyorum canım. İyi davet çorbası olur.

ecoşu uyuttum gidimde tarhana çorbası ıslatayım akşama teki eşim yok ne yapsam ne yapsam kızımla tavukmu kızartıp yesek dün balık yedik:31:

Tavuk güzel olur:56:

tavuk kızartayım ee yanına da tarhana çorbası ayy güzel olur demi yada tavuk baget var onlarımı haşlasam tavukla çeşit bol :52:

şuan burnuma domates li soğanlı bişi kokuyor :27:

napyon kinder reklamınımı yapyon kız :1:

ramazan 14ten günaydın..

farklı bi şey yemedi.

Eki Görüntüle 761647

Ay inanmiyorum.cnm benim gecmis oksun benim oglum pazar gecesi bu sekilde diye hastsneye yatirildi urtiker vb kan tahliller yapildi ve arastirmaya cocuk aleeji bolumune yonlendirilduk bide kan verdik nee akerjisi oldugunu tespit etmek icin persembe alicaz sonuclari
Dr nuz gerekli tetkikleei istemeddimi cnm surup deloday mi verdi

Back
X