Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inanmiyorum.cnm benim gecmis oksun benim oglum pazar gecesi bu sekilde diye hastsneye yatirildi urtiker vb kan tahliller yapildi ve arastirmaya cocuk aleeji bolumune yonlendirilduk bide kan verdik nee akerjisi oldugunu tespit etmek icin persembe alicaz sonuclari
Dr nuz gerekli tetkikleei istemeddimi cnm surup deloday mi verdi
Cnm ya aynisini bizde yasadik yakin tarihte ondan cok etkilendim cok uzuldum gercekteb cocuk alerji uzmani surupla bi kac guni alir igne yapalim dedi o gun silindi qyni bu sekildeydi burun akintisida oldumu cnm bziimde burun akinti eslik etti
yaklaşık bir ay önce de olmuştu, daha hafifti.
farklı olarak şeftali ve deretu yemişti, onlardan şüphelendim. eczacı
şeftali yapabilir dedi. aerius diye bi şurup verdi, 2-3 güne tamamen yok oldu.
bu fotoğrafı, sabah çektim, bacaklarında ve kollarında yoğun. ama gövdesi, baş ve yüzünde yoktu.
cumartesi akşamından beri var lekeler.
doktor aerius üst solunum yolları alerjilerinde etkilidir dedi.
tavegly diye bi antihistaminik yazdı. ilacı aldığım eczacı, uyku yapar akşam ver dedi.
ben de 2 saat önce geldim, işte çocuğu yedirdim yatırdım.
az önce uyandı. tüm vücudu, kulakları yüzü dahil aynı lekeler var.
hemen şurubu verdim bakalım tesir eder inş.
olmazsa bi yolunu bulucaz.. :26:
lekeler haricinde başka bi tepki yok.
burun akıntısı, kaşınma, ateş, huzursuzluk falan yok..
görüntü insanı fazlasıyla tedirgin ediyor ama bakalım. ne olacak?
eşimin de bazı maddelere alerjisi varmış.
kazara yediğinde vücudu şişiyormuş![]()
22 Temmuz 2005
Evliliğimiz 8. yılına giriyor bugün...
Kimine göre çok, kimine göre daha yolun başı.
Ben yıllar nasıl geçti anlamadım.
Söz verdiğimiz gibi, iyi günde, kötü günde hep yanyanaydık.
Daha dün gibi...
24 Nisan 2001de sevgiliydik, şimdi 1 yaşındaki kızımızla çekirdek bir aileyiz![]()
Hiç değilse saydıkların yok. Ama dediğin gibi görüntüsü bile insanın içini sızlatıyo. Canım arkadaşım moralini iyi tutmaya çalış olur mu?? Biz bu kadar etkilendiysek seni düşünemiyorum :/
Babadan gelen bir miras olabilir... Benim kardeşimin biçok alerjisi vardı ilkokulda falan; şimdi hiçbiri kalmadı. Küçükken olabiliyo demekki...
ahh yavrum yaa ne dokunuyor ki acaba :44:
inşallah surup iyi gelir bizimkine de portakal mandalina ve limon dokunuyor mesela onlarıhiç vermiyoruz![]()
Kız bu nee? Hiç böyle tahmin etmemiştim ben. Bende de arada oluyor buna benzer, dokununca kaşınıyor ama. Bence alerji testi yapabilen cihazın olduğu farklı bi hastaneye götür, kan alıp baksınlar. Böyle senin bulman çok zor olmaz mı? Geçmiş olsun...
Canimm cok uzuldum yaa gercekten alerji testi fln mi yaptrsan surup.rahatlattimi biraz gerci kasinti yok diyosn ama
Ayyy kıyamam kuzuma. Neyseki kaşınmıyo. Ama nasıl bi alerji bu ya(( bi de küçük çocuklarda alerji testleri kesin sonuç vermiyo dimi...?
![]()
bu ne ya Allah ım Ya Şafi . canım bi dr la kalma bence bi başka doktora da götür Allah korusun böyle birşey hiç görmedim ecrin nisa
şeftali vs yediğinde yanaklar kıpkırmızı oluyor sadece :26:
NFK oncelikle gecmis olsun geecen ay kizkardesimbana kalmaya gelmisti bizimkilerden uc ay kucuk bebegi var geldigi gun ateslendi iki gun sora mina da onun bebegide aysecikle aynib sekilde butun vucutlari doktu kan tahlili yaptilar onun bebegine nfeksiyon cikti mina ya yapmadilar zaten alerjisi var diye alerji dediler yolladilar ates bir gun surdu dokuntu uc gun gecen hafta kendi alerji doktorumuza gittik o da her cocuk bikere gecirir oyle dokuntu enfeksiyn sorasidir dedi bide alerji kandan bakiliyo ama net ayrilamiyoneye oldugu koldan bisey surulerek bakilan net neye alerjisi oldugu cikiyo ama oda iki yasindan evvel yapilmiyo.....
Yavrum ya baya döküntüsü varmış. Canım büyük hastanelerde ve ünv hastanelerinde alerji testi yapıyorlar. Hangi besin grubunun yol açtığını bulmak için. Bir araştır istersen.
Çok geçmiş olsun.
sağolun kızlar..çok geçmiş olsun...alerji testi yaparlarmı bilmiyorum birazküçük bizimkiler ama bala başlamıştın galiba sen ondan olmasın?
Cnm gectimi gercekten pekala nelere karsi alerjisi vardi
Kedi (ki evcil hayvanımız yoktu)
Ev tozu (ki temizlenirdiev hep)
Ve bikaç da yiyecek ama unuttum :/ iki koluna bir sürü iğne batırarak bi test yapılmıştı....
sabahtan sağlık ocağına gittik.Cnm tekrar tekrar gecmis olsun hastaneye yatiran dr dediki gecer ama yine tekrarlar bunlar cozum.degil dedi cocuk alerji gorsun dedi varmi cnn cocuk alerji bolumu
Bide arkadaslarinda dedigibgibi tek dr la kalma cnm yatirdilar kanda urtiker mikrop bisuru sey taradilar sukur temiz cikti
fazlalasiyorsa ignesini vursunlar en azindan
Insan ne kadar uzuliyor degilmi ben kahroldum dedigun gibi ektra bisey de yemedi
En azindqn tahlil yaptilarda ne olduguni biliriz
Normalde egzamasi yada gecireigi bronsit varmi cnm
alerjinin genetik olduğunu bilmiyordum. :26:Hiç değilse saydıkların yok. Ama dediğin gibi görüntüsü bile insanın içini sızlatıyo. Canım arkadaşım moralini iyi tutmaya çalış olur mu?? Biz bu kadar etkilendiysek seni düşünemiyorum :/
Babadan gelen bir miras olabilir... Benim kardeşimin biçok alerjisi vardı ilkokulda falan; şimdi hiçbiri kalmadı. Küçükken olabiliyo demekki...
Ben olsam yemeğe çocuk götürmezdim, bırakacak yer varsa tabi. 8 yılın meyvesi olabilir ama bu akşamı da kendinize ayırın:)
Kolu alçıya alınan yavruya da üzüldüm. Oynarken nasıl olmuş ya?
geçen pazartesi vuruldu aşıları.canım aşı oldunuzmu 1 yaş aşısı. 1 yaş aşısıda aynı tepkiyi veriyromuş.
sabahtan sağlık ocağına gittik.
bizim doktorumuza değil, özellikle uzmanlığı çocuk doktoru olan başka bi hekim var, ona muayene oldu.
50 yaşlarında tecrübeli biri. bakalım, ilacı da verdim takipteyim..
3 yaşından önce alerji testi doğru sonuç vermiyormuş.
ve kan tahlilleri de büyük besin grupları yönünde sonuçlandırılıyormuş. işte inek sütü, buğday, balık gibi..
ve bazen kan testi de alerjiyi yakalayamayabiliyormuş.
normalde dediğin gibi egzama, bronşit gibi bi sıkıntısı yok.
alerjinin genetik olduğunu bilmiyordum. :26:
valla sabah iyiydi, ama dediğim gibi şuan başı kulakları dahil yüzünde de var. görüntü insanı tedirgin ediyor.
bi de sabah şort giydirdim giderken, herkes soruyor ne oldu diye, soramayanlar uzun uzun bakıyor..
çocuğu hasta olan anneleri anladım.hiiiç öyle uzun ve rahatsız edici bakmamak gerekiyormuş!!!
geçen pazartesi vuruldu aşıları.
yani üzerinden bir hafta geçti ona bağlamıyorum, çünkü dediğim gibi yaklaşık bir ay önce de olmuştu..
bu yiyecek gibi bi şeye alerji ama ne bilemiyorum
cumartesi de hiiç öyle farklı bi şey yemedi. herzamanki kahvaltısını yaptı, bi köfte verdim bi de tarhana.:44:
köftenin içindeki bi baharat yapmış olabilir mi ki?
geçen pazartesi vuruldu aşıları.
yani üzerinden bir hafta geçti ona bağlamıyorum, çünkü dediğim gibi yaklaşık bir ay önce de olmuştu..
bu yiyecek gibi bi şeye alerji ama ne bilemiyorum
cumartesi de hiiç öyle farklı bi şey yemedi. herzamanki kahvaltısını yaptı, bi köfte verdim bi de tarhana.:44:
köftenin içindeki bi baharat yapmış olabilir mi ki?