temmuz topiği, benim hayatımın topiği kızıııııım!:82:
bu arkadaş, haziran topiğinden..
Benim aslında olmam gereken topik yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
temmuz topiği, benim hayatımın topiği kızıııııım!:82:
bu arkadaş, haziran topiğinden..
Yeme kızımmmm bak sonra zor yaparsınız onun gibisini hahhaa
senin yerin burası kızıııımm!!!:112:Benim aslında olmam gereken topik yani![]()
he yaa, ayşecik ilk gözağrım. kimse onun gibi olamaz
hazırlanıyoruz, önce parka oradan da markete gidicez kızımla, babasına tatlı yapıcaz
senin yerin burası kızıııımm!!!:112:
Hala mı tatlı, pasta yapıyorsun? Sen kvde değil misin?Muhallebiyi yapıyorum şimdi. Valla taban hamuru aynı ekmek kadayıfı gibi olmuş haaaaaaa
Ohhh tatil başlasın.Bayramın 3. Gününden herkese günaydınnnn!!!
Kızım bugün ağlayarak uyandı, bir anlam veremedim, sanırım kabus falan gördü.
Kalkıp kahvaltısını yaptırıp, bayatlamak üzere olan yufkadan börek yaptım kahvaltı için mecburen.
Bu arada Şafak 2 inşallah
Nfk noldu ayşecik???
Ben de ayağa alıştırmaya çalışıyorum ama nafile. Ayağa alınca basıyor çığlığı.Ne olacak bakalım? İllaki emerek uyuyacak.Kendi kendine uyumuyor.Oğlumun da huyu değişti illaki memede uyuyacak 40dk- 1 saat!! Yani ayakta sallamayı da kabul etmiyo. Uykusu var deli gibi ağlıyo. Hamağı da getirmedik ev küçük diye((
İyi bayramlar...
Nasılsınız bakalım?Sizleri çok ama çok özledim.
Biz iyiyiz.Bol bol şeker,tatlı yiyoruz.
Doğum gününden bir gün sonra 22 temmuzda adımlamaya başlayan Adişkuş 6 ağustos saat 19 gibi yürümeye başladı.Odaları turluyoruz.Paytak paytak çok şeker ya.
Pembiş, oylama başladı mı?
Bir de geçmişe bakayım.öpüldünüz.![]()
Hala mı tatlı, pasta yapıyorsun? Sen kvde değil misin?
Ohhh tatil başlasın.
Ben de ayağa alıştırmaya çalışıyorum ama nafile. Ayağa alınca basıyor çığlığı.Ne olacak bakalım? İllaki emerek uyuyacak.Kendi kendine uyumuyor.
Şimdi gidiyorum ama bugün tekrar gelirim inş.
anam, dışarı ne kadar sıcak yaaaa!!!
öyle hızlı hareket etmedim, ama nasıl terledim. eve geldim, hala şıp şıp damlalar düşüyor..
Mevlam, ramazanda ne kadar serinletmişti havayı, bayramın 3 günü de aynı bunaltıcı sıcaklıkta..
neyse, bi şey daha sorucam incirli tatlı uzmanlarına.
şerbete katılan granül kahve yerine evdeki 2si bir arada toz karışımı eklesem olur mu?![]()
valla öyle.. bi ara bizim topik de sallandı. günde bir sayfa bile ilerlemiyordu.Nfk söylemeyi unuttum. Bizim topiktekilerde maşallah bu çene olduğu sürece hiç dağılmayız biz. İlerde çocuklarımız da bu sefer başka bi sitede buluşup, bixleri çekiştirirmiş :))) olur olur valla.
Bu arada oğlum olacak uyuzcan, babası ile birlikte içerde mışıllll mışıl uyuyor!!! Neyse sayesinde tatlıyı yaptım ama hep bana mı kastın be evladım?!?
Öğle yemeğinden sonra dışarı çıkacağız inşallah. Yıllardır görmediğimiz bir ünv arkadaşımızla buluşacağız. Kocacıma kalsa çoktan koparır ilişkilerini bu kadar zaman görüşmeyince ama ben öyle değilimdir. Fırsatım varsa kaldığım yerden devam ederim kaç yıl geçerse geçsin....
senin de bayramın mübarek olsun canım...İyi bayramlar...
Nasılsınız bakalım?Sizleri çok ama çok özledim.
Biz iyiyiz.Bol bol şeker,tatlı yiyoruz.
Doğum gününden bir gün sonra 22 temmuzda adımlamaya başlayan Adişkuş 6 ağustos saat 19 gibi yürümeye başladı.Odaları turluyoruz.Paytak paytak çok şeker ya.
Pembiş, oylama başladı mı?
Bir de geçmişe bakayım.öpüldünüz.![]()
hakikaten nerde bu kaçaklar? bi bayram tebriği yok mu?Neyneyse nerdesinnn yeter gezdiğinnnn
Şimcik hiç mi kahve yok evde?? Biraz da mı yok :))? Yoksa zaten mecbur koycan ama miktarı biraz arttır ki kahve tadı hissedilsin![]()
Kıbrıs tatlısı çoook güzel oldu!!!! Hele üstüne tarçın serpince mikemmellll!!! Tabi biz tam donmasını bekleyemediğimiz için çok soğuk yiyemedik ama olsun :) incir tatlısına güzel bir alternatif![]()
Oylama yarın başlıyor canımcım. Ay demek Aden de yürüyor paytak paytak?? Çok sevindim :)
Desene yarın girmem gerek.Şeker parmaklar tuşlara...:
Evet kvdeyim :) ya aklıma düştü birden napıyımmmmm?? :) aynı tepkiyi kocam da verdi desem :))
Aklın yolu bir şekerim.Tatildesin azıcık dinlen.
Ya emerek uyusa hiç sorun değil. Resmen çıldırdı!! emiyo bırakıyo ve istiyoki o pozisyonda uyusun dursun. Dün kötüydü yani :/
Sorun okul başlayınca ben yokken ne olacak?Aden de geçen hafta öyleydi.40 dakika memede uyuduğunu biliyorum.Diştenmiş.
Özlüyoz ama seniiiiiiiiii. Okullar başlasın yine akşam tayfası olarak buluşuruz
Neyneyse nerdesinnn yeter gezdiğinnnn
Ben de sizi özledim.
Şimcik hiç mi kahve yok evde?? Biraz da mı yok :))? Yoksa zaten mecbur koycan ama miktarı biraz arttır ki kahve tadı hissedilsin![]()
valla öyle.. bi ara bizim topik de sallandı. günde bir sayfa bile ilerlemiyordu.
sonra ne olduysa iyice canlandı, günde 5-6 safya gidiyor, hay maşallah
minik kuş, oldu uyuzcan
oh ne güzel, valla o yılların keyfi hatırası bir başka..
yıllar sonra da olsa, kaldığı yerden devam edebiliyor insan..
bence kaybetmemeli böyle arkadaşları.
şarkıda diyor ya..
... .... senede bir güüüün...
senin de bayramın mübarek olsun canım...
demek beklenen gün geldi, aden yürüdü.. maşallah subhanallah..
bizimki de yürüyor artık adam akıllı
Ohhh maşallah Ayşeciğe.Şükür yürüdüler.
hakikaten nerde bu kaçaklar? bi bayram tebriği yok mu?
neyneyse, dtk, ateş, saba, dilanaz, ecrin, caglasli, tubaal... ...
nescafe pek içmiyoruz, alınca bitiremediğimiz için bozuluyor koca paket.
o yüzden tek içimliklerden vardı. tattım şerbeti, kahve tadı yoğun. sorun yok.
lakin muhallebide bi hata yaptım. pastörize tereyağı varken, aptal gibi köyden gelmiş tereyağından attım içine.
tabi kokuyor, ya da bana öyle geldi. bakalım soğuduktan sonra nasıl olacak? sersemlik benimki![]()
Allah yardımcıları olsun.Nereye diye çıkmış evden?yoksa bir daha mı yapsam muhallebisini?:26:
amaan, yok ya.. nasibi öyleymiş..
kafam bulanıktı o yüzden böyle oldu.
en yakın arkadaşımla konuştum şimdi. 25 yaşındaki görümcesi iki hafdadır kayıpmış.
mahvolmuş aile..![]()
bi şey dememiş. bundan birkaç öy önce yine gitmiş, 10 gün sonra gelmiş.Allah yardımcıları olsun.Nereye diye çıkmış evden?
bi şey dememiş. bundan birkaç öy önce yine gitmiş, 10 gün sonra gelmiş.
arkadaşımla tatile gittik falanca yere demiş. arkadaşı da evli bi kadın.
şimdi yine onunla olduğunu düşünüyorlar. çünkü o da ortada yok, telefonları da kapalıymış.
Vavvvvvmuhallebiyi tekrar yaptım. eşimin doğum günü tatlısı diye![]()