Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Vavvvvv:46::46:İşte aşk bu:21:
:69::93::78:

Hıııı, bu arada yukarıda resmen alıntı kirliliği yapmışım.Çok alıntı bana göre değil.:37:
:1:
senin sorunun çok altıntı değil dostum, alıntıladığın mesajın altına yorum yazmaman :76:

O nasıl iş ya, Allah Allah.:5::5:İnsanın aklına türlü türlü şey gelir.
tabi ya, o anne babanın halini düşünemiyorum.. :25:
kız çocuk sahibi olmak kesinlikle daha zor. anne olunca daha derin hissediyorsun.
Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın..

sağol canım, emekleyerek de heryere gidiyordu zaten..
yere saçılan iç çamaşırlarım, çoraplarım, eşarplarım:37: artık toplamaktan gına geldi.
bazen katlamadan düzenlemeden basıyorum çekmecenin içine:27:
korkum bi misafirin yanında falan çamaşır çekmecemden bi şeyler getirmesi :30:

sıkıntısız atlatmışsınız, elhamdülillah. prof ilgilenmiş, şanslısınız da..
zaten diyetine de dikkat ediyorsun, inş bi tehlike olmaz bi daha.. ama insana stresi, korkusu yetiyor di mi?:100:

e hani gerçekten, altın kaplama toka?:1:

eneeeeeem! efe iş başında:9:

şu adet gelse bi dert, gelmese bi dert yafuuuu:27:
açılış yapmışsın, inş erken biter de tatil sonlanmadan kapanışı da yaparsın :1:

bu da ayrı bi mevzu. bayram herkesin. herkes sabahın ilk saatlerinden itibaren çocuğunu bekliyor gelsin bayramlaşalım diye..
herkes bi annenin evladı. kimse ağaç kovuğundan çıkmadı ya!
gerekirse kısa kısa yapmak lazım ziyaretleri. gidilecek çok yer var, önemli yerler var.
biraz empati yapacaksın, başka bi şey değil.
kimi erkekleri görüyorum, mesela kuzenimin eşi öyle.
kendi nınınısının nınısına gidiyor.
hanımının annesi babası en yakın akrabalarını 2. 3. güne bırakıyor. ayıp yahu!!:20:

ah canım, okudum mesajlarını ne sıkılmışsın..
sanırım ailenden ayrı bi şehirde yaşıyorsun. onlar senin bu durumunun farkında değil mi?
biz sana sabret diyoruz da, tek başına zor.. ardında ailen olsa yükün hafifler.
yeri gelir onlar da müdahil olur.. onların ağırlığı da farklı olur. kimse sahipsiz değil.:20:
sen de değilsin. gerekirse ben gelir paralarım o görümceğiiiii, saçını başını yolarım o kaygananın!!!:22:

şeker evlilik danışmanı. kııız, sen ne tatlı tavsiyeler veriyosun öyle:1:

neler yaşanmış neler!!!
eskilerin böyle hikayelerini duydukça ürperiyorum. bunları nasıl yaşatabilirler birine..
ve imrenerek şaşırıyorum, nasıl katlanılınıyor böyle şeylere.
sanırım eskiler çok daha sabırlı insanlardı..:50:

akıllı adam, eşine başkalarının etkisiyle müdahelede bulunmaz.
çünkü herkes dağılır yalnız kalırlar. yine aynı çatının altına, aynı yatağa birlikte girerler..
değer mi böyle şeylerle ömrü heba etmeye:20:

şu bebeler yer yadırgıyor ya, olan yine anneye oluyor :100:

herkeste kv incisi:37:
bende de var, ama hiiiç anlatmayayım.
şimdi şöyle düşünmeniz gaye normal. kızım senin kv en iyilerden..
ama dışı sizi yakar içi beni.. hiç anlatılmayacak, söylenmeyecek mevzular var aramızda..
ben, ben olmasam çok daha başka olurdu herşey. :19:
susuyorum, zamanımı bekliyorum. Allaha sığınıyorum.

sağol canım, ayşecik iyi, sadece yüzünde ve ellerinde var.
ilerlemedi. ilaç veriyorum şuan..
sizin pazartesi mi tatil başlıyor :52:
Evet şekerim pazartesi yolcuyuz inşallahh:37:
Aryammm şafak 2 ne güzel :)

Kıbrıs tatlısını deniyorum. Ama kendisi fırında ben odada emzirmede. Kvye kürdan testi yap dedim ama hayırlısı....
Merak ettim şu evdeki tatlılar bitsin, benim heyheylerim de geçsin bende deneyim inşallah.
ay bu ayşeciği canıma sokasım var.. emziriyorum. arada bırakıyor memeyi..

''anne, budo eejjım edimm şötobuyyyo ato. aaaaayşe heddis, bapis pispispis '' diye bi şeyler anlatıyor.
sonra iki fırt çekip yine bi şeyler söylüyor, ne anlatıyorsa.:1: gel de bu kızı yeme şimdiii:52:
:1: siz böyle anlatınca arya emmediği için içim gidiyor hep... Ayşeciğin kelime hazinesi de baya zengin, bayaa bişiler anlatıyor desene:nazar:

arefe gunu cıddı kavga ettıydık benım bu geberesıce kocamla,ben ceylını arabaya atıp annemın evıne gıdıyodum resmen evı terkedıyodum,peşimden beddua ettı kocam inşallah arabanın altında kalırsın dıye,korkumdan 2-3 tur attım mahallede gerı eve dönduydum,bizimki o gece ısten eve mınıbusle dönerken mınıbüs ıslak zemınde kaymış,sağa sola yalpalamış zor toparlamış adam bu nu anlattı kocam,tabı bunu hemen o gece anlatmıyor erkeklıge bok sürdürmeyecek ya,dün akşam böyle böyle oldu dıye anlattı,ben de beddua ederken dıkkatli olursun bı dahakine dedim

sağol canım, emekleyerek de heryere gidiyordu zaten..
yere saçılan iç çamaşırlarım, çoraplarım, eşarplarım:37: artık toplamaktan gına geldi.
bazen katlamadan düzenlemeden basıyorum çekmecenin içine:27:
korkum bi misafirin yanında falan çamaşır çekmecemden bi şeyler getirmesi :30:

sıkıntısız atlatmışsınız, elhamdülillah. prof ilgilenmiş, şanslısınız da..
zaten diyetine de dikkat ediyorsun, inş bi tehlike olmaz bi daha.. ama insana stresi, korkusu yetiyor di mi?:100:

e hani gerçekten, altın kaplama toka?:1:

eneeeeeem! efe iş başında:9:

şu adet gelse bi dert, gelmese bi dert yafuuuu:27:
açılış yapmışsın, inş erken biter de tatil sonlanmadan kapanışı da yaparsın :1:

bu da ayrı bi mevzu. bayram herkesin. herkes sabahın ilk saatlerinden itibaren çocuğunu bekliyor gelsin bayramlaşalım diye..
herkes bi annenin evladı. kimse ağaç kovuğundan çıkmadı ya!
gerekirse kısa kısa yapmak lazım ziyaretleri. gidilecek çok yer var, önemli yerler var.
biraz empati yapacaksın, başka bi şey değil.
kimi erkekleri görüyorum, mesela kuzenimin eşi öyle.
kendi nınınısının nınısına gidiyor.
hanımının annesi babası en yakın akrabalarını 2. 3. güne bırakıyor. ayıp yahu!!:20:

ah canım, okudum mesajlarını ne sıkılmışsın..
sanırım ailenden ayrı bi şehirde yaşıyorsun. onlar senin bu durumunun farkında değil mi?
biz sana sabret diyoruz da, tek başına zor.. ardında ailen olsa yükün hafifler.
yeri gelir onlar da müdahil olur.. onların ağırlığı da farklı olur. kimse sahipsiz değil.:20:
sen de değilsin. gerekirse ben gelir paralarım o görümceğiiiii, saçını başını yolarım o kaygananın!!!:22:

şeker evlilik danışmanı. kııız, sen ne tatlı tavsiyeler veriyosun öyle:1:

neler yaşanmış neler!!!
eskilerin böyle hikayelerini duydukça ürperiyorum. bunları nasıl yaşatabilirler birine..
ve imrenerek şaşırıyorum, nasıl katlanılınıyor böyle şeylere.
sanırım eskiler çok daha sabırlı insanlardı..:50:

akıllı adam, eşine başkalarının etkisiyle müdahelede bulunmaz.
çünkü herkes dağılır yalnız kalırlar. yine aynı çatının altına, aynı yatağa birlikte girerler..
değer mi böyle şeylerle ömrü heba etmeye:20:

şu bebeler yer yadırgıyor ya, olan yine anneye oluyor :100:

herkeste kv incisi:37:
bende de var, ama hiiiç anlatmayayım.
şimdi şöyle düşünmeniz gaye normal. kızım senin kv en iyilerden..
ama dışı sizi yakar içi beni.. hiç anlatılmayacak, söylenmeyecek mevzular var aramızda..
ben, ben olmasam çok daha başka olurdu herşey. :19:
susuyorum, zamanımı bekliyorum. Allaha sığınıyorum.

sağol canım, ayşecik iyi, sadece yüzünde ve ellerinde var.
ilerlemedi. ilaç veriyorum şuan..
sizin pazartesi mi tatil başlıyor :52:
canım ailem yakınımda,babam zaten yok,1 yıl önce kaybetmiştim,annem de klasık anneler gıbı yapma kızım etme kızım boşver kızım çocuğun var kızım dıye benı teskın etmeye çalışıyor ama nereye kadar,gerçekten bunaldım cok

huuu!!!
şu incirli tatlının tarifini verecek yok mu?

portakal ağacından yapıcam yoksa:1:
onun da muhallebisi 1 litre sütten, fazla göründü gözüme..
aynı tatlıdanmı bahsedıyoruz ama ben gecen gun şöyle bi tatlı yapmıştım,çok güzel oldu,yalnız cevızlerı cok iri dövmüştüm tarıfte öyle yazıyodu,çok da güzel oldu öyle ama bu sefer de ceylın yıyemedı,bebekler için harıka besleyıcı bır tatlı bol bol yedımek lazım tarıfın lınkı bu canım

Uğurböceğim Mutfağı: İNCİRLİ MUHALLEBİLİ TATLI

Yatarak denedim yine istemedi. Adam uyuzcan...

Kv, kp ne derse onu pişirir genelde. O yüzden suç ikisinin ;) eşime gelecek olursak da ben zaten ona ters bakışım ve bikaç kelime ile bunun geri dönüşü olacağını bildiriyorum ;) ama duruyot mu? Hayırrrrr :) çünkü ikimiz de böyleyizdir pek takmayıx hahahah

Evimize dönelimmmmmm ;) açım kız nereye kalkıyosun?? Benim anlayıp az yrmem bile onları yeterince sarstı zaten. Bi de üstüne üstlük et seven velet de yemeyince daha da fena oldular :) anası kılıklı oğluşummmm :D

Canımcım bak benim kocam da beni hiçbir ortamda savunmaz. Beklerki ben kendimi savunayım. Bu beni hiç üzmüyo dersem yalan olur. İnsan bazen prenses olmak istiyor. Amaaaaaa içime bu duygular girdiğinde hemen savaşçı prenses zeynaya bağlıyorum ve "sen kendi işini kendin halledersin kızammmmmmm" diyorum kendime :) bi de bak okadar kavga etme raddesine gelme onlarla. Kavga ve tartışma bile önemsediğini gösterir ki önemseme bence. Bi de çok sevdiğim bi laf vardır: asla bir ahmakla tartışma çünkü dışardan bakan hanginizin ahmak olduğunu anlayamaz ;) dualarım seninle canım.

Denizdeyix şuanda. Geleli bi yarım saat oldu. Herkes yüzüyo ben onlara bakıyommmmmmmmmmm :( neyse sonuöta adet candır :)

Bayramın son gününün güzel geçmesi dileğimle :))

anacım prenses gıbı hissetmek falan ıstemıyorum zaten kendımı,ben kendımı bıldım bılelı kendım hallederim işimi,ama haklıyı haksızı ayırt etsın ıstıyorum su kalın kafalı kocam,körukörune savunmasın bana aılesını,babam da hep derdı rahmetli cahılle etme sohbet ya dılınden cekersın ya da elınden zahmet,ama ben de peygamber değilim ki ya

Aslan Efe! Anasının oğlu! :)

Bunlar hayvandan da aşağıymış ! Çocuğunu alcaz ne demek ya!
"Sizi gözümü kırpmadan öldürürüm" cevabına bayıldım! Helal sana kız, işte böyle dik dur.
Eşini kendi tarafına çekmeye çalışmaktan başka yol yok gibi görünüyor.. Kızının aklı kesmeye başlayana kadar sular durulur inşallah. Yoksa birgün kızın bile "anne artık boşanın" diyebilir
Kızını çok önemsemeyen bir babaysa, ayrılmanız sorun olmaz.
Duayla neler oluyor canım, kızını diri diri toprağa gömen taş kalpli adamlar bir şehadetle karıncayı incitemez oldular. Kalpleri çevirmek sadece Allahın elinde.

Kızlar içim yanıyor:( Kerem dün banyoda oynuyordu ben de çamaşırları ayarlıyordum yanında
Oyuncağı düştü, almak istedi birden küveti de kalktı içinden düştü kenara vurdu ve ön tavşan dişinin kenarı kırıldı:(
Ona baktıkça içim yanıyor
Ön dişlerin arası ayrıktı şimdi daha ayrık duruyor:(
Dişçiden parça ekletmesini isteyeceğim ama o dişçi koltuğunda keremi nasıl tutarız, eklenen parça tutar mı bilmiyorum:(
Yavrumun güzel dişinden parça gitti benim de içim gitti..

günaydın canlar..

ayşeciğe ne olduysa hala uyuyor :53:
eşim bursaya gitti günübirlik. ben de kahvaltı yapıyorum, ah nasıl özlemişim şu çayııııı:ssz:

ayşeciğe dün ilacından verdim. sadece yüz bölgesinde var. bir iki leke de ellerinde.
ilerlemedi öylece kaldı, anlamadım.. amaaaan, her tarafına yayılmasın da. geçiyor işte, geçecek inş.. :31:

ve bugün bahar-ı ömrümün doğumgünü..:16:
aslında geleneğimiz, doğumgümüzde birbirimize pasta yapmak.
ama ben bugün şu incirli tatlıdan yapmak istiyorum. :1:

born ve hepiniz, tarif piliiiiis:24:

yanı bunlar öyle çingeneki canım,sana başka seyler de anlatsam ağzın acık kalır gerçekten,çok acı cektım bunların yüzünden ben hep dık durdum,bu kadar dık durmama rağmen benı eğmeye bana şekil vermeye çalıştılar hala da çalısıyorlar

kızını önemseyen bır baba maalesef:(
aslında öldürme konusunda blöf yapmamıştım,gerçekten öldürürdüm,yine olsun yine aynı şeyi yaparım

ooh, ellerine sağlık. afiyet olsun. tam soğumadığı halde böyle lezzetli diyorsun.
hemen denenecekler listesine kaydediyorum:1:

benimki o kadar özendiğim halde, tereyağı sebebiyle güme gidecek korkarım.. sağlık olsun n'aaaapim :59:

Kokuyu sen aldıysan eşin hayli
Hayli alırrr :/

yoksa bir daha mı yapsam muhallebisini?:26:

amaan, yok ya.. nasibi öyleymiş..
kafam bulanıktı o yüzden böyle oldu.

en yakın arkadaşımla konuştum şimdi. 25 yaşındaki görümcesi iki hafdadır kayıpmış.
mahvolmuş aile.. :50:

Ay evlerden ırak ya :/

pembiş, ben kaçırdım galiba..
nasıl, beğenildi mi kurabiyeler?:31:

Bilmem ses çıkmadı valla. Ben bıraktım geldim. Ananne dede de yemez. Misafirlere çıkacaklardı ya :)

muhallebiyi tekrar yaptım. eşimin doğum günü tatlısı diye:17:

İyi yaptın valla alkış sana :)

Hıııı, bu arada yukarıda resmen alıntı kirliliği yapmışım.Çok alıntı bana göre değil.:37:

Sen gel yorum yaz da varsın alıntı kirliliği olsun :)))

Evet şekerim pazartesi yolcuyuz inşallahh:37:

Merak ettim şu evdeki tatlılar bitsin, benim heyheylerim de geçsin bende deneyim inşallah.

:1: siz böyle anlatınca arya emmediği için içim gidiyor hep... Ayşeciğin kelime hazinesi de baya zengin, bayaa bişiler anlatıyor desene:nazar:

Dene sonra kv ondan da bıkıtsın seni jhhahhahahah

busmai canım az oncekı mesajda yazacaktım ama unutmuşum,ya çok üzüldüm geçmiş olsun,dişçiye götür ama öyle ekleme falan yaptırma bence,çocuk korkar,o altlerden psıkolojısı bozulur,zaten bu dişler bi sure sonra çürüyecek,dert etme,allah başka keder vermesın canım

nfk aynen benım kız da öyle yapıyor,çok tatlılar ya:) bu arada yurumuş senınkı hayırlı olsun canım

Canlarr nasilsiniz biz teyzedeyiz yasir cok egleniyo kuzeniyle gecmisi okumaya calistim
Busmaicim cok gecmis olsun kereme cok uzuldum
Nfkcim portakal agacinin tam olculeriyle dikdortgen borcama yapiyorum ben ama coktan yapmisindir nasil oldu
Pembis nasil geciyo tatiiil
Destinycim cok uzuldum ama herkes yazmis zaten bebeklerden sonra bu adamlar iyice hallendi ;(

aynı tatlıdanmı bahsedıyoruz ama ben gecen gun şöyle bi tatlı yapmıştım,çok güzel oldu,yalnız cevızlerı cok iri dövmüştüm tarıfte öyle yazıyodu,çok da güzel oldu öyle ama bu sefer de ceylın yıyemedı,bebekler için harıka besleyıcı bır tatlı bol bol yedımek lazım tarıfın lınkı bu canım

evet canım, adı farkıl bi tek. ölçüler ve tarif bile aynı neredeyse.
portakal ağacından yaptım ben. ve dediğin gibi iri çektim cevizleri. ağza gelsin biraz, ben öyle seviyorum :56:

nfk aynen benım kız da öyle yapıyor,çok tatlılar ya:) bu arada yurumuş senınkı hayırlı olsun canım
hamdolsun bu cennet meyvelerini Verene:16:

Nfkcim portakal agacinin tam olculeriyle dikdortgen borcama yapiyorum ben ama coktan yapmisindir nasil oldu
benim dikdörtgen borcamım yok, büyük oval borcama yaptım.
muhallebi de fazla göründü gözüme, üstad pembişe sordum, yarıya düşürebilirsin dedi :1:
ben de 3 bardak sütle yaptım. şuan buzdolabında ama tadına bakmadım, eşimi bekliyorum :17:

arefe gunu cıddı kavga ettıydık benım bu geberesıce kocamla,ben ceylını arabaya atıp annemın evıne gıdıyodum resmen evı terkedıyodum,peşimden beddua ettı kocam inşallah arabanın altında kalırsın dıye,korkumdan 2-3 tur attım mahallede gerı eve dönduydum,bizimki o gece ısten eve mınıbusle dönerken mınıbüs ıslak zemınde kaymış,sağa sola yalpalamış zor toparlamış adam bu nu anlattı kocam,tabı bunu hemen o gece anlatmıyor erkeklıge bok sürdürmeyecek ya,dün akşam böyle böyle oldu dıye anlattı,ben de beddua ederken dıkkatli olursun bı dahakine dedim

canım ailem yakınımda,babam zaten yok,1 yıl önce kaybetmiştim,annem de klasık anneler gıbı yapma kızım etme kızım boşver kızım çocuğun var kızım dıye benı teskın etmeye çalışıyor ama nereye kadar,gerçekten bunaldım cok

anacım prenses gıbı hissetmek falan ıstemıyorum zaten kendımı,ben kendımı bıldım bılelı kendım hallederim işimi,ama haklıyı haksızı ayırt etsın ıstıyorum su kalın kafalı kocam,körukörune savunmasın bana aılesını,babam da hep derdı rahmetli cahılle etme sohbet ya dılınden cekersın ya da elınden zahmet,ama ben de peygamber değilim ki ya

yanı bunlar öyle çingeneki canım,sana başka seyler de anlatsam ağzın acık kalır gerçekten,çok acı cektım bunların yüzünden ben hep dık durdum,bu kadar dık durmama rağmen benı eğmeye bana şekil vermeye çalıştılar hala da çalısıyorlar

aslında öldürme konusunda blöf yapmamıştım,gerçekten öldürürdüm,yine olsun yine aynı şeyi yaparım
beddua dönüp dolaşıp sahibini bulurmuş.. Allah korusun..
hadi seni düşünmüyor, yahut korkutmak için diyor. kızını da mı düşünmüyor.. onun kanından canından değil mi el kadar bebe:50:

tatil imkanın yok mu? annene ya da ne bileyim köye, bi akrabanın arkadaşının yanına gitsen..
bir hafta kafa dinlersin, deşarj olursun..

o kv ve görümceni Allah ıslah etsin, ettikleri kadar bulsunlar inş:kkk:

bacım geldi. bayram harçlığını ıslatmak niyetindeydi :1:

alışverişe çıktık. valla çok nasipliydi. iki dükkana girdik. birer pardesü aldık çıktık.
ama ben seçtim ikisini de. ne yazıkki bana olmadılar:37: ona nasipmiş.
sezonda 350 lira etiketli ürünler yarı fiyatına inmiş..
milleti soyuyorlar resmen. o ürün, o fiyat eder mi?
onu sezonda alanı kazıklıyorlar resmen.:20:
sezon sonu diye, asıl satılması gereken fiyata iniyor, ederine geliyor ürün..
bunu bilir bunu söylerim, sezonda alışveriş yapılmaz kızlar!!!:19:

şimdi geldik, ayşeciği uyuttum.
domates çorbası ve zeytinyağlı taze fasulyem var. yanına fırın makarna yapıcam. ne zamandır yemedik.
ardından incirli tatlı.. :56:

ayşeciğe şu tarzda spor cırtcırtlı ayakkabı almak istiyorum.
ama netten güvenip alamam, bakmadan giydirmeden..
siz nereden aldınız? flo da güzel bebek sandaletleri görmüştüm, acaba benzer var mıdır?
boynerde de görmüştüm ama taaa ne zaman..

Adidas Derby II Cf Inf Ayakkabı Beyaz Pembe - e-bebek.com
Adidas 2012 Yaz Ayakkabı Adindoor Dragon Crib 18 Mor Pembe ADI-V24964 Fiyatı | En Ucuz Adidas 2012 Yaz Ayakkabı Adindoor Dragon Crib 18 Mor Pembe ADI-V24964 | Ucuzu.com
Step Up İlk Adım Ayakkabısı Spor Mor - e-bebek.com
Adidas Dragon Cf I Ayakkabı Beyaz Mavi Mor Pembe - e-bebek.com

Son düzenleme:
Canlarr nasilsiniz biz teyzedeyiz yasir cok egleniyo kuzeniyle gecmisi okumaya calistim
Busmaicim cok gecmis olsun kereme cok uzuldum
Pembis nasil geciyo tatiiil
Destinycim cok uzuldum ama herkes yazmis zaten bebeklerden sonra bu adamlar iyice hallendi ;(

Tatil pzt otelde başlayacak inşallah :)

evet canım, adı farkıl bi tek. ölçüler ve tarif bile aynı neredeyse.
portakal ağacından yaptım ben. ve dediğin gibi iri çektim cevizleri. ağza gelsin biraz, ben öyle seviyorum :56:

hamdolsun bu cennet meyvelerini Verene:16:

benim dikdörtgen borcamım yok, büyük oval borcama yaptım.
muhallebi de fazla göründü gözüme, üstad pembişe sordum, yarıya düşürebilirsin dedi :1:
ben de 3 bardak sütle yaptım. şuan buzdolabında ama tadına bakmadım, eşimi bekliyorum :17:

Efenim ne üstadı bak sen bi çırpıda bakınca anlamışsın fazla geleceğini ;)

alışverişe çıktık. valla çok nasipliydi. iki dükkana girdik. birer pardesü aldık çıktık.

domates çorbası ve zeytinyağlı taze fasulyem var. yanına fırın makarna yapıcam. ne zamandır yemedik.

Giyim sektörü zaten bir kazık sektörü. Düşün o indirimli halinden bile adamlar kar ediyor..!!

Tatlıyı beğendiniz mi çok merak ediyorummmmmmm.

siz nereden aldınız? flo da güzel bebek sandaletleri görmüştüm, acaba benzer var mıdır?

Adidas 2012 Yaz Ayakkabı Adindoor Dragon Crib 18 Mor Pembe ADI-V24964 Fiyatı | En Ucuz Adidas 2012 Yaz Ayakkabı Adindoor Dragon Crib 18 Mor Pembe ADI-V24964 | Ucuzu.com

Ay hepsi birbirinden tatlı valla. Biz daha yürümediğimiz için oğluş yalın ayak takılıyor. Yürüyünce bakacağım inşallahhhhhh ;)

Oğlum emdikten sonra ayakta sallanmak istemedi. Kendini yatağa attı. Yüz üstü, sırt üstü, yan derken yüz üstü dönüp uyudu!!!! Sanırım ayakta sallarken tenlerimiz birbirine değiyo ve sıcak oluyo ya işte o rahatsız etti onu. Uyku eğitimi bahane sıcak şahane diyorum :))) kendimi kaptırmıyorum çünkü çocuk milletinin modu hergün değişir ;)

Oğlum emdikten sonra ayakta sallanmak istemedi. Kendini yatağa attı. Yüz üstü, sırt üstü, yan derken yüz üstü dönüp uyudu!!!! Sanırım ayakta sallarken tenlerimiz birbirine değiyo ve sıcak oluyo ya işte o rahatsız etti onu. Uyku eğitimi bahane sıcak şahane diyorum :))) kendimi kaptırmıyorum çünkü çocuk milletinin modu hergün değişir ;)

:nazar:Hadi gözün aydın, inşallah hep böyle devam eder, dualarım seninle.

Son düzenleme:

Hep böyle uyusa ne iyi.:21:

Biz Flo'dan sandalet aldık, memnunuz.Aynen şu sıralar biz de ayakkabı bakıyoruz.1. Ayakkabının numaraları çok büyük değil mi?İlk adım almak istemiyorum bizim kıyafetlerimizin çoğu spor.Eşim bir de Convers'e bakıyordu ama henüz karar vermedik.

Bacının bayram harçlığı da iyiymiş kızzzzzz.Yarısı olsa bile 175 tl harçlık, ohhhh ne iyi.:21:

Canım benim eşini de seni de hakkıyla tanımıyoruz, belki çok da sağlıklı yorumlar yapamayacağız.Anladığım bir şey varsa eşinle aranızdaki bağlar kopma noktasına gelmiş.Peki eşinle hiç ayrılmayı düşündüğüğnü ciddi ciddi konuştun mu?O bu konuda neler düşünüyor?Annene gitsen bir süre belki daha iyi düşünürsün.Eşini görmeyeceğin için objektif olabilirsin. Çocuk olunca ayrılık daha zor ama kızının böyle bir ortamda büyümesi de var.Şimdi okuyunca hep ben olsam ne yapardım diye düşündüm.Yalnız çocuk büyütmek çok zor hele de kız çocuğu.
Bir de eşinizle aranızdaki saygı ne boyutta o da çok önemli.Bence saygı yıpranmamalı.Durumun gerçekten çok.Allah yardımcın olsun.Allah eşine de akıl fikir versin.

Back
X