ya var ya ben bu görumcemı öldursem gerçekten bunu insan yerine koyup bana ceza verır bu devlet,halbu kı ınsan değil işte
dün eşimle bir şey konusuyoruz bıraz alçak sesle,bu da yanımızdan gectı,baktı bız bır sey konusuyoruz döndü bizi dinlemeye çalısıyo duyamıyor da,sonra es kaza kafamı cevırdıgımde farkettım onu ,bana noldu ne konusuyosunuz dedi,ben de özel konusuyoruz şekerım kocamla dedım.bu arada tavrım hep böyle değildi aslında,ama ben de patladım bundan sonra lafları sokuverıcem ağzına hepsının,nerden inceyse ordan kopsun.mesnetsız çapsız görgusuz insanların ıcıne nerden dustum ben ya,çatal bıçakla yemek yemeyi görgü zanneden görgüsüzün önde gideni insanlar
canım geçmiş olsun allah beterınden sakınsın,yurumeye baslayınca bitmeyecek mı yanı bu düşüşler,bizimki de gunde 3 posta dusuyor,ama dediğin gibi rabbim koruyor meleklerıyle
tatlı da ye benı dıyor hanı,ellerine sağlık:)
canım bence de klimayla alakalı bu durum,üşütmüş olabilir,çok narinler bazen eşşek saatine denk gelirse havadan bile nem kapabılıyorlar,geçmiş olsun hayatım
ben de mecbur kalmadıkça sezonda almıyorum dediğin gibi soyuyolar ınsanı
valla eşime sorsan benım için ölüyor,eşim boşanmak istemiyor,yanı buna pek taraftar değil,aslında eşimle aramızda ne maddi ne manevı hıc bır problem yok,biz gayet ıyı anlaşabılıyoruz bizi rahat bıraktıklarında,bir kere sen çorabını nıye oraya atıyosun,ya da neden evde yemek yok cinsinden ıkımıze ait konularda kavga etmemişizdir.eşim allahı var ev konusunda olsun ya da çocuk konusunda olsun gücü yettiğince özverilidir bana yardımcıdır.fakat ben ailesinin bir zamanlar bana yaşattıklarına çok kinliyim,en ufak yaptıkları batıyor şu anda,kavgalarımızın tamamı onun aılesı kaynaklı,ailesi duracağı yeri bilsin istiyorum artık,karışıp durmasınlar bize,
yanı bu noktada sıkıntım var bayagı