istanbulda yasıyorum,ramazan öncesinde gıtmıştık biz.ben tatildeyim de eşim çalısıyor,kendi işi ha deyince bırakacak bir iş değil,o nedenle kıçımı kırıp oturuyorum
Ailenin yanına kaç olmaz mı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbulda yasıyorum,ramazan öncesinde gıtmıştık biz.ben tatildeyim de eşim çalısıyor,kendi işi ha deyince bırakacak bir iş değil,o nedenle kıçımı kırıp oturuyorum
slm kizlar bayraminizi kutlayamadimcok hareketli gecti arefe gunu hazirlik telasesi falan derken giremedim
nayraminiz mubarek olsun daha nice bayramlar gorelim hep birlikte!!!
yolculugumuz rahat gecti trenle geldik basta uyuturken zorladim ama sonra dayanadi uyudu gece cikinca baya uyuyarak gecirdi sabah uyanincada cubuk falan oyaladik bi sekilde ama benim pertim cikti tabi 12saat dile kolay yalniz 3 4 saat uyuyabildim:\
indigimizde gicik nemlu sucak hava karsilado bizi aliskin olmayinca fena oldum
sonra izmirde ziyarey etcegimiz yerleri bitirdik yime yola koyulduk didime!!
iyyy kayinpederde olabildigince yavas surdu sagolsun !!!cok sinir oldum ben niran once ewe varip soyunup dolunmek uyumak istiyorum oysaki ..son anlar cok fenaydi anlicaginiz neyse gecti sukur..
dun deniz sezonunu actik emiri denizden binbir tirlu oyunla cikartiyoruz cok ewdi yalniz biara kum yedi firsat buldukcada atiyo agzina delumi ne :\
kayinvalideye hic girmiyorum girersem bidaha cikamam ben bu kadina alisamadim alisamamda iyki uzaktasin kayinvalide!!!
Arya kendimce hep kulaklarini cinlatiyorum bu kiz napar acana kv yannda diye gerci sennki benimki kadar gocik degildir belki...
suan kiytirik bi telden zarzor yazdim bunlari gecmisi okuyamiyorum sizleri meral ediyorum hep aklimdasiniz hepinizi opuyorum iyi tatiller :*
oyumu kullandım.. herkes göreveeeKızlarrrr oylama başlamışşşşşşşl. Desteğinizi bekliyorummmmmmm. Unutmayın; BORCAMDA KEBAP VE TÜRKMEN DOLMASI benimki. Telefondan görülmüyor malesef :/ bir pc bulmanız lazım...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html
oyumu kullandım.. herkes göreveee![]()
Canımmm teşekkür ederim :)
Cnm oylamayi nasil yapicaz benmi cozemedim ki yada telden diyemi anket gozukmuyor
Telden diye gözükmüyor canım :/ bilgisayardan girmelisin.
Masaustu gorunume geceyim.cnm
Tamamdir cnm ben simdu kasim annelerine gideyim destek alayim basarilae
Hayırlı olsunn:) Darısı anne olmak isteyenlerin başına:)![]()
Yorgunum yorgunum yorgunum:)
Pembişim,
Kv'nin eline sağlık, kendini affettirmiş![]()
Eşin de hatasını anlamış, Allah daha büyük ziyan vermesin.
Efeye geçmiş olsun. Üşütmüş gibi bence de.
Nfk'cim,
İnşallah günün kalanı iyi geçmiştir.
İncirli tatlın enfes görünüyor. Sırada Kıbrıs tatlısı, gürcü tatlısı ve incirli tatlı var:) denenecekler listesi.
Canım umarım şimdiden sonra iyi geçer tatiliniz. Okurken bile yoruldum yolculuğunuzu ://
Kızlarrrr oylama başlamışşşşşşşl. Desteğinizi bekliyorummmmmmm. Unutmayın; BORCAMDA KEBAP VE TÜRKMEN DOLMASI benimki. Telefondan görülmüyor malesef :/ bir pc bulmanız lazım...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html
Ya yaren sen çok akıllısın kız :) valla benim aklıma hiç gelmedi. Masaüstü görünümünü kullanmak okadar kabus gibiydi ki silmişim kafamda :)))
Çok teşekkür ederim :)
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahhhh![]()
Bir temmuz annesi olarak ben de oyumu verdim![]()
Hehe aman pc acsam daha kolaydi yanlis oy aticam diye korktum
Rica ederim
Dün kendi kendine uyuyan bi çocuk vardı ya; ulaşılamıyor bugün kendisine :) kuzucuğum yine ayakta sallanıyor şuan. Aman o iyi olsun da ben onu sallarımmmmm.
Bu arada çok alakasız bir konudan bahsetmek istiyorum. Bebeği ve alkollü bir içecekle fotoğraf çektirenler!! Facede bikaç tane gördüm az önce ve sinirim zıpladı da paylaşmak istedim. Herkes istediğini yapar tabiki içen içer içmeyen içmez ama üzülüyorum ben böyle fotolar görünce ya. Bu kuzuların masumiyetine yakışmıyor :/