Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nfk bandana yerine şapka daha hafif olmaz mı
Bu arada sesim güzel değil önemli olan vurguları doğru yapmak :)

canım ya ınan istersen eskı haşınden bıle daha süper olursun. ama esın neden bukadar takmıs kı kedisinin vucudu kasmı hep ? sen kendın ıcın kendıne bak canım onun ııcn degıl ve ben emınım sen suanda cok guzelsın
he yaa, güzelim güzelsin güzeliz :1::72:

Nfk ya bi de ;sen zaten zayıfsın ! sonunda BULIMIA yapcak adam seni Allahallah
Alışsın gerçekten yok o eski görünümler anne olduk biz ,bi kere göğüsler söndü balon gibi :)) napalım yani!
yooo, o kadar da değil :19:

hem mazeretim bile var. hamile kalmış 19 kilo almışım, 4 kg çocuk doğurmuşum ben. tabi etkisi olacak vücuduma.
sormak lazım onun bahanesi ne? ve onun nezdinde tüm erkeklerin?!:19:

Örtüsünü yesinler onunq:31:
Çocuğu götürmeni kesinlikle önermem. Sen de o spordan bir şey anlamazsın. Ayrıca gelen gidenin mıncıklamasıbdan ben de hoşlanmıyorum.
Eşine güvenmek zorundasın. Bütün yükü kendi üzerine almaktan vazgeç. Bırak 1 saat baba kız başlarının çaresine baksınlar. Bana sorsan kv mükemmel bakıcı olsaydı bile babasını seçerdim. Akşamları 2 agucuktan öte bir bağ kurulur aralarında. Eşine de bir sorumluluk vermiş olursun.

kv hep dışarıda, lazım olduğu zaman ortalarda görünmez. ararsın ulaşamazsın. işte böyle olunca gıcık oluyorum.

ben de babasına bırakmayı tercih ederim. şuan hava geç karardığı için iş çıkışı da zorluk olmaz.
bundan birkaç ay önce daha zordu. ama gün geçtikçe büyüyor, sosyalleşiyor. oyun oynadıkça aklı kestikçe
babayla münasebeti daha çoğalıyor. dediğin gibi bu da bi fırsat olur.

Yok ya seneye daha rahat olur inşallah. Anneannesine alışırsa sıkıntı olmaz. Hatta emmeyi bırakınca bazı geceler oRada yatsın, çok rahat edersiniz. Oğlum zaman zaman yatıyor, hiç yadırgamaz. Ben de gelcem diye ağladığı çoook nadirdir. Anneanne ile arası iyidir maşallah.
Senin eşin de süpermiş:))) bence sen de yeme:9:
Benim eşim de bir şey demez. Ben kendim rahatsız oluyorum. 2 yaşına kadar çok diyet yapamam. Spor da vaktim yok. İlk çocukta vaktinizin kıymetini bilin, bnu hep yazıyorum.
tecrübelerden faydalanmak lazım :72:

şuan emdiği için galiba, onu gece bırakmak fikri aklımın ucundan bile geçmiyor.
geçenlerde eşim ayşecik 2-3 yaşına geldiğinde babaanneye-neneye bırakır birkaç günlüğüne bi yerlere gidebiliriz dediğinde
adama düşman kesildim, içimden tabii:27:

Nfk bandana yerine şapka daha hafif olmaz mı
Bu arada sesim güzel değil önemli olan vurguları doğru yapmak :)
anacığım, bizimki kafasında bi şey tutmuyorki
toka takarım anında çıkarır, şapkaya illet. bandanayı da birkaç dk başında tutuyor işte:37:

nasılsınızz canlarr..herkess afıyettedır ınsAllah..bız hamdolsun ıyıyızz bı sıkıntı yok sukur..dun bı pıknıge gıdelım dedık beceremeyıp gerı dönduk..gııtıgımı zyer ck ruzgarlıydı..eşim mangal yakma özürlu cıktı..ben etten anlıyormusummm yaaa cop sıse dizmeler vs bana kaldı..kayınvalıde ve kayınpeder dag bayır pasamın pesındee..neyse 1 saat bıle durmadan evın yolunu bulduk..:)cıkan sonucc..:mangal yakmasını bılen bırıyle pıknıge cıkılacak..ve mumkunse kayınvalıde ve kayınpedersızz.:)tamam cok ıyıler ama ; aman ruzgarr cocugu sersem ettı..aman baska corap getırmedın mı..dır dırr dırrrrr...
bayram da gectı yaa..bayramın bırıncı gunu ıstanbula gıttık cumartesı dönüş yaptık..aılemle cümbür cemaat guzeldı tabıkı..

Arya ve pembiss tatılınız cok guzel gecer umarımm..hersey dıledıgınız gıbı olur..efe ve aryayı havuza sokma konusunda cok pımpırık yapmayın bence..bende pasada cok pımpırıklendım ılk basta netten okuduklarımdan;ama yınede ıhtıyatlı olmakta yarar var..gunes kremımızı surduk..maksımum 15-20 dk kadar havuzda tuttum..ve mumkunse her fırsatta yuzunu yıkadım gözlerın mıkrop kapma rıskıne karsı..tatılın tadını cıkarmaya bakın ve bırakın ustune kırletsınn, doya doya parkat oynasın..cımlerde kossun gezsınn..tabıı sıze pert olma garantısıde verıyorum:37:

kv hep dışarıda, lazım olduğu zaman ortalarda görünmez. ararsın ulaşamazsın. işte böyle olunca gıcık oluyorum.

ben de babasına bırakmayı tercih ederim. şuan hava geç karardığı için iş çıkışı da zorluk olmaz.
bundan birkaç ay önce daha zordu. ama gün geçtikçe büyüyor, sosyalleşiyor. oyun oynadıkça aklı kestikçe
babayla münasebeti daha çoğalıyor. dediğin gibi bu da bi fırsat olur.

tecrübelerden faydalanmak lazım :72:

şuan emdiği için galiba, onu gece bırakmak fikri aklımın ucundan bile geçmiyor.
geçenlerde eşim ayşecik 2-3 yaşına geldiğinde babaanneye-neneye bırakır birkaç günlüğüne bi yerlere gidebiliriz dediğinde
adama düşman kesildim, içimden tabii:27:

anacığım, bizimki kafasında bi şey tutmuyorki
toka takarım anında çıkarır, şapkaya illet. bandanayı da birkaç dk başında tutuyor işte:37:

Canım, şu anda çok hareketliler doğru ama bir yandan da daha kolay oyalanabilirler. Oyun oynamayı seviyorlar. Çocuk arabasında gezdirilmeyi seviyorlar. Birkaç ay önce dertlerini anlamak daha zordu. Şimdi acıksa mama Der veya ekmeği gösterir, susasa aynı şekilde. Tek konu dikkat etmek lazım. Evi karıştırmayı seviyorlar. Tehlikeye açıklar. Onu da yapar babası. Annenin tepelerine dikilmediği bir vakit iyidir bence.
Ben oğlumu ilk defa anneannesinde bıraktığımda kendimi çok kötü hissettim. Sanki onu terketmiş gibi:)) bu tamamen anne duygusallığı, senin de eşine kızman doğal ama ben kesinlikle başka bir yerde yatmaya alıştırmanı öneririm. Rahat edersin. Tatbiki her zaman değil ama mesela 2. Doğumun olduğunda çocuk başka bir evde yatabiliyor olmalı. Biz bu anlamda sıkıntı yaşamadık.
Benim de hayalım, Feyza biraz büyüyünce, iki çocuğu da anneanneye bırakıp yalnız tatile gitmek:52:

Yola çıktıklkkkkkkkk. Bekle bizi otel tatili :)))
Oh oh yollara çıkılmış;)
nasılsınızz canlarr..herkess afıyettedır ınsAllah..bız hamdolsun ıyıyızz bı sıkıntı yok sukur..dun bı pıknıge gıdelım dedık beceremeyıp gerı dönduk..gııtıgımı zyer ck ruzgarlıydı..eşim mangal yakma özürlu cıktı..ben etten anlıyormusummm yaaa cop sıse dizmeler vs bana kaldı..kayınvalıde ve kayınpeder dag bayır pasamın pesındee..neyse 1 saat bıle durmadan evın yolunu bulduk..:)cıkan sonucc..:mangal yakmasını bılen bırıyle pıknıge cıkılacak..ve mumkunse kayınvalıde ve kayınpedersızz.:)tamam cok ıyıler ama ; aman ruzgarr cocugu sersem ettı..aman baska corap getırmedın mı..dır dırr dırrrrr...
bayram da gectı yaa..bayramın bırıncı gunu ıstanbula gıttık cumartesı dönüş yaptık..aılemle cümbür cemaat guzeldı tabıkı..

Mangalı yakamadunız mı:)) ilahi:)
Macerası bol bir piknik olmuş:)

sorma valla neyneyse..esımın yakmaması benım ıcın bı hüsran oldu..kı mangalı cok seven bennn..:)o da ezılıp buzuldu tabıı..aman dedım herks herseyı yapacak degıl ya..ıcımden de yuhh dedımmm bı mangalı yakamadın..:)

henüz oy vermemiş olanlar, özellikle

ateş,
barbarino,
born
caglasli
dilanaz
dtk
eaglee
gulumser
jasmin
karakiz
canderin
şekerportakalım
kader
tubaal
tuğçe
naragacı
miracle
breakday
zeynep
duru
sebmrey
nükleer
hullus
huli_b
asude
kasra
delii
psi
humakus
grnt
avukatnur
tulymaker
tuyax
destiny
yatananne
fatmazra
gsbaran

ve okuyup da yazmayanlar şiiiiişt, siz
tiliasf
ecemcemcem
wavybaby
glmt
bayarda
yeşim83
tarfil (sen de ;) )
...
...

ve hatırlayamadıklarım siz..
vatandaşlık görevinizi yerine getirin piliiiis :72::1:

Son düzenleme:
bide oglusum babaanneyle dag bayır yaparken bır kazın pesıne dusuyor..ve kaz da bı guzel pıslıyor kacarken..bızımkıde ustune basıp gecıyor..:52:ayakkabızından ıcerı kadar gırıyorr bıseylerr....gıttıgımız yer gölbasında yenı acılmıs bı mesıre yerıı..kaz lar tavuklar horozlar fılan da koymuslarr..vesselam bı macera bı macera..vakıt kısaydı ama yasananlar cok :1:

:9::9::9:

$166010_602355579777119_1485722991_n.webp

Pembıss..oyumu verdım hakkında hayırlıs olsun canımm..emegın bosa gıtmesınn..gonlumuzun bırıncısısinn en basta bunuda bil.
evet:16:
ilk katılan pembiş, onun dezavantajı var. efe faktörünü de unutmamak gerek..:27:
bakalım ne olc:31:ek?

Nfk..canım sana bosuna muhtar demıyoruzz..tek tek mı yazdın ısımlerı yaa..?
daha da aklıma geliyor düşündükçe:37:
reklam danışmanıyız ya, boş durmuyoz.
bak hatun tatile çıktı, biz hala görev başındayız :9:

kimilerine burdan yazıyorum, kimelerine face ten :72:

eşimin yanında pek topiğe girmiyorum. gözüne batmasın diye:1:

dün akşam hızlı hızlı girdim, oy kullandım.
eşim de merak etti, ne o dedi.
ben de arkadaş yemek yarışmasına katıldı, oy kullandım dedim.
fotolardan gösterdim bi kaç tane..

bizimkinin yorumu şu: internette yemek yarışması mı olurmuş?
tadamıyorsun kii:37:

henüz oy vermemiş olanlar, özellikle

ateş,
barbarino,
born
caglasli
dilanaz
dtk
eaglee
gulumser
jasmin
karakiz