değer veriyor onu inkar edemem,ancak işte bir de değer verildiğini görmek istiyor insan,ben gerçekten çok şey yaşadım canım.öyle böyle değilYe kız balıkları afiyetle:)) oh olsun onlara
Hahah ben de fırsat bulsam direk giderim. Bu eşlere kızıyoruz bazen ama yine de böyle "hafifletci sebepler" kıvamından davranışları ile sürüyor hayat:)
Ben öyle bir şeye kesinlikle cesaret etmezdim. Ay ne gerek var lüzumsuz adrenalin:)
Hımm kıyafet istediğin gibi yani..
Valla bizi gayet iyi tanıyorlar aslında, şartelin atmasına ramak kala yetişiyorlar en azından:/
Bu arada bizimki de çekmece meraklısı. Mutfaktakiler özellikle ilgi alanına giriyor.
evet, merakla bekliyoruz: busmai su kayağı yapacak mı:)
Her şey beklenir. Küçük hanım bonyayo alınmadığında ortalığı yıkıyor.
Senin için çok sevindim. Eşin sana ve kızına değer veriyor bence. Sizde sorun çıkaran o 2 odaktan doğuyor problemler sanırım.
Aynen:)
Uyanık nfk
Bamya temizleyecek adam buldu
Ya ne g..zekalılar var. Seni okurken ben sinir oldum![]()
canımmm, çok sevindim
ileteşebilmek güzel. her türlü iletişimde, çocuklarla olan dahil bağırmadan yükselmeden konuşmak çok daha etkili..
inş bi şeylerin değişimine sebep olur bu. yine de annende takıl.. yokluğunuzu hissetsin, kaybedeceklerini anlasın derim
heee, parlak zekaa:86: işin sırrı bamyayı ayıklamak kadar limonmuş, anladım
kilosunu yaklaşık 5,5 liraya almış eşim.
ben ayıklarım diyorsan, 2 kilo alayım yarısı sana yarısı bana![]()
iletişebilmek güzel gerçekten bız 2 yıldır ılk defa insan gibi oturup konuştuk,umarım bir daha kavga etmeyiz çunku ben kendımı tanıyamıyorum kavga ederken, bana zarar verıyor bu durum,ama gerçekten ben çok yıprandım her anlamda
kucuck bebede bıle bu mantık var,nefis denen şey işte:)yasak elma işte, çekici geliyor![]()
yahu ne çok patlak prezarvatıf sonucu ınsanlar var şu dunyada ya,be seyyarzeka onu çalmış olsa 2 ay sonra bunun alarmını çıkarmamışsınız dıye müşteri sana gelir mi,bu kadar salak mı yanımarka adı vermemek için kendimi zor tutuyorum yasak mı bilmiyorum ama çok sinirliyim
tüm işi gücü bıraktık alarm çıkartmaya gittik kasada on saat beklettiler sıra gelince de bi saniye deyip başka biri geldi fatura da fatura ben çalmadığınızı nerden bileyim dedi eşim başladı kavgaya ben bunu 2 ay önce aldım sizin böyle ahmaklık yapacağınızı nerden bileyim diye bir de avm otopark için alışveriş fişi istiyor zaten oraya vermiştik neyse baya bi kavga ettiler eşim çok sinirlendi ben de nfknın söylediklerini söyledim dedim 3 tane göreviniz var onu adam gibi yapamıyosunuz diye senden aldım onlara sattım nfk
diyo polis çağırabilirim dedim çağır o zaman gör kim ahmak neyse şimdilik çıkarıyım da falan diyo hala dedim kamera kayıtlarınız yok mu sizin polis çağır da o zaman göstereyim ben sana diyo yok bizde kamera bir de gayet bilindik bi yer çok ahmaklar yaa sinirlerim zıpladı durduk yere
destinycim sizin de aranızın düzelmesine çook sevindim![]()
ay cok sınırlendım canım kusura bakma biraz şeyce konuştum ama