Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ayşecik sabah bizimle kalkıyor, 7 de.
o sırada ben kahvaltı hazırılıyorum, eşim hazırlanıyor.
ayşecik de bi onun peşine, bi benim yanıma..

bizimkinin her sabah banyo faslı epey uzun sürer.
ayşecik de banyo kapısına vurup baba babaaa diye nara atar..:1:

bikaç gündür gündüz de dikkat ediyorum, babaaa diye evin içinde dolanıyor.
tüm odaları gezip bakıyor.
sonra banyo kapısının önüne gelip başlıyor yine babaa babaaaaaa!!!
çocuk babasını ev kapısından değil de banyo kapısından bekliyor yaaa:9:

Son düzenleme:
valla canim duse kalka diyelim buyutuyoruz işte.. zor oluyor tabi ama biri gelsede nereye kadar eninde sonunda yine tek kalacagim.. annem memlektte zaten kizin okulu acilinca gelecek malum ilk hafta uyum haftası
Okula kaydettirdiniz mi canım 1 e vermedin değil mi, sene başı doğumluydu prensesin galiba..
sagol canim ilerlemeden antibiyotige baslamamiz iyi oldu .. bugün daha iyi cok şükür ateşi cikiyor ama okadar yuksek degil insallah geçecek:31:
nfk; başınız sağolsun :50:
Çok şükür ki erken önlem alındı daha da iyi olsun inşaallah Kerem de Efe de tüm hasta bebişler de..

o da doğru. ama sana imreniyorum, iyi idare ediyorsun bacım.:42:
inş ayşeciğe kardeş gelince ben de becerebilirim :17:
Becerirsin tabii ki cnm Allah kolaylık veriyo:49:

kızlar, cumanız mübarek olsun..
inş şu günün hürmetine dünya üstündeki ölümler dursun.
bebekler annesiz kalmasın. anneler çocuklarından ayrılmasın.. :50:
Âmin âmin :14:
Dışarı çıkacağımızda "ayakkabını getir" diyorum koşa koşa getiriyor, "otur giydireyim" diyorum , hemen oturuyor!
Başka zaman hayır 'dan yapma'dan anlamıyor ; işine gelince söz dinliyor ama yaramazlar

Çok geçmiş olsun

Bi seferlik öyle yaptı canım normalde emerek uyuyor, alışır mı dersin? :)

Susamlı keki ben de yapmak istiyorummmm
Kilo konusunda; hemen veremem ama yeme düzenimi değiştirip yüzmeye gidicem bugünden itibaren:kkk:

Gaddar anne:)
D vitamini için en önemli şey güneş ışığı
Oyy maşaallah akıllı tontiş gezmeyi çok seviyor desene :1:

fazla akıllı bu veletler :1:

ayşecik de gündüz çoğunlukla emerek uyuyor.
ama gece uykusu için yatağına koyuyorum, müziğini açıyorum.
bir iki mızıldıyor, sonra uyuyor :61:
gündüz onu beceremiyoruz ama işte.
nenenin uyku tavsiyelerinden ''yer yatağını'' bugün itibariyle devreye sokuyorum:72:

keki mutlaka yap, harikulade bi şiiii:56:

ben de birkaç gündür yüzme eğitimi de veren esnek saatli bi havuz araştırıyorum. inş bulabilirim.:31:

Yer yatağı dahiyane bi fikir denemek lazım
Öyle bir havuz bulursan bana da söyler misin ?

busmai ,dene bence. agladiginda hemen alma ilk gün sessizce bi süre ayni odada kal sakinlesince çık . bu sürede hiç ona bakma sende uzan gözlerini kapat , odadan çıktığında aglarsa emzik alıyorsa emzigini ver yatir tekrar çık. alma yataktan bi kere alırsan nasil olsa alacak diye hep ağlar aglama krize donusurse sakinlestir tekrar yatir denemekten bi zarar olmaz.. olmazsa eski sisteme donersin:10:
nfk, senin isin sanki daha kolay . aksam uykusuna oyle daliyorsa gunduzede alistirabilirsin:32:
canim benim zorlanmam yaşlarının yakinligindan mesela ikisi uyanikken sıkıntılı oluyor kerem daha bilmiyor biraksam parmagini kızın gözüne sokacak onun icin mutfaga bile giderken keremide goturuyorum.. aysecik sakin bir yapiya sahip belli (maşallah) 2 yaştan sonra kardeşi olursa sıkıntı yasamazsin gayet rahat idare edersin korkma

İkisi de anneye muhtaçken daha da zor oluyordur cnm Allah kolaylık versin inşallah seneye keremle oynar miniğin de:16:
ayy canım sorma içim yanıyor Allah sabır versin ordakilere hele ana babalara:43:
Âmin :14:
iyi, sen de beyine sor o zaman:ssz:

kekin şekerini sanıyorum ben de artırdım hatırlıyorum.
google emmiye sordum. hemen link verdi bana
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mileydim-simdi-anneyim-2280.html#post31354345
sadece şekeri değil, biçok şeyi değiştirmişim ben yaa:30::17:

keremi alıştırın sanıyorum kendi kendine uyumaya?
şuan sıkıntılı değil ama kendi kendine uyumayı alışkanlık yapsa ala olur.:31:

iş başa düşünce, mecbur idere ediyorsun, etmeyi beceriyorsun..
bakalım kardeşi ne zaman gelecek ayşeciğin?

Hayırlı zamanda gelsin kardeşcik inşaallah :emir_bebek:

sayın neyneyse hanım, sayın neyneyse hanımm !!!

temmuz topiğinden bekleniyorsunuz!!!:102:
Evet neyneyse nerelerde, iyidir inşallah merak ettim ben de...

'bir bilen adam' olan eşine selamlar saygılar:42:

muhtemelen tesbiti doğru.
cünkü daha önce bu makineden fotoğraf tab ettirmek için fotoğrafçıya gittiğinde hafıza kartında virüs olduğunu söylemişler.
güya temizlemişler ama sonra tekrar bulaştı demek.. sanırım işi uzmanına vermek gerek.
inş şuncağız iş için abuk bi fiyat çekmezler
ama içindeki fotolar mühim, ayşeciğin henüz bir iki aylıkken çekilmiş fotoğraf ve videoları var:16:

bu arada kekim fırından çıktı, lezzetinden çatladı:56:

Eki Görüntüle 784191
Nefis olmuş maşaallah :nazar::nazar:

Koşu bandını katlayıp kaldırdık biz. Evde zaten yer yok, arya gelince mecbur böyle yaptık. Geçen bi arkadaşım( kendisi sporcu) şöyle yapıyormuş. 1 dakika 13 te ( yada koşabildiğin en yüksek hızda) koşup 4 dakika 2 veya 3 te ( oldukça yavaş) yürüyormuş. Bunu 4 kez tekrarlayıp ( sporun tamamı yaklaşık 20 dk sürüyor böylece) bitiriyormuş. 2 haftada 4 kilo vermiş. Bu yöntemle uyurken bile vücut yağ yakmaya devam ediyormuş. Yalnız tek sıkıntı kalbinin sağlam olması gerekiyormuş, kalbinle ilgili bi sıkıntı yoksa deneyebilirsin;))

Bizimki de bizim yatakta ben yanına uzanınca kendi uyuyor, lakinn bizim yatakta ve benle! Kendi yatağına koyup ben odadan çıkmayı bir türlü beceremedim aylardır.

Nfk cım (alıntı yapmayı unutmuşum) aryanın bacakları bakınca farkediliyor zaten. Röntgene bile gerek yok, topuklarını birleştirince bacakları arasında boşluk varsa, al sana çarpık bacak! Şekil A- arya:1:
Dr söylediği gibi ilerleyen zamanda düzelir inşaallah,
Tv d bİr ortopedist ozon yağı ile masajın iyi geldiğini söylemişti, hatta ameliyat denen vakalarda bile etkiliymiş..
dolmabiberin içinden kocaman yeşil bi kurt çıktı, öggğğğ:120:
Bende de dün erikten çıktı :30: içi ürperiyor insanın mübarek hayvanı görünce minicik birşey de olsa..
çikolata deme markette satılan çikolatalar değilde su bayram cikolatalarina hastayım valla bayramdan beri kaç kilo çikolata yedigimi bilmiyorum stok tükend:36:i kurban bayramina daha çok stok yapmak lazım:27:
Çok lezzetli oluyorlar , ben de şölen Bayram çikolatasını ilk kez bu Bayram almıştım , bayıldım nefismiş tadı :56:

hastalık olayi tamamen tecrübeyle alakalı. ilk kızda hastalaninca okadar stres yapiyordum ki o iyilesince ben hastalaniyordum:30: şimdi daha rahatım :ssz: buda işimi kolaylaştırıyor .. ilk cocuk gercekten daha zor büyüyor.. burda da kek yapan var burnuma kek kokuları geliyor:56:
Katılıyorum ilkinde herseyden şüphe duyan fazla takıntılı oluyo insan sonra sonra normale dönüyor :30:

valla canim hasat olmuyorum dersem yalan olur gündüzleri yine iyi ama aksama yoruluyorum artik.. yanliz ben öyle çeşit çeşit yemek yapmiyorum .genelde tek çeşit olur bizde yaninada olursa pilav. bazen hic yemek yapmadigimda oluyor. hazır alıyoruz kasmiyorum yani. esimde beklemez zaten mukemmelliyetci olursan isin zor ben sadece dağınıklığa gelemiyorum onun dışında rahatım:ssz:

Dağınıklığa ben de takıktım eskiden , şimdi oluruna bıraktım; çoğu zaman basacak yer bırakmıyo yerde ufaklıklar :30:

Son düzenleme:
anaokuluna yazdirdim canim . mart doğumlu . biz rapor almistik ama onada gerek kalmadı . okula gitme yaşı çıktı yine biz sadece dilekce verecegiz:32:

ayşecik sabah bizimle kalkıyor, 7 de.
o sırada ben kahvaltı hazırılıyorum, eşim hazırlanıyor.
ayşecik de bi onun peşine, bi benim yanıma..

bizimkinin her sabah banyo faslı epey uzun sürer.
ayşecik de banyo kapısına vurup baba babaaa diye nara atar..:1:

bikaç gündür gündüz de dikkat ediyorum, babaaa diye evin içinde dolanıyor.
tüm odaları gezip bakıyor.
sonra banyo kapısının önüne gelip başlıyor yine babaa babaaaaaa!!!
çocuk babasını ev kapısından değil de banyo kapısından bekliyor yaaa:9:

Hahaha çok tatlı :)

Pamuk helvacım teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için.

kaçak neyneyse de geldiiiii!!!

Yer yatağı dahiyane bi fikir denemek lazım
Öyle bir havuz bulursan bana da söyler misin ?

Dağınıklığa ben de takıktım eskiden , şimdi oluruna bıraktım; çoğu zaman basacak yer bırakmıyo yerde ufaklıklar :30:
annem yere ufak bi yatak at, ara sıra sen de yat seni görsün.
sonra o da oynar oynar uykusu gelince gidip onda yatar demişti..

21 aylık yeğenimin hala bi uyku sistemi yok, çok zor uyuyor.
yengem denemiş. artık gündüz de akşam da kendi gidip o yatakta yatıyormuş :16:

sen avrupa yakasındaydın, yanlış mı hatırlıyorum.
ben anadolu yakasındayım.

anaokuluna yazdirdim canim . mart doğumlu . biz rapor almistik ama onada gerek kalmadı . okula gitme yaşı çıktı yine biz sadece dilekce verecegiz:32:
hadi hayırlı olsun. tam gün mü canım?

dün nenenin ilaçlarını yazdırmak için ayşecikle sağlık ocağına gittik.
bekleyenler arasında 50li yaşlarda full makyaj ve giyimli bi hanım vardı.
ayşeciği uzaktan agucuk bugucuk sevdi.
ayşecik de yeni ve farklı bi yerde olduğu için meraklı ve odaklanmış etrafa bakıyordu.
kadın, doktora geldiğini anlıyor, o yüzden gergin di mi dedi.
evet, artık aklı kesiyor, doktordan çok korkuyor dedim..

benim köpeğim de dışarıda çok keyifli, koşuyor oynuyor.
ne zaman veterinerin sokağına gelsek, orayı tanıyor. ondan sonra ayaklarını sürüyerek zorla götürüyorum
o da doktordan çok korkuyor dedi..:53:

yüzümde zoraki bi gülümsemeyle başımı diğer yana çevirdim.
hanım, benim insan evladı yavrumla köpeğini kıyasladı, iyi miii? sersem mi nee?!:99:

Son düzenleme:
ayşecik de yeni ve farklı bi yerde olduğu için meraklı ve odaklanmış etrafa bakıyordu.

ne zaman veterinerin sokağına gelsek, orayı tanıyor. ondan sonra ayaklarını sürüyerek zorla götürüyorum

hanım, benim insan evladı yavrumla köpeğini kıyasladı, iyi miii? sersem mi nee?!:99:

Hahhahaha kızımmm baxı insanlar ilginç. Biz de bigün marketteyiz Efe arabasında coşmuş orayı burayı kurcalıyo, millete laf atıyo. Derken kasadaki bir kadının çantasındaki köpek dikkatimizi çekti. Kadın ona baktığımızı görünce Efeye "sus bak benim yavrum ne kadar sessiz akıllı duruyor" dedi. Ben de "naparsınız işte insan evlatları böyle davranabiliyor" dedim. Manyak mı ne :)?

Hahhahaha kızımmm baxı insanlar ilginç. Biz de bigün marketteyiz Efe arabasında coşmuş orayı burayı kurcalıyo, millete laf atıyo. Derken kasadaki bir kadının çantasındaki köpek dikkatimizi çekti. Kadın ona baktığımızı görünce Efeye "sus bak benim yavrum ne kadar sessiz akıllı duruyor" dedi. Ben de "naparsınız işte insan evlatları böyle davranabiliyor" dedim. Manyak mı ne :)?

bizimki sersemdi, sizinki bayağı manyaqmış!:53:

Evet duydum çok iyi olmuş dilekçe işi,
Küçükler çok zorlanıyor diyordu geçen yıl 1 leri okutan bi arkadaş..
Hayırlı olsun bir yıl daha kesme boyama yapıştırma yapsınlar prensesler:38:

Evet, çocuğa oyun gibi gelir; yer yatağı hem annesi de yatıyor falan , heves eder.. Ben bunu okul açıldığında deneyebilirim zira ablamız, o yer yatağında yatan kardeşi bi şekilde uyandırır..
Evet ben Avrupa'dayım da hafta sonu kurlarına katılabilirim belki, ya da şubeleri olan bir yer olabilir diyerek söyledim ..

Ayy okuyunca sesli bi kahkaha patlattım
Yüzündeki zoraki gülümseme ile manidar baş hareketinden anlamıştır umarım
Ama onlar için fark etmiyor cidden; hayvanından; ben onun annesiyim , oğlum kızım falan diye bahsedenler var..:49:
Bi de kazak falan giydirenler oluyor :9: :1: baya baya insan evladı formuna söküyorlar garibim hayvancıkları

Son düzenleme:

Ayy bu daha da komikmiş :1: hayır hepsi normal de şu köpeği çantaya ne diye sokarsın be hanım :9:

tahınlı kek de tamamdır
ama kalıptan çıkarırken parçalandı moralım bozuldu
tarıfte margarınle yağlayın dıyodu ben de oyle yaptım keşke kendı yöntemımle yağlasaydım kalıbı,bundan sonra tarıfe uymıcam yağlarken

Sonu garanti tarifler...: TAHİNLİ SUSAMLI KEK.... tarif burda canım. Sen okadar güzel kek yaparsan adam tabiki yemek ister ;) ben de armutlusunu deneyeceğim inşalah bakalım.

Oğluşum hamakta sallanınca uyuyor; o yüzden onu ordan alıp kocamın başına atarsam yazık uykusu kaçarrrrr(oğlumun yani :)).

Kızımmmmmm o nasıl kek beaaaaaaaa!!!! Eline koluna sağlık :)

Kesin uzmanına verin yazık onca güzel anıyaaaaaaaa. Kocacım da maşallah elektronik bişilerde çok becerikli ve bilgilidir :)
saol pembiş,tahınlı kek yemye gel:)

dolmabiberin içinden kocaman yeşil bi kurt çıktı, öggğğğ:120:
oh akşama kıymalı bıber dolma var sesene asaletmeapcım:)

ben de uzun zamandır yerde yatırıyorum.cok rahat,döndüydü düştüydü derdi yok

puhahhaahhhhaaaaaaaaaaa:1:

daha ne insanlar görcez yav

pembeli iyi cevap vermışsın sen de;:)

Selamlar,
Dün anneannede kaldık. Şimdi evdeyiz. Geçmişi okudum:) artık yavaş yavaş laf yetiştiririm:)

Sakin sakin alıntı yap :) bi daha da haber vermeden hiçbir yere gitme!!! :)

tahınlı kek de tamamdır
ama kalıptan çıkarırken parçalandı moralım bozuldu
tarıfte margarınle yağlayın dıyodu ben de oyle yaptım keşke kendı yöntemımle yağlasaydım kalıbı,bundan sonra tarıfe uymıcam yağlarken

saol pembiş,tahınlı kek yemye gel:)

oh akşama kıymalı bıber dolma var sesene asaletmeapcım:)

ben de uzun zamandır yerde yatırıyorum.cok rahat,döndüydü düştüydü derdi yok

puhahhaahhhhaaaaaaaaaaa:1:

daha ne insanlar görcez yav

pembeli iyi cevap vermışsın sen de;:)

Ben hep margarinle yağlarım. Sen neyle yağlıyosun normalde?? Afiyet bal olsun şekerim.

Ben de merak ediyorum daha neler göreceğimizi :)))

Sakin sakin alıntı yap :) bi daha da haber vermeden hiçbir yere gitme!!! :)

Ben hep margarinle yağlarım. Sen neyle yağlıyosun normalde?? Afiyet bal olsun şekerim.

Ben de merak ediyorum daha neler göreceğimizi :)))

saol şekerim Sıvı yağ ile yağlarım biraz da unlarım kalıbı,parçalanmadan çıkardı hep

hahahha :9:pembis sende iyi hazır cevapmissin :23:

bu seferki tam gün canım inşallah zorlanmaz

saol şekerim Sıvı yağ ile yağlarım biraz da unlarım kalıbı,parçalanmadan çıkardı hep

Anladım canımcım.

hahahha :9:pembis sende iyi hazır cevapmissin :23:

Ay napıyım ya şok oldum kadının lafına :)) hayvan sevgisine lafım yok. Yalnız insanların onları aile bireyi görmelerine de lafım yok ama coşup bize de kardeş muamelesi yapmasınlar bi zahmet ;)

Öyle demeyin yaa ; ben bekarken kadınlar torunlarından bahsediyordu benim de aklıma tavşanım geliyordu, tavşan besliyordum da :)

Merhabalar uzun zamandır kk ya girmiyorum hazir girmişken ilk size merhaba demek istedim. Oğlum kocaman oldu ve de yaramazlığı sınırları asmış durumda. Yaklaşık yasında yürümeye başladı yürümesiyle her şey daha da zorlaştı. İmdaaat diyorum sadece umarım sonraki gunler daha uzun yazabilirim.

Öyle demeyin yaa ; ben bekarken kadınlar torunlarından bahsediyordu benim de aklıma tavşanım geliyordu, tavşan besliyordum da :)

Sorunlu jojuk busmai haha

Merhabalar uzun zamandır kk ya girmiyorum hazir girmişken ilk size merhaba demek istedim. Oğlum kocaman oldu ve de yaramazlığı sınırları asmış durumda. Yaklaşık yasında yürümeye başladı yürümesiyle her şey daha da zorlaştı. İmdaaat diyorum sadece umarım sonraki gunler daha uzun yazabilirim.

Merhabaaaa. Hepimizin çocuğu coşmuş durumda ama buraya bi beş dakka bakılır yahuuuuu ;)

Back
X