Çok geçmiş olsun canım ya.. Umarım çabuk atlatırsın.Biseyi cok istemiceksin grip oldum burnum bogazim heryerim berbat kolum kalkmiyo ne olur dua edin kizlar ;(
Çook üzgünümcanım dün gece youtube a girdim yanlışlıkla,tamamen kader..
oraya bi video yüklemişler arapça yazılar vardı, muhtemelen mısır ya da suriye den..
büyük ihtimalle şimdi kaldırılmıştır. çok kötüydü..
yeni yüklenmişti, belli.
bir yaşlarında bir çocuk başndan kan akıyor doktor kalp masajı yapıyor beyaz tenli siyah gözlü çok güzel bir erkek çocuk ..hıçkırıyor ama ağlamaya gücü yok; öyle bakarken son nefesini veriyordu.. mahvoldum bittim, şu an gözlerim şişmiş durumda ;Allah bana ne olduğunu gösterdi şimdi anlayabildim orada neler olduğunu ta içimde hissederek..![]()

Tahinli keki yaptıracaksınız bu gidişle:)Tahinli keki yaptım. Çok güzel olduuuuuu. Ama bana şekeri az geldi. Sonuç: thats why i am fatbu güzel tarifi bize kazandıran elifnaza teşekkürlerrrrr :) denenecek tarif kalmadığına göre bikaç güne diyete başladam mı
???
Annem tahini çok sever. Ona yapsam afiyetle yer:)
Erkek çocuklarının en sevdiği şey: inşaat, kepçe, işmakinası.Yan tarafa apartman inşaatı başladı. Efenin ilgisini çekiyor olması açısından güzel amaaaaa bir ton ses ve toz var. Adamlar şu saatte hala kazıyorlar. Eğer oğluş uyumasın kocamı şarlayıp şikayete yollicimmmm.
Bizim eski evimiz demiryoluna bakıyordu. Bu hızlı tren çalışmaları esnasında oğlum onu izleyerek epey vakit geçirmiştir.
Çıkardıkları ses ve toz ise kötü:/
Tatil de bitti ha... Zaman ne kadar hızlı.Birdeeee, öğretmen arkadaşlar, okul başlıyor, son haftamız artık, nasıl, hazır mısınız eğitim öğretime? Dinlenebildiniz mi?duygularınızı alayımm???
Bu kuzuları nasıl bırakıcaz yine? Üstelik kandırmak, zapdetmek daha zorr! ( en iyi durumda olan yine benim sanırım, sabah çıkıp öğle paydosunda evdeyim, sonra da 3 te hepten evdeyim:)) kendim için iyi olur, biraz kafa dağıtırım, sosyalleşirim diyorum ama, aryayı bırakmakkkk!![]()
Kandırmadan çıkın canım. Kaçar gibi çıkmayın evden. İşe gittiğinizi ve geleceğinizi söyleyin. Anlıyorlar. Ağlasalar da dürüst olursanız güvenleri zedelenmez.
Aile düzenini aksatmayacak çalışma iyidir. Çocuklarımızı çok seviyoruz ama biraz uzaklaşmak da iyi geliyor.Bizim malum sınavlar başlar eylül başı gibi. Yani tam gün bi çalışma olmayacak. Amaaaaaaaaa okul tamamen açılınca ne olacak ben de merak ediyorum. Seçmeli dersler diyerek şişirdiler çocukların ders saatini: akşam 5 te bitiyo okul. Benim ders saatim yine az olur ama program bu seneki gibi güzel olmaz zannımca :/ yine de çalışmak iyidir. Yani ben seviyorum dolayısı ile daha bi pozitif oluyorum ki bu da eve yansır. Ama tabi yemek telaşını vs düşünmek istemiyorum![]()
Bu sene güzel bir sene olur inşallah.
Geçmiş olsun kereme.. İnşallah şimdi toparlanmıştır.canlar keremin atesi 39 olunca esim henen acile götürdü.. disten olaN ateş bukadar çıkmaz çünkü .. enfeksiyon çıktı antibiyotige başladık :26: