Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hayirli olsun canim iyi gunlerde kullan.. note ll mi yoksa:32:
yok kııız!!
eşim 40 düşünür 1 yapar.
bir telefona da birkaç milyar vermek, kesinlikle onun alışveriş stratesine uymaz.
general mobile discovery almış.

benim şuanki telefonum küçük ve tuşlu olduğu için, bu akıllılar gözüme çok büyük görünüyo :27:
ama ekranın büyük olması internet kullanımı açısından kolaylık..

kız sendeki hafızaya hayranım maşallah.. dogru feyza'yi nasıl unutursam en sevdigim isim:31:
:1: feyza beyzaa:16:

nfk, okyanus sitesini inceledim güzel bir yere benziyor. hele saunaya cok ihtiyacim var:52: emzirme durumu olmasaydi beraber giderdik .. gelecek yıla inşallah uye olurum bende not aldım
anaaam! ben saunada nefes alamıyorum, hafakanlar basıyor..
hamamda bile zor duruyom beeeah!:100:

ama beraber gitsek ne güzel olurdu yaa, böyle yerlerde arkadaş bir nevi'i can simidi:16:

Çok geçmiş olsun canım ya.. Umarım çabuk atlatırsın.

Çook üzgünüm:(

Tahinli keki yaptıracaksınız bu gidişle:)
Annem tahini çok sever. Ona yapsam afiyetle yer:)

Erkek çocuklarının en sevdiği şey: inşaat, kepçe, işmakinası.
Bizim eski evimiz demiryoluna bakıyordu. Bu hızlı tren çalışmaları esnasında oğlum onu izleyerek epey vakit geçirmiştir.
Çıkardıkları ses ve toz ise kötü:/

Tatil de bitti ha... Zaman ne kadar hızlı.
Kandırmadan çıkın canım. Kaçar gibi çıkmayın evden. İşe gittiğinizi ve geleceğinizi söyleyin. Anlıyorlar. Ağlasalar da dürüst olursanız güvenleri zedelenmez.

Aile düzenini aksatmayacak çalışma iyidir. Çocuklarımızı çok seviyoruz ama biraz uzaklaşmak da iyi geliyor.
Bu sene güzel bir sene olur inşallah.

Geçmiş olsun kereme.. İnşallah şimdi toparlanmıştır.

Yap yap ve annene götür ;)

İnşaat dolayısı ile camları çok açmamaya çalışıyoruz. Yoksa dediğin gibi deli toz olacağını tahmin ediyorum :/

Aaa kaçışmış herkes:) Çok alıntı yapcam diye korktunuz mu yoksa:9:

Bu arada pembişim, anneanneye gidişimiz planlı olmuyor bizim.. o sebepten habersiz bıraktım. Anneanne'de de haber vermem mümkündü tabi ama kızı uyuttuğum odada wifi çekmiyor, kalan vakitte de haldır hulduruz yaw. yine de denk gelirse haber veririm canım:16:

Denk gelirse süper olur ;) yerin çok belli oluyor malum ;)

Nfk'cım başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.

Kv var yemekte demek.. Haftasonu boyunca mı kv ilesiniz?

Yürüdün mü:)
Ben de spor yapmalıyım ama yok..

Amin canım amin..

Çok değiştirmedim ben yaw. Şekeri fazla sevmiyorum kekte :) yoksa fazla değişiklik yapmamaya çalışırım. Tarif tutmazsa canım sıkılır:)

Geldim geldim:16:

Yürüdüm evet 50dk sonra da dünyaları yedim spor yaptım diye :D

yerim ben onun ferasetini:))) çocuğum babayı banyoda bliyor:9:

iyiyim canım çok şükür.. Teşekkür ederim ilgin için:16:

geldim:)) adım kaçağa çıkmış bile:9:

Allah iyiliğini versin kadının ya:) köpeklerini bizim çocuklarla yarışa sokuyorlar:)

çok iyi laf sokmuşsun:)

sakin yaptım:) sayfa sayfa gittim :)
yorgunum, biraz da tatsız.. malum son gelişmeler.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Allah insanları ıslah etsin...

Kendim çaldım kendim söyledim:)
ne yazık ki oğlumun ateşi var. İnşallah rahat atlatır.Allah şifa bekleyenlere şifa versin.

Aaaa kıyamam ona. Hemen geçer inşallah.

Bu sene yeni bi okula başlıcam için pek huzurlu değilim. Ortam nasıl hiç bi fikrim yok. Severek gittiğim okulumdan oldum mecburen, ilkokul olduğu için dersim kalmadı. Bu sene de başka bi komşum bakcak oğluşa tam üstümde oturan Kayserili Fatma abla:) İlk defa çocuk bakcak yani bende baya kaygı sebebi var. Düzene girince huzurlu oluruz inş. Çalışmak insanı dinamik tutuyo ama ben şu an halimden çok memnumdum:/ Oğlumun her şeyiyle kendim ilgilenmek istiyorum. Çok da alışmıştık 7/24 beraberliğe:43: Pembenin dediği gibi ders programını geçen yılki gibi iyi de beklemiyorum ama ne kadar az ders o kadar iyi mantığıyla bakıcam geçen yıl haftada 4 gün gidiyodum yine bi günüm boşaltılırsa off of of:8:

İnşallah yine 1 günün boş olur ve okul ortamın güzel olur. Değişiklik güzeldir takılma ;)

Bakıcı konusunda da rahat ol çünkü artık kocaman oldukar. Herşeylerini belli ediyorlar. Bi terslik olacağını da sanmıyorum. Aklı başında hiçbir insan şirin kuzulara kötü davranmaz ;)

alıntı denizi geliyoooor:10:
akşam düğüne gittik, Keremi babaannesine bıraktık. dan dun kafam şişti; kafa dinlemeye yer yok arkadaş:)

amin, çok geçmiş olsun kuzuya..

wifi dedin de bugün Kerem anneannesindeki modemi yere düşürdü ,çalışmıyor:50:

sen nerelerdesiiinnnn ,hepimiz aynı durumdayız şekerim:)

ooff :) bu kardeşini uyandırma olayı çok gıcık birşey, seninki sık sık yapıyor mu?

adam ozon yağının reklamını yapıyormuş galiba ,ameliyatlık durum masajla düzelmez ki.
not:ailemde ortopedist var :)

dağınıklığa gelemiyorum derken nasıl topluyorsun
oğlum oyuncaklarını topladığımı gördüğünde direk yanıma gelip oyuncak sepetini döküyor,sonra da tekrar meşgul olduğu işe dönüyor.
ben normalde çok düzenli bir insan değildim bazen çıldıracak gibi oluyorum ,bir yeri toplasam diğerini döküyor.sen nasıl tertipli olabiliyorsun o kadar çocukla ya; sırrı var mı bu işin?

ye güzelim ye, zaten zayıfsın zaten sürekli enerjiye süt üretmeye ihtiyacın var; yarasınnnn
bu arada senin oğlunun adı M.Kerem di değil mi öyle kullansak olur mu ;her Kerem yazışta oğlumla karıştırıyorum:9:

ikisi aynı anda nasıl çöktü ya resimler tamamen gitti mi Allahım oturup ağlardım ben!

düzelir o ,daha çok küçük..

artık dayanamiyciim ilk iş yarın tahin alıp yapıcam

ben de klasiklerin dışına çıkmayı seven bir vatandaş olaraktaaaan, kalp şeklinde kek kalıbı, çember kek kalıbı.. hepsini aldım,dilimli kek kalıbı hariç.
ama gerçekten ihtiyaç oluyo bazen:)

emzik kullanmıyor canım, hiç kullanmadı beyefendi.

bence sen şekeri azalt biliyosun bize gelmez şeker panpa ;)

esnek saatli bir havuz olmaz bence, sonuçta bayan saatleri bellidir. sizin orda hangi saatlerde var? burda cuma ve haftasonu öğlen 12-2 arası ; bir gün de akşam 6-8 arası

bugün anneannesine bıraktım gittim. yarın gene gitmeyi düşünüyorum ,bu sefer babasına bırakıp.
kimseyi bıktırmadan:27:
bakalım 2 haftada kaç kilo vereceğim

Boğuldummmmmmm :P

Ya diyorum ya ; löp löp etin bi sebebi var hahahhaha. Şekeri az yiyeceğime hiç yemem açıkcası.

Günaydın kızlarrr!!
İstanbuldaki görümcemin oğlu dönmedi annesiyle, anannede, dolayısıyla bizimle kalıyor. Bi nevi yaşadım 2 çocuk olayını böylece:37: aryayı ve onu alıp yürüyüşe çıktık sabah sabah. Parkta puaça yiyoruz. Sonrasında biraz oynayıp eve geçeriz. Ama ilk çocuk büyük olunca rahat oluyormuş onu anladım.

Heleki hazır çocuk olunca ne güzel dimiiiiii :p

bu arada eşim bana kocaman bi telefon almış:17::16:

not: nfk nın teknoloji bilgisi seviyesi, bknz : kocaman telefon :9:

Marka bilgisi lütfennnn :) kocaman dediğine göre samsung olduğunu düşünüyorum ama...??

Günaydın kızlarrrrrr. Tahmin edeceğiniz üzere çok uykum var :) oğluşu kaldır koydan da gece resmen belim çöktü. Artık aştım kendimi; rüyamda bile oturmaya gittiğim teyzelere 14 aydır uykusuzum diyorum. Allah'ım duy sesimiiiiiiiii :) Efenin morali iyi gibi sabahtan bakalım. Babasına sattım 1 saat uyudum. Dolayısı ile kahvaltı vs hepsi gümledi bu saate kadar. Görüşürüx yineeeeee :)

Dünkü yüzmenin yorgunluğunu atamadan Bugün de yüzmeye gidiyorum eşim kafayı yediğimi söylüyor:)))
"Bana Tombiş derken iyiydi" dedim,
"ben seni böyle de seviyorum" dedi
:P
he he tabiiiiii :)
yok kııız!!
eşim 40 düşünür 1 yapar.
bir telefona da birkaç milyar vermek, kesinlikle onun alışveriş stratesine uymaz.

benim şuanki telefonum küçük ve tuşlu olduğu için, bu akıllılar gözüme çok büyük görünüyo :27:

ama beraber gitsek ne güzel olurdu yaa, böyle yerlerde arkadaş bir nevi'i can simidi:16:
Ever ya beraber gitmek en güzeli
Hayırlı olsun telefonuuuuun internet paketi de varsa bu topik ilelebet payidar kalacaktır :)
Günaydın kızlarrr!!
İstanbuldaki görümcemin oğlu dönmedi annesiyle, anannede, dolayısıyla bizimle kalıyor. Bi nevi yaşadım 2 çocuk olayını böylece:37: aryayı ve onu alıp yürüyüşe çıktık sabah sabah. Parkta puaça yiyoruz. Sonrasında biraz oynayıp eve geçeriz. Ama ilk çocuk büyük olunca rahat oluyormuş onu anladım.
Kaç yaşındaydı çocuk? Aferin kız sana ikisine sahip çıkabildin
ayy canım o daginikliktan ne çektim ben . oyuncaklari azalttim şimdi . bizim kız çok dağıtıyor kaldirdim çoğu oyuncağı arada degistiriyorum:32:
oglusun ismi A. Kerem :34:
sen şimdi ortaya bi tarif attin bakalım ilk kim deneyecek:1:

Ay pardon A.Kerem cik:)
Bakalım ilk ben deniycem galiba zira çok övdü çok merak ettim:)

bu seferki tam gün canım inşallah zorlanmaz
İlk defa mı gidecek okula canım
Eğer öyleyse, ilk bir hafta biraz mızmızlanıp arkadaş edinip de öğretmenlerine alışınca koşarak gidiyorlar
Ki benim kızım bile gittiyse :9: ilk gün öğretmen boynumdan zor koparmıştı ..

Öyle demeyin yaa ; ben bekarken kadınlar torunlarından bahsediyordu benim de aklıma tavşanım geliyordu, tavşan besliyordum da :)
Evet ya benim de civcivlerim vardı büyüyüp de kesilmelerine dayanamazdım hiç :14: tavşanlar çok sevimli evde mi bakıyordun yavrunu..
Merhabalar uzun zamandır kk ya girmiyorum hazir girmişken ilk size merhaba demek istedim. Oğlum kocaman oldu ve de yaramazlığı sınırları asmış durumda. Yaklaşık yasında yürümeye başladı yürümesiyle her şey daha da zorlaştı. İmdaaat diyorum sadece umarım sonraki gunler daha uzun yazabilirim.
Merhaba hoşgeldin canım maşaallah kuzuna
Yürüdükten sonra hiç durmuyorlar imdat çığlıkları hepimizden ara ara yükseliyor :9:
yerim ben onun ferasetini:))) çocuğum babayı banyoda bliyor:9:

iyiyim canım çok şükür.. Teşekkür ederim ilgin için:16:

geldim:)) adım kaçağa çıkmış bile:9:

Allah iyiliğini versin kadının ya:) köpeklerini bizim çocuklarla yarışa sokuyorlar:)

çok iyi laf sokmuşsun:)

sakin yaptım:) sayfa sayfa gittim :)
yorgunum, biraz da tatsız.. malum son gelişmeler.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Hoşgeldin canım :54:
Âmin ... :14:
Kendim çaldım kendim söyledim:)
ne yazık ki oğlumun ateşi var. İnşallah rahat atlatır.Allah şifa bekleyenlere şifa versin.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzucuğa..

Bu sene yeni bi okula başlıcam için pek huzurlu değilim. Ortam nasıl hiç bi fikrim yok. Severek gittiğim okulumdan oldum mecburen, ilkokul olduğu için dersim kalmadı. Bu sene de başka bi komşum bakcak oğluşa tam üstümde oturan Kayserili Fatma abla:) İlk defa çocuk bakcak yani bende baya kaygı sebebi var. Düzene girince huzurlu oluruz inş. Çalışmak insanı dinamik tutuyo ama ben şu an halimden çok memnumdum:/ Oğlumun her şeyiyle kendim ilgilenmek istiyorum. Çok da alışmıştık 7/24 beraberliğe:43: Pembenin dediği gibi ders programını geçen yılki gibi iyi de beklemiyorum ama ne kadar az ders o kadar iyi mantığıyla bakıcam geçen yıl haftada 4 gün gidiyodum yine bi günüm boşaltılırsa off of of:8:
Canım inşaallah istediğin gibi olur ders programı
Oğlun da bakıcıyı severse gözün arkada kalmaz inşaallah Allah kolaylık versin çalışan annelere

alıntı denizi geliyoooor:10:
akşam düğüne gittik, Keremi babaannesine bıraktık. dan dun kafam şişti; kafa dinlemeye yer yok arkadaş:)

amin, çok geçmiş olsun kuzuya..

wifi dedin de bugün Kerem anneannesindeki modemi yere düşürdü ,çalışmıyor:50:

sen nerelerdesiiinnnn ,hepimiz aynı durumdayız şekerim:)

ooff :) bu kardeşini uyandırma olayı çok gıcık birşey, seninki sık sık yapıyor mu?

adam ozon yağının reklamını yapıyormuş galiba ,ameliyatlık durum masajla düzelmez ki.
not:ailemde ortopedist var :)

dağınıklığa gelemiyorum derken nasıl topluyorsun
oğlum oyuncaklarını topladığımı gördüğünde direk yanıma gelip oyuncak sepetini döküyor,sonra da tekrar meşgul olduğu işe dönüyor.
ben normalde çok düzenli bir insan değildim bazen çıldıracak gibi oluyorum ,bir yeri toplasam diğerini döküyor.sen nasıl tertipli olabiliyorsun o kadar çocukla ya; sırrı var mı bu işin?

ye güzelim ye, zaten zayıfsın zaten sürekli enerjiye süt üretmeye ihtiyacın var; yarasınnnn
bu arada senin oğlunun adı M.Kerem di değil mi öyle kullansak olur mu ;her Kerem yazışta oğlumla karıştırıyorum:9:

ikisi aynı anda nasıl çöktü ya resimler tamamen gitti mi Allahım oturup ağlardım ben!

düzelir o ,daha çok küçük..

artık dayanamiyciim ilk iş yarın tahin alıp yapıcam

ben de klasiklerin dışına çıkmayı seven bir vatandaş olaraktaaaan, kalp şeklinde kek kalıbı, çember kek kalıbı.. hepsini aldım,dilimli kek kalıbı hariç.
ama gerçekten ihtiyaç oluyo bazen:)

emzik kullanmıyor canım, hiç kullanmadı beyefendi.

bence sen şekeri azalt biliyosun bize gelmez şeker panpa ;)

esnek saatli bir havuz olmaz bence, sonuçta bayan saatleri bellidir. sizin orda hangi saatlerde var? burda cuma ve haftasonu öğlen 12-2 arası ; bir gün de akşam 6-8 arası

bugün anneannesine bıraktım gittim. yarın gene gitmeyi düşünüyorum ,bu sefer babasına bırakıp.
kimseyi bıktırmadan:27:
bakalım 2 haftada kaç kilo vereceğim
Düğünde kafa daha çok şişiyor vallahi hiç hazetmiyorum Bangır Bangır müzik çalınınca..
Evet sık sık uyandırma teşebbüsün de bulunuyo, kardeşim uyansın oynayalım diyerek
Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum da marka falan belirtmiyor adam yalnıza gerçek olduğundan emin olduğunuz bir ozon yağı diyor , ameliyatık dediğim de öyle kırıklar vs değil mesela çocuklarda içe basma. Bacak çarpıklığı vs basit meseleler bilmem çocuğu iyileşen aileler getirip gösteriyorlar durumdaki gelişmeyi bana inandırıcı geliyor...

Günaydın kızlarrr!!
Evet ilk çocuk kendi işini kendi görmeye başladıktan sonra daha rahat oluyor
İyi eğlenceler size:3:
hasta olan, feyzanın Abiii

sabah sabah konuştum da konuştum. bi günaydın dememişim..:17:
günaydın hatunlar
eşim mesaide bugün. biz de bakalım napcaz?:31:

Günaydın cnm :72:

bu arada eşim bana kocaman bi telefon almış:17::16:

not: nfk nın teknoloji bilgisi seviyesi, bknz : kocaman telefon :9:

Hayırlı olsun kocaman telefonun
Sağlıklı güzel günlerde kullan inşaallah

geçen gün nededeyken tv de bi yemek programı vardı.
ve sufle yaptılar. açıkçası onu denemek isterimmmm:56::52:
Sufleyi ben de denemek istiyorum ama zor gibi geliyor bana nedense
Denersen tarifi alırız ;)
Dünkü yüzmenin yorgunluğunu atamadan Bugün de yüzmeye gidiyorum eşim kafayı yediğimi söylüyor:)))

Hayırlı olsun telefonuuuuun internet paketi de varsa bu topik ilelebet payidar kalacaktır :)

Kaç yaşındaydı çocuk? Aferin kız sana ikisine sahip çıkabildin

Ay pardon A.Kerem cik:)
Bakalım ilk ben deniycem galiba zira çok övdü çok merak ettim:)

İyi eğlenceler
Yüzmek iyi gelir insana terapi gibi, yalnızca yüzme ile mi kilo vermek hedefin

Son düzenleme:
S.a canlarim yasirin tum simarikliklarina ragmen gecirdigim en guzel tatil...yarin cikisimiz ama ben hicbisi anlamadim benim hastaligim bi iki gun keyifsiz olmama yol.acsada ilerlemeden azaliyor gibi yasirin kizarikliklari da gecti ..
Yasir suyu cok sevdi banyoyu hic sevmiyo ama denize bi atlayisi var simit fln istemiyo kosmak istiyo denizde ;)))
En cok da animasyonlarda egleniyo bisi anlamasada mini clubta cikip milletin etegini kaldiriyo itiyo isiriyo !!! Cok sinir oluyorum analarindan biri bisi dese nsl cwp vercem bilmiyorum cocuklarda iyi karsilik vermiyo valla..
Simdi babamiz havuzda ben de yasiri uyutmusken hmn kk yaziyim dedim o gelsn bnde sauna senin havuz bnm ohh keyif yapicam ;))
Tatil hakkaten can..
Bir de dogum oncesi gittigimiz otelden hiiic memnun kalmamistik burayi sevdik ins sag salim gecer yolculugumuz...
Burdan donerken ananeye de ugrucaz sonra da okullar aciliyo zaten ;((

İlk defa mı gidecek okula canım
Eğer öyleyse, ilk bir hafta biraz mızmızlanıp arkadaş edinip de öğretmenlerine alışınca koşarak gidiyorlar
Ki benim kızım bile gittiyse :9: ilk gün öğretmen boynumdan zor koparmıştı ..

Evet ya benim de civcivlerim vardı büyüyüp de kesilmelerine dayanamazdım hiç :14: tavşanlar çok sevimli evde mi bakıyordun yavrunu..

Merhaba hoşgeldin canım maşaallah kuzuna
Yürüdükten sonra hiç durmuyorlar imdat çığlıkları hepimizden ara ara yükseliyor :9:

Hoşgeldin canım :54:
Âmin ... :14:

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzucuğa..

Canım inşaallah istediğin gibi olur ders programı
Oğlun da bakıcıyı severse gözün arkada kalmaz inşaallah Allah kolaylık versin çalışan annelere

Düğünde kafa daha çok şişiyor vallahi hiç hazetmiyorum Bangır Bangır müzik çalınınca..
Evet sık sık uyandırma teşebbüsün de bulunuyo, kardeşim uyansın oynayalım diyerek
Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum da marka falan belirtmiyor adam yalnıza gerçek olduğundan emin olduğunuz bir ozon yağı diyor , ameliyatık dediğim de öyle kırıklar vs değil mesela çocuklarda içe basma. Bacak çarpıklığı vs basit meseleler bilmem çocuğu iyileşen aileler getirip gösteriyorlar durumdaki gelişmeyi bana inandırıcı geliyor...

Evet ilk çocuk kendi işini kendi görmeye başladıktan sonra daha rahat oluyor
İyi eğlenceler size:3:

Günaydın cnm :72:

İyi eğlenceler
Yüzmek iyi gelir insana terapi gibi, yalnızca yüzme ile mi kilo vermek hedefin
Canım tavşanımı bekarken 2 yıl evde besledim tuvalet eğitimi de verdim ,evde dolaşır tuvaletini kutusuna yapardı:) sonra büyüdü annemlerin yazlığında duruyor şu an 6 yaşında, eşim hayvan-sevmez olduğu için hala orda duruyor babam yemini fln veriyor ; adam da bıktı uğraşmaktan "keselim yiyelim" diyo :) canım babam yaaa

Feridun diye bi adam var onu mu diyosun ?şovcunun teki. Kimse masajla düzelecek şeyi ameliyat etme riskine girmez. Marka vermiyor ama bilinçaltından insanlara "ben herşeyi ameliyat etmem" mesajı veriyor..
İçe basma kalçanın ameliyatla döndürülmesini gerektirebilir zaten ufak şeyler daha bebek aşamasındayken masajla vs oynatılabilecek şeyler
(mesela az derecede kalça çıkığı olan bebeğe iki kat bez bağlayıp bacaklarını ayrık tutmak) gibi şeyler.. ozon yağına gerek olmadan zeytinyağıyla da olur; neyse işte çok da önemli bi konu değil.. Velhasıl masajdan zarar gelmez de bazıları fizik tedaviyle boşyere oyalanıyor o yüzden atladım kusura bakma ;)

Benim çok fazla kilom yok 5 kilo versem yeterli. Arkadaşımın düğününe kadar hedef koydum kendime akşam atıştırmalarımı kestim, bi de yüzme, bakalım..

S.a canlarim yasirin tum simarikliklarina ragmen gecirdigim en guzel tatil...yarin cikisimiz ama ben hicbisi anlamadim benim hastaligim bi iki gun keyifsiz olmama yol.acsada ilerlemeden azaliyor gibi yasirin kizarikliklari da gecti ..
Yasir suyu cok sevdi banyoyu hic sevmiyo ama denize bi atlayisi var simit fln istemiyo kosmak istiyo denizde ;)))
En cok da animasyonlarda egleniyo bisi anlamasada mini clubta cikip milletin etegini kaldiriyo itiyo isiriyo !!! Cok sinir oluyorum analarindan biri bisi dese nsl cwp vercem bilmiyorum cocuklarda iyi karsilik vermiyo valla..
Simdi babamiz havuzda ben de yasiri uyutmusken hmn kk yaziyim dedim o gelsn bnde sauna senin havuz bnm ohh keyif yapicam ;))
Tatil hakkaten can..
Bir de dogum oncesi gittigimiz otelden hiiic memnun kalmamistik burayi sevdik ins sag salim gecer yolculugumuz...

Oh bee sonunda biri tatilden memnun kaldı:)
bence kadın erkek ayrı takıldığınız için ,yasiri babasına bırakabilme şansın sayesinde oldu. Çünkü anne varken babalar hiiiç ilgilenmiyor, başbaşa kaldıklarında mecburen ilgileniyorlar:)

x
Yürüdüm evet 50dk sonra da dünyaları yedim spor yaptım diye :D
n'aaaptın n'aaptıııın?:30:
haydan gelen huya gitti desenee:9:

Nfkcım güle güle kullan telefonunuuuuuuuu.

Bu arada bi de narağacı vardı ama şimdi bayadır yok dimi????
saol bacım:31:

evet, bi ara uğradı bi mesaj yazdı. okullar kapandı, bundan sonra daha çok girerim diye.
o ilk ve son mesajı oldu işte. face i de pek kullanmıyor.

git bacım, gitt.. oooh misss!!:21:
havuza üye misin yoksa haricen mi gidiyorsun?

teşekkür ederim canım..
internet paketim yok ama düşünüyorum bakalım
hattım avea faturasız. var mı paket öneriniz?

:1: teş canımcım..

birçok tarif var ama denemiş olduğunuz varsa, onu yapmak tercihimdir.
yoksa bismillah diyip portakal ağacından giricem :8:

Tatil hakkaten can..
tatil candır tabi yaaaa:16:
seninki de güzel geçiyormuş ne mutlu.. son dk kadar değerlendir.. sayılı zaman çabuk geçiyor..

bir seneden sonra çalışmaya başlamak zor olacak eminim. ama yasir büyüdü. gözün arkada kalmaz, babaannesi var.
okulun yakın bi de saatleri uygunsa, sana da çok iyi gelecek eminim :31:

Son düzenleme:
Hazir havuz yuzmeuhabbeti yapmissiniz kac gundur kafama takilan bisey sormak istiyorum...
Kapali hatunlar havuza ne ile giriyorsunuz ?
Bayanlar arasi gobek diz kapagi muhabbeti ile ilgili bilgileriniz nedir ben hep gobek diz kapagi tayt ustunede bikini veya mayo ile girdim hayatim boyunca ama simdi.cok kilo aldm ve igrenc gorunuyo ne yapsam size sorayim dedim

Hazir havuz yuzmeuhabbeti yapmissiniz kac gundur kafama takilan bisey sormak istiyorum...
Bayanlar arasi gobek diz kapagi muhabbeti ile ilgili bilgileriniz nedir ben hep gobek diz kapagi tayt ustunede bikini veya mayo ile girdim hayatim boyunca ama simdi.cok kilo aldm ve igrenc gorunuyo ne yapsam size sorayim dedim

yok kııız!!
eşim 40 düşünür 1 yapar.

olsun canım akıllı telefon olsunda .. benim esimde oyledir aslında ama tabularini yıktı sanırsam.. gecen telefonu bozuldu s3 mini almak icin çıktı note ll aldi geldi:27: gerci bunda taksitin önemi büyük
aynen o tür yerler arkadassiz çekilmiyor

QUOTE=borntobemother;31647497]Hazir havuz yuzmeuhabbeti yapmissiniz kac gundur kafama takilan bisey sormak istiyorum...
Bayanlar arasi gobek diz kapagi muhabbeti ile ilgili bilgileriniz nedir ben hep gobek diz kapagi tayt ustunede bikini veya mayo ile girdim hayatim boyunca ama simdi.cok kilo aldm ve igrenc gorunuyo ne yapsam size sorayim dedim[/QUOTE]

sen nerene kilo aldin kizzz :51:
ben havuza gitmeyeli 5 yil olmuştur (fethiye tatili haric orda mecbur hasema giydim acik havuz oldugu icin) 5 yil oncesinde mayo giyiyordum.. ama simdi cocuklar oldu yaşta gecti .. haliyle bayanlar arasi da olsa utanirim.. mayoyla giremem havuz icin hasemalar gordum ben onlardan giyerirm sanirsam
ASYA - Haşema Havuz Modelleri

Msj tekrari olmus sorry...
Evet tatilin iyi gecmesinde bencede cocuga paslasarak bakmamizin rolu cok buyuk ortak alan da denizdeki kumda yasiri oynarken izlemece ama pembis de yazmisti cok kum yemek istiyo acikiyomu napiyo anlamadimki ;)
Nfkcim ben okulun acilmasina esim ise gidicek de tek kalicam diye uzuluyorum ;)))))) ben bir yil daha calismicam ins

Tatil hakkaten can..
Çok sevindim tatilin güzel geçmesine
Yarın için iyi yolculuklar diliyorum
Canım tavşanımı bekarken 2 yıl evde besledim tuvalet eğitimi de verdim ,evde dolaşır tuvaletini kutusuna yapardı:) sonra büyüdü annemlerin yazlığında duruyor şu an 6 yaşında, eşim hayvan-sevmez olduğu için hala orda duruyor babam yemini fln veriyor ; adam da bıktı uğraşmaktan "keselim yiyelim" diyo :) canım babam yaaa

Feridun diye bi adam var onu mu diyosun ?şovcunun teki. Kimse masajla düzelecek şeyi ameliyat etme riskine girmez. Marka vermiyor ama bilinçaltından insanlara "ben herşeyi ameliyat etmem" mesajı veriyor..
İçe basma kalçanın ameliyatla döndürülmesini gerektirebilir zaten ufak şeyler daha bebek aşamasındayken masajla vs oynatılabilecek şeyler
(mesela az derecede kalça çıkığı olan bebeğe iki kat bez bağlayıp bacaklarını ayrık tutmak) gibi şeyler.. ozon yağına gerek olmadan zeytinyağıyla da olur; neyse işte çok da önemli bi konu değil.. Velhasıl masajdan zarar gelmez de bazıları fizik tedaviyle boşyere oyalanıyor o yüzden atladım kusura bakma ;)

Benim çok fazla kilom yok 5 kilo versem yeterli. Arkadaşımın düğününe kadar hedef koydum kendime akşam atıştırmalarımı kestim, bi de yüzme, bakalım..

Oh bee sonunda biri tatilden memnun kaldı:)
bence kadın erkek ayrı takıldığınız için ,yasiri babasına bırakabilme şansın sayesinde oldu. Çünkü anne varken babalar hiiiç ilgilenmiyor, başbaşa kaldıklarında mecburen ilgileniyorlar:)
Oy hala yaşıyormuş ne kadar bağlanmışsındır tavşanına, hayvan beslemenin en kötü yanı ona bağlanmak ve ayrılmak zorunda olmak :14:
Evet cnm aynı adamdan bahsediyormuşuz benim kızım da ayaklarını içe basıyordu o ara ilgi alanıma girdiğinden takib ediyordum
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı işte Allah dürüst çalışkan doktorlara denk getirsin..(teyzeler gibi konuştum ;))
Hedeflediğin kiloya ulaşırsın inşaallah pek bir fazlalığın yokmuş zaten :)

evet, bi ara uğradı bi mesaj yazdı. okullar kapandı, bundan sonra daha çok girerim diye.

teşekkür ederim canım..

seninki de güzel geçiyormuş ne mutlu.. son dk kadar değerlendir.. sayılı zaman çabuk geçiyor..

bir seneden sonra çalışmaya başlamak zor olacak eminim. ama yasir büyüdü. gözün arkada kalmaz, babaannesi var.
Portakal ağacı şaşmaz nefis olur kesin:56:

Haşema'nın havuz modelleri var üstü tunik göbiş ve baseni örten, altı da diz altı tayt, ben çok rahat ediyorum o modellerle..

Biz ananeye kahvaltıya gidiyoruz benim uykucu güzellerim uyandı;) hayırlı günler hepimize

Son düzenleme:
Tatil hakkaten can..

Tatilin iyi geçmesine sevindim canım. Son güne kadar devam ;)

Okuldan da korkma yahu; herşey güzel olacak görürsün :)

teşekkür ederim canım..

Valla dün çok fenaydım; doymak bilmedim. Amann sefam olsun :) bugün sabahtan bi mide bulantısı hiçbişi yiyesim yok :/

Sufleyi nasıl bişide yapcan?? Onun özel pişirme kalıpları var sanırım...? Yap da bize de söyle ;)

Bu senin kilo almış halin mi??? Bravo valla!! :) tatilde bi kadın gördüm; altında tayt, üstünde kolsuz kalçalarına gelen bi boy elbise gibi bişi vardı. Elbise dediysem bu kıyafet alt üst takımdı yani. Öyle bişi bakabilirsin.

QUOTE=borntobemother;31647497]Hazir havuz yuzmeuhabbeti yapmissiniz kac gundur kafama takilan bisey sormak istiyorum...

sen nerene kilo aldin kizzz :51:
ben havuza gitmeyeli 5 yil olmuştur (fethiye tatili haric orda mecbur hasema giydim acik havuz oldugu icin) 5 yil oncesinde mayo giyiyordum.. ama simdi cocuklar oldu yaşta gecti .. haliyle bayanlar arasi da olsa utanirim.. mayoyla giremem havuz icin hasemalar gordum ben onlardan giyerirm sanirsam
ASYA - Haşema Havuz Modelleri[/QUOTE]

Hasemadan nefret ediyorum bari bayanlar arasi rahat yuzeyim diyorum ama ben utanmaktan ziyade dini boyutu hakkinda bayanlar arasi da gobek diz kapagi diye okumustum ona gore hareket ediyorum yoksa direk bikiniyle gezinirim de tayta alternatif de bisi yokki cikinca hmn elbise fln mi giysem napsam :(

Msj tekrari olmus sorry...
Evet tatilin iyi gecmesinde bencede cocuga paslasarak bakmamizin rolu cok buyuk ortak alan da denizdeki kumda yasiri oynarken izlemece ama pembis de yazmisti cok kum yemek istiyo acikiyomu napiyo anlamadimki ;)
Nfkcim ben okulun acilmasina esim ise gidicek de tek kalicam diye uzuluyorum ;)))))) ben bir yil daha calismicam ins

Amannnnn bu da kendini düşünüyomuş!! Ne cadısın born ya :)))

yanımda olsan, enseye şaplağı yerdin heeeea:57:
hatun tüysiklet. yok kilo almışmış.. mış mışşş.. yakınıyor. kaçsın sen, 50 kilo mu?

eğer söylediğin göbek bölgesindeki fazlalık, buruşuk görüntüyse o hepimizde var..

benim havuz giysim şu. rengi deseni ve modeli birebir aynı.
ve sınırlarından gayet memnunum. askılı olsa rahat edemezdim mesela.
ve taytın uzunluğu da gayet iyi.

$Tesettür-Mayo-7.webp

kadının kadına avreti; aynı erkeğin erkeğe avreti gibidir.
yani dizkapağı ve göbek arasıdır.
ancak bu bi ruhsattır, yani gerekmedikçe bu bölümün gösterilmemesi gerekir.
mayo seçiminde buna dikkat etmeye çalışıyoruz zaten..

daha önemlisi, müslüman kadının gayr-i müslim kadına avreti.
bunu da ben yakın zamanda kardeşimden öğrendim.
spora giderken antrenörüm hristiyandı.
ben de kısa kollu bi tshirt giyeyim diye düşündüm.
kardeşim beni uyardı.
hanefi mezhebine göre, müslüman olmayan kadınlar da erkek hükmündeler.
yani yüzün, ellerin, ayakların dışında vücudunu görmelerine cevaz yok.

Back
X