Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o hengamede keki mi sordu
Seninki gerçekten biraz çocuk ruhlu:))
hey maşallah
keke gel hanım
Evet, oldukça yoğunmuşsun.. Neyse eve az kaldı:)
Aynısı barbunyadan çıktı.. O kadar sevdiğim bir şeyden![]()
Kendim çaldım kendim söyledim:)
ne yazık ki oğlumun ateşi var. İnşallah rahat atlatır.Allah şifa bekleyenlere şifa versin.
Bu sene yeni bi okula başlıcam için pek huzurlu değilim. Ortam nasıl hiç bi fikrim yok. Severek gittiğim okulumdan oldum mecburen, ilkokul olduğu için dersim kalmadı. Bu sene de başka bi komşum bakcak oğluşa tam üstümde oturan Kayserili Fatma abla:) İlk defa çocuk bakcak yani bende baya kaygı sebebi var. Düzene girince huzurlu oluruz inş. Çalışmak insanı dinamik tutuyo ama ben şu an halimden çok memnumdum:/ Oğlumun her şeyiyle kendim ilgilenmek istiyorum. Çok da alışmıştık 7/24 beraberliğePembenin dediği gibi ders programını geçen yılki gibi iyi de beklemiyorum ama ne kadar az ders o kadar iyi mantığıyla bakıcam geçen yıl haftada 4 gün gidiyodum yine bi günüm boşaltılırsa off of of
![]()
destiny555 keki beğenmenize sevindim afiyet olsun şifa olsun aşk olsunnn
bugün bi arkadaş kavrulmuş susamlı kurabiyeden bahsetti, tatlı. çok lezzetliymiş. bilen var mı?
ben senınkı kadar susamlı yapmadım acaba ondan mı çatladı,bir sürü havuz ve yüzme kursu var. ama kadınlara özel eğitim veren sadece 2-3 tane
bir kadının havuza başka bi erkekle girmek istememesi kadar doğal ne olabilir. haftada 2 saat ayırıp kadınlara ders veremiyorlar!
şimdi okyanus sport center diye bi yer buldum canım. ümraniyede.
bayan saatleri çok geniş ve esnek. haftasonu da aynı şekilde.
OKYANUS SPORTS CENTER | 0216 365 08 19 | Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Fitness Salonu, Sauna, Buhar Odası, Halı Saha, Çocuk Oyun Odası, Kafeterya, Ümraniye Yüzme Havuzu, Ümraniye Havuz, Ümraniye Kapalı Yüzme Havuzu, Ümraniye Yüzme Dersi, Ümraniye Fitnes
benim için saatlerin esnek olması önemli. daha da önemlisi, yüzme eğitmi vermeleri.
şurada da üyelik fiyatları var. eşimle ayrıntılı konuşmadım ama saat üyeliği uygun geldi bana. kullanım hakkı da 1 yıl.
OKYANUS SPORTS CENTER | 0216 365 08 19 | Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Fitness Salonu, Sauna, Buhar Odası, Halı Saha, Çocuk Oyun Odası, Kafeterya, Ümraniye Yüzme Havuzu, Ümraniye Havuz, Ümraniye Kapalı Yüzme Havuzu, Ümraniye Yüzme Dersi, Ümraniye Fitnes
insanlar iyice bencilleşti. çocuk sahibi olmuyorlar. vücudum bozulacak, ömrümü sömürecek, kariyerime mani olacak.. cek cak..
hayvanlar kimileri için çocuğa alternatif. tabiki, yetiştirmesi, terbiyesi, eğitimi, büyütmesi, evlendirmesi ...
ömrün sonuna kadar devam ediyor ebevenylik. sorumluluk büyük.
ama hayvan kolay. besliyor, ondan bi sevgi görüyor. kendi de istediği kadar onunla ilgileniyor.
o yüzden insan gibi giydirip yaşatıyorlar.. lafa gelince de onlar 'hayvansever'ler.
insan sevmeyen, bencil, üşengeç 'hayvanseverler'
ama burada bana kalırsa tarife uygun davranmak gerekiyor.
sebebi de normal bi kek değil, dışı susam kaplı. o yüzden dinlenmeden, fırından çıkarılınca kalıptan çıkarılıyor.
benim kekim de çıkarken azcık zorlandı ve hatta çatladı.
sebebi; kalıbın ortasında delik kısmın kenarlarını yukarıya kadar iyi yağlamamam.
diğer taraflarında bi sıkıntı olmadı. ya susamların kimi kalsaydı, daha bozuk bi görüntü olurdu
aynenyokluğun çok farkediliyor..
yok canım, aksine iyi gelir sanıyorum..
o okulda eğlenir, öğrenir sen de evde biraz daha rahat edersin .. vin vin :13:
ne diyor rahmetli barış abi?
''hayvan sevgisi tabiki lazım. ben seni seveyim, sen beni say ki, bozulmasın ağzımızın tadı'':82::90:
küçük tavşanın annesi busmaiii
nerelerdesin yahuu?!
devamsızlıktan kalmak üzeresin
bence deee
yap bacım. biz senin alıntılarına alışkınız
yok canım. on gündür tatildeydi. dün sabah namazında döndü.
ama bize dün akşam saat 20.30 gibi geldi.
bütün evi sildi süpürdü, çamaşırları yıkadı, astı. katladı kaldırdı. balkonları falan yıkamış.
işte tüm bunlardan sonra görmeden yaşayamam dediği ayşeciği görmeye geldi.. yaklaşık 13 saat sonra!
biz buradan taşınma mevzumuz olunca da diyorki, ben ayşeciksiz duramam. kapı kapıya olalım.
o babaannesine gelsin, ben isteyince onu göreyim.. alakaya musakka!!!
canım geçmiş olsun.. üşüttü mü, bu salgınlardan falan mı hasta oldu?:26:
çok alıştın oğluna tabi. 24 saat onunlayken şimdi çalışma fikri sana zul geliyor..
ama öğretmenlerin çalışma saatleri esnek zaten.. ilk birkaç gün zor olur, ama sonra ikiniz de alışırsınız..
ben niye a. kerem hatırlıyorum acep?:86:
evet saatleri gayet esnek. haftanın 6 günü ve günde en az 7 saat kadınlara
sıradaki tarif piliiis!!
puaça mııı?
günaydın canım.. biri büyük olunca tabi daha kolay olur sanıyorum..
bu arada eşim bana kocaman bi telefon almış
not: nfk nın teknoloji bilgisi seviyesi, bknz : kocaman telefon![]()
hayatımda hıc sufle yapmadımgeçen gün nededeyken tv de bi yemek programı vardı.
ve sufle yaptılar. açıkçası onu denemek isterimmmm![]()
amin canım iinşGünaydın
Hayırlı huzurlu bir gün olur inşaallah![]()
benım de kılom yok fazla aslında ama göbek var azıcık,mekık çeksem olacak ama kım çekecek mekıgıCanım tavşanımı bekarken 2 yıl evde besledim tuvalet eğitimi de verdim ,evde dolaşır tuvaletini kutusuna yapardı:) sonra büyüdü annemlerin yazlığında duruyor şu an 6 yaşında, eşim hayvan-sevmez olduğu için hala orda duruyor babam yemini fln veriyor ; adam da bıktı uğraşmaktan "keselim yiyelim" diyo :) canım babam yaaa
Feridun diye bi adam var onu mu diyosun ?şovcunun teki. Kimse masajla düzelecek şeyi ameliyat etme riskine girmez. Marka vermiyor ama bilinçaltından insanlara "ben herşeyi ameliyat etmem" mesajı veriyor..
İçe basma kalçanın ameliyatla döndürülmesini gerektirebilir zaten ufak şeyler daha bebek aşamasındayken masajla vs oynatılabilecek şeyler
(mesela az derecede kalça çıkığı olan bebeğe iki kat bez bağlayıp bacaklarını ayrık tutmak) gibi şeyler.. ozon yağına gerek olmadan zeytinyağıyla da olur; neyse işte çok da önemli bi konu değil.. Velhasıl masajdan zarar gelmez de bazıları fizik tedaviyle boşyere oyalanıyor o yüzden atladım kusura bakma![]()
Benim çok fazla kilom yok 5 kilo versem yeterli. Arkadaşımın düğününe kadar hedef koydum kendime akşam atıştırmalarımı kestim, bi de yüzme, bakalım..
Oh bee sonunda biri tatilden memnun kaldı:)
bence kadın erkek ayrı takıldığınız için ,yasiri babasına bırakabilme şansın sayesinde oldu. Çünkü anne varken babalar hiiiç ilgilenmiyor, başbaşa kaldıklarında mecburen ilgileniyorlar:)
yanımda olsan, enseye şaplağı yerdin heeeea
hatun tüysiklet. yok kilo almışmış.. mış mışşş.. yakınıyor. kaçsın sen, 50 kilo mu?
eğer söylediğin göbek bölgesindeki fazlalık, buruşuk görüntüyse o hepimizde var..
benim havuz giysim şu. rengi deseni ve modeli birebir aynı.
ve sınırlarından gayet memnunum. askılı olsa rahat edemezdim mesela.
ve taytın uzunluğu da gayet iyi.
Eki Görüntüle 784728
kadının kadına avreti; aynı erkeğin erkeğe avreti gibidir.
yani dizkapağı ve göbek arasıdır.
ancak bu bi ruhsattır, yani gerekmedikçe bu bölümün gösterilmemesi gerekir.
mayo seçiminde buna dikkat etmeye çalışıyoruz zaten..
daha önemlisi, müslüman kadının gayr-i müslim kadına avreti.
bunu da ben yakın zamanda kardeşimden öğrendim.
spora giderken antrenörüm hristiyandı.
ben de kısa kollu bi tshirt giyeyim diye düşündüm.
kardeşim beni uyardı.
hanefi mezhebine göre, müslüman olmayan kadınlar da erkek hükmündeler.
yani yüzün, ellerin, ayakların dışında vücudunu görmelerine cevaz yok.
merhaba hanımlargeçen rüyamda buraya bakıyordum kim sormuş beni diye 1 kişi vardı
benim kız çok fena yarım konuşuyor diyebilirim. hemen kapıyor her kelimeyi bana pis anne diyor canı sıkıldığında :26::26:
istediğini anlatıyor çok şükür ; ama çok ağlıyor , ıstırıyor kopRIR derecede .
1 yaş aşımızı yaptırmadık annemdeydim inşallah pazartesi yaptırcam .
bu arada benim beşik çiftlik tarzıydı yükselticisi yoktu ve bugun ilk düşüşünü yaptı
beşiği normal yatağa çevircem![]()
katılıyorum ben kizima etek giydiriyorum ama altina muhakkak kisa taytta giyer.. surekli dogru otur, etegini duzelt demekten iyidir. ben biraz paronayak olabilirim bu konuda izledigim polisiye dizilerin katkisiyla.. sapık çok ortada .. Nasıl alisirsa oyle gider
Etrafta sapık çok Allah korusun. Açık kapalı farketmez; kız anneleri dikkatli olmalı.
İnstagramı aç, sen bişi paylaşma bizleri takip et![]()
selam gelmiş geçmiş temmuzların en güzel annelerine:)
ceylini uyuttum
bugun forum bayağı kalabalık bır alıntı denızı de benden olsun
he valla sorma bacım,ben böyle baka kalmışım sorunun karsısında önce ıdrak edemedim sonra aradan 1-2 dakıka gecınce ye dıyebıldım kocama:)
gecmıs olsun canım ya
bu kaçıncı ateşli bebe nooldu bu yavrucklara
canım tebdılı mekanda ferahlık vardır derler sıkma canını,zaten tam gun çalışmıyoruz ,bir kaç saat bakacak sadece öyle dusun
kekler ıyı gıdıyodu yav,kurabıyeyı ceylınle zor yaparım ben,
ben senınkı kadar susamlı yapmadım acaba ondan mı çatladı,
ınsanlar kedı köpek beslesınler de yanı onu evlatla özdeşleştirmelerı yanlıs
:) hayırlı olsun canım
hayatımda hıc sufle yapmadım
amin canım iinş
benım de kılom yok fazla aslında ama göbek var azıcık,mekık çeksem olacak ama kım çekecek mekıgı
anacım sız böyle konuşurken aklıma tatıldekı hallerım geldi,gayet bıkınılı baldır bacak,yatacak yerım yok
maşallah konuşmaya da başlamış kuzu
çok gecmış olsun yere yatır bence,ben yere yatak yaptım orda yatırıyorum artık
arkadaşlar en cok korktuğum şey bu işte sapıklık
allahım tum yavrularımızı korusun
kızı erkeği kalmadı bu işin,ne hıkayeler var.
çocuğa mahremi öğretmek o eğitimi vermek yabancılarla arasına mesafe koyması gerektıgını öğretmek cok önemlı
bu konuda adem güneş dıye bır pedagog var onun mahremıyetle ılgılı yazılarını okumuştum,aynen böyle söylüyor
gercı sen nekadar çocuğuna öğretırsen öğret söylemeye dılım varmıyor,yanı kafasına koyarsa sapık allah korusun.
bir kere müge anlıda ızlemıstım daha hamıleydım ozaman 16 aylık kız cocugu kayıptı,sonra cocugu ölü buldular,ve tecavüz edılmış.o kadar etkılendım kı,hala aklıma geldıkce tuylerım urperıyor
yapalım bence de,ama tart kalıbım yok borcam da olur muNfk sufleyi boşver; şöyle güzel bi tart yapalım meyveli meyveli!!!!
Ben de hatırlıyorum o hikayeyi. Allah kahretsin böyle sapıkları!! Zaten müge anlı izleyemez oldum hamileyken, çok sevdiğim cinayet romanlarını da okuyamadım çünkü hemen rüyama giriyodu herşey :/
yapalım bence de,ama tart kalıbım yok borcam da olur mu
aha bu da benden ben de cok severım oyle cınayet romanlarını öğretmen olmasaydım polis olurdum herhalde.çok isterdim hatta dedektif olmayı.
cinayet masası ben dedektif destiny size bir kaç sorum olacaktı bayım
Slm temmuz anneleri nasisiniz gecmisi okuyamadim hic vakit bulamiyorum bu aralar oglustan bugun doktor kontrolumuz vardi doktprumuz 13 aylikken vurulan menenjit asisini soyledi aranizda varmi bu asiyi vurduran ozel asi
Bilmemki bence olur. Sonuçta tart yuvarlak olcak diye bi şart yok heralde evdekilere yaparken :)))
Sorma; eşim de derki "pembiş birini öldürse, arkasında hiç iz bırakmayacak kadar çok cinayet romanı okumuştur" :) dan brownın cehennemini bitirsem grangeın kaikenini alcam ama ufaklıkla olmuyo :/
Slm temmuz anneleri nasisiniz gecmisi okuyamadim hic vakit bulamiyorum bu aralar oglustan bugun doktor kontrolumuz vardi doktprumuz 13 aylikken vurulan menenjit asisini soyledi aranizda varmi bu asiyi vurduran ozel asi
hadı güzel bı tart tarıfı bekliyorum senden ozaman mısafırım de gelecekmiş,yanı gelme ıhtımalı var,dunku tahınlı kek tahmın edersınızkı kocamın sayesınde sızlere ömür,bu sabah cenaze namazını kıldık
dan Brown oyy ilk 4 romanını okumuştum,5 de olabılır.eskısı gıbı okuyamıorum artık,bir de ben bekarken cok alışmıştım yatağımda kıtap okumaya,çok severım yatar pozisyon kıtap okumayı,şimdi zor oluyor.okunmayı bekleyen bi suru kıtabım var.en son nazan bekıroğluna dadanmıştım.cinayet romanı okumayalı da bı haylı oldu,dan Brown cehennem mı dedin,ben onu bı alıp okuyayım,iyi dedin
Bu kitapta olayların bi kısmı istanbulda da geçiyormuş ya o bakımdan iyice merak ettim. Yarısını geçtim henüz istanbula gelmedik :)
Ben şu tarifi gözüme kestirdim. Eğer başka bî denenmiş tarif çıkmazsa bundan yapmayı planlıyorum. Belki üstüne tart jölesi koyarak....
AYSE YAMAN Butik Pasta ve Çikolatalar: Meyveli Tart Tarifi ve Waitress (Garson)
bu tart tarıfını ben anlamadım
kuru baklıyat ne alaka folyoyla ustune koyun dıyor,bir de resımde meyveler var ustunde ama tarıfte meyvenın esamesı yok,ben bu tariften bır sey anlamadım valla,
cehennem de yıne dinlerle ilgili bi cinayet romanı mı
Selam ananeye geldik telefondan bağlanıyorum alıntı yapamıyorum sağolun iyi dilekleriniz için
Çaglaslı benim kızım 5 yaşında ona vurmayı önerdi Drumuz oğluma da bu ay vuracak menenjit aşısını , özel aşı 150 tl idi yanlış hatırlamıyorsam
Nfkcım katılıyorum yazdıklarına bu devirde çocukları koruyabilmek de çok zor, biz elimizden geldiğince doğruyu öğretip örnek olup Allah'a emanet edicez ;(
İnstagram da ben de varım özel mesajla isimlerinizi yazarsanız ekliyim,
Ateşliler kervanına biz de eklendik hafif ateşi var oğlumun keyfi de pek yok yemeğini falan yedi iştahında bir sorun yok Dr götürsem mi bilemedim ;(
Klasik dan brown diyelim :)
Tartın ortası kabarmasın diye ortasına bişiler koyuyosun pişirirken. Meyve de istesiğimiz meyve ile yapacağımız için önemli değil bence. En önemli kısmı hamuru ve kreması galiba. Ama şimdi düşününce kremada çok yumurta var dimi???
Karakız maşa'Allah Ece'ye iki kelimelik cümle kuruyor demek oy bu kızlar çok dilli oluyo bizim ablamız da bu yaşlar da bayağı bi muhabbet ederdi hatırlıyorum iki yaşa gelmeden iki kelimelik cümleler kurabilirdi ama oğlanda iş. Yok ancak ıh ıhablası erkn konuşunca bize garip geliyor tabii , heceleme var aslında ama direkt muhattabına söylenen kelime yok henüz
Konuşma konusunda bayağı endişeliymişim ne çok yazmışım![]()
Hosbulduk canimcim bizimde yarin 13.ayimiz dolucak ins yurumuyoruz hala biz tembel oglum benim efecik nasil iyimi ?Daha sanırım dün seni andım!! Hoş geldin :) bize kimse bişi demedi aşı ile ilgili. Zaten inşallah 14 ayı geride bırakıcaz bikaç güne.
hoş geldin canım
ben de vurdurmadım o aşıyı,vurdurmayı da dusunmuyorum