Telefonda belli bir seviyeye gelince yükleme istedi.
Eloşuma kıyamam bennn.
Ebe ile ilgili olanı yazdır da anne babanın da unutamayacağı bir doğum günü olsun
Yabancı artistler hamileliklerinde çalışıyorlar uzunca bir süre. Ama Türkiyede okadar uzunki diziler yazık burdaki oyuncular yapamıyo. Bunu hakkaten gidermeliler diye düşünüyorum. Öte yandan bu hamileliklerin böyle duyurulmasına çok kızıyorun. Resmen her flört eden birlikte oluyo diye göze sokuluyor. Yada hamile kalıp evlenen bir sürü çift var. Kötü örnek olduklarını düşünüyorum.
Chicconun o modeline baktık ama katlanınca bizimkinden çoook farklı olmuyor. Biz iyice yarısı kadar olsun istiyoruz :))
Sanırım ishal maması diye bize verdiklerî şeyi yazmış doktor. Biz kullanmadık ishalimiz azaldı zaten diye. İnşallah Aryacım da kendşni toparlar kısa zamanda. Ama eşim doktoru başka bir hastaya bir hafta sürer iyileşmesi derken duymuş. Hakkaten bizim bir hafta sürdü. Bi de benim bi tanıdığım hasta olmuştu böyle ve dr ona 2-3 ay yediklerine dikkat etmesini söylemiş; mayonez, ketçap, dışarı yemeği tüketme demiş. Koca insanın okadar sürüyosa bu mik kuşların hemen toparlamaması normal. Allah'ım tüm hastalara şifa versin.