Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hah, iyi o zaman..:31:

eşim domestos cif ve bi tane de temizlik fırçasını poşete koy hazırla dedi.
n'apıcaz onları dedim. ben gidince banyoyla tuvaleti bi elden geçircem dedi :30:

Hıh evet cif ve süngerimi ben de ihmal etmem lavaboya her gün lazım oluyo
Bir de size el havlusu, banyo havluları çoğu yerde olsa da, el havlusu olmuyo pek

Yere sermek için şöyle büyükçe çarşaf gibi birşey alabilirsin, bizim kuzular o tarz yerlerde halılara serinliği için, bunu ihmal etmem ben,
Bir ufak masa örtüsü iyi olur, oraların masasına ekmeğini vs koymak istemeyebiliyor insan bazen,
Ayşeciği ev ayakkabısı , banyo gibi ıslak zeminlerde giyer ayakları üşümesİn pıtırcığın, sonra sizin ev terlikleriniz ,
Ayşeciğe , kraker, bisküvi, suyu ve acil durum ilaçları
hmm,bak bunu düşünmemiştim..
çok teşekkür ederim..

bebek oyalayıcı çantamız her adim hazır. kraker, bisküvi, meyveeee:35:
ilaç dersen de bi koca poşet. ağrı kesicisi, antihistaminik şurupları, ateşölçeri, böcek sokması için krem mi daha bir sürüüü
inş hiçbiri lazım olmaz ama :1:

Ellerine sağlık pembiş üstadım, nefis çok iştah açıcı duruyor :56:
Benim pasta içi muzlu puding+muzlu, üzeri ise çikolata soslu olacak.. Pandispanya tariflerine bakıyorum ben de...
Nfkcım üzüldüm Ayşecik'in beyazlarına, sağlık olsun , zamanla yıkana yıkana daha da açılırlar herhalde, çok sık yıkanıyo çocuklarınki
oooh, ellerine sağlık. muzlu ve çikolatalı pasta.
yeryüzünde şu tamlamanın cezbetmeyeceği insan yoktur sanırım..:56:

inş dediğin gibi, yıkandıkça renkleri açılır.
Allahtan çoğu battaniye ve havluydu. diğer şans da pembeye boyanmış olmaları tabi bu bi avantaj sayılırsa:37:

hmm,bak bunu düşünmemiştim..
çok teşekkür ederim..

bebek oyalayıcı çantamız her adim hazır. kraker, bisküvi, meyveeee:35:
ilaç dersen de bi koca poşet. ağrı kesicisi, antihistaminik şurupları, ateşölçeri, böcek sokması için krem mi daha bir sürüüü
inş hiçbiri lazım olmaz ama :1:

oooh, ellerine sağlık. muzlu ve çikolatalı pasta.
yeryüzünde şu tamlamanın cezbetmeyeceği insan yoktur sanırım..:56:

inş dediğin gibi, yıkandıkça renkleri açılır.
Allahtan çoğu battaniye ve havluydu. diğer şans da pembeye boyanmış olmaları tabi bu bi avantaj sayılırsa:37:
Evet inşaallah kullanmaya gerek duymazsınız da, tedbiren.. Doğru ya o çanta yarım saatlik markete gitme serüveninde bile lazım oluyo mutlaka..
Sağol canım, evet nefis oluyor ben meyva+çikolata ikilisini çok yakıştırırım pasta da, benimki gayet pratik gerçi, pasta görünümlü kek:9:
Pembeler yakışır Ayşeme :emir_bebek::54: sabah erkenden çıkacaksınız herhalde di mi

bolulu pembiş ustanını fırınından sıcak sıcak servis:56:

Eki Görüntüle 789927 Eki Görüntüle 789928

Ay canımmmmm. Ben sen bak diye yollamıştım. Onca işinin içinde bi de bunu yüklemekle uğraştın. Öpüyommmmmm.

yok anam, bugün var bende bi şeyler..

sehpanın üzerine ne zaman bilmiyorum çiğnediğim sakızı koymuşum, üzerine de laptop.:59:
ısısıyla sakız yapış yapış olmuş, tam da bataryasının üstündeki o delikli kapak kısmı..
ay canım burnuma geldi, uğraş uğraş temizleyemedim.:25:

eşimi aradım. böyle böyle oldu dedim.
ben de ayşeciğe bi şey oldu sandım, önemli değil, gelince ben bakarım, uğraşma dedi kapattı..:30:

şimdi çoğunu temizledim ama burnumdan geldi yaa

Allah Allah yaaa. Neyse tatil öncesi aksilikleri bunlar; tatiliniz güzel geçsin diye ödediğin bedeller :)

hah, iyi o zaman..:31:

eşim domestos cif ve bi tane de temizlik fırçasını poşete koy hazırla dedi.
n'apıcaz onları dedim. ben gidince banyoyla tuvaleti bi elden geçircem dedi :30:

Titiz adam maşallah :)

Ellerine sağlık pembiş üstadım, nefis çok iştah açıcı duruyor :56:
Benim pasta içi muzlu puding+muzlu, üzeri ise çikolata soslu olacak.. Pandispanya tariflerine bakıyorum ben de...
Nfkcım üzüldüm Ayşecik'in beyazlarına, sağlık olsun , zamanla yıkana yıkana daha da açılırlar herhalde, çok sık yıkanıyo çocuklarınki

Sağol canımcım.

Aiyyyyyyyyyyy süper ikili: muz ve çikilata!!

Çarşıda dolaştım arkadaşımla .birşey almasam da vitrinlere bakmak iyi geldi :) şimdi kv deyiz
Evet inşaallah kullanmaya gerek duymazsınız da, tedbiren.. Doğru ya o çanta yarım saatlik markete gitme serüveninde bile lazım oluyo mutlaka..
Sağol canım, evet nefis oluyor ben meyva+çikolata ikilisini çok yakıştırırım pasta da, benimki gayet pratik gerçi, pasta görünümlü kek:9:
Pembeler yakışır Ayşeme :emir_bebek::54: sabah erkenden çıkacaksınız herhalde di mi

Ne pastasıymış bu ,ay canım muzlu pasta çekti :( eve giderken alcam ; yemişim diyetini

morefla, okuyon okuyon yazmıyon. ayıp ediyon!:63:
Sor bi niye yqzmiyon daha dogrusu yazamiyon;)trabzondayim ve cay kesme zamani ve ben anlamam bu islerde payima yemek dusuyo böcüm de hic durmuyo yazamiyom bi ayagimi istye atim yazicam ins.ama hayraniniz abla takipteyim hepiniz cok.tatlisin

Canım benim geçmişler olsunnnnnnn. Ne rhatsızlığı ya ne oldu?!?!? Hemen iyileşşşşşşş :/

Teşekkür ederim canım. Ne olduğunu ben de bilmiyorum. Akşam üzeri yoğun bir baş dönmesi oldu, ayakta duramayacak kadar.. Sonra midem çok bulandı, bir halsizlik derken.. En son acildeydik.. Baş tamoğrafisi çekilsin dedi doktor ama çektirmedim. Bir daha tekrarlarsa bakacağız.. Vertigo olabilirmiş. Kan değerlerim de normal çıktı, çok şükür.

Teşekkür ederim canım. Ne olduğunu ben de bilmiyorum. Akşam üzeri yoğun bir baş dönmesi oldu, ayakta duramayacak kadar.. Sonra midem çok bulandı, bir halsizlik derken.. En son acildeydik.. Baş tamoğrafisi çekilsin dedi doktor ama çektirmedim. Bir daha tekrarlarsa bakacağız.. Vertigo olabilirmiş. Kan değerlerim de normal çıktı, çok şükür.

İnşallah tekrar olmaz geçmiş olsun canım

Titiz adam maşallah :)

Sağol canımcım.

Aiyyyyyyyyyyy süper ikili: muz ve çikilata!!
Çikilata:9:ikram etmek isterdim bir dilimcik:56:
Muhallebi yemeyen oğluma biberon vereyim dedim onu da kabul etmedi :( çooocuuum niye böylesin yaaaa :(???
Huzurla uyumuştur inşaallah kuzucuk :emir_bebek:

Çarşıda dolaştım arkadaşımla .birşey almasam da vitrinlere bakmak iyi geldi :) şimdi kv deyiz

Ne pastasıymış bu ,ay canım muzlu pasta çekti :( eve giderken alcam ; yemişim diyetini
Oh iyi etmişsin canım, almasan bile vitrin bakmak iyi geliyor bana da gerçekten, nedense :9:
Pasta çok basit, pasta tabanının alt kısmını yarım çay bardağı kadar soğuk sütle ıslatıp , muzlu pudingi pişirip ılıklaşınca iki tane muz doğruyorum içine, sonrs onu güzelce tabana yayıp diğer keki koyup onu da sütle ıslatıp üzerine de çikolata sos hazırlıyorum, nefis hafif bir pasta oluyor:56: pastanelerin yağlı krem şantili pastalarına nazaran..
Sor bi niye yqzmiyon daha dogrusu yazamiyon;)trabzondayim ve cay kesme zamani ve ben anlamam bu islerde payima yemek dusuyo böcüm de hic durmuyo yazamiyom bi ayagimi istye atim yazicam ins.ama hayraniniz abla takipteyim hepiniz cok.tatlisin
Kolay gelsin hem çaya hem yemek işlerine, Böcüğü de öperiz :38:

Çok geçmiş olsun canım, benim de başıma geldi aynı şey, vertigo, en son Ramazan öncesi uğradı atak, benimki emzirmekten boynum tutulduğunda oluyor , sen de dikkat et, ani hareketlerden sakın, Allah şifalar versin, şimdi geçti mi tamamen baş dönmen?

Direnbusmaiiiii :) ye kız can boğazdan gelir ;)

Ooooo kolay gelsin :)

Baş dönmesi nefret bişi yaaaa. Umarım vertigo değildir; bi kerelik bişidir. Vertigo biraz yorucu bi hastalık :/ kvde var benim de....

Oh iyi etmişsin canım, almasan bile vitrin bakmak iyi geliyor bana da gerçekten, nedense :9:
Pasta çok basit, pasta tabanının alt kısmını yarım çay bardağı kadar soğuk sütle ıslatıp , muzlu pudingi pişirip ılıklaşınca iki tane muz doğruyorum içine, sonrs onu güzelce tabana yayıp diğer keki koyup onu da sütle ıslatıp üzerine de çikolata sos hazırlıyorum, nefis hafif bir pasta oluyor:56: pastanelerin yağlı krem şantili pastalarına nazaran..

Çok geçmiş olsun canım, benim de başıma geldi aynı şey, vertigo, en son Ramazan öncesi uğradı atak, benimki emzirmekten boynum tutulduğunda oluyor , sen de dikkat et, ani hareketlerden sakın, Allah şifalar versin, şimdi geçti mi tamamen baş dönmen?

Emin ol bi dilim yerdim hahaha. Eline sağlık tekrar.

Efe kalkıp duruyo ve terlemiş oluyo. Üstünde kolsuz uyku tulumu var aslında altı da kısa. Büyü oğlum büyü diyorum başka bişi demiyorum :/

Vertigo bi de kademe kademe sanırım. Biçok kişi dediğin gibi emzirme döneminde yakalanıyo; yat kalklardan ve eğilmekten...

Nfkcım iyi yolculuklar kuşummmmmmmm. Güle güle gidin gelin. Çok eğlenin inşallahhhhhh ;)

evet kolaymış pastan, eline sağlık
:)
Direnbusmaiiiii :) ye kız can boğazdan gelir ;)

Ooooo kolay gelsin :)

Baş dönmesi nefret bişi yaaaa. Umarım vertigo değildir; bi kerelik bişidir. Vertigo biraz yorucu bi hastalık :/ kvde var benim de....

Emin ol bi dilim yerdim hahaha. Eline sağlık tekrar.

Efe kalkıp duruyo ve terlemiş oluyo. Üstünde kolsuz uyku tulumu var aslında altı da kısa. Büyü oğlum büyü diyorum başka bişi demiyorum :/

Vertigo bi de kademe kademe sanırım. Biçok kişi dediğin gibi emzirme döneminde yakalanıyo; yat kalklardan ve eğilmekten...

Nfkcım iyi yolculuklar kuşummmmmmmm. Güle güle gidin gelin. Çok eğlenin inşallahhhhhh ;)

direndim pembiş, kazandibi aldım eve giderken hem de bolulu hasan usta'dan:)çok güzeldi valla

bence kalın geliyor kıyafeti,terlediğine göre. kerem sadece kolsuz badiyle yatıyor üstü de açık:/

Son düzenleme:
günaydın canlar..
saat 8-9 gibi yola çıkıcaz inş. son hazırlıklar ve kahvaltıyı hazırlamak için kalktım bu saatte.
dualarınızı eksik etmeyin, inş kazasız belasız gidip gelelim.. çanakkaleye varınca inş yazarım.
hepinizi ve bebiklerinizi tek tek öpüyorum. :16:
Allaha emanet olun..

evet kolaymış pastan, eline sağlık
:)

direndim pembiş, kazandibi aldım eve giderken hem de bolulu hasan usta'dan:)çok güzeldi valla

bence kalın geliyor kıyafeti,terlediğine göre. kerem sadece kolsuz badiyle yatıyor üstü de açık:/

Afiyet olsunnnnnn :)

Ben de üstünü örtmüyorum. Bugün de badi ile yatırayım bakalım. Ama Bolu cidden soğuk o yüzden hasta olacak diye korkuyorum :/

günaydın canlar..
saat 8-9 gibi yola çıkıcaz inş. son hazırlıklar ve kahvaltıyı hazırlamak için kalktım bu saatte.
dualarınızı eksik etmeyin, inş kazasız belasız gidip gelelim.. çanakkaleye varınca inş yazarım.
Allaha emanet olun..

Canımmmmm kazasın belasız gidip gelin inşallah. Çok öptümmmm.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :)
Güzel bir haftasonu diliyorum.

Eğer usta bizi ekmezse kombi dolabımız ve mutfak dolabımız gelecek bugün. Akşama da düğün var; fırsat bulup kuaföre gitmeli. Bi ara da pazara çıkmalı... Aman sabahlar olmasınnnnn :D

Günaydınnn,
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar:16:
Pamuk helvam,
Kanepe tepelerinde emzşrirken içimin geçtiği çok oluyor. Hiç aklıma gelmemişti onunla ilgili olabileceği.. Şu doktorlar sana anne arkadaşların kadar fikir vermiyor ya ne deyim?!
Bunun atak atak gerçekleştiğini de bilmiyordum.. Şimdi evde yalnız kalmaktan da mı korkacağım?
Baş dönmem geçti, iyiyim çok şükür. Bir daha olmaz inşallah.

Nfk'cım, iyi yolculuklar. Hayırlısıyla gidin, güzel vakit geçirin inşallah.
Pembişim, sana da kolay gelsin. Umarım ustalar ekmez seni. Dün pazar vardı ama çıkamadım ben.
Busmai, 2 gündür iyi gezdin:) en doğrusunu yapıyorsun, parmaklarım nasır bağlayacak tek çocukluyken gezin tozun bu kadar düşünmeyin yazmaktan.. Fazla ince fikirliliğe gerek yok ki.. Anneme kıyamam kv'ye bırakamam.. Nedir yani 1-2 saat bakmak.

Bu arada biz de bugün Kızılcahamam'a gidiyoruz, uğramaya fırsatım olmayabilir. Güzel bir haftasonu dileğiyle:)

Günaydınnn,
Pamuk helvam,
Kanepe tepelerinde emzşrirken içimin geçtiği çok oluyor. Hiç aklıma gelmemişti onunla ilgili olabileceği.. Şu doktorlar sana anne arkadaşların kadar fikir vermiyor ya ne deyim?!
Bunun atak atak gerçekleştiğini de bilmiyordum.. Şimdi evde yalnız kalmaktan da mı korkacağım?

Pembişim, sana da kolay gelsin. Umarım ustalar ekmez seni. Dün pazar vardı ama çıkamadım ben.
Busmai, 2 gündür iyi gezdin:) en doğrusunu yapıyorsun, parmaklarım nasır bağlayacak tek çocukluyken gezin tozun bu kadar düşünmeyin yazmaktan.. Fazla ince fikirliliğe gerek yok ki.. Anneme kıyamam kv'ye bırakamam.. Nedir yani 1-2 saat bakmak.

Bu arada biz de bugün Kızılcahamam'a gidiyoruz, uğramaya fırsatım olmayabilir. Güzel bir haftasonu dileğiyle:)
İnce fikirliyiz çünkü 1 bebeğimiz var, 2 tane olursa görgüsüzün terbiyesizin önde gidenine dönüşebilirim valla haha
Şaka bi yana ben de bilmiyorum hamilelikten ve lohusalıktan bu yana gelen bişey kimseye minnet etmeme hissi
Dün kv evde yoktu görümcem bakmış kereme, istediğim bu değildi ya kv keremin halini görsün istiyordum neyse..

Kaplıca fikri iyi olmuş, iyi eğlenceler
günaydın canlar..
Allaha emanet olun..
İyi gezmelerrrr su gibi gidin gelin cnm
Afiyet olsunnnnnn :)

Ben de üstünü örtmüyorum. Bugün de badi ile yatırayım bakalım. Ama Bolu cidden soğuk o yüzden hasta olacak diye korkuyorum :/

Canımmmmm kazasın belasız gidip gelin inşallah. Çok öptümmmm.

Terleyince mecbur:(

Kuaför candır

Günaydınnn,
Pamuk helvam,

Burda sabahtan beridir acaip yağmur var. Yani pazar işi yalan olacak zannımca...

Kızılcahamamda iyi dinlenmeler şekerimmmmm :)

Bu arada valla benim anam burda olaydıııııııı krsin her hafta oğluşu satar sinemaya yada bi yere giderdim. Ah ah. Gurbette ömrüm geçeceklkkkkkkk :)

İnce fikirliyiz çünkü 1 bebeğimiz var, 2 tane olursa görgüsüzün terbiyesizin önde gidenine dönüşebilirim valla haha
Şaka bi yana ben de bilmiyorum hamilelikten ve lohusalıktan bu yana gelen bişey kimseye minnet etmeme hissi
Dün kv evde yoktu görümcem bakmış kereme, istediğim bu değildi ya kv keremin halini görsün istiyordum neyse..

Kaplıca fikri iyi olmuş, iyi eğlenceler

İyi gezmelerrrr su gibi gidin gelin cnm

Terleyince mecbur:(

Kuaför candır

Hahhaa busmai seni hayal ettim; melek gibi iken ikinci çocuk ile evrim geçiriyosun!! :)

Evet ya kuaför candır da bakalım gerçek olacak mı :/

Back
X