inşallah öyle bır sey degıldır canımTeşekkür ederim canım. Ne olduğunu ben de bilmiyorum. Akşam üzeri yoğun bir baş dönmesi oldu, ayakta duramayacak kadar.. Sonra midem çok bulandı, bir halsizlik derken.. En son acildeydik.. Baş tamoğrafisi çekilsin dedi doktor ama çektirmedim. Bir daha tekrarlarsa bakacağız.. Vertigo olabilirmiş. Kan değerlerim de normal çıktı, çok şükür.
eneeeegünaydın canlar..
saat 8-9 gibi yola çıkıcaz inş. son hazırlıklar ve kahvaltıyı hazırlamak için kalktım bu saatte.
dualarınızı eksik etmeyin, inş kazasız belasız gidip gelelim.. çanakkaleye varınca inş yazarım.
hepinizi ve bebiklerinizi tek tek öpüyorum.
Allaha emanet olun..
hadı hayırlı yolculuklar canım
sen sımdı yolu yarılamışsındır.güzel tatıller
günaydın canımGünaydınlar herkeseeeeeeeeee :)
Güzel bir haftasonu diliyorum.
Eğer usta bizi ekmezse kombi dolabımız ve mutfak dolabımız gelecek bugün. Akşama da düğün var; fırsat bulup kuaföre gitmeli. Bi ara da pazara çıkmalı... Aman sabahlar olmasınnnnn![]()
program yoğun anlaşılan
dur ya hemen teşhisi koyma kendıne belkı yorgunluktandır halsız düşmüş olabılırsınGünaydınnn,
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
Pamuk helvam,
Kanepe tepelerinde emzşrirken içimin geçtiği çok oluyor. Hiç aklıma gelmemişti onunla ilgili olabileceği.. Şu doktorlar sana anne arkadaşların kadar fikir vermiyor ya ne deyim?!
Bunun atak atak gerçekleştiğini de bilmiyordum.. Şimdi evde yalnız kalmaktan da mı korkacağım?
Baş dönmem geçti, iyiyim çok şükür. Bir daha olmaz inşallah.
Nfk'cım, iyi yolculuklar. Hayırlısıyla gidin, güzel vakit geçirin inşallah.
Pembişim, sana da kolay gelsin. Umarım ustalar ekmez seni. Dün pazar vardı ama çıkamadım ben.
Busmai, 2 gündür iyi gezdin:) en doğrusunu yapıyorsun, parmaklarım nasır bağlayacak tek çocukluyken gezin tozun bu kadar düşünmeyin yazmaktan.. Fazla ince fikirliliğe gerek yok ki.. Anneme kıyamam kv'ye bırakamam.. Nedir yani 1-2 saat bakmak.
Bu arada biz de bugün Kızılcahamam'a gidiyoruz, uğramaya fırsatım olmayabilir. Güzel bir haftasonu dileğiyle:)
bana da doktor şikayetlerim üzerine kolon kanserı başlangıcı olabılırsın kolonoskopi lazımd edıydı 3 yıl önce kolonoskopi falan cektırmedım ,turp gıbıyım bır daha da tekrarlamadı
Kızılcahamam mı oy oy
cok özledim ankaraı,gecen gun googleden 7. cadde kızılay beşevler göresellerden araatıp bı güzel baktım:)
benım annem bana yakın oturuyor ama ben bırakıp gıdemıyorum,gecen bı temızlıkcı kadın geldıgınde annem almıştı ceylın ı,ceylın çekmecede benım vesikalık fototma bakıp bakıp çığlık atmaya başlamış:)Burda sabahtan beridir acaip yağmur var. Yani pazar işi yalan olacak zannımca...
Kızılcahamamda iyi dinlenmeler şekerimmmmm :)
Bu arada valla benim anam burda olaydıııııııı krsin her hafta oğluşu satar sinemaya yada bi yere giderdim. Ah ah. Gurbette ömrüm geçeceklkkkkkkk :)
Hahhaa busmai seni hayal ettim; melek gibi iken ikinci çocuk ile evrim geçiriyosun!! :)
Evet ya kuaför candır da bakalım gerçek olacak mı :/
hadı nasıl gıdersın bırakıp:)