öyle durumlarda bize gönder üçü beraber ağlasınlar
![]()
sonra sen ağzına bı duduk kafana bi huni eline de bı dıreksıyon alır nanii naniii diye gezersin
artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle durumlarda bize gönder üçü beraber ağlasınlar
![]()
nesquıkte neden sakınca görmüyorsun
ılgınc bır deneyım ve anı olur dıye ajansa kaydettırdım
aynen öyle yapıyorum canım,baska odaya gıdıyorum,susuyor ama pıtı pıtı benım olduğum odaya gelıp kaldığı yerden devam edıyor![]()
Nfk yazmamış, güzelce gidip yerleşmişlerdir inşaAllah
Ceyda ateş mi kıs ilahi:)aman süt içsin de, ister nesquikle içsin ister çayla:)
anı olarak haklısın reklam güzel olabilir. ama oyunculuk falan çok tehlikeli şeyler tabi
ben senin kızını ceyda ateş e benzettim uzaktan
İnşallah ya ben de merak ettim...
AYNEN bizimkide oyle
sonra sen ağzına bı duduk kafana bi huni eline de bı dıreksıyon alır nanii naniii diye gezersin
artık![]()
Teşekkür ederim eaglee tarif için,
Dişler bizimkinde üst dördüncü henüz çıktı , köpek dişleri bayağı kabarık, azılara daha var galiba, geç çıkıyo bizim dişler
günaydın canlar..
saat 8-9 gibi yola çıkıcaz inş. son hazırlıklar ve kahvaltıyı hazırlamak için kalktım bu saatte.
dualarınızı eksik etmeyin, inş kazasız belasız gidip gelelim.. çanakkaleye varınca inş yazarım.
hepinizi ve bebiklerinizi tek tek öpüyorum.
Allaha emanet olun..
Burda sabahtan beridir acaip yağmur var. Yani pazar işi yalan olacak zannımca...
Kızılcahamamda iyi dinlenmeler şekerimmmmm :)
Bu arada valla benim anam burda olaydıııııııı krsin her hafta oğluşu satar sinemaya yada bi yere giderdim. Ah ah. Gurbette ömrüm geçeceklkkkkkkk :)
Kız pembiş sen Bolulu değilsin, eşin değil.Sizin orada işiniz ne?
]
Hadi bakalım kolay gelsin :)
Evi ne halde bırakıp düğüne geç gittik ustalar sağolsun :)
Ya ben eskiden daha çok takar takıştırırdım ama şimdi Efe çok çekiştiriyo sinir ediyo diye pek bişi takmıyorum. Okula gidiyorum ya mecbur kendimi salamam yoksa sakız olurum ağızlara :)
Bir kız kardeşim olsa ve evlense belki kolye takardım![]()
Erzak dolabından ben de aynı performansı bekliyorum inşallah
Süper valla. İnşallah böyle devam eder canımcım.
Amannnn ben olsam gitmezdim haha. Arkadaşımın kardeşivalla bizim de düğünde kulaklarımız mahvoldu. Oğluşla ilgilenen çoktu sorun olmadı. Döktürmedim valla bi müziklik oynadım sadece :) mutfak dandini ve oğluşu uyutunca hiçbişi yapmıcam valla yarına kalsın.
görümcem sağolsun bana domates yapıyormuşama kendim de yapmayı deneyeceğim,taşıma suyla değirmen dönmez
evlendiğim ilk zamanlarda kv yoğurt yapıyordu bana, getir götür istemedim ben kendi yoğurdumu kendim yapacağım dedim
sizin kocanız yok benimki yanımda ama horul horul uyuyor, sürekli yorgun,her fırsatta uyusam der.. acayip de derin uyurişleri yoğun ama, karaciğer yağlanması var ondan mı acaba diye düşünüyorum
öyle yoruldukalrını cok duydum ben de,napalım ıyı bı teklıf gelmezse biz de gitmeyiz nolcak:)
bizi çok sevıyolar canım hele beımkıler aşkımdan öluyolar:)
bızım 1 hafta 10 gun surdu nerdeyse,ağzını açıp bakamıyorum kı hepsı mı çıkmış,ama bence bu hepsı değildir ya,tek tek çıkar dıye dusunuyorum
geç olsun güç olmasın bizim üst 6 alt hala 2:)
ve hep güç oluyor
Âmin güç olmasın hiçbir kuzunun diş çıkartması inşaAllah
Ben ilk bebeğimde hiç anlamazdım diş çıkardığını, bir tek azılar çıktığında ateş ve huzursuzluk olmuştu
Ama oğlum bu konuda daha şanssız acıyı daha çok duyuyor garibim
Sizin dişler de değişik çıkmış 6 üst iki alt, sağlıklı olsun dişleri incileri
Bazı arkadaşlarım da hiç anlamadık diyor şaşırıyorum.Biz her mm'sini çok iyi anlıyoruz.Aden'in dişleri çıkarken benim bütün dişlerim çürüyecek bu gidişle.
![]()
Ceyda ateş mi kıs ilahi:)
ilerde oyuncu olcam ben falan derse tehlıkelı
pembbbiiişişşş uyuttum ceylını uyuttum kendı kendıne :)
sonra da guluyorum halımıze:)
Bizimki de evde olduğu anları uyuyarak değerlendirir sağolsun
Bazen çok gıcık oluyorum koltukta uyurken ama genelde üzülüyorum ya çok yorgun oluyor beynen özellikle..