Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çocuk/bebek beslenmesinde sütün çok önemli bir unsur olduğu düşünülür. Bunda son zamanlarda moda olan ve kaynağı belli olmayan, ‘’çocuklar günde en az 500 ml süt içmeliler’’ söyleminin etkisi büyük.Merak ediyorum, bunu söyleyenler acaba hiç yarım litre sütü bir günde tüketmişler midir? Veya 500 ml süt içtikten sonra başka bir şey yiyebilmişler midir? O kadar hatta daha fazlasını içen bir çocuk, günlük alması gereken karbonhidrat, protein, mineral ve vitaminleri nereden alacak? Yemesi gereken eti, yumurtayı , sebze, bakliyat ve benzeri yiyecekleri nasıl yiyebilecek? Yavaş yavaş gerçekleştirmesi gereken erişkin tipi beslenmeye nasıl geçecek? Ortalama mide hacmi bir erişkinin üçte biri kadar olan küçücük bir çocuğa her gün 500 ml veya daha fazla süt içirip, ardından demir eksikliği ve iştahsızlık gelişmemesini beklemek biraz zor.
- See more at: Çocuğum süt içmek istemiyor! Ne yapmalıyım?Güncel Anne

Günaydın
Mutlu huzurlu bir pazar olsun inşaallah
Nfkcım bir ses verir bugün umarım meraktayız
Hayırlı günler hepinize :72:

günaydınlar !!! gununuz guzel gecsın ...
pamuk helva sanada gunaydın evet nfk bugun ses verır inş.
pembecim demutfagını temızlıyordur :6:..
busmaıcımde uyuyordur oglusuyla :1:
destınıycımde ceylınle cebellesıyordur :52:

günaydın kızlar
babamız celınle markete gıttı ben de kahvaltı hazırlıyorum
sabah sabah bakın ayakta durabılıyorum dıye şov yapıyodu ceylın sonra bı düştü ağzı dizime geldi,şov bittti:)
ilerleyen saatlarde görüşmek uzere

Sa canlar. Biz dun aksam adaya geldik, yerlestik. Kahvalti yaptik birazdan cikicaz. Ama benim bahtsiz bedevi oldugum kesinlesti; zira az once hasta oldum :\ saglik olsun hepinixi opuyorum mumkun olunca giricem ins

Çocuk/bebek beslenmesinde sütün çok önemli bir unsur olduğu düşünülür. Bunda son zamanlarda moda olan ve kaynağı belli olmayan, ‘’çocuklar günde en az 500 ml süt içmeliler’’ söyleminin etkisi büyük.Merak ediyorum, bunu söyleyenler acaba hiç yarım litre sütü bir günde tüketmişler midir? Veya 500 ml süt içtikten sonra başka bir şey yiyebilmişler midir? O kadar hatta daha fazlasını içen bir çocuk, günlük alması gereken karbonhidrat, protein, mineral ve vitaminleri nereden alacak? Yemesi gereken eti, yumurtayı , sebze, bakliyat ve benzeri yiyecekleri nasıl yiyebilecek? Yavaş yavaş gerçekleştirmesi gereken erişkin tipi beslenmeye nasıl geçecek? Ortalama mide hacmi bir erişkinin üçte biri kadar olan küçücük bir çocuğa her gün 500 ml veya daha fazla süt içirip, ardından demir eksikliği ve iştahsızlık gelişmemesini beklemek biraz zor.

Çok doğru bir yazı olmuş.

Günaydın
Mutlu huzurlu bir pazar olsun inşaallah
Nfkcım bir ses verir bugün umarım meraktayız
Hayırlı günler hepinize :72:

Günaydınlar canım.

Günaydın canımcım. Aynen dediğin gibi işlere daldım. Kahvaltı yapmadan önce mutfağı hallettim. Kahvaltıdan sonra ise balkonu. Belim koptu yahuuuuu. Daha da mutfağın dolabını güzel yerleştirmek lazım :/

Günaydın, iki gündür bizde ananedeydik. . nfk gitmis tatile:10: inşallah guzel bir tatil olur:51:

Ohhh ne güzel :)

Sa canlar. Biz dun aksam adaya geldik, yerlestik. Kahvalti yaptik birazdan cikicaz. Ama benim bahtsiz bedevi oldugum kesinlesti; zira az once hasta oldum :\ saglik olsun hepinixi opuyorum mumkun olunca giricem ins

Meraba canımmmmm. Tatilde adet olanlar diye kulüp mü açsak napsak :)?

Çok doğru bir yazı olmuş.

Günaydınlar canım.

Günaydın canımcım. Aynen dediğin gibi işlere daldım. Kahvaltı yapmadan önce mutfağı hallettim. Kahvaltıdan sonra ise balkonu. Belim koptu yahuuuuu. Daha da mutfağın dolabını güzel yerleştirmek lazım :/

Ohhh ne güzel :)

Meraba canımmmmm. Tatilde adet olanlar diye kulüp mü açsak napsak :)?
ellerine saglık baya yoruldun ama dolapların ıcı dısı elden gecmıs oldu ıse baslamadn
benım de dolaplarımı duzenlemm lazım sonrada kılıtl bulmam zıra emır halletı ıclerını bıde fırının ustundekı dolaplar cok
cabuk yaglanıyor onları yag sokucuyle sılmem lazım amma nezamn :35:

zaten hasta olcagını onceden tahmın edıyodun suprız olmadı en azından
ıyı gecsın tatılınız yolculuk nasıldı?gecı ayse okadar mız mız degıl guzel gecmıstır dıye tahmın edıyorum :55:

ellerine saglık baya yoruldun ama dolapların ıcı dısı elden gecmıs oldu ıse baslamadn
benım de dolaplarımı duzenlemm lazım sonrada kılıtl bulmam zıra emır halletı ıclerını bıde fırının ustundekı dolaplar cok
cabuk yaglanıyor onları yag sokucuyle sılmem lazım amma nezamn :35:

zaten hasta olcagını onceden tahmın edıyodun suprız olmadı en azından
ıyı gecsın tatılınız yolculuk nasıldı?gecı ayse okadar mız mız degıl guzel gecmıstır dıye tahmın edıyorum :55:

Evet o anlamda iyi oldu. Erzak dolabına aldığım kapları da bi güzel yıkar ve yerleştirirsem benden iyisi yok ;) ama bu işi bakıcı teyze varkene erteliyorum ;)

Ne uyuması canım ben de oğlumla cebelleşiyordum :) bizimki her sabah 8 de ayakta
Sonra 10 da babasını zorla uyandırdık dışarı çıktık, onlar keremin akülü arabasıyla oynadılar baba-oğul. Ben de markete gittim. Sonra eşim beni anneme bıraktı, kendisi balığa gitti. Ben de keremi anneme bırakıp , annemin arabasıyla yüzmeye gittim geldim şimdi:)

Günaydın, iki gündür bizde ananedeydik. . nfk gitmis tatile:10: inşallah guzel bir tatil olur:51:
Oh iyi gelmiştir :)

Her tatilde aynısı oluyor sana garibim benim yaa :(
Bu arada yazı stilin değişik geldi sanki başkası konuşuyor :) eğer ilk gün kanaman azsa gir biraz da hevesini al bari
[video=youtube;YoUl5_lqygA]http://www.youtube.com/watch?v=YoUl5_lqygA[/video]
oglum bu aralar bu sarkıya taktı :52:

Nerden buldunuz bunu hangi dil çözemedim ama sevimliymiş ,rusça mı öğretiyorsun şimdiden :) uzak olsunlarrr :)

Ne uyuması canım ben de oğlumla cebelleşiyordum :) bizimki her sabah 8 de ayakta
Sonra 10 da babasını zorla uyandırdık dışarı çıktık, onlar keremin akülü arabasıyla oynadılar baba-oğul. Ben de markete gittim. Sonra eşim beni anneme bıraktı, kendisi balığa gitti. Ben de keremi anneme bırakıp , annemin arabasıyla yüzmeye gittim geldim şimdi:)

Oh iyi gelmiştir :)

Her tatilde aynısı oluyor sana garibim benim yaa :(
Bu arada yazı stilin değişik geldi sanki başkası konuşuyor :) eğer ilk gün kanaman azsa gir biraz da hevesini al bari

Nerden buldunuz bunu hangi dil çözemedim ama sevimliymiş ,rusça mı öğretiyorsun şimdiden :) uzak olsunlarrr :)
nebılım aklımda oyle kalmıs cadı ve uykucu busmai :52:
ınan bılmıyom oyle gezerkene bulduk pek seker kızcagız :1:ivet uzak olsunlar :D
Pazar rehaveti :) uğrayıp yazdım ama sanırım gönderemeden oğlum halletmiş...

Bi arkadaşıma gittik bugün 3 saatliğine. İlaç gibi geldi valla :) evde otur iş yap nereye kadar :)??
ohhh sefan olsun ıyı olmus :32: ömür biter iş bitmez :52: kamyon arkası yazısı gıbı oldu :27:

ohhh sefan olsun ıyı olmus :32: ömür biter iş bitmez :52: kamyon arkası yazısı gıbı oldu :27:

Aynennnnnnnn ;)

kızlar artıkın benımde bır akıllı telefonum oldu :119:
bakalım leptopdan daha rahat mı olcak zormu gorcez :23:

Aaa güle güle kullan canım. Kesinlikle kolay bence. Ben her fırsatta bakıyorum buraya iki dakka da olsa :) reklam olmasın ama ne aldın telefon??

Sıkıntıdan başka konuları okudum ve gördüm ki çok değişik insanlar var :)

Oğlum gece uykusuna erken yattı. Bu pek iyi bişi değil çünkü sık kalkıyo bu durumda malesef :/ ben de gidip erzak kaplarımı yıkıyım da yarına kurusunlar diyorum. Ama belli de olmaz; yayılmak forever da yapabilirim :))))

Aryanın durumunu çok merak ediyorum ya :/

Borndan da ses seda yok...

Topiğimize nazar değdiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :/

kızlar artıkın benımde bır akıllı telefonum oldu :119:
bakalım leptopdan daha rahat mı olcak zormu gorcez :23:
Hayırlı olsun, alışırsın

Hadi ordannn
Pazar rehaveti :) uğrayıp yazdım ama sanırım gönderemeden oğlum halletmiş...

Bi arkadaşıma gittik bugün 3 saatliğine. İlaç gibi geldi valla :) evde otur iş yap nereye kadar :)??
Katılıyorum ya. Gidince yorulsak da ;gitmek şart!
Aryanın durumunu çok merak ediyorum ya :/

Borndan da ses seda yok...

Topiğimize nazar değdiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :/
Ühüüüüüü
Aynennnnnnnn ;)

Aaa güle güle kullan canım. Kesinlikle kolay bence. Ben her fırsatta bakıyorum buraya iki dakka da olsa :) reklam olmasın ama ne aldın telefon??

Sıkıntıdan başka konuları okudum ve gördüm ki çok değişik insanlar var :)

Oğlum gece uykusuna erken yattı. Bu pek iyi bişi değil çünkü sık kalkıyo bu durumda malesef :/ ben de gidip erzak kaplarımı yıkıyım da yarına kurusunlar diyorum. Ama belli de olmaz; yayılmak forever da yapabilirim :))))

O konulara girince hiç çıkamıyo insan :)

reklamdaki üstelik 500 ml devam sütü içeceklermiş istemem kalsın ama benimkiler akşamları muhallebi yemeyi bırakalı geceleri iki kez toplamda 500 ml inek sütü içmeye başladılar..tabi bu yüzden kahvaltı pek yapamıyorlar:( gece vermezsemde uyuyamıyorlar:(

Back
X