Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Slm canlar. Suan harikulade bi manzara karsisindan yaziyorum. Yildizlari hic bu kadar yakindan ve parlak gormemistim.. Balkonda aysecigi ayagimda salladim uyudu. Hava gunduz 30 kusur derece gece serin. Butun adayi dolastik sakin bi koy bulduk. Babasi yuzdu aysecigi sudan zor cikardim :)Yarin ben de girmeyi dusunuyorum. Telefona alisamadim zor yaziyorum zaten esimden zor elime geciyor. insallah hepiniz iyisinizdir cok opuyorum..

iyi tatiller keyfini çıkar yıldızları izleyerek...hava aslında tam bebekle tatil havası iyi eğlenceler...dönüşte bize de bekleriz...

Slm canlar. Suan harikulade bi manzara karsisindan yaziyorum. Yildizlari hic bu kadar yakindan ve parlak gormemistim.. Balkonda aysecigi ayagimda salladim uyudu. Hava gunduz 30 kusur derece gece serin. Butun adayi dolastik sakin bi koy bulduk. Babasi yuzdu aysecigi sudan zor cikardim :)Yarin ben de girmeyi dusunuyorum. Telefona alisamadim zor yaziyorum zaten esimden zor elime geciyor. insallah hepiniz iyisinizdir cok opuyorum..

Selamlar kızlar,
Bugün döndük çok şükür. Yorucu ama güzel geçti. Oğlum çok uyumluydu maşallah, annesiyle büyük havuzuna bile girdi:) sonra beraber termal kısma geçtik:) ya büyüdüklerinde insana eşlik ediyorlar ya süper oluyor:) kızımı da 1 kere götürdüm havuza, göbüşünden tutup yüzme pozisyonu alınca ayaklarını çırptı:)) gayri ihtiyari yapması çok ilginçti. Tabi su yutmayı ihmal etmedi ve bugün ishal oldu:(( her güzel şeyin bedeli..

pembişim sen dolap demişken neyneyse sende bı ara dolap gıbı bısey yaptırmıstın hatta fotosunu koycaktın
sımdı hatırladım merak etmıstım bende nası oldugunu ?yanlıs mı hatırlıyorum yoksa :26:
Canım ben balkon kapısı yaptırdım. Vosvogen sistemmiş. Memnun değilim.
Balkonumda erzak dolabım var ama ondan bahsetmemiştim:)
Ben de dolaplarını yenilemeyi düşünüyorum. Koçtaşa sordum. 30 veya 40 tl, miktarı tam hatırlayamadım, bir keşif bedelleri var. Geliyorlar ölçü alıyorlar. Sonra sana 3 boyutlu model çiziyorlar. Sonra sen malzeme, renk vs seçiyorsun. Eğer yaptırmaya karar verirsen o keşif bedeli de iade ediliyor. 2 yıl garantili.. Bir de istakbal regina'ya bakacağım. Sonra yenilemeyi düşünüyorum inşallah. Şimdi bir banyo tadilatımız var gündemde.

nfk dan haber cıkmadı:44: vardılarmı acaba nasıl gectı yolculuk:26:

neyneyse kızılcahamamamı gıdıcektı yanlıs hatırlamıyorsam!!!

pembiş dugun etkınlğinde :52:
Gittim geldim :)
Sen de hoş geldin.

kaynatıp blender yapınca bir yandan da kavanoz kapaklarını kaynatıyorum( yeni kapak alıyorum) malzemeyi kavanoza koyuyorum hiç boşluk bırakmadan. sıcak kapağı hemen güzelce kocama sıktırıyorum... sonra ters çevirip yani kapağı yere gelecek şekilde....düz bir zemine bırakıyorum 2 gün soğusun diye ellemeden bekliyorum..tutmayan kapak bu sürede akıntı yapıyor açıp hemen tüketiyorum..bende bu yöntem yıllardır oluyor ama nfk olmadı demişti...bu arada malzemeyi tuzlu pişirin kıt olmasın tuzu...korumayı tuz da sağlar...
Ne yazık ki benimki de tutmamış. Geçen baktım yüzü parlanmıştı:((
Bazı arkadaşlarım da hiç anlamadık diyor şaşırıyorum.:53:Biz her mm'sini çok iyi anlıyoruz.Aden'in dişleri çıkarken benim bütün dişlerim çürüyecek bu gidişle.:9::9:
Vah kuzu ya..
Ben oğlumda hiç anlamadım: çocuk ne zaman köpek dişi çıkardı ne zaman azı?
Yarın annem geliyor.Bir ay kadar Aden'e bakacak.:21::21::21:
Bu arada aryam, çağdaşlı, karakız,born yok.:26:
Ohh mis 1 ay anneanneye:)
Sa canlar. Biz dun aksam adaya geldik, yerlestik. Kahvalti yaptik birazdan cikicaz. Ama benim bahtsiz bedevi oldugum kesinlesti; zira az once hasta oldum :\ saglik olsun hepinixi opuyorum mumkun olunca giricem ins
Tüh ya bahtsız bedevim benim:/
Neyse başka türlü tadını çıkar canım.

oh,çok sevindim:) ruhunu iyice dinlendir
Alişandan "bu konularaaa girmeyelimmmm" isimli kro eseri topiğe armağan ediyorum ohalde hahaha
aynen öyle:)
reklamdaki üstelik 500 ml devam sütü içeceklermiş istemem kalsın ama benimkiler akşamları muhallebi yemeyi bırakalı geceleri iki kez toplamda 500 ml inek sütü içmeye başladılar..tabi bu yüzden kahvaltı pek yapamıyorlar:( gece vermezsemde uyuyamıyorlar:(
olsun gün içinde yemeklerini de yiyorlarsa sorun yok,maşallah onlara:)
Selamlar kızlar,
Bugün döndük çok şükür. Yorucu ama güzel geçti. Oğlum çok uyumluydu maşallah, annesiyle büyük havuzuna bile girdi:) sonra beraber termal kısma geçtik:) ya büyüdüklerinde insana eşlik ediyorlar ya süper oluyor:)
içimi umutla doldurdun neyneyseeeeee:31:

kızın şimdi daha iyi mi

kızlar haşhaşlı tatlı/revani yapan var mı
diyerek konuyu başlatıyorum hahahaha

Ooo maşallah.. Tatil güzel geçiyor desene:) bir yengeç bebeği daha suyla buluştu, hiç çıkar mı:))
oh,çok sevindim:) ruhunu iyice dinlendir

aynen öyle:)

olsun gün içinde yemeklerini de yiyorlarsa sorun yok,maşallah onlara:)

içimi umutla doldurdun neyneyseeeeee:31:

kızın şimdi daha iyi mi
Kızımda ishal harici bir problem gözükmüyordu gündüz, oldukça neşeliydi maşallah:))
Şimdi hafif ateşi var, ölçmedim ama hislerime dayanarak var olduğunu düşünüyorum. Allah'ın izniyle ağır olmayan bir şekilde atlatır inşallah.
İçin de umutla dolsun, bazen küçüklükleri aranıyor ama ben büyümelerini de seviyorum. Çok eğlendim bugün, hamdolsun. Allah iyi ki vermiş bu kuzuları bize..

Busmai:)))
Anlaşıldı bu haftanın konusu:)
Haşhaşlı tatlarla aram yok. Dün otelde şekerpare gibi haşhaşlı bir tatlı vardı. Ağırdı, hoşlanmadım. Daha önce de haşhaşlı revani yemiştim. Yedim ama favorim değil:)

Ne uyuması canım ben de oğlumla cebelleşiyordum :) bizimki her sabah 8 de ayakta
Sonra 10 da babasını zorla uyandırdık dışarı çıktık, onlar keremin akülü arabasıyla oynadılar baba-oğul. Ben de markete gittim. Sonra eşim beni anneme bıraktı, kendisi balığa gitti. Ben de keremi anneme bırakıp , annemin arabasıyla yüzmeye gittim geldim şimdi :)
Şimdi çözebilen var mı kim kiminle neredeydi:)) ilahi busmai:)
kızlar artıkın benımde bır akıllı telefonum oldu :119:
bakalım leptopdan daha rahat mı olcak zormu gorcez :23:
Hayırlı olsun canım.
Kullanıma bağlı, alışınca bilgisayardan daha kolay gelebilir.

Hayırlı olsun canım.
di mi ya hiç paragraf kullanmamışım, okurken midem bulandı şimdi :)

Ooo maşallah.. Tatil güzel geçiyor desene:) bir yengeç bebeği daha suyla buluştu, hiç çıkar mı:))

Kızımda ishal harici bir problem gözükmüyordu gündüz, oldukça neşeliydi maşallah:))
Şimdi hafif ateşi var, ölçmedim ama hislerime dayanarak var olduğunu düşünüyorum. Allah'ın izniyle ağır olmayan bir şekilde atlatır inşallah.
İçin de umutla dolsun, bazen küçüklükleri aranıyor ama ben büyümelerini de seviyorum. Çok eğlendim bugün, hamdolsun. Allah iyi ki vermiş bu kuzuları bize..

Busmai:)))
Anlaşıldı bu haftanın konusu:)
Haşhaşlı tatlarla aram yok. Dün otelde şekerpare gibi haşhaşlı bir tatlı vardı. Ağırdı, hoşlanmadım. Daha önce de haşhaşlı revani yemiştim. Yedim ama favorim değil:)

varlıkları bir dert, yoklukları yara:)

haşhaşlı tatlıyı ben yediğimde beğenmiştim,ağır gelmedi ama hiç yapmadım.
bugün bir yere pikniğe davetliydi babamlar ,ben de onlara takıldım keremle. ben insanlarla pek sohbet edemesem de kerem baya eğlendi:) ızgaralardan da çok yiyemedim oğlum sağolsun.
orda vardı haşhaşlı tatlı babamın hoşuna gitmiş, tabi ben de hemen yapmaya karar verdim babacığıma:) artık netten deniycem rastgele bir tanesini

İyi eglenceler cnmm tatil gibisi varmi...

di mi ya hiç paragraf kullanmamışım, okurken midem bulandı şimdi :)

varlıkları bir dert, yoklukları yara:)

haşhaşlı tatlıyı ben yediğimde beğenmiştim,ağır gelmedi ama hiç yapmadım.
bugün bir yere pikniğe davetliydi babamlar ,ben de onlara takıldım keremle. ben insanlarla pek sohbet edemesem de kerem baya eğlendi:) ızgaralardan da çok yiyemedim oğlum sağolsun.
orda vardı haşhaşlı tatlı babamın hoşuna gitmiş, tabi ben de hemen yapmaya karar verdim babacığıma:) artık netten deniycem rastgele bir tanesini
Bence pembiş yetişir :) onda bir tarif vardır diye düşünüyorum:34:
Şu anda sürekli peşinde dolanma ve çocuktan başka bir şey düşünememe / yapamama zamanı ama işte öyle bir zaman da geliyor ki, inşallah, tutuyorsun elinden pikniğe de denize de rahatlıkla gidebiliyorsun. Oğlum çocuk havuzunda, ben büyük havuzunda şeklindeydi önce. Sonra baktım gelmiş benim girdiğim havuza girmeye çalışıyor:) ki ben zorlasam kesinlikle girmezdi. Kendisi ölçtü, biçti karar verdi:)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı oldun öğretmen arkadaşlarımmmmmmm :)

Günaydın herkese :3:
Nfk iyi dinlenmeler eğlenmeler Ayşecikle:49:
Neyneyse tatil güzel geçmiş sevindim adına :38: busmai yüzmelere pikniklere gitmiş ne güzel :56::38:
Pembecim evet yeni öğretim yılı hayırlı olsun sizlere ve biz Velilere :1: ne çabuk bitti tatil değil mi :44:
Herkese hayırlı huzurlu mutlu günler ..

Havan kime kızımmmmmmm???!!! :D iyi eğleneler canım. Güzel bir tatili fazladı ile hakettin.

Selamlar kızlar,
Bugün döndük çok şükür. Yorucu ama güzel geçti. Oğlum çok uyumluydu maşallah, annesiyle büyük havuzuna bile girdi:) sonra beraber termal kısma geçtik:) ya büyüdüklerinde insana eşlik ediyorlar ya süper oluyor:) kızımı da 1 kere götürdüm havuza, göbüşünden tutup yüzme pozisyonu alınca ayaklarını çırptı:)) gayri ihtiyari yapması çok ilginçti. Tabi su yutmayı ihmal etmedi ve bugün ishal oldu:(( her güzel şeyin bedeli..

Ben de dolaplarını yenilemeyi düşünüyorum. Koçtaşa sordum. 30 veya 40 tl, miktarı tam hatırlayamadım, bir keşif bedelleri var. Geliyorlar ölçü alıyorlar. Sonra sana 3 boyutlu model çiziyorlar. Sonra sen malzeme, renk vs seçiyorsun. Eğer yaptırmaya karar verirsen o keşif bedeli de iade ediliyor. 2 yıl garantili.. Bir de istakbal regina'ya bakacağım. Sonra yenilemeyi düşünüyorum inşallah. Şimdi bir banyo tadilatımız var gündemde.

Sen de hoş geldin.

Vah kuzu ya..

Sen böyle anlatınca ben de bir an önce büyüsün istiyorum valla :)

Beni bozar haşhaş :p hiç sevmem valla o yüzden pas diyorum :)

Günaydın herkese :3:
Nfk iyi dinlenmeler eğlenmeler Ayşecikle:49:
Neyneyse tatil güzel geçmiş sevindim adına :38: busmai yüzmelere pikniklere gitmiş ne güzel :56::38:
Pembecim evet yeni öğretim yılı hayırlı olsun sizlere ve biz Velilere :1: ne çabuk bitti tatil değil mi :44:
Herkese hayırlı huzurlu mutlu günler ..

Valla bu tatil hiçbişi anlamadığım bi tatil oldu hakkaten. Ne zaman başladı ne zaman bitti??? Neyseki kurban bayramı yakın. Allah'ım bi hastalık vs vermezse iyi bir doping olur. Çünkü ben oğluşun hastalığı ile sıfırlandım valla :)

Gunaydin canlar gununuz guzel gecsin !!
Bugun arkadasi arayip carsida gezmek istiyorum bakalim..

Aynennnnnnnn ;)

Aaa güle güle kullan canım. Kesinlikle kolay bence. Ben her fırsatta bakıyorum buraya iki dakka da olsa :) reklam olmasın ama ne aldın telefon??

Sıkıntıdan başka konuları okudum ve gördüm ki çok değişik insanlar var :)

Oğlum gece uykusuna erken yattı. Bu pek iyi bişi değil çünkü sık kalkıyo bu durumda malesef :/ ben de gidip erzak kaplarımı yıkıyım da yarına kurusunlar diyorum. Ama belli de olmaz; yayılmak forever da yapabilirim :))))
Saol canim :) galaksi s3 aldik diğerinden sonra bu uzay mekigi gibi geldi hahaha:)))

Aryanın durumunu çok merak ediyorum ya :/

Borndan da ses seda yok...

Topiğimize nazar değdiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :/
Bende arya ya merak ediyorum iylestimi acaba??
Born tatil sarhosudur:)

Hayırlı olsun, alışırsın

Hadi ordannn

Katılıyorum ya. Gidince yorulsak da ;gitmek şart!

Ühüüüüüü

O konulara girince hiç çıkamıyo insan :)
Sana takilmasi cok zewkli:)))
Saol canim :*

Hep guzel gecsin tatiliniz .öptüm:*

Selamlar kızlar,

Sen de hoş geldin.

Vah kuzu ya..

Hosgeldiin !!!Ayy neguzel hamam sefaniz guzel gecmis cok ozendim :)
Hafif ve super bi tatli ama tarifim yok
Hashaslarda cok guzel gorsellik veriyo tatliya.

Hayırlı olsun canım.
Saol canim
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı oldun öğretmen arkadaşlarımmmmmmm :)
Gunaydin sanada
Okullar basliyor desene su gibi gecti zaman ins.guzel bi donem gecirirsiniz sen ve butun ortmenler!

günaydın kızlar, keremi sabah parka götürdüm yorgunum ve beni bekleyen dağ gibi işler var.
:14:

kp iyileşti, şimdi söz verdiğim keremin doğumgünü partisini yapmam gerekiyor. haftasonu bursa'ya gideceğiz o yüzden bu haftaiçi yapmam lazım ; yaralı-yııııımmmm

Gunaydin canlar gununuz guzel gecsin !!
Bugun arkadasi arayip carsida gezmek istiyorum bakalim..

Saol canim :) galaksi s3 aldik diğerinden sonra bu uzay mekigi gibi geldi hahaha:)))

Bende arya ya merak ediyorum iylestimi acaba??
Born tatil sarhosudur:)

Sana takilmasi cok zewkli:)))
Saol canim :*

Hep guzel gecsin tatiliniz .öptüm:*

Çarşı gezmekkkkkkkk <3 <3

S3ün foto çekimleri süper. Güle güle kullan canım :)

günaydın kızlar, keremi sabah parka götürdüm yorgunum ve beni bekleyen dağ gibi işler var.
:14:

kp iyileşti, şimdi söz verdiğim keremin doğumgünü partisini yapmam gerekiyor. haftasonu bursa'ya gideceğiz o yüzden bu haftaiçi yapmam lazım ; yaralı-yııııımmmm

Görmemişin oğlu olmuş bilmem kaç tane doğum günü yapmış :)) :P kolay gelsin şekerim valla.

Koca (!) boluyu turladım bi ipli balkon çamaşır askılığı bulmak için!! Bir kez daha ne mal bi memleket olduğu dank etti kafama. Aradığını bulamıyorsun vsvs. Saat 2de toplantı var. Yemekleri yaptım. Daha çamaşır yıka as derkennnn banyo yapıcam. Hayat çok eğlenceliiiii :P okul zamanı programım iyi olmazsa nasıl yetişcem bilmiyorum...

Back
X