- 8 Ağustos 2011
- 11.790
- 9.456
- 448
gir canım gir tuzlu su adeti keseriyi tatiller
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gir canım gir tuzlu su adeti keseriyi tatiller
![]()
Slm canlar.. Suan sahildeyiz. Aysecik uyuyor. Esim balik tutmaya giristi.ben de hastayim falan demedim girdim denize
bi daha kimseciklerin olmadigi boyle tertemiz koyu nerden bulucam? Deniz suyu da sicak. Nem orani da az oyle bunalmak terlemek yok suan epeyce ruzgar var. Yani hava durumundan fena halde memnunum
aysecik uyanmazsa gecmise bakicam. Bakalim ben uokken neler yaptiniz
bu arada full site cok iiymis. Obur turlu cok zorlaniyordum yauv
![]()
Bornum donmussun tatilden. Hosgeldin bacim , annenlerde de kalmissiniz epey, ohhhh sarji fullemissindirokul telasesi baslamis anladigim kadariyla. Rabbim tum ogretmenlere ozellikle siz taze anneler kolaylik versin. Hayirli olsun yeni seneniz
![]()
Ohhh sefan olsunn canımmBu arada biz gokceadadayiz born bacimmm![]()
hosgeldin canim sende.. annenler nerdeydi istanbulda degilmi.. kötü olmuş bu durum
ben de seni, sizi ozledimNe var ne yok bacim?
Arya ve aden nasil oldu? Dilanaz hala donmedi mi? Okul alar acilacak artik yafuuu![]()
Hayırlı olsun canım.Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı oldun öğretmen arkadaşlarımmmmmmm :)
Oy oy Allah kolaylık versin.günaydın kızlar, keremi sabah parka götürdüm yorgunum ve beni bekleyen dağ gibi işler var.
kp iyileşti, şimdi söz verdiğim keremin doğumgünü partisini yapmam gerekiyor. haftasonu bursa'ya gideceğiz o yüzden bu haftaiçi yapmam lazım ; yaralı-yııııımmmm
Hoşgeldin, özledikbiz geldikkk ne de çok gezdik dimee aa ben smile kullanamıyorum
Demek işe dönmeye karar verdin, hayırlı olsun.Aaa ben geldim topikte kimseler yok...
Busmaicim tatilden sonra 1 hafta da annemlerde kalınca şu anda felaket bir ev ve dolu iş beni bekliyo bugün de toplantıya gittim okula sınav görevlerim var hafta içi çocugu da bırakabileceğim kimse yok napıcam bilmiyorum sizde ne var ne yok
Nfk sana da iyi tatiller ciciim nerdesiniz_?
Evet o bazı insanların nasıl öğretmen olduğunu ben de merak ediyorum.Okulu özlemişim. Ama bir kez daha kendime bazı insanların nasıl öğretmen olabildiklerini sordum. Öğretim değil eğitim şart... Bi tane sınav görevim var. Bebek ve ev görme etkinlği yapmalıyız bi de.. Öyle işte :)
Oo senin iş yoğun. Kv ile eşin görüşsün. Ertelesin ya, torun sevmeye gelince var bakmaya gelince yok. Sen de bu kv'ne güvenme, kendine bir bakıcı bul derim.e olmasın ort yükseltmeye de mi girmiyolar o değil komisyon 2 tane var ing.de hem yazılı hem sözlü ama onun dışında 2 tane de gözcü var sizde gözcü görevi yok mu zaten çocuk kaldı ortada kaynanaın işleri var-mışsınavda benle dursa cocuk olmaz eşim götürcek galiba okula ama çarş onun da toplantısı var off rapor alsam olmaz ücretsiz izne ayrılcam diye zaten sorun çıkardılar
Hoşgeldin canım. Tatilinin iyi geçmesine çok sevindim.Slm canlar.. Suan sahildeyiz. Aysecik uyuyor. Esim balik tutmaya giristi.ben de hastayim falan demedim girdim denize
bi daha kimseciklerin olmadigi boyle tertemiz koyu nerden bulucam? Deniz suyu da sicak. Nem orani da az oyle bunalmak terlemek yok suan epeyce ruzgar var. Yani hava durumundan fena halde memnunum
aysecik uyanmazsa gecmise bakicam. Bakalim ben uokken neler yaptiniz
bu arada full site cok iiymis. Obur turlu cok zorlaniyordum yauv
![]()
Daha iyiyim canım. Kendimi bu ararlar fazla yorgun hissediyorum ama hayırlısı.Esim balik sevdasina sahilde kaldiaysecikle evdeyiz siz napiyosunuz bakalim? Pamuk helvacim siz de tayildesiniz galiba
neyneyse, gecmise verimli bakamadim, gecmis olsun iyisin di mi bacim?
Tatil mi:) 1 güncük:))Yanlis hatirlamisim tatile giden neyneyseymis![]()
Hahah noldu kız? Biz varız ya:))Aryammm hiç gelip bişi yazmıyo valla. Özlemcim de güya geldim dedi yok. Dilanaz cadısı da yok. Yooook yooooook.
Haftaiçi sen olunca bi ton sayfa olurdu. Şarkılar markılar... Ah ah :)
Karakız nerde bu arada???
Hayırlı olsun canım.
Oy oy Allah kolaylık versin.
Hoşgeldin, özledik
Demek işe dönmeye karar verdin, hayırlı olsun.
Evet o bazı insanların nasıl öğretmen olduğunu ben de merak ediyorum.
Oo senin iş yoğun. Kv ile eşin görüşsün. Ertelesin ya, torun sevmeye gelince var bakmaya gelince yok. Sen de bu kv'ne güvenme, kendine bir bakıcı bul derim.
Hoşgeldin canım. Tatilinin iyi geçmesine çok sevindim.
Daha iyiyim canım. Kendimi bu ararlar fazla yorgun hissediyorum ama hayırlısı.
Tatil mi:) 1 güncük:))
Hahah noldu kız? Biz varız ya:))
biz evimize geldik bea
nasılsınız canlar![]()
Aaa ben geldim topikte kimseler yok...
Busmaicim tatilden sonra 1 hafta da annemlerde kalınca şu anda felaket bir ev ve dolu iş beni bekliyo bugün de toplantıya gittim okula sınav görevlerim var hafta içi çocugu da bırakabileceğim kimse yok napıcam bilmiyorum sizde ne var ne yok
Nfk sana da iyi tatiller ciciim nerdesiniz_?
1 sınav mı ohh,kızım döksenize uşakları dönemdeOkulu özlemişim. Ama bir kez daha kendime bazı insanların nasıl öğretmen olabildiklerini sordum. Öğretim değil eğitim şart... Bi tane sınav görevim var. Bebek ve ev görme etkinlği yapmalıyız bi de.. Öyle işte :)
Yarın bi terslik olmazsa lokumlu kek deneyeceğim. Teeeee bayramdan kalan bi paket kuş lokumu var; gözümün içine bakıyolar. Hem de yeni kek kalıbımı denicem inşallah. Tarif buldum ama içinde 4 yumurta var. Çok değil mi :/?
bunu duymamistim hic. Ama onemi de yok bak, ben gibi catlaga mani degilmis
basladi mi senin kizce okula?
Yarın bi terslik olmazsa lokumlu kek deneyeceğim. Teeeee bayramdan kalan bi paket kuş lokumu var; gözümün içine bakıyolar. Hem de yeni kek kalıbımı denicem inşallah. Tarif buldum ama içinde 4 yumurta var. Çok değil mi :/?
Ah canım ya :))) tribal ergen modlarını sevsinler.Yoksunnnnnnn!! Tutturdun bi doğum günü, baş dönmesi, kızılcahamam ve ikî çocuk; hiçççç gelmiyosun akşama kadar!!bknz: tribal ergen hahaha. Artık tüm hastalar iyi olsun ve herkes evine gelsin beaaaaaaaaa!! :)
ayy bu perşembe intikam başlıyor sanırım,nejat işler dızıden ayrılmış cok uzuldum be
keşke söyleseydın 4 sınav yazmasalardı sana ,1-2 sınav yazsalardı o da ayırtmanlık olsaydı kuzunu da yanında götururdun.gözetmenlıkte zor.değiştrebiliyosan değiştir ayırtmanlıkalrla
1 sınav mı ohh,kızım döksenize uşakları dönemde
işi bilmiyonuz cıks
4 cok bence de,2 ye ındırebılırsın bence bır sey olmaz,ya da 3 de olur
daha başlamadı ama kırtasiye listesi gelditutarı görünce gozlerim kaydı valla
neyseki taksit var
Ada ile ilgili gozlemleri donunce ayrintili yazicam ins. Ama senin isianlamadim bacim. 2 sene ucretsiz izim kullanicam demistin, bslasliyor musun? Kv nerede? Lafa gelince adamlar aman anneme yakin oturalim cocuga da bakar muhabbeti yapiyorlar. Ama is ciddiye binince herkes sorumluluktan kaciyor. Goruyoruz kim hakikaten babaanne. Cani isteyince alip cocugu sevmek ele gune karsi ovunmek herkisi isiOhhh sefan olsunn canımm
Adaları hep merak etmişimdir fikirlerini bekliyorum nerde kalıyosunuz kapalılar için uygun bi yerler bulmuşsun sanırım ben de keşfetmeyliyim :44:
Döndük canım ama hemen telaşe başladı dediğin gibi okulda benim gibi tekrar ücretsiz izne ayrılan biri daha var ona bişi dememişler ama benim canımı sıktılar baya sınav görevlerinde de kv tam iş çıkardı ne yapıcam hala bilmiyorum yarın 8de okulda olmam lazım
Hoşbulşduk canım annemler sözde kocaelideler ama yalovaya daha yakınlar öyle söyliyim![]()
Hasta bebik annelerine sozum yohtur. Lakin goruyorumki ben kapidan siz bacadan.. Gelince herkesin ifadesi alinacakAryammm hiç gelip bişi yazmıyo valla. Özlemcim de güya geldim dedi yok. Dilanaz cadısı da yok. Yooook yooooook.
Haftaiçi sen olunca bi ton sayfa olurdu. Şarkılar markılar... Ah ah :)
Karakız nerde bu arada???
Bir gunun beyligi beyliktir cicimHayırlı olsun canım.
Oy oy Allah kolaylık versin.
Hoşgeldin, özledik
Demek işe dönmeye karar verdin, hayırlı olsun.
Evet o bazı insanların nasıl öğretmen olduğunu ben de merak ediyorum.
Oo senin iş yoğun. Kv ile eşin görüşsün. Ertelesin ya, torun sevmeye gelince var bakmaya gelince yok. Sen de bu kv'ne güvenme, kendine bir bakıcı bul derim.
Hoşgeldin canım. Tatilinin iyi geçmesine çok sevindim.
Daha iyiyim canım. Kendimi bu ararlar fazla yorgun hissediyorum ama hayırlısı.
Tatil mi:) 1 güncük:))
Hahah noldu kız? Biz varız ya:))
Herkesin donup dolasi gelecegi yer kurkcu dukkani temmuz topigi, sabret bacim. Ben donunce acisini cikaririz. Geyikler, yeni tarifleeeeeerYoksunnnnnnn!! Tutturdun bi doğum günü, baş dönmesi, kızılcahamam ve ikî çocuk; hiçççç gelmiyosun akşama kadar!!bknz: tribal ergen hahaha. Artık tüm hastalar iyi olsun ve herkes evine gelsin beaaaaaaaaa!! :)
AhahahaahhhAy biraz daha gezseydiniz ne de olsa seneye eylüle daha çoook var!!! :)
şekerle iyice cirparsan yumurta kokmaz dene bizede yeni tarifler çıksın![]()
Ah canım ya :))) tribal ergen modlarını sevsinler.
Oğlumun yeni anaokulunda ilk günüydü, beraber gittik. Kardeşi ananeye sattık. Sonra avm'ye gittik yine oğluşla, okul için gereken birkaç şey vardı. Sonra ananeye dönüş, vs vs valla yazsam hepsini için şişer:) ahan da tribal ergen anası gibi yazdım:)
Bir de gündüz girmem zor oluyor, gece kuşu ekibindendim ben:) ekibim dağıldı
Yok çok olmaz. 4 yumurtayla daha güzel kabarıyor.
Lokumlu kurabiye duymuştum ama kekine yabancıyım:)
Ada ile ilgili gozlemleri donunce ayrintili yazicam ins. Ama senin isianlamadim bacim. 2 sene ucretsiz izim kullanicam demistin, bslasliyor musun? Kv nerede? Lafa gelince adamlar aman anneme yakin oturalim cocuga da bakar muhabbeti yapiyorlar. Ama is ciddiye binince herkes sorumluluktan kaciyor. Goruyoruz kim hakikaten babaanne. Cani isteyince alip cocugu sevmek ele gune karsi ovunmek herkisi isihakikaten hasta olur mazereti olur amenna. Hatta kv ler cocuklara bakmak zorunda da deil, bakmasinlar. Herkes kendi cocuguna bakar, yahut caresini yolunu bulur baktirir. Oglunun cocuguna bakip da aman yapiyorum ediyorum diye konusacaksa hic girmesin bu ise. Kimse kimseye mecbur deil..
Hasta bebik annelerine sozum yohtur. Lakin goruyorumki ben kapidan siz bacadan.. Gelince herkesin ifadesi alinacak
Bir gunun beyligi beyliktir cicim
Herkesin donup dolasi gelecegi yer kurkcu dukkani temmuz topigi, sabret bacim. Ben donunce acisini cikaririz. Geyikler, yeni tarifleeeeeer
Ahahahaahhh![]()
Esim baliktan dondu ben kacanziiiii. Bu arada abuk kelimeler yazmisim kusura bajmayin. Buradan klavyeme sesleniyorum; kimse senin yerini tutamaz bebegim, donunce bunun acisini cikaririz.Bu arafa ilk alintimi da yaptim heeer
opuldunuz canlar ii geceler