Kızlar sağolun, eşim biletimi almadan görümcemleri arayıp kesin gelecek misiniz diye sormuş; vazgeçtik demişler! Bavulumu da hazırlamıştım öğlen istanbula gidiyorum diye, böylece kaldım.
Boşyere tadımız kaçtı..
Ne insanlar ne insanlar.....???!!!
Sen sadece balon mu aldın?
İş makinesi teması olduğuniçin balonları sarı siyah alsam çok mu kapalı olur?
Ben bugün sipariş versem en geç Cumartesi gelmeli..
3 veya 4 aile düşünüyorum. Bir de annemler..
Cupcake ve pasta hazır. Belki susamlı küçük simitlerden alırım. Bir poğaça ve makarna salatası düşünüyorum. Soyalı tavuk kavursam ağır mı olur?
İşte bundan bahsediyorum... Boş yere tadınız kaçtı..
Görümcenler biraz düşünceli olsaydı 10 saatlik yola gidecek adama yıkılmaya çalışmazlardı..
Canımcım soyalı tavuk olmaz bence :/
Bence turuncu ekle balonlara. Yada hiçbişi ekleme ve siyahları yarı sayı olarak kullan. Gayet güzel olur

Yumuşak cupcake tarifiniz var mı, bonibonlu yapmak istiyorum
Meyye 's: En güzel Cupcake Hamuru!
Ben bunu yaptım doğum gününde herkes bayıldı. Yumuşacıktı

Neyneyse'cin kırmızı siyah veya mavi kirimizi sarı seçsen balonları daha mı ferah olur acaba, menü güzel olmuş tavuk kavurma yerine zeytinyağlı biber dolma ya da sarma da olabilir ..
Bizim menü ; pasta, cupcake, şeker hamuru kurabiye , ıspanaklı&peynirli börek, sarma&dolma idi..
Busmai'cim sevindim adına, istediğin gibi başbaşa olacak yolculuğunuz, bu olay da nazar boncuğu olsun. Bence suçlu değil hiç kimse yalnız eşinin onlara "sizi de götüreyim mi"" diye sormadan evvel, sana danışması gerekliydi, hatası o .. Maalesef erkeklerin her zaman yaptığı bir hata
Ben de fikir istiyorum kızlar , şu an çok sinirliyim;
Eşimin telefonu ekranını Selim kırdığı için tamirdeydi şimdi aldım , o da farklı bir hat ve tlf ile idare ediyordu neyse
Normalde tlf kurcalama adetim yoktur açtım mail kutusu çarptı gözüme ,
Bir Hanım'dan mail; o hanım (eşimin adı Ali olsun), farklı bir beye yazarken, eşimin adını yazmış; mesela Ahmet bey yerine Ali bey demiş
Eşim de demiş ki ; x hanım , ahmet beye Ali bey yazmışsınız dikkat edin lütfen ..
Kadının cevabı. ; demek ki sizi düşünüyormuşum ve devamında aynen şu işaret :))))))))))))))
Sonrasında birşey yazmamış eşim.. ama ben gıcık oldum, bu ne manaya geliyor sizce,
ben kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma; x hanım bizim ali beye resmen iş atıyor gibi geldi, siz olsanız ne düşünürsünüz?
Şimdi ben buna yanıt versem devam ettirecek belli ki, versem o da niyetini belli etse ve sonra ben de onu Rezil etsem??
şu evli erkeklerde ne var anlamıyorum arkadaşbayılıyorlar... bu arada bu hanım da birkaç yıl evvel boşanmış birisi..
ve bu yanıtın yazıldığı saat gece saatleri...mesai saatinde yazılmış olsa neyse diyeceğim ve erkek ile kadın belirli bi mesafede durmalı iş yerlerinde diye düşünüyorum..
İster evli ister boşanmış ister bekar; bayanın yaptığı pek hoş bişi değil. Eşin bişi demeyerek zaten göstermiş hazetmediğini bence. Sen de sakın cevap falan atma bence. Allah ıslah etsîn böylelerini... Evli erkeklerin de büyüsü şöyle oluyo canım: eşleri ve çocukları olduğu için yapışamıyorlar hatuna 24 saat. Bu da bi çok insanın hoşuna gidiyo. Dinden imandan ayıptan haberleri yok o ayrı...