Mustela forever
Oğlum için de sebamed kullandım.
Busmai iptal oldu:/
Aaa nasıl ya ee görümceleri vazgeçmişti ama onlar yine de gelmeyecekmiydi bursaya dönüşte falan ist.dan geçerler işte :)
Mustela nerden bulcam eczanede mi var sebamed çok duydum da bunu öven duymamıştım hiç...
Pamuk helvacım bir yorum da benden gelsin böyle durumlarda ne eşinin çok üzerine gidip ilgisini o yönde çekiceksin ne de başıboş bırakıcaksın bence iş hayatında kadın erkek farketmez böyle tipler çok eşinin cevap atmaması hoş ama kadın ileri gidip yüzyüzeyken saçmalayabilir şu da var eşine ben senin maillerine bakıyodum falan desen ne tepki verecek o da var ay bilemedim sen içini ferah tut eşini tanıyan sensin olmadı işyerine bir gezi düzenle git dolaş görün ben estikçe - çok sık olmasa da- eşimin okuluna uğruyorum okulu evimizle karşılıklı neredeyse aynı mahalle okulu aa çarşıdan dönerken oğluşla uğrayalım dedik falan deyip kendimi öğretmenler odasına şööyle bir gösteriyorum bunu eşim de yapar sık sık...Bir seferinde bu yeni atandıgı okuldan olan bayanlarla ortak ark.larımız çıktı yasiri görmeye geldiklerine kadın şok oldu dedi aaa sizin eşiniz ali bey mi biz onu bekar sanıyoduk çocugu da mı varrr aaaa kadın utanmadan böyle diyo dedim valla elinde nal kadar yüzüğü var hiç olmadı ona baksalarmış o kadar salaklarsa bir de eşimi okul dışında arayıp aa hocam kadın doğum doktoru tel.i var mı sizde eşinizin gittiği falan yuhhh e kadın senin hiç bayan ark.ın yok mu bitane bile mi yok da sen bu adamı arıyosun aman uzattıkça uzattım da ben ne erkeklere güvenirim ne de kadınlara hemcinslerime hiiiç güvenmem sen ara ara da olsa bu işi alttan alttan takipte ol eğer direk soramayacaksan seni düşünüyorumdur :)))))))))))))))) da ne demek