Sekerportakalı maşallah melisaya bisi bisi diyor ha :)
Yahu ben eşime istanbul bizim yolumuzu uzatır diye kızdım şimdi kendim diyormuşum istanbula uğrayalım diye:)
Fotoları albüme yüklüyorum işlerim bitti
Domatesli biberli peynirli börek
Kıymalı pide ( kıymasını ben kavurdum ,fırına yaptırcaz)
Yeşil salata
Közlenmiş kırmızıbiberli yoğurtlu salata
Civciv şeklinde patates
Bonibonlu irmik topları
Ve cupcake ler
Ben de cok begendim artik resimleri de pcden girdigin bi ara yuklersin evet mantiksizmis ist olayi simdi basti kafam

Pembis nfkyi aratmiyim dedim eskiden yazardi da ondan dedin...
Bnde aksam aksam yine gerildim bgn oglus sdc 15 dk uyudu kac gundur yanimizda okullarda ztn perisan oldu neyse aksam ezanindan once iyice geldi uykusu bnde muhallebi yapmistim yedirip oyle hmn uyuturum dedim baktim zil kp esime diyo hadi namaza eee biz ezanin ne zmn old bilmiyoz mu arkasindan oglus kiyametlwri kopardi disari diye artik ne muhallebiye dwm ne uykuya...o kdr da istahi vardiki. Ya ama bu ilk dgl evlendigimizden beri ezan okuyan saatler gb her vakit kapiyi caliyor kac kez uyardik neler dedik artik sabah namazlarinda basmiyor!!onun disinda cocuk uyuyosa diye bazen tikliyo ama bazen de unutup yine caliyo esim kac kez dedi tatli dille de sert de ya o anda musait olamayabiliriz diye kast bile etti ama yok...esime de dedim su anki aklim olsa gercekten ASLA altli ustlu gelmezdim sizlerecok kucuk sorun gb gelebilir ama cok yipratici...