Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Dükkanı ben kapatmıştım yine ben açıyorum :) gece tayfası nerdesinizzzz??? :p
Teyzemiz 8 gibi gelecek. Toplantı 10da. Evde ne malzeme var ne bişi yemek yapmaya... Panikkkkkkkkkkkk!!!! :)
Herkese güzel bir gün diliyorum :)
Ben geldim kızz:))
Kuru fasülye, nohut gb bişi de yapabilirsin.

Hadi gözün aydın, eve kavuştunuz. Çamaşırları da bugün hallettin mi, bitmiş demektir tatil serüveni.

Kızmak değil ama dün akşam anlattım güzel güzel. Anladı, çözüm bulmaya çalıştık bazı şeylere falan filan...

Saat 10da toplantı var. Ne kadar sürer; muamma! :) sonrasında da bikaç alışveriş işim var. Yani valiz işinin akibeti belli değil :)))

Konuşun tabi; insanlar konuşa konuşa demişler. Çözülmeyecek dertler değil bunlar yeterki Allah'ım sağlık versin, çözmeye de gönlünüz olsun ;)

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+

eşekten düşenler grubu yine eski günlerdeki gibi..
günaydın bacılarım.. çok öpüyorum sizi canlarımmm:54:
pembişim hoşgeldinnn:16:

kahvaltı hazırlamaya kalktım, neneye gidicez.
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile:16:

Hoş buldum canımmmmm :)
Ben telden girdiğim için göremiyorum kimler var tabi ;)
İyi nenelerrrrrrrr :D

Ben geldim kızz:))
Kuru fasülye, nohut gb bişi de yapabilirsin.

Evet evet; sonradan görüp yorum yazdım. Ben bir sonradan görme miyim?? Haha geyiğim üstümde :) saatler sürecek bir toplantı var bugünnnnnnnn. Hep boş konuşma vs...

Evde hiç o tarz bii yok :( sağolsun kocam yemez de...!!! Evde ne var o da bilinmiyor tarafımdan :D oğluşun emme seansı bitsin mutfağı karıştırmalıyım ;)

Ay bu arada sevgili(!) kocacım biz yokux dîye salonu falan eski haline getirmiş. Normalde Egeye göre düzenlenmişti ;) bi de kurdelaları açmış dolaplardan. Oğluş kendine gelmeden eski hallerine getirmeli. Ay bu adam ve bana çıkardığı ek işler!! Neyniş; göz zevki bozuluyomuş...!!!

günaydın hayırlı cumalar herkese:3:

dün hiç giremedim toplantılar çıktı arada hep:47:

bugünde yoğunum bir ses vereyim arada dedim hepiniz öpüyorum:54:

asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile:16:

Bizde seni öpüyoruzzzz!!!! Valla bugün tam eşekten düşştük, 10 gb yattı arya, 4 buçukta kalktı. Üstelik gündüzleri 1 uykuya düştük diş mi acaba diye düşünüyorum. Umarım uykumuz böyle sorunlu olmaz.
Aryammm benden hızlısın şekerim :))

Hızlıyım dimii:)) arya izin vermiyor ki yazayım, teli alıyor elimden. Kırk saatte ancak cvp yazabiliyorum.

günaydın gacılar
ceylın uyuyor hala,ilk defa,benı de uyku tutmadı,
güzel gun olsun herkese
Günaydınnnn!!!
:) ne güzel anlatmışsın. Ben artık diyecek birşey bulamıyorum.

Yok yahuuuu, gayet normal bence.

Minicik bebeyle yollarda! Cins bunlar bacım. Herşeye kendi açılarından bakmakla olmuyor işte.
Gelde anlat bunlara! Gerçi dün akşam baya konuştuk herşeyi, sıkıntı yoktu ama.

Hep öyleee... Bizimki de birden çok cadılaştı, bende inanamıyorum.

:o iyi yakalamışsın yine, ben donup kalıyorum böyle anlarda.
ben de donup kalırım genelde ama o an biz mucizeydi,nasıl yaptım ben de anlayamadım

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Dükkanı ben kapatmıştım yine ben açıyorum :) gece tayfası nerdesinizzzz??? :p
Teyzemiz 8 gibi gelecek. Toplantı 10da. Evde ne malzeme var ne bişi yemek yapmaya... Panikkkkkkkkkkkk!!!! :)
Herkese güzel bir gün diliyorum :)
günaydın canım hosgeldin
bi makarna,ya da ben böyle zamanlarda genelde dışarıdan söylerim,kasmaya gerek yok anacım yoksa yok işte evde bır sey
Hadi gözün aydın, eve kavuştunuz. Çamaşırları da bugün hallettin mi, bitmiş demektir tatil serüveni.

Kızmak değil ama dün akşam anlattım güzel güzel. Anladı, çözüm bulmaya çalıştık bazı şeylere falan filan...
bu güzel bir gelişme,kocanın anlaması,çözüm bulmaya çalışmak cok cok önemli,sevindim canım

günaydın asaletmeap nfk ve kerımelerı ayşe hatun:)
pempişin dediği gibi iyi neneler:)

günaydın canım:)kolay gelsın

Evet evet; sonradan görüp yorum yazdım. Ben bir sonradan görme miyim?? Haha geyiğim üstümde :) saatler sürecek bir toplantı var bugünnnnnnnn. Hep boş konuşma vs...

Evde hiç o tarz bii yok :( sağolsun kocam yemez de...!!! Evde ne var o da bilinmiyor tarafımdan :D oğluşun emme seansı bitsin mutfağı karıştırmalıyım ;)

Ay bu arada sevgili(!) kocacım biz yokux dîye salonu falan eski haline getirmiş. Normalde Egeye göre düzenlenmişti ;) bi de kurdelaları açmış dolaplardan. Oğluş kendine gelmeden eski hallerine getirmeli. Ay bu adam ve bana çıkardığı ek işler!! Neyniş; göz zevki bozuluyomuş...!!!

Göz zevkini yiyim ben onun:1:
Bende bi yere gidince evi komple unutuyorum. Ne var ne yok bilmiyorum.
Kız nohut falan yenmez mi yaa? Ben çok severim, birde kurtarıcı oluyor bana.
Toplantı olayı da bi dert. Biz daha yapamadık. Okula gelip çay içip içip gidiyoruz:) haftaya yapacağız bakalım. Birde konuların gereksiz yere uzaması, uzatılması var tabi. Eziyett....

Aşağıdaki mesajı okuyunca pembişim, yarışmalarda nasıl oy alındığını daha iyi anlayacaksın;) bu sabah bana msj atılmış bu şekilde.
"merhaba...
Tüp bebekle anne olmaya çalışan bir arkadaşımız tedavi öncesi kk da yarışmaya katıldı sizden ricam ona oy vererek destek olmanız kazanırsa büyük moral olur diye düşünüyorum...
aşağıdaki linkten girip AŞK BÖREĞİ isimli tarifi işaretleyip onaylamanız yeterli..
ilgilenir oy kullanırsanız inanın çok makbule geçer teşekkür ediyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/borekl...-borekler.html (Enfes Börekler...)"

günaydn kızlar
kerem elinde süpürge mesaiye başladı
bu arada tam 3 tane azı dişi çıkmış biraz, ikisi üst sağ ve sol, biri de alt sağda. hepsi aynı anda zavallı kuzum. büyüyorlar yaa
Aşağıdaki mesajı okuyunca pembişim, yarışmalarda nasıl oy alındığını daha iyi anlayacaksın;) bu sabah bana msj atılmış bu şekilde.
"merhaba...
Tüp bebekle anne olmaya çalışan bir arkadaşımız tedavi öncesi kk da yarışmaya katıldı sizden ricam ona oy vererek destek olmanız kazanırsa büyük moral olur diye düşünüyorum...
aşağıdaki linkten girip AŞK BÖREĞİ isimli tarifi işaretleyip onaylamanız yeterli..
ilgilenir oy kullanırsanız inanın çok makbule geçer teşekkür ediyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/borekl...-borekler.html (Enfes Börekler...)"
acıtasyona gel hanııım:23: pembiş sen efe li bir annesin bu da sana moral olsun

günaydın bu hafta herkeste toplantı var demek,kolay gelsin
günaydın gacılar
ceylın uyuyor hala,ilk defa,benı de uyku tutmadı,
güzel gun olsun herkese

ben de donup kalırım genelde ama o an biz mucizeydi,nasıl yaptım ben de anlayamadım

günaydın canım hosgeldin
bi makarna,ya da ben böyle zamanlarda genelde dışarıdan söylerim,kasmaya gerek yok anacım yoksa yok işte evde bır sey

bu güzel bir gelişme,kocanın anlaması,çözüm bulmaya çalışmak cok cok önemli,sevindim canım

günaydın asaletmeap nfk ve kerımelerı ayşe hatun:)
pempişin dediği gibi iyi neneler:)

günaydın canım:)kolay gelsın

aynısını ben de yaptım beşiğinden sarkarken öyle bir uçtum ki panter kaleci gibiydim valla
tam yerde yakaladım yavaşça düştü

nfk geçen gün konuşmuştuk ya uyku tulumundan
bu şekilde kalın olup kozmomont gibi çocuğun hareketlerini sınırlayacak şekilde birşey istemiyorum
$PENYE-COCUK-UYKU-TULUMU-5-yas__31394319_0.webp

benim istediğim bu şekilde fazla kaba olmayan aynı zamanda üşütmeyecek polar yada havlu kumaşlı olan tulumlar
$CARTERS-KIZ-BEBEK-KISLIK-TULUM-SUPER-KALITE__91616348_0.webp$KIZ-BEBEK-POLAR-TULUM-KISLIK-TULUM-CARTER-S__78825883_0.webp

kapşonsuz olmasıda tercihim rahatsız edebilir
bir kaç yerde buldum ama 50 tl diyor yaa bana çok pahalı geldi yoksa normal fiyatmı bu anlayamadım :44:
gören bilen varsa haber verir mi:1:

günaydn kızlar
kerem elinde süpürge mesaiye başladı
bu arada tam 3 tane azı dişi çıkmış biraz, ikisi üst sağ ve sol, biri de alt sağda. hepsi aynı anda zavallı kuzum. büyüyorlar yaa

acıtasyona gel hanııım:23: pembiş sen efe li bir annesin bu da sana moral olsun

günaydın bu hafta herkeste toplantı var demek,kolay gelsin

aynısını ben de yaptım beşiğinden sarkarken öyle bir uçtum ki panter kaleci gibiydim valla
tam yerde yakaladım yavaşça düştü
3 azı mı???? sen ayvayı yemişsin bacımm:27:
hem azı, hem 3 tane, maşşallah kereme:nazar: hastalığın sebebi anlaşıldı şimdi. bizde de her dişte bi grip oluyoruz. dr bünye zayıf düştüğü için hasta olurlar o dönemde genelde demişti. bizim daha köpek dişleri bile çıkmadı.

eşim bugün kayseriye gidiyor, biz gitmiyoruz evimizdeyiz:)) o arkadaşlarıyla stres atıp gelecek, bende evde kızımla stres ataciiimmm:52:
yarın güzel bi temizlik yaparım, evi düzene sokarım. sonrada bol bol yatışşş:36:

3 azı mı???? sen ayvayı yemişsin bacımm:27:
hem azı, hem 3 tane, maşşallah kereme:nazar: hastalığın sebebi anlaşıldı şimdi. bizde de her dişte bi grip oluyoruz. dr bünye zayıf düştüğü için hasta olurlar o dönemde genelde demişti. bizim daha köpek dişleri bile çıkmadı.

ben de öyle düşündüm dişleri görünce, sen de söyleyince durum kesinleşmiş oldu

Canlarım annemi dün yolcu ettik ordan ümraniyeye geçtik büyük bi armine mağazası vardı baya baya uygun şeyler vardı ama nedense onun şuyu bunun buyu bir türlü bişi begenmedim ama kapalı çarşıda oldukça doldurmuştum limitimi kendime ciciler aldığım neyse ne zamandır pamuk saten nevresim istiyodum 80 liraya fıstık ötesi aldım linens outletten eminönünü çok seviyorum ama çok kalabalık ve işte illa çocuk o sırada yanında olmaması lazım..neyse bugün de biraz evi temizliyim diyorum havalar hazır güzelken şöyle sil süpür yapıyım içimiz ferahlasın..
Bu arada mustela tevsiyeleriniz için toptan bi set aldım bugün kullanıcam ilk gerçekten güzele benziyo keşke başından beri aldaydım..
Aaa en önemli şeyi unutuyordum çarşıda yolumuz havuzlu hana çıktı bi girelim dedik öyle duygulandım kiiii hamişleri görünce nerden nereye zaman aslında çok çabuk geçiyo yasire de bir kaç parça kışlık baktım ama hiç uygun gelmedi fiyatlar
Busmaicim dişiniz hayırlısı olsun bizim de çıkacak sanırım inanılmaz salyalandık ve kabardı dişler :18:

nfk geçen gün konuşmuştuk ya uyku tulumundan
bu şekilde kalın olup kozmomont gibi çocuğun hareketlerini sınırlayacak şekilde birşey istemiyorum
Eki Görüntüle 802028

benim istediğim bu şekilde fazla kaba olmayan aynı zamanda üşütmeyecek polar yada havlu kumaşlı olan tulumlar
Eki Görüntüle 802029 Eki Görüntüle 802031

kapşonsuz olmasıda tercihim rahatsız edebilir
bir kaç yerde buldum ama 50 tl diyor yaa bana çok pahalı geldi yoksa normal fiyatmı bu anlayamadım :44:
gören bilen varsa haber verir mi:1:

mothercare baktın mı.. ucuz degil orasi da ama istedigin tarzda vardır orda

bir delilik yaptım öğlen yemeğine palladiuma gittim yemeğimi yedim çıkıştata c&A da indirim varmış çocuk ürünlerinde girdim 3 parça giysi aldım kızıma azıcık kafam değişti yaa iyi oldu :1:

Vuhuuuu! Esim kendine telefon aldi, telefonum bana kaldi:21: aryam ve pembisim kolay gelsin. Busmai gozun aydin , masallah 3 dis birden.:46:

Back
X