Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

SElam kızlar nasılsınız , burada internet çok yavaş ve kk yı açamıyor çoğu zaman, nedense :45:
Muhabbetinizi özledim, ayrı kaldım buralardan sizlerden
İnşaallah herkes ve minikcikler iyidir ,
Allah'a emanet olun :54::38::3:

Son düzenleme:
SElam kızlar nasılsınız , burada internet çok yavaş ve kk yı açamıyor çoğu zaman, nedense :45:

biz de seni özlecik pamuk helvacım yaa
inşallah güzel geçiyordur zaman

ben anamın hakkını zaten ödeyemem de babamın hakkını da hiç ödeyemem.. okula başladım artık bu yıl kızımı annem oğlumu babam uyutuyor:) hem de bizden daha kolayca.anane babaanneler var bakmıyorlar bizde dede bakıyor...onların benim için yaptıklarının ondabirini yapabilecekmiyim acaba...

ben en alta yağlı kağıt serip kelepçeyi öyle kapatıyorum akıntı yapmıyor.

limonlu chescace yaptim dün.. ikeadan kelepçeli kaliptan almıştım akıtti dediğin gibi:50: kucuk borcamla daha iyi olmuştu. .

çok geçmiş olsun ne yaparsak yapalım olacağı engelleyemiyoruz.

Sıkılmaz sıkılmazzzzz. İlk gün iyi geçtiyse olay bitmiştir ;) hayırlı uğurlu olsun :)

Günaydınlar herkeseeeeee.

Dün mutfakta iş yaparken Efe yanımda oynuyodu. Bir dakikalık kafa çevirmede sandalyeyi yüzüne indirdi. Dudağı kanadı içten. Şimdi sabah baktım şişmiş :( üst dudağının ortası. Çok dikkat ediyim diyorum ama bi anda oluyo bi kaza :(

Tahta demeyelim de kabuk gibi? Evet

Bekarken çok izlerdim şimdi zamanım yok
İnsanları mimiklerinden tahlil etmek ,karakterini yorumlamak hoşuma gidiyor:)

Evet evet kabuk gibi. Normal olmasına sevindim bu durumun :)

Ben de çok şey isteyen insanların nasıl hiçbir şey sahibi olamadıkllarını görmek için izliyorum :))))

Biz de seni özlwdikkkkkkkkk.

ben anamın hakkını zaten ödeyemem de babamın hakkını da hiç ödeyemem.. okula başladım artık bu yıl kızımı annem oğlumu babam uyutuyor:) hem de bizden daha kolayca.anane babaanneler var bakmıyorlar bizde dede bakıyor...onların benim için yaptıklarının ondabirini yapabilecekmiyim acaba...

ben en alta yağlı kağıt serip kelepçeyi öyle kapatıyorum akıntı yapmıyor.

çok geçmiş olsun ne yaparsak yapalım olacağı engelleyemiyoruz.

Ne kadar şanslısın canım ya Allah eksikliklerini göstermesin büyüklerimizin.

Son düzenleme:
busmai, gerçekten izdivaç programı mı izliyorsun?:30:
babam izler, birkaç saat bile katlanamıyorum oraya gidince.
bi de müge var tabi, illahlah ettim ikisinden de:19:

müge anlı,yı bende izlemiyorum.güne sürekli cinayet haberleri ile başlamak:50:

kadının nasıl psikolojisi bozulmuyor hayret.

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)

Oğluş gece yine formundaydı. Çok uykum vaaaaar. Okula gitmek değil uyumak istiyorummmmmm :/ hava da nasıl kapalı.....???!!!

Herkese güzel bir gün diliyorum :)

Bu arada oğluşun burnunda acaip hırıltı var. Serum fizyolojik yaptırmıyo. Zorla bikaç damla damlattım ve biraz temizledim dün. Ama bu akşam inşallah ne yaparsa yapsın bascam serumu!!

Uykusuz kafa ile yıkadığım maydanozlara sirke yerine nar ekşisi döktüm!! Artık okulda neler yaparım hep beraber bekleyelim :)

günaydınnnn:3: hayırlı sabahlar bugün yağmur var dendi ama güneş var burda bakalım:44:

nfk
arkadaşın hakkında anlattıklarını okuyunca içim acıdı canım yaa zaten hep bir vicdan yapmak için yer arıyorum tam üstüne oldu yani:26: rabbime şükür işten arta kalan zamanlarımın hepsini kızımla geçiriyorum eksiklik göstermemeye çalışıyorum işten fırsat bulunca erken kaçmaya çalışıyorum falan ama genede yetemiyorum gibi geliyor
ama o arkadaşında abartmış yani ama dediğin gibi evde huzur yok babada çocukla ilgilenmiyorsa kendine bir kaçış yolu bulmuş ama yanlış yol onunki rabbim doğru yolu göstersin inşallah:26:
börek nasıl oldu bu arada?
esra erol u benim babamda izliyor kızzz niye bu emekli adamların dikkatini çekiyor anlamadım :44:
hatta eşim gittiğimizde annemi kızdırıyor " anne babam niyeti bozmuş galiba kendine 2. yi arıyor diyor:1:"
müge anlıya bende sinir oluyorum (karakız duymasın:1:)

pempiş anam efecik ayarlarını bozmuş yine neyse öğlene kadar açılırsın sen merak etme şimdi bir dünya şey yaparsın sen bir dakka oturmuyorsun maşallah:nazar:

busmaikız nasıl karakter analizi yapıyorsun sen bakim:44:

born canım inşallah diş sıkıntısıdır da geçer bir an evvel canım ama bak iyikide işe başlamamışsın yoksa aklın hep evde kalırdı:50:

aryamsende başladın okula bu arada artık siz evinizdesiniz ya eşinle detaylı konuşabildiniz mi sıkıntılarınızı :44:
annende sizde ama demi

cumartesi günü yatılı misafirlerimiz gelecekmiş arkadaşlarımız artık perşembe cuma temizlik ve yemek işlerini halletmem lazım bakalım ama güzel bir hafta sonu olur inşallah uzun zamandır görmüyorduk birbirimizi arkadaşım 2. ye hamile şimdi onunda heyecanı var :16:

günaydın canlar..
sevgili görümcecim buraya doğru geliyormuş, harika keyifli bi gün olacak yaniiii:111:

Ya bilgiye doymamak ayrı. Hani insan kitap okuyarak da kendini geliştirir. Bir evden kaçış hâli bu sanki?
ben de öyle hissediyorum, ama arkadaşa söyleyemedim :100:

müge anlımıııııı ondan nefretmi ediyorsun :47::113::88::90:
şahsıyla bi sorunum yok.
o programdan, konuklardan ve orada yaşanılanlardan diyelim..:19:

Hullus vardı buralarda bir zamanlar?
oooo, kimler geldiii, bu topikten kimler geçti?
hiçbirisi bizim kadar direnmedi. en güzeli senin kadar sevilmedi. kimler geldiii kimler geçtiii?!
lalala lalala lalala :24:
.
keyfiniz yerindeyse ne ala, biz de seni özlüyoruz.
yokluğun çok belli, inş kısa zamanda kavuruşuruz :54:

ben anamın hakkını zaten ödeyemem de babamın hakkını da hiç ödeyemem.. okula başladım artık bu yıl kızımı annem oğlumu babam uyutuyor:) hem de bizden daha kolayca.anane babaanneler var bakmıyorlar bizde dede bakıyor...onların benim için yaptıklarının ondabirini yapabilecekmiyim acaba..
doğur, büyüt, okut, evlendirle iş bitmiyor.
daha torunlar büyütülecek, okutulacak, evlendirileceeeek :1:
şaka bi yana iyiki varlar, anne olunca anlıyor insan kıymetini..
onların yaptığını kim yapabilir ya da sen kime güvenebilirsin onlara güvendiğin kadar..:31:

şulecim, sen de mi öğretmendin ?

müge anlı,yı bende izlemiyorum.güne sürekli cinayet haberleri ile başlamak:50:

kadının nasıl psikolojisi bozulmuyor hayret.
tabi yaa, sürekli cinayat haberi.
olmadık şeylerden, kişilerden manyak hikayeler.. insan psikopat olur izleye izleye

kadının psikolojisini bilemeyiz, kocasıyla ayrılmış. adamın bi röportajını izlemiştim fi tarihinde.
yaptığı programa aşırı bağlandı, gece gündüz onlarla, evini, eşini görmez oldu diyordu..

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Oğluş gece yine formundaydı. Çok uykum vaaaaar. Okula gitmek değil uyumak istiyorummmmmm :/ hava da nasıl kapalı.....???!!!

Herkese güzel bir gün diliyorum :)
eh efeee, eh efeee!
ne diyim ben seneeee?!:36:

Bu arada oğluşun burnunda acaip hırıltı var. Serum fizyolojik yaptırmıyo. Zorla bikaç damla damlattım ve biraz temizledim dün. Ama bu akşam inşallah ne yaparsa yapsın bascam serumu!!
bascan serumu. bascan serumu:9::9:

Nfkkkkkkkkkkk börek nasıl oldu canikom????
eşim tattı, fena değil dedi.
yani türkçe mealini tahmin edersiniz :1:
benim yorumum 'yenebilir':9:

ama hata yine benim sanıyorum.
zira eşim geldiğinde hazır olsun diye acele davrandım.
buzluktan çıkan hamuru çözünmesini beklemeden zorla açtım.
o şekilde de fırına verince kat kat özelliği olmadı ve dediğim gibi bazı kısımlar hamurumsu.
yine de pişman değilim, yaşasın açma böreeek!!:72:

Uykusuz kafa ile yıkadığım maydanozlara sirke yerine nar ekşisi döktüm!! Artık okulda neler yaparım hep beraber bekleyelim :)
pembişten inciler :111:

İnsanları mimiklerinden tahlil etmek ,karakterini yorumlamak hoşuma gidiyor:)
Ben de çok şey isteyen insanların nasıl hiçbir şey sahibi olamadıkllarını görmek için izliyorum :))))
hmmm, herkesin bi sebebi var :86::86:

günaydınnnn:3: hayırlı sabahlar bugün yağmur var dendi ama güneş var burda bakalım:44:

nfk
arkadaşın hakkında anlattıklarını okuyunca içim acıdı canım yaa zaten hep bir vicdan yapmak için yer arıyorum tam üstüne oldu yani:26: rabbime şükür işten arta kalan zamanlarımın hepsini kızımla geçiriyorum eksiklik göstermemeye çalışıyorum işten fırsat bulunca erken kaçmaya çalışıyorum falan ama genede yetemiyorum gibi geliyor
ama o arkadaşında abartmış yani ama dediğin gibi evde huzur yok babada çocukla ilgilenmiyorsa kendine bir kaçış yolu bulmuş ama yanlış yol onunki rabbim doğru yolu göstersin inşallah:26:
börek nasıl oldu bu arada?
esra erol u benim babamda izliyor kızzz niye bu emekli adamların dikkatini çekiyor anlamadım :44:
hatta eşim gittiğimizde annemi kızdırıyor " anne babam niyeti bozmuş galiba kendine 2. yi arıyor diyor:1:"
müge anlıya bende sinir oluyorum (karakız duymasın:1:)

cumartesi günü yatılı misafirlerimiz gelecekmiş arkadaşlarımız artık perşembe cuma temizlik ve yemek işlerini halletmem lazım bakalım ama güzel bir hafta sonu olur inşallah uzun zamandır görmüyorduk birbirimizi arkadaşım 2. ye hamile şimdi onunda heyecanı var :16:
burada da hava kapalıydı, şimdi güneş açtı.

bu bi çalışan anne hikayesi değilki bacım. kişiler, karakterler, davranışlar herşey başka.
yani sen kendini onunla kıyaslama. 4 üniversite mezunu bu arkadaş, çocuğuna 10 saat tv izletiyor.
ötesi var mı :19::50::26:

börek yorumum yukarıda.

izdivaç programlarını neden emekli erkekler daha çok izliyor, onu bilemiyorum.:30:
ama ayşeciğin nenesi ''izdivaç programları olmasa, bu herifler ne izleyecekti?'' diyor:9::9:

oo, arkadaşlar yatılı misafir geliyooor1 oh bebikleri yatırır, gece muhabbetin dibine vurursunuz :31:

burada da hava kapalıydı, şimdi güneş açtı.

bu bi çalışan anne hikayesi değilki bacım. kişiler, karakterler, davranışlar herşey başka.
yani sen kendini onunla kıyaslama. 4 üniversite mezunu bu arkadaş, çocuğuna 10 saat tv izletiyor.
ötesi var mı :19::50::26:

börek yorumum yukarıda.

izdivaç programlarını neden emekli erkekler daha çok izliyor, onu bilemiyorum.:30:
ama ayşeciğin nenesi ''izdivaç programları olmasa, bu herifler ne izleyecekti?'' diyor:9::9:

oo, arkadaşlar yatılı misafir geliyooor1 oh bebikleri yatırır, gece muhabbetin dibine vurursunuz :31:

günaydın canım haklısın belki ama genede hep kafamda soru işaretleri kalıyor neyse zamanla geçer inşallah:26:
börek yenilebilirse güzeldir demektir bir sonrakine acele etmeden yaparsan bence süper olur:56:
ayy evet annen doğru söylemiş ne izlerlerdi acep normalde babam tv izlemez ama bu programı izliyor :1:

evet yatılı gelecekler ama sanırım sabaha kadar muhabbet yalan olur onun oğlu 12 de anca uyur hadi bizimkide yattı diyelim ama kız hamile şimdi oda yatar onlarla yani şahsen ben hamile iken hep uyku isterdi canım:1:

az önce görümcem geldi. annesinin kapısına vurdu vurdu.
kapı açılmadı, belki uyuyordur kadın. neyse ben açtım, bize gel dedim. içeri girdi. soyunup dökünmemişti ki
annesi kapıyı açtı. ben annemin yanına gideyim dedi. tamam dedim. bu sırada ayşecik hep kucağımda. ama bakmak görmek yok.
ben de geldin gidiyorsun bari bi yeğenini öp dedim.
zoraki minik bi öpücük kondurdu, ne bunun hali diyor. yüzündeki sinek ısırıkları için, pöfff!:19:

eşim, müsait olsaydı da bugün gidebilseydik keşke neneye.
bütün gün görümce-kv muhabbeti çekilir mi kardeeeeş?!:36:

kapı açılmadı, belki uyuyordur kadın. neyse ben açtım, bize gel dedim. içeri girdi. soyunup dökünmemişti ki
annesi kapıyı açtı. ben annemin yanına gideyim dedi. tamam dedim. bu sırada ayşecik hep kucağımda. ama bakmak görmek yok.
zoraki minik bi öpücük kondurdu, ne bunun hali diyor. yüzündeki sinek ısırıkları için, pöfff!:19:

hadi gözünaydın gelmiş görümcen:1:

nasıl bir kız bu anlamadım valla insan yeğenini hiçmi sevmez bu kadar mı uzak olur amannn neyse boşver takma
bunların bir orta halli olanı yokmu acaba :1:
bizimki çok sever sizinki hiç sevmez söyle gördüğünde sevecek fazla abartmıyacak bir görümce istiyorum:1:
ya ben kıskanıyorum galiba görümcemi kızımı çok seviyor diye :37:

eşim, müsait olsaydı da bugün gidebilseydik keşke neneye.
bütün gün görümce-kv muhabbeti çekilir mi kardeeeeş?!:36:

aman o zamanda bak yanımızda durmadı hemen gitti annesine derlerdi 1 gün katlan artık sonra bütün yollar mübah:1:

günaydın

nfk görümcesi için:53::53::53::53::53:

çok sinir oluyorum böyle tiplere.

benimde küçük kaynım bekardı , kızımda ayşecik kadardı işte.

asla alıp sevmezdi.bi gün eşim al amcası diye kucağına vermek istedi.

ben sevmek istersem alrım dedi:53:tipitip

şimdi kendi kzını nasıl seviyor.benim kocam bütün yiğenlerine aynı ilgiyi gösterir.

zaten herşeyi ile onlardan çok farklı canım benim.

hadi gözünaydın gelmiş görümcen:1:

nasıl bir kız bu anlamadım valla insan yeğenini hiçmi sevmez bu kadar mı uzak olur amannn neyse boşver takma
bunların bir orta halli olanı yokmu acaba :1:
bizimki çok sever sizinki hiç sevmez söyle gördüğünde sevecek fazla abartmıyacak bir görümce istiyorum:1:
ya ben kıskanıyorum galiba görümcemi kızımı çok seviyor diye :37:

aman o zamanda bak yanımızda durmadı hemen gitti annesine derlerdi 1 gün katlan artık sonra bütün yollar mübah:1:
he gözlerim aydın, kulaklarım manisaa:35:

donuk bi kız, bize karşı ya bi hissi yok ya da gereksiz mesafeli.
hadi kendimi geçiyorum da, el kadar bebeye ilgisiz bi kadın.
ama bi muhabbet kuşu var, onu öyle bi anlatıyorki, sanırsınız kendi doğurmuş.
dökülüp saçılmasına gerek yok, sevmek zorunda da değil de, bu rijitliği yaşamak bazen canımı sıkıyor :19:
yoksa ehemmiyeti yok yanii:19:

sen şanslısın canım, görümcen belliki özel biri.. o size sahip olduğu için şanslı, siz de ona:16:

günaydın

nfk görümcesi için:53::53::53::53::53:
çok sinir oluyorum böyle tiplere.
benimde küçük kaynım bekardı , kızımda ayşecik kadardı işte.
asla alıp sevmezdi.bi gün eşim al amcası diye kucağına vermek istedi.
ben sevmek istersem alrım dedi:53:tipitip
şimdi kendi kzını nasıl seviyor.benim kocam bütün yiğenlerine aynı ilgiyi gösterir.

zaten herşeyi ile onlardan çok farklı canım benim.
ne mutlu sana!!
dengesiz kayınlar, görümceler kapı dışarıııı:30:

Back
X