• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Dilanaz kendi fırınımda közleyerek senin ezmeyi deniyorum şu an:) muhtemelen aynı lezzeti vermez ama olsun
Günaydınlarr geçmişi tam okuyamadim.
bugün benim doğum günüm:32: dün kizkardesler güzellik yaptılar bana çocuklara baktılar.. küçük kizceyi aldık kahvaltıya gittik:23:
hava çok güzeldi sonra onlarida aldık Florya ya gittik:51:..güneşin etkisiyle sanırım yaklaşık 2 yılın sonunda adet gördüm:52:
İyi ki doğdun Elifnazzzz:) Nice mutlu sağlıklı yıllarınız olsun inşallah
günaydın hayırlı hafta sonları:3:

cumartesi mevlüdümüzü yaptık allaha şükür :16:
pazar günüde bir delilik yapıp eşim spora gidiyordu bizi maltepeye bırak dedim melisa ile tek başımıza uzun bir alışveriş yaptık
ama öldürdü beni öldürdü:1:
olsun kendime elbise aldım bayram için melisada elbiseler aldım artık bayram 4 gün nasıl olsa değişik değişik giydiririm :34:
lcw kot elbise gelmişti çok güzeldi ama 2 yaşı kalmamış o yüzden alamadık ama benim gözüm kaldı şimdi internet sitesinden bakıyorum ama yok:44:

geçmişi tam okuyamadım epey bir döktürmüşsünüz
bugün malum hem hafta başı hemde ay sonu biraz yoğunuz arada uğrarım öptüm hepinizi:54:
Öldürmüş möldürmüş ama alışverişini de yapmışsın maşallah güle güle giyin canım
yaren soyledi banada cnm
senin lumia n mı var:26:
benm varda kkda sorun yaşıyorum

Hayır onda lumia yok
Kk mobil versiyonunu mu kullanıyosun?

Dilanaz kendi fırınımda közleyerek senin ezmeyi deniyorum şu an:) muhtemelen aynı lezzeti vermez ama olsun

İyi ki doğdun Elifnazzzz:) Nice mutlu sağlıklı yıllarınız olsun inşallah

Öldürmüş möldürmüş ama alışverişini de yapmışsın maşallah güle güle giyin canım

Hayır onda lumia yok

teşekür ettim canım:16:

günaydın
kerim tüm gece öksürdü uykusuz bi gece geçirdik.
sizler nasılsınız?
nfk eşimede bayrama bişeyler alıciz:1:
zaten çocukla alışveriş bi facia.
bizimki her tarafı dağıtmak istiyor girdiği mağazalarda.
ne kadar çabuk yaparsak o kadar iyi.bana kalsa çantayı bir saatte ancak beğenirdim.
eşiminde beğendiği bi modeli aldım.mağazanın önünde bi motorsiklet verdı.bizim haylaz oğlan
gitti motora oturdu daha in indirebilirsen.birde hareket etmesini bekliyor.:33:
nfk kırmızı kız çocuğuna güzel yakışır kıız.ben kızlarda kırmızı ayakkabıyıda çok severim.
renk,renk giysin.sonra benim kız gibi aklı erince herşeyini mor istemesin.
hasta mı oluyor acep?:26:
motora bindi bi de hareket etmesini mi bekliyooor? ay ben yiyicem senin oğlanı yaaa:9:

ayşeciği alıp maltepedeki lcw ye gittim,
ama malesef şubede sadece pembesi vardı. :37: o da alelade duruyor,
dediğin gibi sanırım bordosu çok daha güzeldir.
senin kızçe de benden, mor delisiiiii:52:
dün akşam farkettimki, ayşeciğin spor ayakkabıları gibi pandufları da mor :30:

güzelmiş. ben de iki ay kadar önce almıştım bi kot elbise.
17 tl idi hem de:32:

bugün benim doğum günüm:32: dün kizkardesler güzellik yaptılar bana çocuklara baktılar.. küçük kizceyi aldık kahvaltıya gittik:23:
hava çok güzeldi sonra onlarida aldık Florya ya gittik:51:..güneşin etkisiyle sanırım yaklaşık 2 yılın sonunda adet gördüm:52:
canım benimmm, yeni yaşın hayırlı olsun..
ailen, bebelerin ve dostlarınla nice senelere inş.. iyi ki tanıdım seniiii:16::16:

yaren soyledi banada cnm
senin lumia n mı var:26:
benm varda kkda sorun yaşıyorum

Hayır onda lumia yok
evet, busmaicimm söylemiş. ben general mobile kullanıyorum.
ve başka sitelerde böyle bi sorun yok. sadece kadınlar kulübünde. ekranı açmamla kapanması bir oluyor.
foruma giriş yapmak mesaj yazmak hak getire. mümkün değil.

kk mobili mi varmış busmai?:44: onu mu indireyim dersin ?

Dilanaz bende yeni kavanoz kapağı yok bunu buzluğa atsam olur mu

Nfk indirmene gerek yok mobil tema diye çıkması lazım siteden çıkış yapıp tekrar girsene
motora bindi bi de hareket etmesini mi bekliyooor? ay ben yiyicem senin oğlanı yaaa:9:

ailen, bebelerin ve dostlarınla nice senelere inş.. iyi ki tanıdım seniiii:16::16:

ve başka sitelerde böyle bi sorun yok. sadece kadınlar kulübünde. ekranı açmamla kapanması bir oluyor.

Dilanaz bende yeni kavanoz kapağı yok bunu buzluğa atsam olur mu

Nfk indirmene gerek yok mobil tema diye çıkması lazım siteden çıkış yapıp tekrar girsene
google play store dan indirmicem yani :44:

bilmukabele canım:16: duygular karşılıklı:31:

dondurucuyada koyabiirsin canım.soğuduktan sonra

bir iki tane kavanoza denemek içim koysaydın iyi olurdu.

dondurucudan çıkarınca biraz sulanyor tekrar ateşte suyunu çektirip öyle

kullanıyorsun.

EİFNAZ doğum günün kutlu osun canım:nazar:

sevdiklerinle nice yaşlar görmen dileğiyle.

pamuk helva iyi dileklerin için teşekkürler canım:70:

gunler sonra ilk kez telefondan giriyorum topige. Busmaim dedigin gibi mobil temaya gectim, sorun bu muymus dersin:30:

bu muymus yaa, ben de telefonda bi sikinti var saniyordum. Tesekkurler busmaiiiiiiiiii:31::16:

bu muymus yaa, ben de telefonda bi sikinti var saniyordum. Tesekkurler busmaiiiiiiiiii:31::16:
Bişey diil canım ,topiğin selameti için birşeyler yapmam lazımdı :D
dondurucuyada koyabiirsin canım.soğuduktan sonra

bir iki tane kavanoza denemek içim koysaydın iyi olurdu.

dondurucudan çıkarınca biraz sulanyor tekrar ateşte suyunu çektirip öyle

kullanıyorsun.

Korktum bozulur diye kavanozda
Biraz anneme biraz ananeme vericem azcık da buzluğa atarım. Maydanoz da ekledim , hoş oldu canım teşekkürler :) ha bi de yağ sirke fln katmıyo muyuz

Pembis, nerdesin kuzum? Sabahtan bi gunaydin dedin yok oldun... Aryacim, annecin taburcu oldu mu?

günaydın canlar..
burnu tıkalı uyuyamıyorum ben ya, gece kaç kez kalktım bilmiyorum..
ne zor bi şey buu:25:

bugün etli lahana sarması yapıcam inş:56:
pembiş, dondurucuda az frambuaz kalmış. eşim gidip gelip ondan tatlı yap diyo:1:
ama meyvesi ve kreması bol, hamuru az olacakmış :9:
yapayım da ne yapayım?..

oo hayırlı olsun aldıklarınız.
eşine ne aldınız kız? hepiniz bi şey almışsınız da:1:
güzel günlerde kullanının cicilerinizi

suni, izlenmez diyosun yani..
eski bölümleri bile fikir verici. hepsini izlemeye gerek yok

vuhuu! efe oğluşum, ayakkabıların bile hazır.
top sende artık. hadi bakalım, tıpış tıpış yürü:31:

sorun? ne sorunu? :30:

:1:
alternatif bi şey bulabilirsin belki, bulgur nimet

hepisi aynı model bunların.
erzak dolabını açık bulsun. orada ağzı açık iki makarna paketi var. anında daldırıyor elini içine..
sonra topla nfk toplaaaaa:36:

hoşgeldin canım..
bebişlere cici almak hepimizin hoşuna gidiyor, sanırım zaafımız bu :1:
inş gönlünüze göre bi şeyler bulursunuz :31:

ben de ayşecik için bi elbise almak istiyorum.
daha önce bi tane almıştım ama dün baktım 2 yaş için, fazlasıyla büyük duruyor bedeni

şeker portakalımm, nerdesin kuzuum?!
:72:

Tatlıyı bilemedimmmmmmm. Basiretim bağlandı :)

Bugün ayakkabı giydiremedim uyuzcana. Elalemin çocuğu ayakkabı giyince dışarı çıkacağını anlar, bizimkinin ise sanırsınki kötü anıları canlanıyo :)

Zaten bana pek inandırıcı gelmiyodu süper dadı önceden de. Yani okadar feci sileler var mı ya????????

ahahah! benim de dayılarım kilo takıntılı deliler yaaaa:9::9::9:

her bayram aynı muhabbet. 1.86 erkek kardeşim, 20 yaşında 100kg a yakındı.
beynini yediler çocuğun. en güzel gün bayram gününde, canını sıktılar. neredeyse depresyona girdi.
şuan 80 civarında. onlara inat verdi o kiloyu. şimdi kendileri de bakıp şaşırıyorlar. kiloyla kafayı bozmuşlar. manyaqlar mı nee?!:19:

hadi gözün aydın. korktuğun gibi değilmiş desene:31:

zaten köpek dişlerden önce geliyor azı diye biliyorum ben, normal yani.

üstad pembişten koca eğitim kuralları
''pasif agresif olma, aktif kötü ol'' hmm, bu iyiymiş yaa:1:

köle isaura mıı?:9:

Ay öyle ya. Yani hizmet ediyo, saygıda kusur yok, bi de git kafa dağıt diyo. Neyin kafasını dağıtacak adam?!? Ne yapıyoki kafası dolsun??? Kızdım haaaa :)

Benim de kardeşim aynı ebatlarda ve 120 kilo idi. Şimdi 95 mi ne. Kimse bişi diyemiyo. İnsanlar nefret edelim diye bçyle konuşuyolar bence :)

günaydın hayırlı hafta sonları:3:

cumartesi mevlüdümüzü yaptık allaha şükür :16:
pazar günüde bir delilik yapıp eşim spora gidiyordu bizi maltepeye bırak dedim melisa ile tek başımıza uzun bir alışveriş yaptık
ama öldürdü beni öldürdü:1:
olsun kendime elbise aldım bayram için melisada elbiseler aldım artık bayram 4 gün nasıl olsa değişik değişik giydiririm :34:
lcw kot elbise gelmişti çok güzeldi ama 2 yaşı kalmamış o yüzden alamadık ama benim gözüm kaldı şimdi internet sitesinden bakıyorum ama yok:44:

geçmişi tam okuyamadım epey bir döktürmüşsünüz
bugün malum hem hafta başı hemde ay sonu biraz yoğunuz arada uğrarım öptüm hepinizi:54:

Allah kabul etsin canım.

İyiki rahat durmamış bunca alışveriş yapmışsın; bi de rahat dursa çarşıyı alır gelirdin artık :)

Gğle güle kullanılsın alınanlar.

şunu beğendim, kırmızıyı sevmem ama bu bordo kadife sanırım

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Bordeaux

Çok beğendimmmmmm. Fotolar biraz daha açık renk çıkar. Demekki bu bordo dimi??

günaydın

kerim tüm gece öksürdü uykusuz bi gece geçirdik.

sizler nasılsınız?

nfk eşimede bayrama bişeyler alıciz:1:

zaten çocukla alışveriş bi facia.

bizimki her tarafı dağıtmak istiyor girdiği mağazalarda.

ne kadar çabuk yaparsak o kadar iyi.bana kalsa çantayı bir saatte ancak beğenirdim.

eşiminde beğendiği bi modeli aldım.mağazanın önünde bi motorsiklet verdı.bizim haylaz oğlan

gitti motora oturdu daha in indirebilirsen.birde hareket etmesini bekliyor.:33:

nfk kırmızı kız çocuğuna güzel yakışır kıız.ben kızlarda kırmızı ayakkabıyıda çok severim.

renk,renk giysin.sonra benim kız gibi aklı erince herşeyini mor istemesin.

Geçmişler olsunnnnnnn. Ay benim bi kuzenim motor delisi. Ölümlerden bile döndü ama hala akıllanmadı :/ o yüzden kimsenin çocuğu motor düşkünü olmasın inşallahhhhh.

Bu da çooook tatlı :)

İyiki doğdun elifnazzzzzzzzzzzzzzzz. Güzel bir ömür diliyorum canım. Adetin de hayırlı olsun :)

Allah şifalar versin anneciğine, sağlıkla çıkar hastaneden inşaallah

Allah sağlık sıhhat versin hepimize cnm, gerisi teferruat, inan hepimiz zaman zaman sırtımızda koca bir yük olduğunu düşünüp pes ediyoruz, Allah kolaylık versin tüm annelere, çalışan annelere daha çok..

Evet cnm normalde biraz pahalı, ama sık sık %50 indirime giriyor, o zamanı yakalayabilirsem güzel şeyler oluyor

En mühimi seviyor ve iyi bakıyo olması di mi zaten cnm, Gül'ü seven dikenine katlanır misali; bakıcı teyzeyi de bu şekliyle sev;)

InşaAllah sağlık afiyetle yersiniz hepsini, ellerinize sağlık nefis görünüyorlar ;)

Maşa'Allah o minik parmağı öp annesi ,
Biz de bebek dokun hisset serisinden hayvanlar kitabını aldık , hayvanlara bayılıdığı gibi kitaba da bayıldı , henüz sadece kedi ve köpeği gösterebiliyor (:

Kızımda yutmama konusunda bilinçlenene dek florürsüz macun kullanmıştık, yutulabiliyordu

Ziyaretçiler bile merak eder :9: demek..

Çok doğru söylemişsin cnm ağzına sağlık ,
Gerçekten bazı insanlar neden kusur arama, laf sokma çabasındadır hiç anlamam ,
Aynen zayıf olsan yüzün çökmüş, çocuk zayıf olsa bakamamışsın. Alla akıl fikir versin böylelerine

Senin içten candan gülüşün yeter canım :39:

Allah daim etsin cnm ne mutlu :16:
Şarkıyla beni maziye götürdün , küçükken çok severdim bu şarkıyı, TRT de çıkardı ben de elimde uydurma mikrofon eşlik ederdim ablaya :1:

Sağlıkla kullansın minik kuş cnm, size de hayırlı olsun yeniler ..

Oo çok güzelmiş, sağlıklı günlerde eskitsin Efe paşa..

Güle güle giyinsin Melisacık..

Çok tatlı bizim zamanımızdaki elbiselere benziyor sanki , bayıldım

Geçmiş olsun kerime
Bizimkinin de burnu akıyo, ablası okuldan bize taşıyor :2:
Yeni ciciler de hayırlı olsun cnm

Çok şekermiş modeli..

Sağlıklı , hayırlı, huzurlu , evlatlarınla geçireceğin uzun uzun yılların olsun cnm, Rabbim güzel bir ömür versin , doğum günün kutlu olsun :38: :54:

Herkese hayırlı huzurlu bir gün diliyorum :3:

Canım güzel sözlerin için teşekkürler :)

Teyze konusunda aynen dediğin gibi ;)

Pembis, nerdesin kuzum? Sabahtan bi gunaydin dedin yok oldun... Aryacim, annecin taburcu oldu mu?

Atomu parçaladım bugün :)

Size saçlarımı anlatmak istiyorum :P koyu kestaneye boyaya boyaya siyah gibi olmuşlardı. Gerçi benim saçım da siyaa yakın bi kestane. Neyse işte sıkılıp bunaldım ve kuaförüme gittim dedim ben koyu kahve olmak istiyorum. Benim negatif ismail kuaförüm oryel ile açılınca şöyle böyle olur diyerek beni soğutmaya çalıştı. Ama ben kafaya koydum diyerekten gözümü kararttım. Sonuç güzel oldu ama bi saate biter dediği iş 2,5 saat sürdü. Zaten oğlumla pek görüşemedik bugğn o yüzden eve gelince hep bana atladı durdu. Yani o yüzden hiç yazamadım.

Ders programı değişti. Bi günüm boş. Ama boş gün daha yorucu oluyo çünkü yapacak bi ton iş buluyorum. Bi de nöbetim pzt günü bakalım törene nasıl yetişcem...??? Ama program yarından uygulanaağı için bu haftaki nöbet kaynadı :)

Akşam saçlarımı göstermeye yakın bi arkadaşıma gittim. Onda 2 çocuk var. Anam tek çocuk iyi bişi mi acaba diye düşünmeye başladım :D hazır kocacan da istemezken.....

Oğluş uyusun ben de kişisel bakımımı yapıp yatcam inşallah.

Yarına patlıcanlı bi yemek yapıyım diyodum ama hiç uğraşmayıp patlıcan yemeği yapıcam sanırım. İçine kıyma sarmısak girince adam olur diye ümid ediyorum :)

Günaydınlar hekeseeeeeeeeee.

Yine Efe ve yine kabus dolu bir gece!! Koycam bi cami avlusuna o olacak :) okula gitmek istemiyorum. Evde kalıp uyumak istiyorum :(

Tocacım diyorki: pembiş nasıl dayanıyorsun aşkım bu uykusuzluğa?? Bana söylemeden ilaç vs almıyorsun değil mi??!!
Dayanmayıp napıcan oğlummmmmmm?!?! Değiştiremeyeceğin şeyleri kabul edeceksin olayı :)

dayan pembecim şurda 2 yaşa ne kaldı:36:

pembe uyusun, efe büyüsün:70:

günaydın canlar..
kaç gündür nemli yapış yapış bi hava vardı.
şuan burada fırtına kopuyor resmen.. hava sıcaklığı çarşambadan sonra 10-15 derece düşecekmiş.
direkt kışa giriş yapıcaz belli :37:

pembişim, saçların hayırlı olsun. merak ettim valla. en yakın zamanda foto bekliyorum. :23:
patlıcan kızarmadan tadı olmaz diyordum ama geçen gün hava çok sıcaktı üşendim kızartmaya.
öyle kuşbaşı etle yemeğini yaptım direkt, beklemediğim kadar güzel oldu, hele de sarımsaklı nefis olur :56:

nfk da teşrif ettiler.sabahçı kahvesine:1:

bizim ki ablası ve babası giderken uyandı susamış su içti .

geri uyudu.birde arkalarından ağlıyor hergün:43:

Son düzenleme:
dayan pembecim şurda 2 yaşa ne kaldı:36:

pembe uyusun, efe büyüsün:70:

Tocacım diyorki: pembiş nasıl dayanıyorsun aşkım bu uykusuzluğa?? Bana söylemeden ilaç vs almıyorsun değil mi??!!
Dayanmayıp napıcan oğlummmmmmm?!?! Değiştiremeyeceğin şeyleri kabul edeceksin olayı :)
$vh-610x250.webp diren pembiş :72:

Back
X