Ben de en son Selim'in geleceğini öğrendiğimde bırakmıştım boyatmayı, iki yıldan fazla zaman olmuş yani; ama hala ucunda boya kalıntısı vardı ve normalde ince Telli olan saç boyayınca yün gibi oluyor

e beyazlar da rahatsız ediyor, 15 yaşında başlamışlardı tek tük beyazlamaya, şimdi epeyce çoğaldılar; o yüzden bir cesaret yaktım vallahi, kuaföre karamel tonu için bi ton para bayılıyorum bu da öyle oldu, hem de daha sağlıklı
Oyy kıyamam kuzucuğa , minnoş tam yemeliktir şimdi...
Allah kolaylık versin canım
Âmin hepimizin düşük olsun faturaları , pek umudum olmasa da

Sen de kolaylıkla tutarsın inşaallah 20günü:..
Hakkınızda hayırlı olsun , ikinci bebişler yavaş yavaş gelmeye başlayacak galiba
herkesin böyle bir kuaför faciası oluyor demek ki , ben de kızım doğmadan evvel saçıma aradaki beyazları kapatmak için ara ara renk versin diye girdiğim kuaförden, saç rengin çok müsait diyerek kandırılıp; röfle yaptırıp çıkmıştım

ve o röfle çok yıprattı saçı, kaç yılda eski haline döndü ...
Hayırlı cumalar
Allah sağlıkla tutabilmeyi nasib etsin borcu çok olanlara ... Günler kısalınca tutulmalı fırsatı kaçırmadan gercekten , anlayamadan akşam oluveriyor zaten o dönemde... Ben de bayramın 1. Günü hariç, bırakmadan devam edersem 4 ay sonra sıfırlamış olurum inşaallah ....