Merhaba hatunlar...
Nfk, pembiş, ecrin saolun canlar... Annem ptesi hastaneden çıktı, evde yatıyor şuan. Yarın kontrolü var düzelme olmadıysa tekrar yatıracaklar.
Aryanın en son azı dişi patladı diye yazmıştım, iştah sorunu vardı, dra gittik dün, tahmin edin ne oldu? İdrar yolları tekrar iltihaplanmış! Boğazı ve kulağı kızarmış ama iltihap yoktu. Antibiyotiğe başladık yine... Oysa 2 hafta önce bitmişti diğer antibiyotiği
Dr a söylemiştim oysa, koruyucu şurup kullanalım diye, o da bir daha olursa onu da yazarım dedi. Bundan sonra koruyucu şurup kullanacağız artık. O kadar dikkat ediyorum, sürekli yıkıyorum poposunu, hazır suyu 10 dk kaynatıp içiriyorum yine oluyor! Bıktım bu 3. Yahu. Bir üroloji uzmanına gitsek iyi olacak sanırım.
Bende hazır evde rapor almışken evi temizlemeye giriştim. Bütün evin altını üstünü her bi yerini temizledim valla.
Kurbandan önce 1 hafta kaldı, annemin bu hafta bize gelme durumu belli değil, gelemeyebilir. Kv ve kp bu hafta bizde kalacaklar sanırım arya ya bakmak için.misafir mi ağırlayayım, aryayla mı ilgileneyim,, evle mi, okulla mı?? Görcez bu hafta
Habersiz bıraktığım için kusura bakmayın ama olayları anlattım, hakverirsiniz....
Bakıyorum bayramlıklar alınmış, bizde daha tık yok:)
Sizlerde sıkıntısı olan yok gördüğüm kadarıyla iyisiniz çok şükür. Öpüyorum hepiniziiii!!!
Canım benim geçmiş olsun. Umarım Arya da annen de en kısa zamanda iyileşirler.temizliğ boşverip iyi bir dinlenseydin.