günaydın kızlar
sabah kalktık ,keremle parka gittik kirlendik eve geldik banyo yaptı şimdi de uyuyor musmutlu:)
bugün keremi kv lere bırakmayı düşünüyorum, gene hastaneye gitme planım var bakalım..
bu arada parka daha büyük bi kız geldi kerem onu görünce çok sevindi kahkahalar atarak koştu ama kız "git burdan" deyip kaşlarını çatınca oğlum da geri çekildi

aslında çocukları çok seviyor ama büyük çocuklar hiç yaklaşmıyor. oyun grubu varmış yaşıtlarıyla, katsam mı diyorum yoksa erken mi
hayrolsun inşallah
umreye gidersiniz belki
canım Elifnaza katılıyorum kimse annenin yaptığını yapmaz.. arkadaşlarını ,kurulu düzenini bırakıp bütün gün evde aryayla hapsoluyor. üstelik damadının yanında kalmak da her kaynananın harcı değil

"benim sağlık durumum gel-gitli" anlamında demiştir bana güvenmeyin diye..
hep ona yüklenmek de olmaz tabi, bu sene kv ile o değişmeli kalır. seneye de kreş inşallah..
belki evinin kurcalanmasından hoşlanmadığını düşünmüştür. kv dir ne yapsa yeridir
ayrılma korkusu bitmez daha durun yeni başlıyor:)
benimki ben giderken hiç umursamazdı ; çünkü ben ona hep özgür alan bırakıyorum, babasıyla ve diğer akrabalarla gezmeye gönderiyorum. bana yapışık olmasından hoşlanmıyorum.
yalnız dün ben çıkarken hazırlandığımda gideceğimi anladı gelip bana kedi gibi sokulmaya başladı ;eridim bittim resmen gerçekten çalışan anne olmak zor. eşimi geçen gün keremle bıraktım 2 saat bezini değiştirmek zorunda kaldı bir de hiç uyumamış.. "ee gördün mü nasılmışşşş "dedim:)
bana :""senin görevin kereme en iyi şekilde bakmak; başka birşey beklemiyorum "bütün gün keremle uğraştım hiçbir iş yapmadım" de, gerisi önemli değil"" dedi:)
pöfff lafa gelince güzel de sonra ne yiycez ne giycez acaba

palavra palavra palavraaa